ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دمای زیاد کیس

game 1
06-09-2014, 09:36
سلام

من یک سیستم با ویندوز 7 سرویس پک 1- 64 بیت و سخت افزار زیر دارم :

cpu : core i7 4790

graphics : 2GB DDR5

ram : 16 GB

HDD : 1TB

وقتی در حال بازی سنگین با نرم افزار Speccy دمای قطعات را نگاه می کنم دمای cpu به 80 درجه سانتی گراد و دمای کارت گرافیک به 98 درجه سانتی گراد می رسد.

آیا این دما طبیعی است و اگر نیست چه کاری باید انجام دهم ؟

afshin b
06-09-2014, 11:01
پردازنده با توجه به اینکه براش کولر جدا تهیه نکردین طبیعی هست که به این دما برسه، خصوصا توی این فصل. اما دمای کارت خیلی بالاست. مدل دقیق کارت گرافیکتون چیه؟

EXTREME
06-09-2014, 13:49
سلام

من یک سیستم با ویندوز 7 سرویس پک 1- 64 بیت و سخت افزار زیر دارم :

cpu : core i7 4790

graphics : 2GB DDR5

ram : 16 GB

HDD : 1TB

وقتی در حال بازی سنگین با نرم افزار Speccy دمای قطعات را نگاه می کنم دمای cpu به 80 درجه سانتی گراد و دمای کارت گرافیک به 98 درجه سانتی گراد می رسد.

آیا این دما طبیعی است و اگر نیست چه کاری باید انجام دهم ؟

دما در لود یکم بالاست برای پردازنده یک خمیر خوب حتما بزنید و حالت فن در بایوس یعنی smart fan فعال باشه بهتره smart target روی دمای پایین تری ست بشه فن پردازنده سالم باشه و محکم سرجاش باشه تهویه کیس و دمای محیط هم موثر است حتما کیس رو خاک گیری بکنید اگه دمای پردازنده در لود یکم بالاست از کولر های بهتر باید استفاده کنید

برای گرافیک دستی speed fan رو افزایش بدهید راه های که برای پردازنده گفته شد مانند خاک گیری تهویه بهتر و دمای محیط پایین تر برای گرافیک نیز موثر است البته میتونید برای گرافیک هم خمیر سیلیکون هم بزنید

game 1
06-09-2014, 14:12
پردازنده با توجه به اینکه براش کولر جدا تهیه نکردین طبیعی هست که به این دما برسه، خصوصا توی این فصل. اما دمای کارت خیلی بالاست. مدل دقیق کارت گرافیکتون چیه؟

سلام اینم مدل کارت گرافیکم : AMD Radeon R9 200 Series

afshin b
06-09-2014, 14:16
سلام اینم مدل کارت گرافیکم : AMD Radeon R9 200 Series

مدل دقیق تر میخوام عزیز. روی کارتنش نوشته. مثلا MSI r9 270x gaming

game 1
06-09-2014, 19:54
مدل دقیق تر میخوام عزیز. روی کارتنش نوشته. مثلا MSI r9 270x gaming

سلام روی کارتونش نوشته : R9 270x و زیرش نوشته : RADEON GRAPHICS CARD و پایین این : ULTIMATE GAMING EXPERIENCE

afshin b
06-09-2014, 21:46
سلام روی کارتونش نوشته : R9 270x و زیرش نوشته : RADEON GRAPHICS CARD و پایین این : ULTIMATE GAMING EXPERIENCE

اگر کارت سری ریفرنس باشه، یعنی این شکلی باشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دماو صدای بالاتری از کارت های دیگه داره اما توی بازی نباید دمای بالاتر از ۸۰ داشته باشه.
پس با این اوصاف احتمالا تهویه کیستون مناسب نیست که کارت به ۹۰ درجه میرسه. کیس شما چی هست؟ چندتا فن داره؟ اگر عکس ازش بذارید بهتر میشه نظر داد.
یه سوال جدا از این مشکل داشتم. این سیستم رو برای بازی تهیه کردید؟ اگر آره، این قطعات رو کی بهتون پیشنهاد داده؟

game 1
07-09-2014, 09:13
اگر کارت سری ریفرنس باشه، یعنی این شکلی باشه:
دماو صدای بالاتری از کارت های دیگه داره اما توی بازی نباید دمای بالاتر از ۸۰ داشته باشه.
پس با این اوصاف احتمالا تهویه کیستون مناسب نیست که کارت به ۹۰ درجه میرسه. کیس شما چی هست؟ چندتا فن داره؟ اگر عکس ازش بذارید بهتر میشه نظر داد.
یه سوال جدا از این مشکل داشتم. این سیستم رو برای بازی تهیه کردید؟ اگر آره، این قطعات رو کی بهتون پیشنهاد داده؟

نمیدونم از سری ریفرنس هست یا نیست اما دماش حتی به 98 درجه سانتی گراد هم میرسه چه برسه به 90درجه. کیس هم Green مدل MAGNUM 2 هست و فکر کنم 2 تا فن داره

بله برای بازی تهیه کردم. کسی پیشنهاد نکرد با جستوجو در اینترنت آن ها را انتخاب کردم.

afshin b
07-09-2014, 09:20
نمیدونم از سری ریفرنس هست یا نیست اما دماش حتی به 98 درجه سانتی گراد هم میرسه چه برسه به 90درجه. کیس هم Green مدل MAGNUM 2 هست و فکر کنم 2 تا فن داره

بله برای بازی تهیه کردم. کسی پیشنهاد نکرد با جستوجو در اینترنت آن ها را انتخاب کردم.

بهتر بود درخواست مشاوره میدادید تا دوستان برای انتخاب قطعات راهنمایی تون میکردن.
الان ظاهر کارت گرافیک شما شبیه این عکسی که گذاشتم هست یا نه؟
پیشنهاد میکنم در کیس رو باز بذارین و بازی کنین، ببینین دما تا چند بالا میره.
پاور سیستم تون چیه؟

game 1
07-09-2014, 16:57
بهتر بود درخواست مشاوره میدادید تا دوستان برای انتخاب قطعات راهنمایی تون میکردن.
الان ظاهر کارت گرافیک شما شبیه این عکسی که گذاشتم هست یا نه؟
پیشنهاد میکنم در کیس رو باز بذارین و بازی کنین، ببینین دما تا چند بالا میره.
پاور سیستم تون چیه؟

ظاهر کارت گرافیک این لینک با مال من یکی است :

در کیس را هم باز گذاشتم در حال بازی دمای cpu به 74 درجه سانتی گراد و دمای کارت گرافیک به 80 درجه سانتی گراد رسید.

پاور GREEN مدل GP700A-HP هستش.

afshin b
07-09-2014, 19:32
ظاهر کارت گرافیک این لینک با مال من یکی است :

در کیس را هم باز گذاشتم در حال بازی دمای cpu به 74 درجه سانتی گراد و دمای کارت گرافیک به 80 درجه سانتی گراد رسید.

پاور GREEN مدل GP700A-HP هستش.

خب پس کارت ریفرنس نگرفتید.
XFX هم مارک خوبیه و طبق یک بررسی که ازش دیدم دماش در بازی تا حدود ۷۵ میرسه.
پاور خوبی هم دارید و مشکلی نداره.
طبق نتیجه ی جدیدی که گرفتید، تهویه ی کیستون مشکل داره.
دقیقا کیس شما چند فن داره؟ هر کدوم کجای کیس هستن؟ و جهت باد هرکدوم به چه شکلی هست؟ یعنی باد به داخل کیس میدن یا به خارج کیس؟

game 1
08-09-2014, 08:25
خب پس کارت ریفرنس نگرفتید.
XFX هم مارک خوبیه و طبق یک بررسی که ازش دیدم دماش در بازی تا حدود ۷۵ میرسه.
پاور خوبی هم دارید و مشکلی نداره.
طبق نتیجه ی جدیدی که گرفتید، تهویه ی کیستون مشکل داره.
دقیقا کیس شما چند فن داره؟ هر کدوم کجای کیس هستن؟ و جهت باد هرکدوم به چه شکلی هست؟ یعنی باد به داخل کیس میدن یا به خارج کیس؟

2 تا فن داره یکی در بالا و یکی در قسمت بالای پشت کیس و هردو باد به بیرون کیس می دهند.

دمای 74 و 80 درجه مناسب بود؟

EXTREME
08-09-2014, 09:53
2 تا فن داره یکی در بالا و یکی در قسمت بالای پشت کیس و هردو باد به بیرون کیس می دهند.

اگه جلوی کیس جای فن داره حتما بزارید که هوا رو بده تو و تهویه کیس بهتر بشه

afshin b
08-09-2014, 11:30

دمای ۷۴ و ۸۰ بد نیست و میتونه بهتر باشه ولی از ۹۸ خیلی بهتره!
الان خروجی های هوای کیستون خوبه فقط باید فن ورودی هم بذارید. اگر یکی در جلو و یکی روی در کیس بذارید که هر دو هوا رو داخل بدن خیلی خوب میشه

game 1
08-09-2014, 15:05
دمای ۷۴ و ۸۰ بد نیست و میتونه بهتر باشه ولی از ۹۸ خیلی بهتره!
الان خروجی های هوای کیستون خوبه فقط باید فن ورودی هم بذارید. اگر یکی در جلو و یکی روی در کیس بذارید که هر دو هوا رو داخل بدن خیلی خوب میشه

جلوی کیس جا نداره اما رو در کیس نصب می کنم.

چه مارک و چه مدلی از فن مناسب هستش ؟

afshin b
10-09-2014, 16:41
جلوی کیس جا نداره اما رو در کیس نصب می کنم.

چه مارک و چه مدلی از فن مناسب هستش ؟

من مدل های بازار رو نمیشناسم.
فقط دقت کنین که باید باد رو به داخل بده