مشاهده نسخه کامل
: مشاوره برای خرید یه لپ تاپ برای کارهای گرافیکی
palazgolakh
01-09-2014, 19:28
سلام دوستان عزیز
می خواستم از دوستان در خصوص خرید یه لپ تاپ برای کار های گرافیکی اعم از فتوشاپ و کورل و ... و افتر افکت و پرمیر بهم معرفی کنید
سقف بودجه تا 3 الی3.250.000 هستش
فقط راستیتش نمی خوام به اون صورت داغ کنه
من ادم حساسی هستم
میزان سطح داغیش تا حدی نباشه که اذیت کنه
من خودم دو تا لپ تاپ پیدا کردم ولی خوب می نویسم تا دوستان نظرشونم بگن
ASUS N56JR - A
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 34~27.2 × 255 × 380 میلیمتر - وزن: 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 8 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: یک ترابایت - نوع: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GTX 760M 2GB
صفحه نمایش:15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
قیمت: 3.250.000
Lenovo IdeaPad Z510 - D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 380 × 265 × 25 میلیمتر - وزن : 2.22 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 8 گیگابایت - نوع : DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت : یک ترابایت - نوع : هارد دیسک - مشخصات : 5400rpm
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce GT 740M 2GB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1366x768 - با روکش مات
امکانات : DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات : باتری 4 سلولی - فاقد سیستمعامل
قیمت: 2.500.000
ASUS N56JN - B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 34~27.2 × 255 × 380 میلیمتر - وزن : 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce GTX 760M 4GB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات : DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات : باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
ASUS N56JN - A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 34~27.2 × 255 × 380 میلیمتر - وزن : 2.7 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i7 4700HQ 2.40GHz up to 3.40 GHz
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce 840M 2GB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080 - با روکش مات
امکانات : DVD-RW Webcam Backlit Keyboard Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات : باتری 6 سلولی - فاقد سیستمعامل
Acer Aspire V3-572G-57TG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصات فیزیکی : ابعاد : 21 × 256 × 381 میلیمتر - وزن : 2.5 کیلوگرم
پردازنده مرکزی : Intel Core i5 4210U 1.70GHz up to 2.70 GHz
حافظه RAM : ظرفیت : 6 گیگابایت - نوع : DDR3
حافظه داخلی : ظرفیت : یک ترابایت - نوع : هارد دیسک - مشخصات : 5400RPM
پردازنده گرافیکی : NVIDIA GeForce GT 840M 2GB
صفحه نمایش : 15.6 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت Full HD 1920x1080
امکانات : DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات : باتری 6 سلولی
قیمت: 2.149.000
دوستان عزیز ممنونم که راهنمایی کنید
حرفه اصلی بنده گرافیست و کار با نرم افزار های گرافیکی هستش
البته مشغول یادگیری برنامه هایی از قبیل اتوکد-SAFE- هم هستم چون رشته فنی مهندسی هم دارم می خونم
با نرم افزار های ادوب افتر افکت و پرمیر هم کار می کنم
خیلی متشکرم از لطفتون
تا لحظاتی دیگر
یا علی
سلام
یک نکته وقتی شما تا ۳.۳ میل پول دارید اصلا مناسب نیست توی رنج ۲ تومن هم بگردید واضح هست که هرچی قیمت بالاتر میره کیفیت ساخت و کانفینگ قوی تر میشه
من نظرم روی n56 هست میدونید که تفاوت کانفینگ این مدل روی گرافیکشون هست که باید بطور تخصصی ببینید کدوم گرافیک و با کدوم رم مناسب شماست بنظر بنده که gtx760با ۴ گیگ رم مناسب هست
یک پیشنهاد هم دارم که حتما اگر مقدور بود هارد رو با یک هارد ssd عوض کنید که سرعت بسیار بالاتر میره مخصوصاذبرای کاربرد شما
مدل دیگه ای که هست مدل y5070 لنوو هست که مشخصاتش موحوده
دوست عزیز بهترین کانفیگ بین لپتاپ های مالتی مدیارو n56 تا محدوده 3600 رو داره.ان 56 حتما مدلی بگیر که کارت گرافیکش gtx760 باشه حالا نمیدونم 2گیگ خوبه یا 4 گیگ ولی در همین حد میدونم که حافظه گرافیک خیلی تاثیری نداره بیشتر مدل گرافیک تاثیر داره.من خودم 2گیگ گرافیکش رو دارم.اونجایی هم من گرفتم 2گیگ گرافیکش 3250 که واسه من 3220 حساب کرد و مدل 4گیگ گرافیکش 3570 بود که خود مغاذه دار گفت 2گیگش انتخاب عاقلانه ایه.
