PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Cpu usage 100%

mfakhariz
29-08-2014, 22:50
سلام
سیستم من از سی پی یو 100 درصد استفاده میکنه و بیشتر مال پرسه svchost که مربوط میشه به سرویس های Power , Plug & Play , DcomLaunch
هر کاری بگی کردم با نود آپدیت شد اسکن کردم با دیسک نجات آویرا اسکن کردم . کل هاردم رو فرمت کردم .
فقط وقتی xp میریزم یا 7 رو در حالت safe mode اجرا میکتم سی پی یو درحالت عادی کار میکنه ولی در بقیه موارد همیشه cpu صد درصده ؟ موندم چیکار کنم تو رو خدا راهنمایی کنید:n03::n03:
Log Link :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

behnamy01
30-08-2014, 00:27
از چه چیلتر. شکنی استفاده میکنید دوست عزیز؟

mfakhariz
30-08-2014, 00:31
الان که هیچی روش نصب نیست . پست رو با لبتابم گذاشتم . ولی قبلا با pc از webfre*r استفاده می کزدم

behnamy01
30-08-2014, 00:42
از اول تا آخر این تاپیک رو بخونید انشالله مشکلتون حل میشه. موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mfakhariz
30-08-2014, 01:01
ممنون . ولی من کلا هاردم رو فرمت کردم و دیگه این نرم افزار رو ندارم ؟؟ یه کیس دیگه بود هاردش رو که میذاشتم توی کیس خودم CPU 100 درصد میشد ولی تو کیس خودش درصد سی پی یو عادی بود ؟؟ ممکن مشکل سخت افزاری باسه ؟؟ درباره ی این فایل svchost هم خیلی جیت و جو کردم نمیدونم ویروس یا نه ؟ توضیح میدید که چرا تو safe mode یا حالت clean boot سی پی یو به حالت عادی بر میگرده ؟ پیشاپیش از پاسختون ممنونم

mfakhariz
30-08-2014, 21:22
همین الان مشکلم حل شد . من از سایت yasdl.ir برنامه ی driver pack solution رو دانلود و در ویندوز سون اجرا کردم و 19 درایور رو آپدیت کردم باهاش وقتی ریست کردم همه چیز درست شد !:n19: