ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 3GB RAM - 5.2" FHD 1080p - Snapdragon 801 2.5GHz | Sony Xperia Z3

NaughtyCat
04-09-2014, 00:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

System chip: Qualcomm Snapdragon 801 8974-AC

Processor: Quad core, 2500 MHz, Krait 400

Graphics processor: Adreno 330

System memory: 3GB

Built-in storage: 16 GB

Display: 1080 x 1920 pixels, 5.2 inches ~424 ppi pixel density

Battery: Non-removable Li-Ion 3100 mAh battery

Operating System: Android 4.4.4 KitKat

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mohammad King
04-09-2014, 10:40
توی همون تاپیک z2 هم میشد ادامه داد

چون تفاوتی نداشته این گوشی cpu همون cpu فقط کلاکش رو اور کردن

mehdi30nema
04-09-2014, 14:50
من تازه داشتم میرفتم تو نخ خرید Z2 که سونی Z3 رو معرفی کرد .

آخه واقعا چه حسابی کرده اینو داده بیرون ، اونم شش ماه بعد از Z2 ؟

حالا اگه یه تغییر اساسی میداد یه چیزی ولی این که به جز کلاک CPU هیچ تغییری نکرده . من الان جدا توی خرید Z2 هم به شک افتادم . چون با این حساب تا یکی دو سال دیگه فکر کنم Z6 یا Z7 هم سونی میده بیرون .

nini bad
04-09-2014, 14:58

حالا اگه یه تغییر اساسی میداد یه چیزی ولی این که به جز کلاک CPU هیچ تغییری نکرده . من الان جدا توی خرید Z2 هم به شک افتادم . چون با این حساب تا یکی دو سال دیگه فکر کنم Z6 یا Z7 هم سونی میده بیرون .

من خودم به شخصه Z1 و Z2 تجربه کردم به نظر من این یک جور بی احترامی به طرفدارهاش میتونه باشه که هر 6 ما یک پرچمدار معرفی میکنه اون هم بدون هیچ تغییر اساسی در محصول جدید دقیقا تنها چیزی که عوض شده تبدیل شدن 2 به 3 است

sansa
04-09-2014, 16:32
منم موافقم . ابید همه شرکت ها سالی یک پرچمدار معرفی کنند ...نه اینکه زود زود .

اما به نظر من طراحیش خیلی خیلی زیبا شده . 7.3 میلی متر .... همین میدونید چقدر گوشی رو زیباتر میکنه .

الان دیگه به نظر من قابل مقایسه با galaxy s5 هست . یعنی کسانی که میخوان گوشی بخرن در ماه اینده . مطمئنا معلومه که z3 رو انتخاب میکنند .

clau
04-09-2014, 17:04
سونی در زد3 هم از اسنپدراگون 805 استفاده نکرده:n29:

reza.kaka
04-09-2014, 18:01

Pami
04-09-2014, 20:41
امیدوارم تونسته باشه مشکل اورهیت شدن زد2 رو حل کرده باشه که به نظر من بعیده، چون همچنان جنس بدنه پشت از شیشه هست و چیپست هم همون اسنپ 801
در کل با این وضعیت ارزش خرید نداره

Mohammad King
04-09-2014, 21:51
امیدوارم تونسته باشه مشکل اورهیت شدن زد2 رو حل کرده باشه که به نظر من بعیده، چون همچنان جنس بدنه پشت از شیشه هست و چیپست هم همون اسنپ 801
در کل با این وضعیت ارزش خرید نداره

همون زد2 رو میخواد بکنه تو جعبه زد3 بده مردم...

از جی 2 چه خبر پیام راضی ای ازش؟

h!tman
04-09-2014, 21:56

شما میتونید موقع ورود این زد2 بخرید، الان قیمتش 1500 شده . اون موقع میشه اندازه زد وان احتمالا:))

sansa
05-09-2014, 11:57
تصاویر زیبایی رنگ مسی که فوق العاده زیباست ...

اینو برید با چسب زخم مقایسه کنید تا بدونید طراحی چیه هستش.

برتری xperia z3 بر گالاکسی نوت :

ضخامت کمتر 7.3 میلیتر و وزن سبک تر
ضد اب و گرد غبار بودن
دوربین 20 مگاپیکسلی
تکنولوژی صوتی انحصاری واکم که اولین بار در xperia z3 قرار گرفته .

برتری گالاکسی نوت بر xperia z3 :

صفحه نمایش QHD (محض اطلاع : موقع وبگردی به دلیل رزولیشن بالا حسابی دانلود اطلاعات بالا میره و هزینه های سرسام اوری داره مخصوصا برای کسانی که از اینترنت حجمی استفاده میکنند 3g که بماند)
پردازنده قوی تر 805 (که با وجود صفحه نمایش QHD بایدم این پردازنده مجهز بشه ون با 801 کم میاره)

گالاکسی نوت برترین فبلت جهان هستش .

اما بین گالاکسی اس 5 و گوشی xperia z3 . از لحاظ تکنولوژی و به روز بودن ، طراحی ، دوربین ، سخت افزار هر کسی هم که باشه xpeira z3 رو ترجیح میده .

Pami
05-09-2014, 12:17
همون زد2 رو میخواد بکنه تو جعبه زد3 بده مردم...

