ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه اندازی شبکه با تین کلاینت



MNsetayesh
30-08-2014, 13:44
سلام
من می خواهم یه شبکه راه اندازی کنم با چند تا تین کلاینت ، فعلا دارم با یک تین کلاینت و یک سرور 2003 تست می کنم .
چه طور می تونم دسترسی این تین کلاینت رو فقط به یک نرم افزار یا چند نرم افزار خاص محدود کنم به طوری که تین کلاینت به دسک تاپ سرور دسترسی نداشته باشه و هنگامی که تین کلاینت روشن میشه به طور مثال نرم افزار ورد یا اکسل اجرا بشه ؟
هنگام تنظیم کانکشن نام نرافزار را باید چگونه بنویسم ؟

MNsetayesh
31-08-2014, 06:41
یعنی هیچ کس اینجا نیست که با تین کلاینت کار کرده باشه :n28:

MNsetayesh
31-08-2014, 12:12
وای تو رو خدا یکی نیست کمک کنه ، مشکلم خیلی حیاتیه
ببینید خودم یه کم توضیح بدم:
وقتی از تین کلاینت می خواهیم یک کانکشن بسازیم و به سرور متصل بشیم در ابتدا نام سرور و آی پی سرور را می پرسد و در مرحله بعد می پرسد آیا می خواهید به دسک تاپ دسترسی داشته باشید یا به یک application خاص .
در مورد دسک تاپ مشکلی نیست و من به راحتی به دسک تاپ متصل می شوم ولی مشکل زمانی است که می خواهم به یک application وصل شوم مثلا می خواهم زمانی که کاربر تین کلاینت را روشن کرد microsoft office word برایش اجرا شود . نام application را وراد می کنم " microsoft office word 2007.exe" یا "microsoft office word 2007" ولی پیغام می دهد همچین برنامه ای پیدا نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