ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فرمت هارد و ...

tech wave
06-09-2014, 12:33
سلام
یکی از درایو های هاردم مشکل پیداکرده و ویندوز هنگ میکنه و نمیتونه اونو بشناسه فرمتم نمیشه
ویندوزم نمیشه عوض کرد
چجوری میتونم هاردمو فرمت کنم و دوباره پارتیشن بندی کنم
از طریق نصب ویندوز نمیشه چون تو قسمت start setup هنگ میکنه
هارد لپتاپم
لطفا کمک کنید

milad_gta
06-09-2014, 12:51
با یک توزیع گنو/لینوکس لایو و ابزار Gparted تست کنید، میتونید از cfdisk و mkfs در لینوکس هم کمک بگیرید، همینطور دیسک لایو Gparted به تنهایی هم موجود هست، از دیسک های لایو ابزار های مدیریت پارتیشن مثل Acronis Disk Director هم میتونید استفاده کنید، تعداد زیادی دیسک نجات مثل Hiren's BootCD، The Ultimate Boot CD، System Rescue CD و ... هم موجود هستند که شامل ابزار های مدیریت پارتیشن میشند که استفاده از این ابزار ها هم میتونه از گزینه های شما باشه.

tech wave
14-09-2014, 17:45
من الآن برنامه system rescue cd رو ریختم رو سی دی و از بوت رفتم داخلش
حالا میتونید توضیح بدید چجوری میشه هاردو فرمت کرد و دوباره پارتیشن بندیش کرد؟

milad_gta
14-09-2014, 17:54
اگر اشتباه نکنم این Disk شامل ابزار GParted میشه، تو منو ها بگردید این ابزار رو اجرا کنید، پس از اجرا میتونید رو پارتیشن مد نظر کلیک راست و اون رو فرمت کنید. ( fat,fat32,ntfs,ext و ...)

tech wave
14-09-2014, 18:04
من از توی بوت اجراش کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad_gta
14-09-2014, 18:52
اولین گزینه رو انتخاب کنید، به صورت یک لینوکس لایو بالا میاد سپس از Gparted جهت فرمت و... استفاده کنید.

tech wave
14-09-2014, 19:17
اولیو زدم این اومد چی باید تایپ کنم؟
این gparted نیست اینجا تایپم کردم چیزی پیدا نکرد

tech wave
14-09-2014, 19:18
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

tech wave
14-09-2014, 19:22
وقتی gparted رو تایپ کردم

tech wave
14-09-2014, 19:25
اولین گزینه رو انتخاب کنید، به صورت یک لینوکس لایو بالا میاد سپس از Gparted جهت فرمت و... استفاده کنید.

وقتی gparted رو تایپ کردم

milad_gta
14-09-2014, 19:30
وقتی اولین گزینه رو انتخاب کردید و به این مرحله رسیدید، تایپ کنید startx تا محیط گرافیکی براتون لود بشه.

اگر تحت هر شرایطی خواستید از گزینه دیگه ای استفاده کنید من دیسک بوت Acronis disk director رو بهتون پیشنهاد میکنم.