ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درد زانو

Soroush-S
05-09-2014, 17:23
سلام
چند روز قبل بعد ازورزش سنگین صبحگاهی در پادگان پشت زانوی پای چپم درد گرفت بیشتر بصورت گرفتگی بود تا درد . الان بعد از گذشت چند روز ،سمت چپ جلوی زانو درد داره و نمیتونم پام رو صاف کنم. بنظرتون مشکل از کجاست؟ باید عمل بشم؟؟
البته زانو ورم هم کرده.

jamshidjap
06-09-2014, 10:28
کمپرس یخ بزار ...
بعدش سریع برو پیش ارتوپد پاتو نشون یده .... احتمالا قرصهای ضد التهاب بهت میده و یا آمپول بتامتازون ...
سعی کن فعلا توالت فرنگی استفاده کنی و به پات فشار نیاری
ایشالا چیزی نیست ...

Soroush-S
06-09-2014, 17:31
کمپرس یخ بزار ...
بعدش سریع برو پیش ارتوپد پاتو نشون یده .... احتمالا قرصهای ضد التهاب بهت میده و یا آمپول بتامتازون ...
سعی کن فعلا توالت فرنگی استفاده کنی و به پات فشار نیاری
ایشالا چیزی نیست ...

رفتم دکتر با کمال تعجب میگه چیزی نیست! میگم ورم و گرمی زانو برای چیه؟ میگه نه ورم داره و نه گرمه:n02:
حالا موندم فردا برم دکتر دیگه

jamshidjap
07-09-2014, 07:23
پیش متخصص رفتی یا پزشک عمومی ؟

هیچ دارویی بهت نداد ؟

اگه درد پات همونطوریه یا بدتر شده برو دکتر بگو عکس ام آر ای بنویسه تا خیالت کامل راحت بشه ...

اگه داری بهتر میشی که خب حتما راست میگه چیزی نیست

Soroush-S
07-09-2014, 07:51
پیش متخصص رفتی یا پزشک عمومی ؟

هیچ دارویی بهت نداد ؟

اگه درد پات همونطوریه یا بدتر شده برو دکتر بگو عکس ام آر ای بنویسه تا خیالت کامل راحت بشه ...

اگه داری بهتر میشی که خب حتما راست میگه چیزی نیست
پیش متخصص رفتم . البته بیمارستان ارتش بود و معاینش 2 دقیقه هم طول نکشید!
یه آمپول و یه قرص داد! عکس هم نوشت واسم. ولی باید برم پیش دکتر خصوصی:n01:

jamshidjap
07-09-2014, 08:14
عکس ام ار آی اگه نوشته که دیگه نمیخاد دوباره بری دکتر ... برو عکسو بنداز ... توی گزارش همه چیز دقیقا مشخص میشه ... خیلی از دکترا همینن ... نگاه نکرده نسخه عکس برداری تجویز میکنن چون ام ار آی خیلی دقیقه ...

برگه اعزام هم داری دیگه .. عکس برات مجانیه ...

hajoo
07-09-2014, 10:26
دقيق ترين روش براي بررسي بافت نرم اطراف مفصل (رباط) mri هست. به نظر ميرسه مشكل شما هم همين باشه. ديگه از دكتر چي ميخواين ؟؟

Sent from my iPhone using Tapatalk