مشاهده نسخه کامل
: مشکل در اتصال کابل رابط مادر برد
دوستان سلام اول نمیدونم اسمش دقیقا پنل یا نه!!
منظورم همون رابط هایی هستش که روی مین وصل میشه و دکمه های ریست , پاور و چراغ و این چیزا کار میکنه.
الان یه مادر برد amd دستم هستش که قبلا وصل بود و کار میکرد راحت.
الان مشکل دارم مثلا رو اون رابط نوشته Reset اما رو مین چیزی نیست فقط کده و معلوم نیست کدومه بقیش هم مثل همین power,led هیچکدوم رو روی ماردر برد مشخص نگرده و فقط یه سری عدد و حروف زده که نمیدونم چیه.
کسی میتونه کمکم کنه سر جای خودشون وصل کنم ؟ حداقل ریست و پاور رو بزنم جاش کافیه.
ممنون.
دوستان سلام اول نمیدونم اسمش دقیقا پنل یا نه!!
منظورم همون رابط هایی هستش که روی مین وصل میشه و دکمه های ریست , پاور و چراغ و این چیزا کار میکنه.
الان یه مادر برد amd دستم هستش که قبلا وصل بود و کار میکرد راحت.
الان مشکل دارم مثلا رو اون رابط نوشته Reset اما رو مین چیزی نیست فقط کده و معلوم نیست کدومه بقیش هم مثل همین power,led هیچکدوم رو روی ماردر برد مشخص نگرده و فقط یه سری عدد و حروف زده که نمیدونم چیه.
کسی میتونه کمکم کنه سر جای خودشون وصل کنم ؟ حداقل ریست و پاور رو بزنم جاش کافیه.
ممنون.
سلام اگه دفترچه مین بورد رو داشته باشی کارت راحته از روی دفترچه میزنی اگر نداری و تو fpanel هم چیزی ننوشته یا باید از مولتی متر استفاده کنی یا آزمون خطا
شما برای آزمون خطا دکمه پاور رو on کن و با پیچ گوشتی دو تا دو تا پایه های fpanel رو به هم اتصال بده ببین با اتصال کدوم دو پایه سیستم روشن میشه اون میشه power switch در زمان روشن بودن ببین با اتصال کدام دو پایه سیستم ریست میشه اون میشه reset switch
power led و hard led هم در همون موقع روشن بودن سیستم میتونی وصلش کنی برعکس هم جای مثبت و منفیشو بزنی مشکلی نیست روشن نمیشه led دوباره جای مثثبت و منفیشو عوض میکنی روشن میشه led ولی توی fpanel جای مثبت منفی رو نوشته اگه اینطوری بود سیم سفید همیشه منفی است و سیم رنگ مثبت است
خیلی ممنون اگه اشتباه بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
اینم لینک راهنماش که کتابش رو هم داره اما من بازم متوجه نشدم میشه یه نیگا بندازید؟
اینم عکسش.
ممنون:n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون اگه اشتباه بزنم مشکلی پیش نمیاد؟
اینم لینک راهنماش که کتابش رو هم داره اما من بازم متوجه نشدم میشه یه نیگا بندازید؟
اینم عکسش.
ممنون:n16:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مشکلی پیش نمیاد من که همیشه از این روش استفاده میکنم درصورتی که دفترچه نداشته باشم یا روی fpanel چیزی نوشته نشده باشه
خیلی ممنون جواب داد:n16:خدا خیرتون بده.
فقط چراغ LED+و LED- به هرکدوم میزنم هیچ چراغی رو ش نمیشه.
انتی ویروس رو گذاشتم از ی درایو اسکن بگیره بعد HDD LED رو به هر کدوم زدم هیچ جوابی نگرفتم.
کاری میشه کرد؟:n26:
خیلی ممنون جواب داد:n16:خدا خیرتون بده.
فقط چراغ LED+و LED- به هرکدوم میزنم هیچ چراغی رو ش نمیشه.
انتی ویروس رو گذاشتم از ی درایو اسکن بگیره بعد HDD LED رو به هر کدوم زدم هیچ جوابی نگرفتم.
کاری میشه کرد؟:n26:
اگه مولتی متر داشتید خیلی خوب میشد البته بعضی از بردها جای hdd led و power led در یک قسمت جداگانه است این مورد رو هم چک کنید در fpanel چند پایه دیگه خالی مونده؟
در ضمن مثبت و منفی رو هردو رو با هم باید بزنید تکی بزنید چراغی روشن نمیشه اگه هردو رو با هم زدید و چراغی روشن نشد جای مثبت و منفیشو عوض کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.