طرف ایسر و لنوو نرو چون ایسر برای autocad و کلا نرم افزارای مهندسی سی پی یوی بشدت ضعیف داره و لنوو y5070فقط برای گیمرهایی ساخته شده که نمیخوان پول خرج کنن خیلی چون صفحش واقعا بی کیفیته.نه بخاطره اچ دی بودن چون اکثر لپتاپای زیر 3 میل اچ دی هستن ولی خوب کلا بهتره طرفش نری...
اینکه هم میگن لنوو بعد از اپل پرفروشترینه تو ایران هم پزو بعد از پراید جزو پر فروش ترینان .پس این نکترو دقت کن که پرفروش بودن ربطی به با کیفیت بودن نداره.
ضمنا لنوو برای لپتاپاش قیمتی پایین تر از میانگین همون کانفیگ تو برندای دیگه داره...
شما هر سوالی در مورد ان56 gtx760 داشتی خودم در خدمتتم.پخ کن:n16:
سلام
اين لنووو صفحه اش فول اچديه نه اچ دي
سلام به نظر من بهترین انتخاب میتونه لنوو Y50 کانفیگ B در دیجی کالا باشه
این هم مقایسه ی 4 لپ تاپ قدرتمند از سایت دیجی کالا
مقایسه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم خود لپ تاپ :
به جای نقطه چین بنویس digikala .com
palazgolakh
03-09-2014, 09:11
سلام
یک نکته وقتی شما تا ۳.۳ میل پول دارید اصلا مناسب نیست توی رنج ۲ تومن هم بگردید واضح هست که هرچی قیمت بالاتر میره کیفیت ساخت و کانفینگ قوی تر میشه
من نظرم روی n56 هست میدونید که تفاوت کانفینگ این مدل روی گرافیکشون هست که باید بطور تخصصی ببینید کدوم گرافیک و با کدوم رم مناسب شماست بنظر بنده که gtx760با ۴ گیگ رم مناسب هست
یک پیشنهاد هم دارم که حتما اگر مقدور بود هارد رو با یک هارد ssd عوض کنید که سرعت بسیار بالاتر میره مخصوصاذبرای کاربرد شما
مدل دیگه ای که هست مدل y5070 لنوو هست که مشخصاتش موحوده
حجت عزیز
درود بر تو اخووی
ممنونم ازت بابت راهنمایی کردنت
درسته عزیز کهوقتی ادم می تونه با یه بودجه بالاتر یه چیز بهتر بگیره نباس حول چیزایی که حالا می تونه چه از نظر کانفینگ و یا بودجه پایین تر هست بگیره
در خصوص lenovo من شنیده بودم که سخت افزاری قوی داره و مناسب این کار هستش ولی در ازاش شنیده بودم که صفحه نمایشی با رزولیشن کم به نسبت همین ایسوس ها داره و اصلا برای کسی که شاید بخواد به طور متوالی از لپ تاپ در جهت این جور کارا استفاده بکنه جالب نباشه
در خصوص Acer خوب v3 لپ تاپی بود که یکی از دوستان داشت و یکی از نقاط + اش همون صفحه نمایش و قیمت مرقوم به صرفه اش بود ولی در ازاش cpu اش از خانواده u هستش و با این اوصاف میشه گفت اصلا برای کارهای سنگین جوابگو نیست
و اما سری n56
تا به امروز کسی نبود که من بتونم به این صورت ازش در خصوص این لپ تاپ راهنمایی بگیرم تا ببینم چطوره اما به طور عامیانه کانفینگ خوبی داره
