مشاهده نسخه کامل
: غیر قابل دسترس شدنِ یکی از درایو های هارد
Mostafa NBA
01-09-2014, 12:59
درود بر دوستان.
یکی از درایو های هاردِ لپتاپم با یک سری اتفاقات از دسترس خارج شد. عکسش رو در زیر میزارم.
این درایوی که این مشکل براش پیش اومد، ویندوز روش نصب بود و خب با این اتفاق ویندوز لود نمیشد و از Repair خوده مایکروسافتهم استفاده کردم اما باز هم اوکی نشد. تصمیم گرفتم دوباره وینندوز رو توی یکی دیگه از درایو ها نصب کنم تا بتونم به درایوِ C سابق دسترسی داشته باشم. وقتی ویندوز نصب شد دیدم کلاً اون درایو باز نمیشه و وقتی میخوام بازش کنم با این ارور مواجه میشم:
is not accesible
برای رفع مشکل رفتم سراغ Hiren Boot CD و باهاش Acronis Disk Director Suite رو اجرا کردم، خوشبتانه اطلاعات درایو رو نشون میداد اما نتونستم کپی کنم. رفتم آخرین ورژن یعنی 12 ش رو دانلود کردم بلکه شاید بتونم، اما باز هم نشد و کلاً اصلاً این یکی گزینه ای به نام کپی نداشت.
از گرینه ی Partition Copy استفاده کردم و خب کپی کرد اما دقیقاً یک درایوِ دیگه مثل قبلیش ساخته بود که اون هم باز نمیشد. خلاصه اینکه خیلی کارا کردم اما اوکی نشد.
نظر شما چیه دوستان؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بر دوستان.
یکی از درایو های هاردِ لپتاپم با یک سری اتفاقات از دسترس خارج شد. عکسش رو در زیر میزارم.
این درایوی که این مشکل براش پیش اومد، ویندوز روش نصب بود و خب با این اتفاق ویندوز لود نمیشد و از Repair خوده مایکروسافتهم استفاده کردم اما باز هم اوکی نشد. تصمیم گرفتم دوباره وینندوز رو توی یکی دیگه از درایو ها نصب کنم تا بتونم به درایوِ C سابق دسترسی داشته باشم. وقتی ویندوز نصب شد دیدم کلاً اون درایو باز نمیشه و وقتی میخوام بازش کنم با این ارور مواجه میشم:
is not accesible
برای رفع مشکل رفتم سراغ Hiren Boot CD و باهاش Acronis Disk Director Suite رو اجرا کردم، خوشبتانه اطلاعات درایو رو نشون میداد اما نتونستم کپی کنم. رفتم آخرین ورژن یعنی 12 ش رو دانلود کردم بلکه شاید بتونم، اما باز هم نشد و کلاً اصلاً این یکی گزینه ای به نام کپی نداشت.
از گرینه ی Partition Copy استفاده کردم و خب کپی کرد اما دقیقاً یک درایوِ دیگه مثل قبلیش ساخته بود که اون هم باز نمیشد. خلاصه اینکه خیلی کارا کردم اما اوکی نشد.
نظر شما چیه دوستان؟؟؟
یک عکس از disk managment بدید فکر کنم فایل سیستم پارتیشن raw شده یک راه استفاده از لینوکس لایو یا mini xp است اگه میتونید با این ها سیستم رو بوت کنید ببینید میتونید به اطلاعات پارتیشن مورد نظر دسترسی داشته باشید یک چک دیسک هم روی پارتینش انجام بدید درست نشد بهترین راه ریکاوری کل پارتیشن با نرم افزار eases data recovery است.
قبل از هرچیز وضعیت security و مجوزهای دسترسی به پارتیشن رو هم بررسی کنید
Mostafa NBA
01-09-2014, 22:30
یک عکس از disk managment بدید فکر کنم فایل سیستم پارتیشن raw شده یک راه استفاده از لینوکس لایو یا mini xp است اگه میتونید با این ها سیستم رو بوت کنید ببینید میتونید به اطلاعات پارتیشن مورد نظر دسترسی داشته باشید یک چک دیسک هم روی پارتینش انجام بدید درست نشد بهترین راه ریکاوری کل پارتیشن با نرم افزار eases data recovery است.
قبل از هرچیز وضعیت security و مجوزهای دسترسی به پارتیشن رو هم بررسی کنید
چشم این کارو انجام میدم و توی پست بعدی عکس ها رو میزارم.
