ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی خرید خودرو تا 85م

eefe
06-09-2014, 14:36
درود بر دوستان
قصد خرید خودرو تا 85 م رو داریم (برای خانواده)
ماشین فعلی 206 اس دی هست و خیلی انتظارات خاصی از ماشین جدید نیست و ویژگیهای مورد نیاز رو لیست میکنم
1- ترجیح خودم خودروی کارکرد و رنگ دار (درها) ست که در صورت مالیدن احتمالی خیلی کسر نشه قیمت ولی از لحاظ موتوری کاملاً سالم باشه
2- حالت اسپرت اصلاً مطرح نیست (برای پدر 65 ساله بنده) ولی ایمنی خیلی خیلی مهمه
3- مصرف سوخت معقولی داشته باشه
4- هزینه های جانبی و استهلاک پایین باشه
5- برای یک خانواده 5 نفره مناسب باشه و جا دار (پدر با ماشین سر باغشون میرن و لذا ممکنه گاهی کلی وسیله با خودشون ببرن و بیارن ...)
6- شاسی بلند باشه بهتره (مثل ویتارا و یا اسپورتیج) ولی خودروی سواری جادار هم میشه روش فکر کرد
7- مسافرت در جاده های کوهستانی هم داریم (به اون شکل آفرود حساب نمیشه) و لذا لازمه که خودرو تو شیب و یا سربالایی تند کم نیازه از لحاظ موتوری و یا سیستم ترمز!
8- لوازم و وسایلش نایاب نباشه!

با این تفاسیر پیشنهادتون چیه؟ خودم نظرم روی ام جی 550 و ویتارا و اسپورتیج گارگرده ست. هر گونه پیشنهادی دارید بفرمایید (و یا مقایسه)

پ.ن: هفته پیش رفتن لندمارک ثبت نام کردن! که من متقاعدشون کردم برن انصراف بدن و مقداری رو مبلغ بذارن و یه خودروی بهتر بگیرن. لندمارک رو اصلاً دخل شهر نمیشه برد با اون هیکلش و به نظر خودروی چینی بی کیفیتی میاد و تازه هم اومده تو بازار و خیلی روش نمیشه حساب باز کرد.

aminkhan2014
06-09-2014, 15:15
توي سواري ها مگان كاركرده مدل91-92 توي اين گزينه ها بد نيست..چون توليد داخله لوازمش بهتر گير مياد هرچ ند ديگه تقريبا توليدش هم قطع شده..5ستاره هم ايمني داره

eefe
06-09-2014, 15:28
توي سواري ها مگان كاركرده مدل91-92 توي اين گزينه ها بد نيست..چون توليد داخله لوازمش بهتر گير مياد هرچ ند ديگه تقريبا توليدش هم قطع شده..5ستاره هم ايمني داره

ممنون از شما
اتفاقاً یکی از گزینه هام مگان بود
میتونید یه مقایسه ی اجمالی با بقیه آپشنها داشته باشید؟
مثلاً نسبت به سراتو یا ام جی و یا کرولا

mohamad skystar
06-09-2014, 22:22
با توجه به صحبت های شما اگر مسیرهای ناهموار رو در نظر نداشتین تویوتا کمری 2007 گزینه خیلی عالی بود.
اما با توجه به اینکه جاده ناهموار هم در نظر دارین هیوندای توسان مدل 2008 هم گزینه خوبی میتونه باشه و عملکردش بهتر از ویتارا هستو نمونه 6 سیلندرش گزینه خوبیه.

hossein.az
06-09-2014, 22:27
درود بر دوستان
قصد خرید خودرو تا 85 م رو داریم (برای خانواده)
ماشین فعلی 206 اس دی هست و خیلی انتظارات خاصی از ماشین جدید نیست و ویژگیهای مورد نیاز رو لیست میکنم
1- ترجیح خودم خودروی کارکرد و رنگ دار (درها) ست که در صورت مالیدن احتمالی خیلی کسر نشه قیمت ولی از لحاظ موتوری کاملاً سالم باشه
2- حالت اسپرت اصلاً مطرح نیست (برای پدر 65 ساله بنده) ولی ایمنی خیلی خیلی مهمه
3- مصرف سوخت معقولی داشته باشه
4- هزینه های جانبی و استهلاک پایین باشه
5- برای یک خانواده 5 نفره مناسب باشه و جا دار (پدر با ماشین سر باغشون میرن و لذا ممکنه گاهی کلی وسیله با خودشون ببرن و بیارن ...)
6- شاسی بلند باشه بهتره (مثل ویتارا و یا اسپورتیج) ولی خودروی سواری جادار هم میشه روش فکر کرد
7- مسافرت در جاده های کوهستانی هم داریم (به اون شکل آفرود حساب نمیشه) و لذا لازمه که خودرو تو شیب و یا سربالایی تند کم نیازه از لحاظ موتوری و یا سیستم ترمز!
8- لوازم و وسایلش نایاب نباشه!

با این تفاسیر پیشنهادتون چیه؟ خودم نظرم روی ام جی 550 و ویتارا و اسپورتیج گارگرده ست. هر گونه پیشنهادی دارید بفرمایید (و یا مقایسه)

پ.ن: هفته پیش رفتن لندمارک ثبت نام کردن! که من متقاعدشون کردم برن انصراف بدن و مقداری رو مبلغ بذارن و یه خودروی بهتر بگیرن. لندمارک رو اصلاً دخل شهر نمیشه برد با اون هیکلش و به نظر خودروی چینی بی کیفیتی میاد و تازه هم اومده تو بازار و خیلی روش نمیشه حساب باز کرد.

دور مگان خط بکشید چون اصلا به اندازه ی 80 تومن واسه یه مدل 90 صرفه اقتصادی نداره
از طرفی برای شما اصلا ماشین سواری مناسب نیست والا کمری 2008 یا 2009 جزء بهترین انتخاب ها براتون میتونست باشه
سراتو و مزدا3 و550 که برای شهر هم یه سری جاها گیر میکنه

شما انتخابتون ببرید روی مورد های کارکرده اسپورتیج2008 وتوسان2008 و ویتارا 89و90