ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كدام زبان برنامه نويسي بهتر است ؟؟؟

Shahriar-b
03-09-2006, 16:56
من يك چند وقتيه كه ميخوام برنامه نويسي رو ياد بگيرم قبلاَ هم با هيچ زباني آشنا نبودم و فقط يه خورده HTML بلدم .
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید که اول با چه زبانی شروع کنم . من چند جلسه کلاس دلفی رفتم همه گفتن دلفی خز شده دیگه به درد نمیخوره گفتن برو ASP.NET من الان نمیدونم کدوم بهتره اگه کسی میدونه لطفاً منو راهنمایی کنه :blink:

A.A
03-09-2006, 17:09
برو MCSD.NET یاد بگیر
یا Visual C#

mohsennowruzi
03-09-2006, 17:10
سلام
يه سري به اين تاپيك بزن فكر كنم مشكلت حل بشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Shahriar-b
03-09-2006, 17:13
ممنون از راهنماييت .

hoseinquest
03-09-2006, 17:34
فكر نميكنم دلفي ربطي به asp.net داشته باشه . او براي وب هستش و اون يكي واسه ويندوز.
من كه بهت پيشتهاد ميكنم C#.NET رو ياد بگيري من كه از ياد گرفتنش ضرر نكردم

Shahriar-b
03-09-2006, 19:57
خوب فكر كنم اول بايد پاسكال رو بلد باشم ؟؟ اينطور نيست ؟؟

Shahriar-b
04-09-2006, 09:36
بابا يكي جوابمو بده من مگه نبايد اول پاسكال رو ياد بگيرم ؟؟؟

Shahriar-b
04-09-2006, 09:47
آقايون استاد كسي نميدونه ؟؟!!

Last Killer
04-09-2006, 11:37
به نظر من برو C++.NEt يا C#.NET چون آينده خوبي دارن البته من خودم java رو با آينده تر مي بينم البته نه در ايران :evil:

Shahriar-b
04-09-2006, 18:21
آخه نميخوام تحت وب باشه .

Mahmood_N
05-09-2006, 04:02
سلام
به نظر من دلفی بهترینه ...
البته بازم بستگی به کاری که می خواید انجام بدید داره ...
اگه دنبال ساخت بازی و برنامه های سیستمی هستید من به شما ++C رو پیشنهاد می کنم ولی اگه برای کسب درآمد و کار با دیتابیس و ... می خواید دلفی بهترینه ...
دلفی همه جوره باهات میاد :
هم تحت ویندوز هم تحت وب هم شبکه و Client \ Server و ...
با Delphi.Net می تونید تحت وب کار کنید ( با دلفی 7 هم می شه )
خلاصه من که خیلی بهش علاقه مند شدم ...
در ضمن برای یادگیری لازم نیست که پاسکال رو بلد باشید ( ولی اگه بلد باشید زودتر و بهتر می تونید دلفی رو یاد بگیرید )
دلفی درواقع ویژوال پاسکال هستش
خلاصه دیگه انتخاب با خودتونه ولی روی قدرت و انعطاف پذیری دلفی شک نکنید ...
موفق باشید ...

Last Killer
05-09-2006, 12:40
آخه نميخوام تحت وب باشه .
1.براي چي ؟ الان تمام برنامه ها دارن رو به آنلايني دايمي مي آرن
مثلا شما وارد سايت من ميشي و برنامه منو به صورت آنلاين استفاده مي كنيد
2.حالا اگه نميخواي با وب سر و كار داشته باشي برو V.B به نظر من قدرتش به C نمي رسه ولي user Frindly بودنش به همه چي مي ارزه
در ضمن وي بي منسوخ شده ها از من گفتم :evil:

mohsennowruzi
05-09-2006, 12:57
دوباره سلام
#C یاد بگیر
بعد اگه خواستی وب هم کار کنی راحت ASp.NET یاد می گیری

Shahriar-b
05-09-2006, 21:23
ممنون از راهنماياتون ولي من فكر ميكنم دلفي از همشون بهتر باشه .

lordlontaverlo
06-09-2006, 10:13
hi,
in my opinion first of all,if you want to learn programing under dos learn c++
but if you gonna learn programing under windows ,learn visual basic that introduce you to the world of programing by softwares.
peace be with you :king:

soldier
06-09-2006, 14:56
سلام
اينجا هر كس يه نظري داره! اما به نظر من دلفي بهترينه
بدون هيچ شكي! دلفي ! حالا يك بار امتحان كني هيچ ضرر نمي كني
موفق باشي

alishahbazi
29-09-2006, 14:42
با عرض سلام خدمت شما دوست گرامي

به نظر من شما ابتدابايد اصول برنامه نويسي يعني الگوريتم و فلوچارت را به طور كامل ياد بگيريد تا ان شا الله بتوانيد به يكي از زبان هاي برنامه نويسي مسلط شويد .

براي اين منظور ابتدا از Q basic و سپس Pascal و سپس Vb 6.0 Or Delphi را ياد بگيريد .