بخصوص رو کاغذ:n13:ولی بایستی در عمل هم به نسبت lenovo و acer بهتر عمل کنه
در خصوص هارد فقط یه لطفی کن که برام بیشتر بگو چرا که اصلا متوجه نشدم
HDD یه نوع هارده که همون هارد دیسکه که حالا از 500 تا 2TB امروزه میزارن برا لپ تاپ ها
SSD اینم یه هادره اما اصلا متوجه نمیشم که یعنی چی
عوض کنم که سرعت بره بالا
یه لطفی کن اینو برام روشنش کن
خیلی مــــــــــاهی :n12:
palazgolakh
03-09-2014, 09:23
دوست عزیز بهترین کانفیگ بین لپتاپ های مالتی مدیارو n56 تا محدوده 3600 رو داره.ان 56 حتما مدلی بگیر که کارت گرافیکش gtx760 باشه حالا نمیدونم 2گیگ خوبه یا 4 گیگ ولی در همین حد میدونم که حافظه گرافیک خیلی تاثیری نداره بیشتر مدل گرافیک تاثیر داره.من خودم 2گیگ گرافیکش رو دارم.اونجایی هم من گرفتم 2گیگ گرافیکش 3250 که واسه من 3220 حساب کرد و مدل 4گیگ گرافیکش 3570 بود که خود مغاذه دار گفت 2گیگش انتخاب عاقلانه ایه.
طرف ایسر و لنوو نرو چون ایسر برای autocad و کلا نرم افزارای مهندسی سی پی یوی بشدت ضعیف داره و لنوو y5070فقط برای گیمرهایی ساخته شده که نمیخوان پول خرج کنن خیلی چون صفحش واقعا بی کیفیته.نه بخاطره اچ دی بودن چون اکثر لپتاپای زیر 3 میل اچ دی هستن ولی خوب کلا بهتره طرفش نری...
اینکه هم میگن لنوو بعد از اپل پرفروشترینه تو ایران هم پزو بعد از پراید جزو پر فروش ترینان .پس این نکترو دقت کن که پرفروش بودن ربطی به با کیفیت بودن نداره.
ضمنا لنوو برای لپتاپاش قیمتی پایین تر از میانگین همون کانفیگ تو برندای دیگه داره...
شما هر سوالی در مورد ان56 gtx760 داشتی خودم در خدمتتم.پخ کن:n16:
a_bayan عزیز
درود بر تو اخووی
مرسی از راهنماییت عزیز جان
پس شما هم پیشنهاد می کنید n56 بگیرم
خوب درسته acer به نسبت این سری از لپ تاپ های ایسوس همین n56 ها زیاد نمیتونه خودشو بکشه بالا
ار نظر پردازنده و گرافیک که کاملا مشخصه
خوب در حافظه گرافیک چون که من به اونتص ورت اصلا بازی نمی کنم و اصلا وقت برا این کارا ندارم زیاد فرقی به حاله من نمی کنه و من چه دو ور دارم چه چهار و چه ده کار من یه کار جداییه
من فقط ممکنه 5 ساعت لپ تاپ در روز روشن کنم و شایدم 7 ساعت
می خوام بدونم سطح داغ کردنش در چه حدودیه؟ اذیت می کنه؟
dvd-rw می خواد cd بخونه لگ نمی زنه؟ روون می خونه cd و dvd هارو؟
کیفیت صفحه نمایشش چطوره؟ راضی کننده هست؟
خودت تا الان سنگین ازش کار کشیدی یا نه؟
خیلی ممنونم ازت اخووی عزیز
:n12:
palazgolakh
03-09-2014, 09:31
سلام به نظر من بهترین انتخاب میتونه لنوو Y50 کانفیگ B در دیجی کالا باشه
این هم مقایسه ی 4 لپ تاپ قدرتمند از سایت دیجی کالا
مقایسه:
این هم خود لپ تاپ :