از جی 2 چه خبر پیام راضی ای ازش؟

آره دارمش هنوز گوشی خوبیه
فعلا اونچنان تغییر بزرگی تو پرچمدارهای امسال با سال قبل رخ نداده که قصد تعویضش رو داشته باشم

Immunology
05-09-2014, 14:04
با این پرچمدار سونی به تاریخ پیوست.روحش شاد و یادش گرامی...
در ضمن جناب Sansa صفحه QHD هیچ ربطی به دانلود نداره و لطفا اطلاعات غلط نده.این صفحه فقط مصرف باتری رو بالا میبره.قرار نیست موقع وب گردی چون صفحه QHD هست صفحات رو QHD بگیره.اون صفحه وب هر چی باشه اون گوشی همون رو میگیره حالا چه گوشی نوت4 باشه یا هاوایی311.

fk_u
05-09-2014, 23:03
درود....
خدایی خوشگل شده زد 3 از نظرم خیلی باحال شده :n02:

reza.kaka
05-09-2014, 23:22
در ضمن جناب Sansa صفحه QHD هیچ ربطی به دانلود نداره و لطفا اطلاعات غلط نده.این صفحه فقط مصرف باتری رو بالا میبره.قرار نیست موقع وب گردی چون صفحه QHD هست صفحات رو QHD بگیره.اون صفحه وب هر چی باشه اون گوشی همون رو میگیره حالا چه گوشی نوت4 باشه یا هاوایی311.

جناب sansa درست میگن .

من یکبار با گوشی galaxy grand 2 (رزولیشن 720p ) و یک بار با یک گوشی galaxy s4 (رزولیشن 1080p) سایت زومیت و gsmarena رو باز کردم . با نرم افزار مدیریت ترافیک که چک کردم . گالاکسی اس 4 حجمی تقریبا 1.3 برابر حجم ترافیک galaxy grand 2 رو مصرف کرد . برای بارگزاری صفحات . و این مطلب درست هستش . این فقط با تست معلوم میشه .

NOR-1
06-09-2014, 05:35
پس باید ایفون از همشون کمتر ترافیک مصرف کنه

sansa
06-09-2014, 08:14
دوستان به نظرم این سیاست اشتباه سونی هست که سالی دو تا پرچمدار میده بیرون .

سونی هم باید سیاست سامسونگ رو در پیش بگیره . یعنی پرچمدارشو در بهار معرفی کنه . و فبلتش رو با مشخصاتی قوی تر برای رقابت با نوت در ifa هر سال معرفی کنه .

NaughtyCat
07-09-2014, 13:28
فرق چندانی با Z2 نکرده. چیزی که اول از همه به چشم میاد طراحی جدیدشه که باریک تر و سبک تره. دوربینش هم نسبت به Z2 بهتر شده. تاکید سونی بیشتر روی طول عمر باتری این گوشیه. با اینکه باتری کوچیکتری توش استفاده شده از Z2 بیشتر دووم میاره! اینطور که سونی ادعا کرده تا دو روز. باید ببینیم چطور میشه.

این گوشی مشخصه برای کسایی که الان Z2 رو دارن نیست. با این سیاست سونی که هر 6ماه یه گوشی flagship میده بیرون اگه تفاوت ها با Z2 بیشتر از این بود که صدای همه در میومد!

Sony defends not going QHD with the Xperia Z3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بنظرم کار خیلی درستی هم کردن رزولوشن صفحه رو 1080p نگه داشتن. همونطور که روی LG G3 هم دیدیم توی همچین سایزهایی افزایش رزولوشن تفاوت محسوسی ایجاد نمیکنه و فقط مصرف باتری بیشتر میشه.

با ثابت موندن رزولوشن صفحه هم به اون صورت دلیلی نداشته از 805 هم بخوان استفاده کنن. 805 نسبت به 801 بیشتر از نظر گرافیکی پیشرفت داشته.

Based on our results here, if an OEM is looking to specifically target the gaming market I can see Snapdragon 805 making a lot of sense. For most of those OEMs that just launched Snapdragon 801 based designs however, I don't know that there's a huge reason to release a refresh in the interim.

چرا اونوقت؟

Immunology
07-09-2014, 14:47
چرا اونوقت؟

چون عقب موند از رقیبان...
زد۳ با زد۲‌تفاوت خاصی نداره.

NaughtyCat
07-09-2014, 15:02
چون عقب موند از رقیبان...
زد۳ با زد۲‌تفاوت خاصی نداره.

از کدوم رقیب دقیقا؟

اگه از Z3 انتظار بیشتر از این داشتین که خب اشتباه میکردین. برای تغییرات بیشتر و soc قوی تر یه 6 ماه دیگه باید صبر کنیم. ایشاا.. Z4.

Immunology
07-09-2014, 15:03
از کدوم رقیب دقیقا؟

اگه از Z3 انتظار بیشتر از این داشتین که خب اشتباه میکردین. برای تغییرات بیشتر و soc قوی تر یه 6 ماه دیگه باید صبر کنیم. ایشاا.. Z4.

خوب همین دیگه.چه نیازی به این بود زد۳ بده بیرون در حالی که همون زد۲ هست.سونی هم شورشو درآورده هر ۶ماه پرچمدار که نمیشه بیرون داد.

NaughtyCat
07-09-2014, 15:17
خوب همین دیگه.چه نیازی به این بود زد۳ بده بیرون در حالی که همون زد۲ هست.سونی هم شورشو درآورده هر ۶ماه پرچمدار که نمیشه بیرون داد.

دلیلش بازار به شدت رقابتی اسمارتفون هاست. گوشی ها نیومده از رده خارج میشن. اتفاقا بنظرم کار درستی هم میکنن. الان Z3 با همین تغییرات جزئی جایگاهش خیلی بهتر از Z2 هست در برابر امثال S5 مثلا.

Immunology
07-09-2014, 15:18
دلیلش بازار به شدت رقابتی اسمارتفون هاست. گوشی ها نیومده از رده خارج میشن. اتفاقا بنظرم کار درستی هم میکنن. الان Z3 با همین تغییرات جزئی جایگاهش خیلی بهتر از Z2 هست در برابر امثال S5 مثلا.

به نظر من که زد۳ جلو اس۵ هم ماسماسکی بیش نیست چه برسه به نوت۴.

NaughtyCat
07-09-2014, 15:21
به نظر من که زد۳ جلو اس۵ هم ماسماسکی بیش نیست چه برسه به نوت۴.

این دیگه نظر شماست خب.

