PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پرینتر 1102 hp یا hl2130 برادر؟

indust
31-08-2014, 09:58
سلام دوستان میشه راهنمایی کنید پرینتر اچ پی 1102 خوبه یا 2130 برادر
معیارهای من اینه کدومش بیشتر چاپ میکنه ؟ کیفیت چاپش بالاست و مهمتر این که با دووم تره و هزینه های جانبیش کمتره و قطعاتش ارزون تر و دسترس تره ؟
من یکی از اینا رو باید بخرم کارم لنگه خواهشا راهنمایی کنید و بگید کدوم بهتره با تشکر

poyul
31-08-2014, 12:19
سلام

شک نکن HP

bijandarbari
31-08-2014, 17:20
سلام

صد درصد برادر بهتره.

پرینتر برادر وقتی خراب بشه هزینه زیادی رو بهت تحمیل میکنه چون قطعاتش گرونه. ولی شارژ کارتریجش خیلی راحت و بی دردسرتر و با کیفیت تره.

اچ پی وقتی خراب بشه تعمیرش هزینه اش کمتره. ولی شارژ کارتریجش مشکلات و هزینه های بیشتری داره و بیشتر شما اذیت میکنه.

از نظر میزان خرابی هم هر دو تو یک سطح هستن.شاید برادر بهتر باشه.

شما کارتریج برادر رو بزار کنار کارتریج اچ پی. تفاوت کیفیتشون رو کامل متوجه میشین.

همین که با برادر خیالتون از بابت درام راحته ، خودش کلی مزیته.

h_khozooei
01-09-2014, 16:51
اگر می تونی hp 401 بگیر اگر نمی تونی 1102 بگیر.

indust
03-09-2014, 12:04
سلام

صد درصد برادر بهتره.

پرینتر برادر وقتی خراب بشه هزینه زیادی رو بهت تحمیل میکنه چون قطعاتش گرونه. ولی شارژ کارتریجش خیلی راحت و بی دردسرتر و با کیفیت تره.

اچ پی وقتی خراب بشه تعمیرش هزینه اش کمتره. ولی شارژ کارتریجش مشکلات و هزینه های بیشتری داره و بیشتر شما اذیت میکنه.

از نظر میزان خرابی هم هر دو تو یک سطح هستن.شاید برادر بهتر باشه.

شما کارتریج برادر رو بزار کنار کارتریج اچ پی. تفاوت کیفیتشون رو کامل متوجه میشین.

همین که با برادر خیالتون از بابت درام راحته ، خودش کلی مزیته.

سلام

شک نکن HP

خوب هزینه های جانبی پرینتر مگه درام و کارتریج نیست ؟ این پرینتر های برادر مثل اچ پی ساخت چینه ؟ تو شهرستان درام و کارتریجش پیدا میشه ؟ چند بار میشه کارتریجش رو شارژ کرد ؟ کیفیتش پایین میاد بعد شارژ؟ پرینتر ML2160 سامسونگ چطوره ؟ میگن کارتریجش شارژ نمیشه باید یکی نو بخری ؟

bijandarbari
03-09-2014, 12:57
خوب هزینه های جانبی پرینتر مگه درام و کارتریج نیست ؟ این پرینتر های برادر مثل اچ پی ساخت چینه ؟ تو شهرستان درام و کارتریجش پیدا میشه ؟ چند بار میشه کارتریجش رو شارژ کرد ؟ کیفیتش پایین میاد بعد شارژ؟ پرینتر ML2160 سامسونگ چطوره ؟ میگن کارتریجش شارژ نمیشه باید یکی نو بخری ؟

سلام

هزینه جانبی ، همون درام و کارتریج و قطعات کارتریج هستش.تو کارکرد بالا هم پیک اپ هستش.

برادر شرکت ژاپنی هستش. ولی احتمالا مدل های تو بازار ساخت چینه.

