ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صدای زیاد داشبورد پارس به همراه صدای پمپ هیدرولیک فرمان

david-ebi
02-09-2014, 00:47
سلام دوستان.من پارس مدل 88 داداشمو ازش خریدم.یکی اینکه خیلی جلو داشبوردش صدا میکنه و دیگه اینکه مخصوصا وقتی ماشین ثابت هست یا سرعتش خیلی کم هست این پمپ هیدرولیک فرمونش خیلی فیس فیس میکنه.اول بفرمایید این دو تا چطور حل میشه.و بعدشم من احساس میکنم که کلا کند و شتاب ماشین کم هستش.داداشمم به خاطر مشغله کاری زیاد بهش نمی رسیده.میشه بفرمایید در این زمینه چه کارهایی بکنم بهتر است؟متشکرم.

SAMI EB
05-09-2014, 15:00
سلام
این پست را باید در تاپیک مخصوص خودش مطرح می کردید ولی خب
مدیران زحمت انقالش را بکشند
در مورد صدای داشبورد که در محصولات وطنی و به ویژه محصولات ایران خودرو امری عادی حساب میشه . و دلیلشم کیفیت پایین مواده به کار برده در ساخت داشبورد توسط شرکت مهر کام پارس هستش
حالا بازم خوبه که الان به سرو صدا افتاده ماشین های جدید بعد از دو سه ماه از داشبوردشون صدا های طنین اندازی هم به گوش میرسه کاری هم نمیشه کرد البتهد میشه ولی یکم از صدا کم میشه و بهترین را بیخیال بودن هستش
.
در مورد صدای پمپ هیدرولیک فرمون اول ببینید مقدار روغن هیدرولیک داخل مخزن به اندازه هست یا خیر . بعدش روغن هیدرولیک را به توجه به اینکه می گید مدل ماشی 88 هست تعویض کنید . اگه با این کار ها صدا از بین نرفت باید پمپ هیدرولیک فرمان هوا گیری بشه . دذر ضمن اگه از جایی نشتی روغن هیدرولیک دراه حتما برطرف کنید
البته تا حدودی صدای فس فس از پمپ هیدرولیک عادیه ولی نه زیاد . که به گوش برسه
.موارد بالا را تک تک چک کنید