Note هم که کلا تو یه باغ دیگس.

supermax15
07-09-2014, 20:51
این گوشی بایدمیشد z2 plus
هر چند این گوشی دیگه کاربرای z2 رو ناراحت نمیکنه به خاطر تفاوت جزئی

wrath of god
07-09-2014, 22:23
سلام...نه واقعا دوستان شما فکر میکنید که s805 چون بالاتر از s801 هستش بهتره نه اون رزولوشن qhd باعث میشه performanceش ضعیف بشه میشه در حد اون s801 بلکه پایین تر میبینین؟ من بنچمارک antutu رو گرفتم شد 30173 ولی z3 شده 37169 ببینین تازه qhdش هم الکی بود.....راستی یه چیز دیگه samsung به شرکتای تست بنچمارکگیر پول میده تا 20 الی 50 درصد بالا ببره باور ندارین خود سامسونگ اعتراف کرده....در کل روشنایی سونی تو این Z3 خیلی بالا رفته دیگه رنگا مرده نیستش.......امیدوارم متوجه شده باشین که z3 از همه ی پرچمدارای قبلی بهتره و رقیب اصلی note 4 هستش...من از هردوشون خوشم میاد اگه یکیشون رو به من بدن قبول میکنم:n02:(شوخی)ای خدا به ما یه پولی عطا کن......آمین...راستی smartwatch 3 خیلی باحاله باهاش خیلی خوب set میشه اینم ویدیو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

wrath of god
08-09-2014, 10:17
سلام دوستان اینم ویدیوی مقایسه ی z3 با ال جی جی3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقایسه z3 با سامسونگ گلکسی اس5 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم نقد و بررسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقایسه زد3 با ایفون 5اس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقایسه ی سرعت نوت 4 با ال جی جی 3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقایسه ی سرعت نوت 4 با ایفون 5اس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقایسه ی note 4 با اچ تی سی وان ام8 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقایسه ی ایفون 6 با ایفون 5 اس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مقایسه ی عکس و دوربین z3 با جی3 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n04::n04::n04::n04::n04:
یا علی!!!این همه نوشتم؟؟؟

wrath of god
08-09-2014, 10:19
بازم ویدیو بخاین میزارم...فقط اون دکمه تشکر از کاربر رو بزنین اگه ویدیو ها رو دوست داشتین:n02:

mehdi30nema
08-09-2014, 10:54

دوست عزیز متاسفانه من حرفتو قبول ندارم ، این بازار به شدت رقابتی چرا توی بقیه برند ها رعایت نمیشه .
شما خودت قطعا میدونی که همه برند ها یا سالی یه اسمارت فون میدم یا نهایتا هر 9 یا 10 ماه یه بار یه اسمارت میدن بیرون . یا اصلا مثل سامسونگ سالی یه اسمارت و یه فبلت میدن بیرون . اینجوری کامل فرصت میدن تا محصولشون تو بازار جا بیوفته و دوره رشد و بلوغ خودشو سپری کنه و وقتی رو به نزول گذاشت اسمارت بعدی رو عرضه میکنن .

سونی کلا داره اشتباه میکنه ، هنوز محصول قبلیش تو خیلی از کشورها عرضه نشده و کامل جا نیوفتاده میاد بعدی رو میده بیرون .

من قبلا هم گفته بودم که گزینه بعدی گوشی خریدنم Z2 بود ولی با این شرایط واقعا باید توش تجدید نظر کنم چون من فکر کنم اگه مثلا یکی دو ماه دیگه Z2 بگیرم ، سر سه ماه ( فوریه ) نشده که سونی Z4 رو هم معرفی میکنه ، اونوقت گوشی من میشه دو نسل عقب تر از آخرین اسمارت سونی .
در صورتی که مثلا طرف گلکسی اس 5 رو شش ماهه پیش خریده و راحت تا حداقل فوریه خیالش راحته که پرچم داره سامسونگ دستشه .

wrath of god
08-09-2014, 13:41
دوست عزیز متاسفانه من حرفتو قبول ندارم ، این بازار به شدت رقابتی چرا توی بقیه برند ها رعایت نمیشه .
شما خودت قطعا میدونی که همه برند ها یا سالی یه اسمارت فون میدم یا نهایتا هر 9 یا 10 ماه یه بار یه اسمارت میدن بیرون . یا اصلا مثل سامسونگ سالی یه اسمارت و یه فبلت میدن بیرون . اینجوری کامل فرصت میدن تا محصولشون تو بازار جا بیوفته و دوره رشد و بلوغ خودشو سپری کنه و وقتی رو به نزول گذاشت اسمارت بعدی رو عرضه میکنن .

سونی کلا داره اشتباه میکنه ، هنوز محصول قبلیش تو خیلی از کشورها عرضه نشده و کامل جا نیوفتاده میاد بعدی رو میده بیرون .

من قبلا هم گفته بودم که گزینه بعدی گوشی خریدنم Z2 بود ولی با این شرایط واقعا باید توش تجدید نظر کنم چون من فکر کنم اگه مثلا یکی دو ماه دیگه Z2 بگیرم ، سر سه ماه ( فوریه ) نشده که سونی Z4 رو هم معرفی میکنه ، اونوقت گوشی من میشه دو نسل عقب تر از آخرین اسمارت سونی .
در صورتی که مثلا طرف گلکسی اس 5 رو شش ماهه پیش خریده و راحت تا حداقل فوریه خیالش راحته که پرچم داره سامسونگ دستشه .

داداش حرفت درست ولی سونی الآن به فکر sony xperia z هم هست که براش هی اپدیت میاد و فکر کنم چند وقت پیش ktkat 4.4.2 هم اومد...ولی سامسونگ...:n21:سامسونگ اصلا به فکر گوشیای از دور افتادش نیست....بعد سونی کیفیت محصولاتش 5 برابر سامسونگه بعدش مگه z2 یا z1 پرچمدار سونی نیستش ؟؟ فکر کنم منظور شما اینه که پرچمدار همون سال...بعدش چه مشکلیه الآن اگه شما زد 1 داشته باشی بگی زد3 هستش باور میکنن:n02:اتفاقا به خاطر همین 6 ماه به 6 ماه بودنش پر فروشه:n02:

NaughtyCat
08-09-2014, 14:08

سامسونگ؟! واقعا تعجب میکنم اینجا حرف از سامسونگ میزنید. سامسونگی که برای هر رنج قیمتی 500 مدل گوشی مختلف داره! بعضا با اختلاف خیلی خیلی جزیی با هم.

در ضمن سامسونگ هم چند ماه بعد از S5 مدل Galaxy S5 LTE-A رو معرفی کرد با صفحه QHD و 805. سه چهار ماه بعد از معرفی S5! گویا تا چند وقت دیگه توی اروپا هم رسما عرضه میشه. تازه سری Note هم هست. صرف نظر از اینکه اون رو "phablet" به حساب میارن این یعنی سامسونگ هم سالی 2 تا flagship داره تا محصولاتش به روز بمونن.

این سیاست سونی توی بازارهایی که گوشیهای unlock استفاده میکنن برای مصرف کننده ها هم بهتره چون باعث میشه قیمت مدل قبلی زودتر بیاد پایین.

شما همین یکی دو ماه دیگه Galaxy S5 هم بخرین سر سه ماه (فوریه) سامسونگ S6 رو با snap 810 معرفی میکنه اونوقت گوشی شما میشه دو نسل عقب تر از آخرین اسمارت سامسونگ (Note 4 یا S5 LTE-A).

همینه خب دیگه بازار موبایل. شما اگه همون یکی دو ماه دیگه هم Z2 بخرید چیزی رو از دست ندادید. تا 90% با Z3 یکیه و soc به روزی داره. مطمئنا حالا حالا ها هم از طرف سونی ساپورت میشه. اینطور نیست که فکر کنید دیگه از دور خارج شده.

sansa
09-09-2014, 20:52
بدون شرح ...دوستان ببینید قابلیت اتصال دستگیره پلی استیشن رو هم داره .

sansa
13-09-2014, 14:09
پیش فروشش فکر کنم تو بعضی فروشگاهی های ایرانی قرار داده شده ...:n04:

wrath of god
13-09-2014, 15:38
واقعا گوشی زیبایی هستش

NaughtyCat
19-09-2014, 19:04
گویا هم سامسونگ هم اپل سعی کردن توی عکس های تبلیغاتی Galaxy Alpha و iPhone 6 اون برآمدگی دوربینشون رو یه جور بپوشونن! :دی حالا چه با زاویه عکس برداری، چه با فتوشاپ. فرقی هم نمیکنه دستور از بالا اومده باشه یا کار یه کارمند جزء (!) باشه، در هر صورت این حرکت محکوم است.

اما جواب دندان شکن سونی :n09:

پ.ن: "You're holding it wrong" :n02:

supermax15
23-09-2014, 16:19
xperia z3 رنگ مسی

واقعا حرف نداره

NaughtyCat
23-09-2014, 21:11
Phone Arena نتایج تست باتری Xperia Z3 رو گذاشته و فقط میشه گفت که فوق العادس! :n04:

توی تست های Phone Arena؛ Xperia Z3 با 9 ساعت و 29 دقیقه بالاترین میزان عمر باتری رو از بین همه flagship ها داشته! هم بین گوشی ها و هم فبلت ها. از جمله iPhone 6 Plus.

نکته جالب این که Z3 با وجود داشتن باتری کوچیکتر از Z2 تونسته بیشتر دووم بیاره! پس ادعاهای سونی هم راجع باتری درست بوده و میشه انتظار داشت با استفاده معمولی با یه شارژ تا 2 روز رو راحت جواب بده. واقعا فوق العادس.

All bow to the new endurance king: Sony Xperia Z3 scores a record battery life for its category ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])_______________________

وبسایت تخصصی DxOMark هم دوربین Z3 رو بررسی کرده و اون رو بهترین دوربین موبایل و هم سطح Galaxy S5 دونسته.

With an overall DxOMark Mobile Score of 79 the new Sony Xperia Z3 currently ranks in joint 1st place alongside the Samsung Galaxy S5 and Sony’s own Xperia Z2, also with 79 points. For picture quality the Sony Xperia Z3 also ranks joint top for stills with a DxOMark Mobile Photo score of 81, the same as both the Sony Xperia Z2 and Nokia 808 PureView.

ایمان بیارید! :دی گوشی های سونی الان در بالاترین سطح دارن با سامسونگ و اپل رقابت میکنن و از خیلی جهات برتر هم هستن. سری Xperia تو این یکی دو سال اخیر پیشرفت های خیلی محسوسی داشته. حالا باز برید Galaxy S بخرید! :n09:

h!tman
25-09-2014, 01:15
ریویو هاش اومد بیرون
نکته های مهم ریویو:
طراحی بهتر، باریک تر و خوش دست تر. هنوز بزل هاش زیاد
کنتراست نسبت به زد2 بهتر شده
1330در برابر 1195
نور بیشتر صفحه نمایش
باتری بهتر نسبت به زد2
دیگه این رابط کاربری به اندازه ناچیزی عوض شده
نوتیفیکشن بار و دکمه هوم تقریبا!
از نظر سخت افزاری نسبت به زد2 که هیچی
زد 1 هم تغییری نداشته
تغییر تنظیمات دوربین
اضافه شدن ایزو 12800 ( خبر ندارم در قبلی ها بوده یا خیر)
نویز تصاویر دوربین کمی کم شده !

و تقریبا چیز دیگه ای تو ریویو ها ندیدم
به جز باتری خوب ، به نظرم این همون زد 2 /زد 1 هست در لباس قشنگ تر.

m-530
25-09-2014, 14:50

NaughtyCat
25-09-2014, 20:01

این عکس توجه منو هم خیلی جلب کرد اتفاقا! :n02: واقعا قشنگه.