بستگی به شهرستان داره. ولی من تو سمنان ( شهرستان کوچیک ) دیدم که قطعاتش رو بفروشن.برین تو سایت نیکاسا ( نمایندگی برادر ).اگه تو شهرتون نمایندگی داره بهش سر بزنید بپرسید.

در مورد کارتریج تجربه ندارم. ولی میگن درامش 15000 تا رو راحت جواب میده.بعد اون هم فقط غلتک درام عوض میشه و نیازی به تعویض کل یونیت درام ندارین.

سامسونگ 2160 هم مدل مناسبیه.برای کارهای سبک مناسبه. ولی به سخت جونی اچ پی و برادر نیست.( هرچند خودم هم مدل مشابه همین رو دارم ولی هنوز کارکردش کمه )
اگه جز تولیدات جدید تر باشه و از کارخونه ورژن فریومورش بالا باشه. ریستش دردسر بیشتری داره ولی در هر صورت ریست میشه.
اگه جز تولیدات قدیمی باشه خیلی راحت با ریختن یک نرم افزار ریست میشه و کارتریجش شارژ میشه.
وقتی هم که ریست بشه ، مثل بقیه پرینتر ها میشه کارتریجش رو بارها شارژ کرد.
اگر هم که ریست نشه ، میشه چیپش رو تعویض کرد.پس در هر صورت نیازی به خرید کارتریج نو ندارین.
اگه دنبال سامسونگ 2160 هستین ، سعی کنید تا حد ممکن مدل های قدیمی تر رو بخرین.( از روی برچسب گارانتی یا تاریخ تولید روی جعبه پرینتر )

البته بیشتر این مطالبی رو که می گم ، از تو اینترنت از کاربرها کسب تجربه کردم

indust
03-09-2014, 16:43
پس کلا برادر رو پیشنهاد میدن دوستان؟

h_khozooei
05-09-2014, 22:18
مثل اینکه علاقه داری برادر بخری
من که پیشنهاد ندادم و نمی دم.

poyul
06-09-2014, 12:09
هر چی میخوایبخری بخر ولی سامسونگ رو بیخیال شو که مزخرفترین پرینتر رو میزنه

indust
06-09-2014, 22:27
با توجه به اینکه درام و کارتریج برادر جداست و تو هزینه اقتصادی تره ودرامش 12000 تا رو ساپورت میکنه و شارژ کارتریجش راحته و نیکاسا تو شهرمون نمایندگی داره از hp به صرفه تره....

h_khozooei
07-09-2014, 20:17
کی این خالی ها رو بسته مگه جدا بودن و نبودن حسنه؟ کسی اینو می گه که می خواد کارتریج نو بخره می گه من پول درام دیگه ندم. ولی کسی که شارژ می کنه درامش سوا باشه یا نباشه چه فرقی می کنه. بعدشم نمایندگی کیلو چنده نه برادر نه اچ پی نماینده رسمی تو ایران نداره هر کسی هم تو هر کوره داهاتی نماینده می شه براشون. انشاله که مبارک باشه ولی بعداز یکی دوتا شارژ خواهشن بیا نظرتو تو سایت بگذار بقیه استفاده کنن.
پودر تونر برادر حدود دو برابر قیمت تونر اچ پی هست. درامش حدود 6 برابره قیمت اچ پی هست. درامش بعد از اینکه عوض کنی غیر ممکنه که انقدر بتونه پرینت بگیره. که البته من شک دارم بتونه 12000 برگ رو پرینت بگیره ولی مطمئن نیستم. در هر صورت اقا مبارک باشه.

aba_ras
30-09-2014, 02:39
برادر ها خوش ساخت هستند ولی اصلا اقتصادی نیستن پودر برادر تقریبا بیشتر از دو برابر پودر اچ پی هست
2160 فقط بدرد خونه و ماهی صد تا برگ پرینت میخوره در ضمن مگنت هم به نظر نداره کارتریجش و کلا توصیه نمیکنم چون نمایندگی رسمیم خیر سرم
:n27: