ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رفع بدسکتور هارد اکسترنال

sorena_hi
02-09-2014, 11:32
سلام
چند روز پیش هارد اکسترنالم از رو میز افتاد مدلشم seagate هستش. نمیدونم علتش این ضربه بود یا نه که تو یکی از درایوهام یکی از پوشه های مهمم رو نشون نمیده و این پیغامو میده که عکسشو میذارم. البته بقیه پوشه های درایوم رو نشون میده. به نظرتون دچار بدسکتور شده؟
این پیغامو میده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ویندوزم 8.1 هست جایی دیدم که این نرم افزار روی سیستم ایکس پی و ویستا کار میکنه. حالا نمیدونم با HDD Regeneratorاگه بخوام مشکل بدسکتورو رفع کنم روی ویندوز 8.1 جواب میده؟ میشه فقط همون پوشه رو عیب یابی کنم یا باید کل درایو رو عیب یابی کنم؟ اطلاعاتم نمیپره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
جایی آموزش به صورت پی دی اف یا ویدءو از این نرم افزار نیس؟

roya.rashidi
02-09-2014, 12:04
سلام
چند روز پیش هارد اکسترنالم از رو میز افتاد مدلشم seagate هستش. نمیدونم علتش این ضربه بود یا نه که تو یکی از درایوهام یکی از پوشه های مهمم رو نشون نمیده و این پیغامو میده که عکسشو میذارم. البته بقیه پوشه های درایوم رو نشون میده. به نظرتون دچار بدسکتور شده؟
این پیغامو میده:

ویندوزم 8.1 هست جایی دیدم که این نرم افزار روی سیستم ایکس پی و ویستا کار میکنه. حالا نمیدونم با HDD Regeneratorاگه بخوام مشکل بدسکتورو رفع کنم روی ویندوز 8.1 جواب میده؟ میشه فقط همون پوشه رو عیب یابی کنم یا باید کل درایو رو عیب یابی کنم؟ اطلاعاتم نمیپره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
اسمشو انگلیسی کنید. مجوز دسترسی رو از طریغ راس کلیک چک کنید . با ادیمنم وارد شید.

درس نشد تشریف ببرید این تایپیک
تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
02-09-2014, 16:06
سلام
این پیغامو میده:

شما یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید همچمنین مجوزهای دسترسی به فولدر مورد نظر را بررسی کنید اگه مشکلی نداشت برای رسیدن به اطلاعات فایل میتونید ریکاوری کنید اطلاعات رو با لینوکس لایو هم تست کنید ببیند میتونید به اطلاعات فولدر دسترسی داشته باشید یا نه

sorena_hi
07-09-2014, 10:07
ممنون از توضیحات هردو شما
با ریکاوری کاملا اطلاعات برگشت و اونارو توی یه درایو دیگه ذخیره کردم ولی متاسفانه اون پوشه رو حتی پاک هم نمیتونم بکنم نمیدونم چه بلایی سرش اومده که اینجوری شده.
اینکه نوشتین با ادمین وارد شو یعنی چی؟

شما یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدید این مطلبم نفهمیدم یعنی چی کار کنم؟
به هرحال راست کلیک که میکنم اون صفحه که باید با راست کلیک باز شه باز میشه ولی کاری نمیتونم با این پوشه انجام بدم حذفم نمیشه.:n03:
ممنونم:n01:

EXTREME
07-09-2014, 10:49
ممنون از توضیحات هردو شما
با ریکاوری کاملا اطلاعات برگشت و اونارو توی یه درایو دیگه ذخیره کردم ولی متاسفانه اون پوشه رو حتی پاک هم نمیتونم بکنم نمیدونم چه بلایی سرش اومده که اینجوری شده.
اینکه نوشتین با ادمین وارد شو یعنی چی؟
این مطلبم نفهمیدم یعنی چی کار کنم؟
به هرحال راست کلیک که میکنم اون صفحه که باید با راست کلیک باز شه باز میشه ولی کاری نمیتونم با این پوشه انجام بدم حذفم نمیشه.:n03:
ممنونم:n01:

روی پوشه راست کلیک کنید و از تب security آن عکس بدید

اگه اطلاعات برگشته و نمیتونید فولدر رو پاک کنید ببینید با نرم افزار unlocker هم میشه فولدر رو پاک کرد یا نه

sorena_hi
07-09-2014, 20:51
ممنونم
اینم عکسش

EXTREME
07-09-2014, 21:41
ممنونم
اینم عکسش

روی یوزر و ادمین باید full control رو داشته باشید

sorena_hi
07-09-2014, 21:58
اگه منظورتون اینه که زمانی روی یوزر و ادمین کلیک میکنم گزینه full control تیک خورده باشه، روی یوزر که کلیک میکنم این گزینه تیک نداره ولی ادمین رو که کلیک میکنم تیک داره. میشه بیشتر توضیح بدین این ها به معنی چیه؟ مشکل فولدر من چیه؟:n03:

EXTREME
08-09-2014, 09:56
اگه منظورتون اینه که زمانی روی یوزر و ادمین کلیک میکنم گزینه full control تیک خورده باشه، روی یوزر که کلیک میکنم این گزینه تیک نداره ولی ادمین رو که کلیک میکنم تیک داره. میشه بیشتر توضیح بدین این ها به معنی چیه؟ مشکل فولدر من چیه؟:n03:

این ها مجوزه های دسترسی به فولدر است روی اولی و user که رفتید گزینه edit رو بزنید و full control رو انتخاب کنید و ok کنید ببینید با اینکار بازم فولدر باز میشه یا نه ضمن اینکه گفتم با لینوکس لایو و mini xp هم تست کنید ببینید میتونید وارد فولدر بشید یا نه