کاش فقط Z3 Compact هم مثل همین Z3 اون قاب دورش فلزی بود. اون لبه های compact یه کم تو ذوق میزنه تو بعضی رنگ هاش.

reza.kaka
25-09-2014, 20:56
این عکس توجه منو هم خیلی جلب کرد اتفاقا! :n02: واقعا قشنگه.

کاش فقط Z3 Compact هم مثل همین Z3 اون قاب دورش فلزی بود. اون لبه های compact یه کم تو ذوق میزنه تو بعضی رنگ هاش.

z3 که خیلی عالی هستش . z3 compact رو بیشتر دوست دارم . میان رده در حد پرچمداره

رنگ مسی خیلی خوشگله لامصب ..

NaughtyCat
26-09-2014, 18:55

Pami
26-09-2014, 22:36
z3 که خیلی عالی هستش . z3 compact رو بیشتر دوست دارم . میان رده در حد پرچمداره

رنگ مسی خیلی خوشگله لامصب ..

Z3 کامپکت عالیه تنها ایرادی که داره اینه که فریم دور مثل Z3 فلزی نیست

NaughtyCat
27-09-2014, 01:09
Z3 کامپکت عالیه تنها ایرادی که داره اینه که فریم دور مثل Z3 فلزی نیست

رنگ سفیدش باز خیلی بهتره compact، این مدل سبزش اصلا یه جوری دو رنگ شده! Z3 رو الان میبینم فلزی بودنش واقعا خیلی شکیل ترش کرده. حیف...

یه مشکل دیگه ای هم من باهاش دارم واسه شارژ کردنشه:

از عواقب ضد آب بودن! انگار همه دل و روده شو ریختی بیرون. خوبه خوشبختانه زیاد لارم نیست به برق وصل بشه! :n09:

NaughtyCat
28-09-2014, 23:28
نظرسنجی GSMArena؛ Sony Xperia Z3 در برابر سایر flagship های امسال.

Weekend poll: Sony Xperia Z3 vs. HTC One (M8) vs. Samsung Galaxy S5 vs. LG G3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

reza.kaka
02-10-2014, 16:17

NaughtyCat
07-10-2014, 22:50
نظرسنجی GSMArena؛ Sony Xperia Z3 در برابر سایر flagship های امسال.

نتایج مشخص شد:

Weekly poll results: Sony Xperia Z3 voted fan favorite ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر کاربران هم در مورد Z3 مثبته.

پیشنهاد میکنم review ـه The Verge ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم یه نگاه بندازید. به گفته ی نویسنده اش Xperia Z3 بهترین گوشی سونی تا به امروزه. و حتی شاید بهترین گوشی موجود تو بازار!

به نظرم با توجه به ریویوهای Z3، اون دوستانی که Xperia Z2 رو مدنظر داشتن بهتره یه کم صبر کنن و Z3 رو بگیرن. حتی شده فقط بخاطر ظاهرش. ممکنه بگید تا اون موقع سونی Z4 رو هم داده بیرون، ولی خیالتون راحت پشیمون نمیشید. واقعا فوق العادس Z3.

mehdi30nema
08-10-2014, 08:28
به نظرم با توجه به ریویوهای Z3، اون دوستانی که Xperia Z2 رو مدنظر داشتن بهتره یه کم صبر کنن و Z3 رو بگیرن. حتی شده فقط بخاطر ظاهرش. ممکنه بگید تا اون موقع سونی Z4 رو هم داده بیرون، ولی خیالتون راحت پشیمون نمیشید. واقعا فوق العادس Z3.

در این شکی نیست که Z3 خیلی گوشی شاخی هست ولی ما تو ایران باید چند ماه صبر کنیم تا قیمت گوشی به ثبات برسه .
با این سیاست سونی وقتی چهار پنج ماه صبر میکنیم تا گوشی رو بگیریم سونی گوشی های اند بعدی رو معرفی میکنه . دقیقا اتفاقی که برای Z2 افتاد ، من خودم میخواستم بگیرم ولی نگرفتم و میترسم بازم صبر کنم و همین اتفاق بیوفته . ( که قطعا هم میوفته ، فکر کنم سونی توی ژانویه یا فوریه Z4 رو هم معرفی کنه )

NaughtyCat
09-10-2014, 01:49
در این شکی نیست که Z3 خیلی گوشی شاخی هست ولی ما تو ایران باید چند ماه صبر کنیم تا قیمت گوشی به ثبات برسه .
با این سیاست سونی وقتی چهار پنج ماه صبر میکنیم تا گوشی رو بگیریم سونی گوشی های اند بعدی رو معرفی میکنه . دقیقا اتفاقی که برای Z2 افتاد ، من خودم میخواستم بگیرم ولی نگرفتم و میترسم بازم صبر کنم و همین اتفاق بیوفته . ( که قطعا هم میوفته ، فکر کنم سونی توی ژانویه یا فوریه Z4 رو هم معرفی کنه )

درسته. منم از این سیاست سونی دفاع نمیکنم ولی اینکه این سیاستشون رو ضد مصرف کننده ها یا غلط بدونیم رو هم قبول ندارم. اینم که گوشیها و هزارتا چیز دیگه تو ایران به قیمت واقعی وارد نمیشن و یه عده اینجا فقط به فکر دزدی و کلاهبرداری هستن هم مشکل سونی نیست.

من به این خاطر میگم از خرید Z3 پشیمون نمیشید چون از هر نظر که فکرشو بکنید عالیه. حالا Z4 میخواد 64bit باشه و کمی قویتر. وقتی میبینید Z3 تمام نیازهاتون رو برطرف میکنه چه اهمیتی داره آخرین مدل روز نباشه؟ یا مثلا دو ماه بعد اینکه خریدینش سونی یه مدل بالاترشو بده بیرون؛ گوشی شما که چیزی ازش کم نمیشه یا از کار نمیفته که! خوشبختانه از لحاظ سخت افزاری هم که حالا حالاها جوابگو هست.

