PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اساسی که با رسکیو بوت هم حل نشد

MILAD2799
05-09-2014, 18:10
درود دوستان من یه سیستم دارم که بهویروس باج گیر الوده شده و تا پول نگیره نمیذاره ویندوز بالا بیاد با رسکیو دیسک کاسپر که از سایت سافتگذر دانلود کردم هم اسکن کردم و 6 تا تروجان و میلور هم پیدا و معدوم کرد ولی بازم این ویروسه هست . چکار کنم؟ ویندوز عوض کنم مشکل حل میشه ؟
عکس درخواست پولش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

*Batman*
05-09-2014, 20:57
سلام
از Dr.Web CureIt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای پاکسازی استفاده کنید.میتونید در Safe Mode اجرا کنید.
امضای من رو هم بخونید اما فکر کنم باید قید فایلهای رمز شده رو بزنید متاسفانه.
با تعویض ویندوز هم فقط صورت مساله پاک میشه.

roya.rashidi
05-09-2014, 21:29
درود دوستان من یه سیستم دارم که بهویروس باج گیر الوده شده و تا پول نگیره نمیذاره ویندوز بالا بیاد با رسکیو دیسک کاسپر که از سایت سافتگذر دانلود کردم هم اسکن کردم و 6 تا تروجان و میلور هم پیدا و معدوم کرد ولی بازم این ویروسه هست . چکار کنم؟ ویندوز عوض کنم مشکل حل میشه ؟
عکس درخواست پولش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چه پرو :n22:
با اینکار از ریشه حذف میشه .
اگه دوتا سیستم داری هاردتو بکن با تبدیل بزن به لپتاب/دسکتاپ که انتی ویروسش مطمعن و به روز باشه
اطلاعاتت رو کپی کن اونجا (حتما انتی ویروسش روشن باشه . )
بعد کلا هاردو فرمت کن . محض اطمینان کلان دلت کن از نو پارتیشن بچین . نسلش از بین میره . بعد از نصب ویندوز هم اولین کاری که کردید یه انتی ویروس خوب نصب کنید.
..