به جای نقطه چین بنویس digikala .com
میلاد جان درود بر تو
خیلی ماهـــــــــــی
در خصوص lenovo y50 خیلی سر و صدا کرده
سر و صداشو زیاد شنیدم ولی کار نکردم باهاش
در خصوص برند لنوو
ما یه دو ساله پیش برای اخوویمون یه g580 با کانفینگ corei7-8GB-1TB-NV_GF 640 I GB گرفتیم اصلا خوب در نیومد
با دلیل عرض می کنم برات
ویندوز 7 توش گیر داشت
درایو هاش خیلی سخت اپدیت می شدن
داغ میشد
DVD-RW یه بار DVD رو می خهوند یه بار نمی خوند زمانی هم که نمی خوند باس یه بار بیرون می اوردی و با یکی فشار می دادی تا دوباره بخونه
صحه نمایش براق و بی کیفیتی هم داشت
یکی از دوستان دیگه هم G510 گرفت و اونم به دلم نچسبید
هیکلش مثل همون G580 بود و من دست و دلم نگرفت که باهاش حتی کار کنم
صفحه نمایش ماتی داشت و رزولیشن پایین
الان شما اینو داری
خودت نظرت چیه؟
داغ می کنه؟؟؟؟؟؟
صفحه نمایش چطوره؟؟؟؟؟
قیمتم برام بگو
DVD-RW وضعیتش چطوره؟اکسترنال براش گرفتی؟ اذیتت نمی کنه؟
خیلی ماهی:n12:
حجت عزیز
درود بر تو اخووی
ممنونم ازت بابت راهنمایی کردنت
درسته عزیز کهوقتی ادم می تونه با یه بودجه بالاتر یه چیز بهتر بگیره نباس حول چیزایی که حالا می تونه چه از نظر کانفینگ و یا بودجه پایین تر هست بگیره
در خصوص lenovo من شنیده بودم که سخت افزاری قوی داره و مناسب این کار هستش ولی در ازاش شنیده بودم که صفحه نمایشی با رزولیشن کم به نسبت همین ایسوس ها داره و اصلا برای کسی که شاید بخواد به طور متوالی از لپ تاپ در جهت این جور کارا استفاده بکنه جالب نباشه
در خصوص Acer خوب v3 لپ تاپی بود که یکی از دوستان داشت و یکی از نقاط + اش همون صفحه نمایش و قیمت مرقوم به صرفه اش بود ولی در ازاش cpu اش از خانواده u هستش و با این اوصاف میشه گفت اصلا برای کارهای سنگین جوابگو نیست
و اما سری n56
تا به امروز کسی نبود که من بتونم به این صورت ازش در خصوص این لپ تاپ راهنمایی بگیرم تا ببینم چطوره اما به طور عامیانه کانفینگ خوبی داره
بخصوص رو کاغذ:n13:ولی بایستی در عمل هم به نسبت lenovo و acer بهتر عمل کنه
در خصوص هارد فقط یه لطفی کن که برام بیشتر بگو چرا که اصلا متوجه نشدم
HDD یه نوع هارده که همون هارد دیسکه که حالا از 500 تا 2TB امروزه میزارن برا لپ تاپ ها
SSD اینم یه هادره اما اصلا متوجه نمیشم که یعنی چی
عوض کنم که سرعت بره بالا
یه لطفی کن اینو برام روشنش کن
خیلی مــــــــــاهی :n12:
چاکرم
ببین از لحظه ای که شما دکمه پاور. رو فشار میدی هارد دیسک با رم و پردازنده در ارتباط مستقیم قرار میگره اصول کار کامپیوتر اینه که اطلاعات رو از هارد میریزه تو رم و پردازنده روشون پردازش انجام میده پس سرعت هارد بسیار مهمه چیزی که خیلا فک میکنن مهم نیس و فقط اگه یک cpu i7 داشته باشی دیگه اخر سرعت میشی