در مورد Z2 یا کلا بقیه Z ها تا الان هم خودتون میدونید نسبت به بقیه گوشی ها با اندازه صفحه های مشابه یه جورایی گنده تر و یوقور تر بودن. اون لبه های تیزشون هم خب خیلی رو اعصاب بود. این موارد تا حد زیادی تو Z3 برطرف شده. حالا شاید از تو عکس ها زیاد حس نشه باید از نزدیک خودتون ببینید ولی اینطور که توی review ها گفتن حداقل از لحاظ زیبایی و "خوش دستی" ـش نسبت به Z2 خیلی بهتر شده. بنظر من که ارزش داره یه کم صبر کنید و Z3 رو بگیرید.

NaughtyCat
18-10-2014, 02:08
سونی اعلام کرد که همه ی گوشی ها و تبلت های سری Z رو به Android 5.0 Lollipop آپدیت میکنه:

Xperia Z
Xperia ZL
Xperia ZR
Xperia Tablet Z
Xperia Z1
Xperia Z1S
Xperia Z Ultra
Xperia Z1 Compact
Xperia Z2
Xperia Z2 Tablet
Xperia Z3
Xperia Z3v
Xperia Z3 Compact
Xperia Z3 Tablet Compact

سری Z2 و Z3 آپدیت رو زودتر از بقیه و در اوایل 2015 دریافت میکنن.

We’re bringing Android 5.0; Lollipop to the entire Xperia Z Series ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

M@hdi-B
18-10-2014, 20:49
هنوز Z3 نیومده Z4 رو می خوان معرفی کنن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _exist-news-9969.php

NaughtyCat
18-10-2014, 23:22
گویا سونی برای سال بعد در نظر داره فقط یک flagship داشته باشه و این سیاست هر 6 ماه یه گوشی جدید رو کنار بذاره.

Tapatalked

NaughtyCat
06-01-2015, 19:47
Android 5.0 Lollipop از ماه بعد (فوریه 2015) برای سری Z3 عرضه میشه.

معرفی Xperia Z4 هم موند برای MWC 2015. (اسفند امسال)

MOSTAFA_ABBASI
24-02-2015, 22:12
دوستان الان زد 3 بخرم اشکالی نداره؟
دیر که نیست؟
مواردی که در موقع خرید باید بهشون توجه کنم چیه؟

NaughtyCat
25-02-2015, 02:42
دوستان الان زد 3 بخرم اشکالی نداره؟
دیر که نیست؟

معرفی Z4 اینطور که توی خبرها اومده بود کمی عقب افتاده. خیلی بعید هم هست که سونی امسال دو تا flagship داشته باشه. با این شرایط میشه گفت حتی تا چند ماه دیگه هم z3 همچنان انتخاب خیلی خوبیه.

Tapatalked

M@hdi-B
25-02-2015, 21:27
زد3 با زد2 تفاوت چندانی ندارن ولی اختلاف قیمتشون خیلیه پس خریدش معقول نیست

ali_n2011
16-03-2015, 15:10
سلام من به تازگی z3 dual گرفتم و یه بامپر فلزی برا دورش گرفتم متاسفانه به زور دور گوشی جا انداحتم و صبح روز بعد متوجه شدم پنل شیشه ای پشت دستگاه بالا اومده بردم جایی و دوباره برش داشتن و چسباندن و گفتن ضد آبی از بین نرفته ولی بهتر تو آب نندازی و ضد آبی گوشی جنبه تبلیغی داره. احساس می کنم کمی فضای خالی در حدود شاید یک دهم الی دو دهم میلیمتر از یه طرف با قاب آلمونیومی گوشی فاصله داره و به همون اندازه شایدم کمتر بالا اومده یه بارم کامل تو آب بردم و یکی دو دقیقه ای نگه داشتم ولی حدود 5 دقیقه صفحه گوشی خاموش شد و بالا نیامد ولی دوباره درست شد سوالی که داشتم اینه که گوشی دیگه ضد آب نیست؟ و اینکه در مورد کیفیت ساخت بالاش می گند با انداختن یه بامپر باید صفحه پشتی گوشی جدا شه؟ متاسفانه گوشی بدون گارانتی گرفتم چون به گارانتی تو ایران اعتقادی ندارم سریال گوشیم چک کردم اصله

MOSTAFA_ABBASI
16-03-2015, 15:12
علی جان گوشی منم همین مشکلو داره
سمت چپش کلا نور میزنه بیرون
زیر شیر آب چند بار بردمش ولی مشکلی نداشت
اگر راه حلی براش پیدا بشه عالیه

ali_n2011
16-03-2015, 16:52
الان متوجه شدم تاچ گوشی در حاشیه یک سوم بالایی به پهنای 1 سانتی متر مشکل داره فکر نمی دونم از محافظ ضد خشه که دیروز انداختم یا نه وقتی می خوای برنامه های را در صفحه اصلی پاک کنی از اون لایه نمی شه انتقال داد. گفتیم گوشی با کیفیت بگیریم اینهمه مشکل پیش اومده؟
به نظرتون او 5 دقیقه ای که در پست بالا اشاره کردم و صفحه گوشی خاموش شد به خاظر رطوبت بوده؟

arash59b
16-03-2015, 16:59
نمیخوام از کیفیتz3 dual بد بگم ولی من راضی نیستم چند ماه پیش هم یکی از دوست هام گرفت الان تو خونه داره خاک میخوره کلا سیمکارت ها رو نمی شناسه

nini bad
16-03-2015, 22:40
نمیخوام از کیفیتz3 dual بد بگم ولی من راضی نیستم چند ماه پیش هم یکی از دوست هام گرفت الان تو خونه داره خاک میخوره کلا سیمکارت ها رو نمی شناسه
بعد این دلیل بر بد بودن یک دستگاه هست یا خوب بودن؟ یک سری مشکلات به این شکل تعدادی از دستگاه ها مشاهده میشه چه سونی چه برند های دیگر...

