ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل عدم استفاده از safty remove هارد my book

itrsssv
31-08-2014, 23:25
سلام

دوستان من یه my book دارم. ولی وقتی می خوام با برنامه smart ware گزینه safty رو یزنم با پیغام the device my book could not be removed مواجه میشم.گزینه index در properties رو غیر فعال کردم. آنتی ویروس رو هم غیر فعال کردم ولی بارم نمی تونم.

چیکار کنم ؟

ata.royalfalcon
01-09-2014, 06:52
سلام

دوستان من یه my book دارم. ولی وقتی می خوام با برنامه smart ware گزینه safty رو یزنم با پیغام the device my book could not be removed مواجه میشم.گزینه index در properties رو غیر فعال کردم. آنتی ویروس رو هم غیر فعال کردم ولی بارم نمی تونم.

چیکار کنم ؟

سلام .

برنامه Process Explorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را تست کنید . به قسمت Find بروید و letter مربوط به هارد دیسک مورد نظر را در قسمت handle or dll substring وارد کنید و بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد دیسک هست . اين پست 6939# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه کنید كه توضيحات بيشتري دادم .

يک راه حل دیگر این هست که برنامه Disk management رو اجرا کنید و روی قسمت سمت چپ که مربوط به هارد اکسترنال مورد نظرتان هست ، راست کلیک وoffline کنید (عکس زیر) . سپس میتوانید safely remove کنید . البته براي استفاده مجدد در زمانيكه به سيستم متصل كرديد بايد دوباره online بشود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sky1sky
09-09-2014, 22:47
سلام یعنی اگه offline بزنیم ، مجدد نیاز به sfe remve هست ؟؟

کار این افلاین کردن چیست ؟ فرقش با safe remove چیست ؟ مرسی

ata.royalfalcon
10-09-2014, 06:51
سلام یعنی اگه offline بزنیم ، مجدد نیاز به sfe remve هست ؟؟

کار این افلاین کردن چیست ؟ فرقش با safe remove چیست ؟ مرسی

سلام.

اگر برنامه اي همچنان در حال دسترسي به محتواي ذخيره شده بر روي هارد ديسك اكسترنال و حتي فلش مموري باشد ، Safely remove نميشود . يكي از راههاي برطرف كردن اين مسئله و قطع ارتباط نرم افزارها با هارد ديسك Offline كردن آن هست كه بتوان Safely Remove كرد .

sky1sky
29-09-2014, 22:44
سلام .

برنامه Process Explorer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را تست کنید . به قسمت Find بروید و letter مربوط به هارد دیسک مورد نظر را در قسمت handle or dll substring وارد کنید و بررسی کنید که کدام پراسس همچنان در حال استفاده از هارد دیسک هست . اين پست 6939# ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را مطالعه کنید كه توضيحات بيشتري دادم .

يک راه حل دیگر این هست که برنامه Disk management رو اجرا کنید و روی قسمت سمت چپ که مربوط به هارد اکسترنال مورد نظرتان هست ، راست کلیک وoffline کنید (عکس زیر) . سپس میتوانید safely remove کنید . البته براي استفاده مجدد در زمانيكه به سيستم متصل كرديد بايد دوباره online بشود.

سلام پس چرا disk management برای هارد گزینه offline رو ندارره؟ !! ویندوز XP
عکس رو بببنید ؟؟؟مرسی :n13: یعنی به خاطر نوع ویندوز هست ؟

ata.royalfalcon
29-09-2014, 23:58
سلام پس چرا disk management برای هارد گزینه offline رو ندارره؟ !! ویندوز XP
عکس رو بببنید ؟؟؟مرسی :n13: یعنی به خاطر نوع ویندوز هست ؟

نباید روی پارتیشن راست کلیک کنید . روی جایی که نوشته Disk 1 راست کلیک کنید (سمت چپ) .

ضمناً اگر این هارد دیسکی باشد که OS روی آن نصب هست گزینه Offline غیر فعال خواهد بود .