هارد اس اس دی دیگه قطعات مکانیکی. نداره و ی جورای مثل فلش هست پس سرعت بسیار بالا در حدود ۳۰۰ مگ مصرف بسیار پایین و عمر بالاتر
الانم هم همه دارن هارد های لپتاپاشونو با این هاردهای جامد عوض میکنن
a_bayan عزیز
درود بر تو اخووی
مرسی از راهنماییت عزیز جان
پس شما هم پیشنهاد می کنید n56 بگیرم
خوب درسته acer به نسبت این سری از لپ تاپ های ایسوس همین n56 ها زیاد نمیتونه خودشو بکشه بالا
ار نظر پردازنده و گرافیک که کاملا مشخصه
خوب در حافظه گرافیک چون که من به اونتص ورت اصلا بازی نمی کنم و اصلا وقت برا این کارا ندارم زیاد فرقی به حاله من نمی کنه و من چه دو ور دارم چه چهار و چه ده کار من یه کار جداییه
من فقط ممکنه 5 ساعت لپ تاپ در روز روشن کنم و شایدم 7 ساعت
می خوام بدونم سطح داغ کردنش در چه حدودیه؟ اذیت می کنه؟
dvd-rw می خواد cd بخونه لگ نمی زنه؟ روون می خونه cd و dvd هارو؟
کیفیت صفحه نمایشش چطوره؟ راضی کننده هست؟
خودت تا الان سنگین ازش کار کشیدی یا نه؟
خیلی ممنونم ازت اخووی عزیز
:n12:
سلام دوست عزیز.خواهش میکنم.
والا من تا حالا به اونصورت فعلا ازش کار سنگین نکشیدم...فقط بازی ریوالز و بازی کردم یکم لگ داشت ولی باتری روش بود البته با کبفبت ULTRA بعد از بازی متوجه شدم که کلا برق رفته و من دارم با باتری روی حالت اولترا باز یمیکنم.اگه باهاش بازی کنی بدون کولپد هیچ جای لپتاپ تا بعد از 1 ساعت گرم نمیشه فقط محل دفع حرارت که سمت چپ هست دیگه واقعا داغ میکنه ولی به هیچ وجه محل جایگاه دست داغ نمیشه.البته من دیشب بعد از 4 ساعت یعنی از ساعت11 تا 3 روی حالت اولترا مدرن وارفار بازی میکردم "بدون کولپد" دیگه این آخرا یکم قسمت تاچ پد هم "گرم" شده بود که به هیچ وجه چیز آزار دهنده ای نیست.اگه کارات پردازش سنگین مث 3دی مکس و متلب و این چیزاس خیالت راحت جواب میده.
در مورد دی وی دی هم من تا حالا مشکلی نداشتم فکر هم نمیکنم مشکلی داشته باشه.کیفیت صفحه نمایش حتی تا زاویه 160 درجه هم کاملا شارپ و جذابه فقط "خیلی کم"از آی پی اس کمتره ولی خوب بازم واقعا شارپ و جذابه .در مورد کار سنگسن هم که گفتم اگه بازی ریوالز و جزو کارای سنگین حساب کنیم خوب جواب میده.البته همه این چیزایی که در مورد بازی توضیح دادم مال نسخه ای با گرافیک 2گیگ gtx760 هستش.بنظر من بگیری تا چند سال ساپورتی.
ضمنا من خودم هم برنامه هایی که کار میکنم شبیه مال شماست.البته هنوز روش نریختم.من اتوکد و 3دی مکس و در چند ماه آینده مایا و افتر و فتوشاپ کار میکنم..