arash59b
16-03-2015, 22:47
بعد این دلیل بر بد بودن یک دستگاه هست یا خوب بودن؟ یک سری مشکلات به این شکل تعدادی از دستگاه ها مشاهده میشه چه سونی چه برند های دیگر...
درسته تو تعدادی از دیوایسهای هر شرکتی وجود داره ولی متاسفانه در حد خودم خبرهایی بدتر رو از سونی دریافت می کنم
خودم الان گوشی اولم آیفون و دومم سونی هست یکدهم این نوع مشکلات رو روی آیفون نمی شنوم

nini bad
17-03-2015, 00:15
درسته تو تعدادی از دیوایسهای هر شرکتی وجود داره ولی متاسفانه در حد خودم خبرهایی بدتر رو از سونی دریافت می کنم
خودم الان گوشی اولم آیفون و دومم سونی هست یکدهم این نوع مشکلات رو روی آیفون نمی شنوم
اگر بخوایم مقایسه کنیم واقعا درسته وقتی ما برای آیفون به این شکل هزینه میکنیم اصلا هم انتظار چنین مشکلاتی را نداریم جز کیفیت اما متاسفانه شرکت هایی مثل سونی یا غیره نظارت دقیقی بر روی کارخانه های خودشان مخصوصا در آسیا ندارند...

ali_n2011
17-03-2015, 09:36
به نظرتون مشکل تاچ می تونه از رطوبت باشه؟ الان نسبت به دیروز کمی بهتر شده ولی باز تو اون حاشیه ا سانتی متری بالای گوشی هنوز مشکل داره

nini bad
17-03-2015, 16:29
به نظرتون مشکل تاچ می تونه از رطوبت باشه؟ الان نسبت به دیروز کمی بهتر شده ولی باز تو اون حاشیه ا سانتی متری بالای گوشی هنوز مشکل داره
پیشنهاد میشه گوشی را یک شب درون گونی برنج قرار بدی تا رطوبت گرفته بشه.

MOSTAFA_ABBASI
17-03-2015, 16:31
دوستان یکی دوروزه گوشی شارژش خیلی سریع تر خالی میشه نسبت به قبل....
پیشنهادتون چیه؟

nini bad
17-03-2015, 23:18
دوستان یکی دوروزه گوشی شارژش خیلی سریع تر خالی میشه نسبت به قبل....
پیشنهادتون چیه؟
برو در قسمت تنظیمات نرم افزار ها بیشتر اپلیکیشن ها را فورس استاپ کن برای باتری هم سعی کن به 20درصد رسید بزنی تو شارژ 80درصد شد کابل شارژ را قطع کنی...

MOSTAFA_ABBASI
18-03-2015, 18:11
مشکلش رو فهمیدم چیه!
یه برنامه یا .... چیزی هستش (دقیق نمی دونم چیه!) به نام com.sonymobile.intelligent.iengine
این پدر ما رو در آورده!
حدود 30% شارژ گوشیو فقط این می خوره
دیگه خسته کرده منو
جان هر کی دوست دارین بگردین ببینین این چیه من گشتم نتونستم چیز خاصی پیدا کنم ولی چن نفر دیگه هم این مشکلو داشتن

arash59b
18-03-2015, 18:23
مشکلش رو فهمیدم چیه!
یه برنامه یا .... چیزی هستش (دقیق نمی دونم چیه!) به نام com.sonymobile.intelligent.iengine
این پدر ما رو در آورده!
حدود 30% شارژ گوشیو فقط این می خوره
دیگه خسته کرده منو
جان هر کی دوست دارین بگردین ببینین این چیه من گشتم نتونستم چیز خاصی پیدا کنم ولی چن نفر دیگه هم این مشکلو داشتن

اسکرین روتشن (چرخش تصویر) رو غیرفعال کن باید بهتر بشه

MOSTAFA_ABBASI
18-03-2015, 18:25
خب اینجوری که نمیشه ! :| این قابلیت رو لازم دارم ولی بازم خاموشش می کنم

arash59b
18-03-2015, 19:19
فعلا یه تست بزن ببین مشکله از همینه یا نه

Sent from my iPhone using Tapatalk

Amir-Rainman
23-03-2015, 12:26
من موندم سونی که سسنور دوربین اکثر شرکت ها رو تأمین میکنه ( من جمله یه مدل از همین نوت4 ) چرا کیفیت دوربینای خودش اینجوریه ؟!!!

nini bad
23-03-2015, 12:34
من موندم سونی که سسنور دوربین اکثر شرکت ها رو تأمین میکنه ( من جمله یه مدل از همین نوت4 ) چرا کیفیت دوربینای خودش اینجوریه ؟!!!

منبع عکس را میشه ارسال کنید ؟ ممنون

Amir-Rainman
23-03-2015, 12:38
منبع عکس را میشه ارسال کنید ؟ ممنون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

fonixhd
23-03-2015, 12:56

اومده با galaxy note 4 مقایسه کرده ، در صورتی که اصلش این بوده که با galaxy s5 مقایسه کنه . و با پرچمدار زمان خودش و با همرده خودش .

بعدش رنگ های سونی طبیعی تر هست و مثل سامسونگ رنگ رو غلیظ نمیکنه که رنگ صورتی رو قرمز نشون بده .

یا مثل رنگ برگ ها رو نگاه کنید ، رنگ گل رو نگاه کنید که طراوت عکس نوت 4 بهتره یا xperia z3

و یا اینکه پردازش رنگ و جزئیات Xperia Z3 کاملا برتر هست . که شما جزئیات بیشتری رو در اختیار دارید . و مثل note 4 رنگ ر و غلیظ نمیکنه بیشتر جزئیات مشکی باشند و جزئیاتش کمتر بشه.

