مشاهده نسخه کامل
: آیا ورزش کردن به مدت 1 ساعت در روز برای فرد دچار ساییدگی پا مضر هست ؟
brad pitt
29-08-2014, 21:37
سلام
وقتتون بخیر
من مادرم 63 سالشون هست
خداروشکر خداروشکر جز کمی ساییدگی پا مشکل دیگه ای ندارد
دچار کمی ساییدگی پا و 15 درصد پوکی استخوان
خواستم بدونم با توجه به سن ایشون اگر بفرستیمشون باشگاه کلاس بدنسازی (آمادگی جسمانی ) مشکلی داره ؟
آیا مربی های باشگاه مثلن خودشون میگند این حرکت رو مثلن فلان افراد انجام ندند ؟
کلن به نظر ایشون برند کلاس آمادگی جسمانی یا خیر ؟
هدف هم اینه که هم یکم روحیه شون بهتر بشه و هم اینکه کمی لاغرتر بشن
ممنون واقعن
ورزش پیشنهادی برای مادر گرامی شما ورزش های هوازی هستن.( برای لاغری و تقویت قلب و عروق)
منتها این ورزش ها فشار بسیار زیادی به کل بدن وارد میکنن و حتی جوان ها هم در برخی مواقع کم میارن.
یکی از ورزش های خوب هوازی در عین حال تفریحی شنا است که میتونه برای مادرتون مناسب باشه. ( فشاری به استخوان وارد نمیشه و در عین حال مفرح و چربی سوز هم هست)
البته تاکید میکنم بهتره ابتدا با پزشک متخصص مشورت بشه چون با این سن و سال ورزش های سنگین برای مادرتون خطرناکه.
بهترین ورزش برای هرسنی پیاده روی سریع هست
SAEED 120
01-09-2014, 06:46
من بابام 50 سالشه بعد زانوش خراب شد پارسال ..دکتر بهش گفت روزی 1 ساعت باید حتما پیاده روی بکنی تا ماهیچه های پات قوی بشه فشار رو از روی زانو کم بکنه.
بعد هر شب 1 بطری شیر میخوره . با قرصهای غضروف ساز و استخون ساز یه قرص رو جعبش عکس استخون داره.
بعد از اون بهتر پیاده روی در استخره..تمام استخرا یه لاین داره واسه مشکلات ارتوپدی دیدی؟ میری شنا کنه میگه آقا اینجا واسه کمر درداست یا زانو دردا..پیده روی در آب خیلی تاثیر داره.
MehranVB
01-09-2014, 15:33
سائیدگی اگه به دلیل از بین رفتن غضروف باشه، شخص از انجام خیلی از حرکتا منع میشه، برای مثال زانو حتی در حد خیلی کم هم نباید خم بشه.
پوکی استخون هم اگه داشته باشن حرکت سنگین نباید انجام بدن.
بهترین کاری که میتونن بکنن رو جناب سعید فرمودن، پیاده روی در استخر که هم ورزش هست و هم به حل مشکلشون کمک میکنه.
حتماً از دکترشون سوال کنید تا بیشتر براتون توضیح بدن.
موفق باشید
سلام
بجز ورزشهای سنگین که دوستان اشاره کردن, بهشون بگید به هیچوجه از دوچرخه ثابت با شیب زیاد و تردمیل استفاده نکنن.
چون ساییدگی و درد زانو رو تشدید میکند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.