ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ریست سیستم قبل از لوگوی آغازین ویندوز پس از اتصال DVD RW ساتا

mehdi313
06-09-2014, 09:53
من یه دی وی دی رایتر ساتای ال جی خریدم وقتی به سیستمم وصلش میکنم سیستم اونو میشناسه ولی موقع بالا آمدن یک لحظه لوگوی ویندوز رو نشون میده و سپس ریست میکنه (سیستم بالا نمیاد) و وقتی اونو جدا میکنم سیستم بالا میاد.
ضمنا من یه DVD رام از نوع IDE دارم که خوب کار میکنه و سیستم باهاش بالا میاد.
مشکل کجاست؟؟؟؟

EXTREME
06-09-2014, 13:58
من یه دی وی دی رایتر ساتای ال جی خریدم وقتی به سیستمم وصلش میکنم سیستم اونو میشناسه ولی موقع بالا آمدن یک لحظه لوگوی ویندوز رو نشون میده و سپس ریست میکنه (سیستم بالا نمیاد) و وقتی اونو جدا میکنم سیستم بالا میاد.
ضمنا من یه DVD رام از نوع IDE دارم که خوب کار میکنه و سیستم باهاش بالا میاد.
مشکل کجاست؟؟؟؟

ابتدا باید اتصالات رایتر جدید رو به طور کامل چک کتنید هم کابل دیتا رو هم مکان کابل دیتا هم کابل برقش در صورتی که از تبدیل برق ساتا استفاده میکنید اون رو هم عوض کنید درست نشد باید رایتر روی یک سیستم دیگه تست بشه اگه روی یک سیستم دیگه هم همینطور بود مشکل از رایتر است بیشتر میتونه از بردش باشه اگر روی یک سیستم دیگر اینطوری نبود مشکل میتونه از طرف سیستم شما باشه حالا یا از تنظیمات بایوستون است یا پاور سیستم
برای تست با رایتر جدید روی نصب ویندوز ببرید ببینید بازم تا قبل از شناختن پارتیشن ها سیستم ریست میشه یا نه