با این نرم افزار عالی(تعریفش رو قبلاً هم شنیدم) که معرفی کردید چک کردم ولی خب مسلماً 100% قابل اعتماد نیست، چون من فایل های پروژه زیاد دارم توی درایو و اگر یک دونه فایلِ 1 کیلوبایتی نباشه پروژه بدرد نمیخوره واسه همین سعی دارم بتونم خوده درایو رو درست کنم اگر بشه.
Mostafa NBA
01-09-2014, 22:53
این عکس از زمانی که خواستم دیسک چک رو بزنم:
البته باید بگم که من قبل از اینها Checking Disk رو با آکرونیس انجام داده بودم و خب فرقی نکرد.
اینهم عکس از Disk Managment که نشون میده درایو Healthy هستش:
فایل سیستم پارتیشن که مشکلی نداره مجوزهای دسترسی به پارتیشن رو بررسی کردید؟ یوزری که هستید Admin اتست؟
اگه با این کار هم درست نشد بهترین کار برای شما ریکاوری پارتیشن است که میتونید انجام بدید در غیراین صورت برای ریکاوری باید ببرید بیرون
با لینوکس لایو و mini xp هم تست کردید؟
120 گیگ از پارتیشن آخریتون هم که unlocated است
milad_gta
02-09-2014, 11:14
همینطور که EXTREME گرامی فرمودند ابتدا با یک توزیع گنو/لینوکس تست کنید ببیند به فایل ها دسترسی دارید یا نه؟ slitaz و puppylinux گزینه های کم حجم و مناسبی هستند.
به نظرم جهت اطمینان بیشتر مثل قبل یک کپی از درایو بگیرید، با ابزار هایی مثل Take ownership سعی کنید به درایو کپی شده دسترسی پیدا کنید، یا اگر قصد دارید Recovery انجام بدید رو درایوی که کپی کردید اقدام به Recovery کنید که اگر به مشکل برخوردید درایو اصلی دست نخورده باقی بمونه.
Mostafa NBA
02-09-2014, 21:09
فایل سیستم پارتیشن که مشکلی نداره مجوزهای دسترسی به پارتیشن رو بررسی کردید؟ یوزری که هستید Admin اتست؟
اگه با این کار هم درست نشد بهترین کار برای شما ریکاوری پارتیشن است که میتونید انجام بدید در غیراین صورت برای ریکاوری باید ببرید بیرون
با لینوکس لایو و mini xp هم تست کردید؟
120 گیگ از پارتیشن آخریتون هم که unlocated است
بله ادمین هستم.
با مینی ایکس پی کلاً هیچ کدوم از درایو های منو نشون نمیده فکر کنم ورژنه Hiren Boot CD من قدیمی باشه. با لینونکس امتحان نکردم.
اون اره، به خاطر اینه که مجبور شدم برای Copy Partition یکی از درایو هامو Resize کنم، چون در صورتی یک پارتیشن رو کپی میکرد که به مقدارش فضای Unalocated وجود داشته باشه.
در نهایت فکر کنم از همون ریکاوری استفاده کنم بهنر باشه.
Mostafa NBA
02-09-2014, 21:10
همینطور که EXTREME گرامی فرمودند ابتدا با یک توزیع گنو/لینوکس تست کنید ببیند به فایل ها دسترسی دارید یا نه؟ slitaz و puppylinux گزینه های کم حجم و مناسبی هستند.
به نظرم جهت اطمینان بیشتر مثل قبل یک کپی از درایو بگیرید، با ابزار هایی مثل Take ownership سعی کنید به درایو کپی شده دسترسی پیدا کنید، یا اگر قصد دارید Recovery انجام بدید رو درایوی که کپی کردید اقدام به Recovery کنید که اگر به مشکل برخوردید درایو اصلی دست نخورده باقی بمونه.
پیشنهادِ بسیار خوبی دادید، مرسی از دقتتون.
فقط یک نکته اینکه مگه ریکاوری قراره چی کار کنه با درایو که گفتید برای ریکاوری از درایوِ کپی استفاده کنم؟
milad_gta
02-09-2014, 21:27
پیشنهادِ بسیار خوبی دادید، مرسی از دقتتون.
فقط یک نکته اینکه مگه ریکاوری قراره چی کار کنه با درایو که گفتید برای ریکاوری از درایوِ کپی استفاده کنم؟
عملا درایو رو فرمت میکنند که بهش دسترسی داشته باشند بعد اقدام به ریکاوری میکنند، حالا اگر یک کپی ازش داشته باشید، و رو درایو کپی کار کنید قطعا بهتره، حتما با یک توزیع لینوکس هم تست کنید، چون لینوکس از ntfs-3g استفاده میکنه، ممکنه بتونید به اطلاعات دسترسی پیدا کنید، ولی حتما قبلش یک کپی از درایو داشته باشید (کلا).
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.