هر سوالی بود در خدمتم.....
میلاد جان درود بر تو
خیلی ماهـــــــــــی
در خصوص lenovo y50 خیلی سر و صدا کرده
سر و صداشو زیاد شنیدم ولی کار نکردم باهاش
در خصوص برند لنوو
ما یه دو ساله پیش برای اخوویمون یه g580 با کانفینگ corei7-8GB-1TB-NV_GF 640 I GB گرفتیم اصلا خوب در نیومد
با دلیل عرض می کنم برات
ویندوز 7 توش گیر داشت
درایو هاش خیلی سخت اپدیت می شدن
داغ میشد
DVD-RW یه بار DVD رو می خهوند یه بار نمی خوند زمانی هم که نمی خوند باس یه بار بیرون می اوردی و با یکی فشار می دادی تا دوباره بخونه
صحه نمایش براق و بی کیفیتی هم داشت
یکی از دوستان دیگه هم G510 گرفت و اونم به دلم نچسبید
هیکلش مثل همون G580 بود و من دست و دلم نگرفت که باهاش حتی کار کنم
صفحه نمایش ماتی داشت و رزولیشن پایین
الان شما اینو داری
خودت نظرت چیه؟
داغ می کنه؟؟؟؟؟؟
صفحه نمایش چطوره؟؟؟؟؟
قیمتم برام بگو
DVD-RW وضعیتش چطوره؟اکسترنال براش گرفتی؟ اذیتت نمی کنه؟
خیلی ماهی:n12:
سلام دوست عزیز قربونت برم
ببین من خودم این مدل رو ندارم اما یکی از دوستام این مدل رو داره و راضی هست البته خوب شاید معیار های اون با شما فرق داشته باشه
در مورد داغی هم که خوب لپ تاپ داغ نکنه مشکل داره و دفع گرما حق لپ تاپه و در مورد صفحه نمایش و گرما پایین برات یه لینک میزارم که ببینی
قیمت هم در حدود 3700 باید باشه
در مورد dvd هم فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه چون دوستان توی همین فروم گرفتم و مشکلی در مورد dvd نگفتن و خود من به شخصه زیاد dvd به کارم نمیاد چون از هارد اکسترنال استفاده میکنم ولی شما میتونی dvd اکسترنال تهیه کنی و استفاده کنی که مشکلی هم نداره
این لینکی که گفتم:
کلیک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از این جا هم میتونی dvd مورد نظرت رو انتخاب کنی:
کلیک کن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]/Category-Laptop/Category-Laptop-Accessories/Category-External-Optical-Drive/)
mg_mahyar
03-09-2014, 23:10
Asus N56 با گرافیک 840 رو توصیه میکنم. چون واقعا کارت گرافیک تاثیر زیادی براتون نداره و 760 دست کم 400 تومن گرون تره.
اگر قصد خرید ایسر دارید :
Acer Aspire V3-772G-747a161TMakk
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 27.5 × 414 × 347 میلیمتر - وزن: 3.15 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4702MQ 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
پردازنده گرافیکی:NVIDIA GeForce GT 750M 4GB
صفحه نمایش:17 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت FullHD - با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 8
قیمت 3500 (دی جی کالا و پاساژ پارسیان واحد 111)
HP ENVY 17t yj4f
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 27.5 × 414 × 347 میلیمتر - وزن: 2.8 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel Core i7 4700MQ
حافظه RAM:ظرفیت: 16 گیگابایت - نوع: DDR3
پردازنده گرافیکی:Intel HD
صفحه نمایش:17 اینچ از نوع TFT LED-backlit LCD با دقت 1600*900- با روکش مات
امکانات:DVD-RW Webcam Card Reader Wi-Fi Bluetooth Ethernet Port VGA Port HDMI Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 8
قیمت 3000 (مرکز کامپیورت ایران واحد 156)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.