در کل Note 4 سعی در فریب چشم و ارائه یک تصویر مصنوعی رو داره که با غلیظ کردن رنگ ها و .... چشم فریب بخوره و زیباتر نشون بده .

و Xperia Z3 رنگ های طبیعی با پردازش برتر رو نشون میده و رنگ های طبیعی .

و کاملا سلیغه ای هست که کی کدوم رو دوست داره .

من خودم Xperia Z3 رو میپسندم . نظرات دوستان هم قابل احترام .

P I R A N H A
20-04-2015, 09:55
معرفی شدZ4

استاد شیفو
20-04-2015, 12:14
معرفی شدZ4

سلام

این ارتقا یافته Z3 است و مخصوص بازار ژاپن .

پرچمدار اصلی در روز 10 خرداد معرفی میشود /

NaughtyCat
20-04-2015, 20:40
فعلا که فقط برای بازار ژاپن معرفی شده ولی به احتمال زیاد بزودی برای سایر مناطق هم تایید میشه.

تو شایعه ها اومده بود که سونی میخواد "Z3 Neo" رو معرفی کنه با همین مشخصات. ولی گویا اینطور نیست و Z4 با Snapdragon 810 پرچمدار امسال سونی هستش. هنوز کامل تایید نشده البته.

NaughtyCat
21-04-2015, 01:21
Sony Xperia Z4 is not the 2015 flagship, stay tuned this May ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _this_may-news-11970.php)

خب مثل اینکه این Z4 که معرفی شد فقط برای بازار ژاپن هست. سونی حدودا تا یک ماه دیگه از گوشی اصلی خودش رونمایی میکنه.

h!tman
24-04-2015, 13:49

سونی تولید کننده لنز هست
لنز رو به سفارش سامسونگ ، با اعمال تغییرات و مادیفیکیشن های سامسونگ میسازه
قسمت مهم تر قضیه هم موتور پردازش تصویر به درد نخور سونی هست!

NOR-1
24-04-2015, 19:13
دوستان z3 قابلیت کار با مداد رو مثل z ultra داره؟

omid.pari
24-04-2015, 21:22
با سلام خدمت دوستان
نوت 3 مدل N9005 رو دارم و تا حالا مشکل خاصی باهاش نداشتم و فقط باتری رو حالت 3g خوب جواب نمیده. به هر حال از Z3 خیلی تعریف شنیدم و میخوام این گوشیو بفروشم و Z3 رو بخرم. ولی میخوام اول حرف دوستانی که این گوشی رو دارن رو بشنوم و ببینم که این تعویض آیا خوبه یا نه. خواهشا اگه کسی نقطه نظری در این زمینه بگه تا من هم تصمیم رو در این زمینه بگیرم.
با تشکر

NaughtyCat
24-04-2015, 21:28
دوستان z3 قابلیت کار با مداد رو مثل z ultra داره؟
نه متاسفانه. (برخلاف z2 که صفحه اون هم با مداد کار میکرد)

حالت Glove mode رو داره ولی با مداد کار نمیکنه.

NOR-1
24-04-2015, 21:53
این که میگن دوربین z3 تو جا های کم نور هاله ای قرمز کم رنگ قسمت وسط صفحه نمایان میشه چقدر حقیقت داره چون من سونی اریکسون داشتم و همین مشکل با دوربینش داشتم

NaughtyCat
24-04-2015, 22:19
با سلام خدمت دوستان
نوت 3 مدل N9005 رو دارم و تا حالا مشکل خاصی باهاش نداشتم و فقط باتری رو حالت 3g خوب جواب نمیده. به هر حال از Z3 خیلی تعریف شنیدم و میخوام این گوشیو بفروشم و Z3 رو بخرم. ولی میخوام اول حرف دوستانی که این گوشی رو دارن رو بشنوم و ببینم که این تعویض آیا خوبه یا نه. خواهشا اگه کسی نقطه نظری در این زمینه بگه تا من هم تصمیم رو در این زمینه بگیرم.
با تشکر

برتری هایی که Z3 داره نسبت به Note 3 9005 به طور خلاصه:

- پردازنده جدیدتر و قوی تر
- باتری بهتر
- ضد آب بودن
- دوربین بهتر
- ساپورت خوب نرم افراری برای سری Z
- نداشتن TouchWiz!

بنظر من که ارزشش رو داره.

این که میگن دوربین z3 تو جا های کم نور هاله ای قرمز کم رنگ قسمت وسط صفحه نمایان میشه چقدر حقیقت داره چون من سونی اریکسون داشتم و همین مشکل با دوربینش داشتم

یکی از مواردی که سونی توی تبلیغاتش برای سری Z3 خیلی روش تاکید داره همین عملکرد خوب دوربین در محیط های با نور کمه. دوربین Z3 هم در حال حاضر یکی از بهترین هاست. (لینکش توی صفحات قبل هست)

Pedram_mrn
02-05-2015, 17:43
با سلام خدمت دوستان
با تشکر

در کل خالی شدن باتری روی 3جی و 4جی کاملا منطقی هست، اگه بخاطر همین مورد میخوایین گوشیتون رو عوض کنین تغییر زیادی احساس نخواهید کرد، با توجه به اینکه نوت 3 یکی از بهترین باتری هارو بین گوشی ها داره.

omid.pari
04-05-2015, 20:46
در کل خالی شدن باتری روی 3جی و 4جی کاملا منطقی هست، اگه بخاطر همین مورد میخوایین گوشیتون رو عوض کنین تغییر زیادی احساس نخواهید کرد، با توجه به اینکه نوت 3 یکی از بهترین باتری هارو بین گوشی ها داره.
ممنون بابت پاسخت دوست عزیز.
فقط به خاطره باتری نه . برام دوربین و دو سیم کارته بودن هم مهمه و اینکه از این گوشی Z3 خیلی تعریف میشه . و اینکه باتری note 3 آنچنان تعریفی هم نداره حداقل رو 3g