دوستدار شما (علي)

am_merman01
02-10-2006, 11:07
البته در حضور اساتيد محترم بي ادبيه ولي به نظر من اگه بعد از ياد گيري مقدمات بري سراقه خانواده جاوا آينده خودتو تضمين كردي

Bayazee
03-10-2006, 01:48
آدم دلش می گیره !
همش ویندوزی و سورس بسته و تجاری !!!
بابا فردا پس فردا پولی شد می خواهید چی کار کنید ؟ الان کل دنیا داره راهش رو می پیچونه طرف اپن سورس ! تو مدارس هند دارند با لینوکس کار می کنند !!‌ آلمان ، چین ، برزیل ... همه رفتن سراغ نرم افزار اپن سورس !!
این دلفی که این همه سنگشو به سینه می زنید می دونید کامپایلرش چقدره ؟؟!!! (پیشنهاد می کنم یه لحاظی بکنید !!)
اگر منظورتون از آینده یکی دو سال بعد هست !! و برنامه هایی در حد سوپر مارکت و نهایتش شرکت های معمولی همون دلفی و ویژال بیسیک رو بچسبید ! قصدم توهین به این زبان ها نیست اما در سطوح حرفه ای و بزرگ باید همه این تکنوأوزی ها و نرم افزار هارو خرید !! که کار هر کسی نیست ! و البته هزینه نهایی هم بسیار بالاست ... و کلی مشکلات دیگه ....
مثلا چرا کسی نگفت Php ؟؟!!!

mmtshb
04-10-2006, 22:03
سلام بچه ها حالا تا ماهم یه نظر بدیم
به نظر شما این ارزشو داره که این همه وقت رو سی بزاره تا یاد بیگره . فکر کنم vb یا دلفی بهتره .چون هم راحت تر و هم کارو انجام میده دیگه مگه تو ایران ما می خوایم با برنامه نویسی چه کنیم . نه می خوایم ویندوز یا بازی بنویسیم که .من که نشنیدم کسی بازی نوشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟

khaizaran
07-10-2006, 12:25
سلام.من براي نوشتن پروژه پايگاه داده به زبان اوراكل به كمك شما نياز دارم
لطفان هر كسي اوراكل بلده كمك كنه
با تشكر

soheil1366
26-10-2006, 00:32
سلام
فکر خودت از همه بهتره
اول برو پاسکال رو یاد بگیر چون یک زبان ساخت یافته ی کامله
بعد برو سراغ سی++ که در کنار ساخت یافته ای برنامه نویسی شی گرا رو هم یاد بگیری

vandu
09-11-2006, 19:43
به نظر من خیلیه که تو سال 2006 یه نفر بره پاسکال کار کنه!
پاسکال رو قبلا واسه این درس می دادن چون هم ساده بود و هم شی گرایی توش چندان معنایی نداشت. اما واسه این دوره پاسکال دیگه ساده نیست بلکه خیلی ساده اس! اگه بری پاسکال کار کنی حداقل 75 درصد وقتت تلف میشه. اگه واقعا هیچی بلد نیستی و می خوای از صفر شروع کنی بهتره اول یه کم الگوریتم سازی رو یاد بگیری بعد بری مثلا از VB6 شروع کنی. البته اگه کتابی مثل C# .net جعفرنژاد رو بخری (هرچند حرفه ای نیست ولی از صفر گفته) می تونی حتی از C# .Net شروع کنی. بهر حال از هر کدوم که شروع میکنی امیدوارم موفق باشی!

bassplayer
11-11-2006, 15:21
گذشته از اپن سورس بودن كراس پلتفرم بودن هم اهميت داره ، من اين تاپيك رو خوندم و برام خيلي عجيب بود كه كسي به كراس پلتفرم بودن اهميت نمي ده .
خواهشا #C رو بواسطه مونو كراس پلتفرم به حساب نياريد.
جاوا هم اگه كراس پلتفرم هست نياز به runtime داره .
اين جور كه من فهميدم QT يكي از بهترين ها هست .

H_T_O_A
11-11-2006, 18:23
سلام
ببین دوست عزیز
پاسکال دیگه ورافتاده نگاه نکن تو بعضی دانشگاه های ایران هنوز تدریسش می کنن ولی دیگه کسی با پاسکال برنامه نمی نویسه. ولی چیزی که هست اینه که یه سری مقدمات زبانهای بزرگ در پاسکال و C و بیسیک و... است . اگر نمی خوای تحت وب بنویسی یعنی می خوای وب اپلیکیشن کار بشی 3 تا زبون بهت معرفی میکنم.

1- ویژوال بیسیک : محبوب ترین زبون برنامه نوسی دنیا چون خیلی آسونه وقدرتش هم نسبت به بقیه کمتره.(اگه اینو انتخاب کردی باید قبلش کد نویسی با بیسیک رو یاد بگیری. کتاب های آموزشیش خیلی زیاده).

2-دلفی : هم قدرتش زیاده هم تقریبا آسونه از VB قدرتش بیشتره و از ویژوال سی ++ آسون تره.(اگه بخوای اینو یاد بگیری باید پاسکالو یاد بگیری چون منطق و کداش بر گرفته از پاسکاله. کتابای آموزشیش کمتر از ویژوال بیسیک اما بسه)

3- ویژوال سی ++ (پلاس پلاس) : خیلی سخته ولی خیلی هم قدرتمنده (قبلش باید ++c یاد بگیری.کتابای آموزشیش کمتر از ویژوال بیسیک اما بسه)

نکات
الف- کتاب هایی که تو بازار اومده جوری درس میده که دیگه لازم نیست حتما زبون های پایه رو یاد بگیری. مثلا دلفی رو جوری تدریس می کنن که هر جاش لازم باشه یه قاعده پاسکال بکار بره اون قاعده پاسکالو می گن اینطور دیکه لازم نیست کل پاسکال یا بیسیک با سی++ رو یاد بگیری بلکه اونجاهایی رو که لازمه یاد می گیری.
ب- سی شارپ که از نظر قدرت حرف نداره هم هست که آینده هم داره . هم برای وبه هم برای ویندوز. ولی همونطور که گفتم فوق العاده سخته.
ج- به اون دوست عزیز که گفت دلفی برای وب نویسی نیست با کمال احترام عرض می کنم که اشتباه می کنن. از دلفی9.0 (2005) به بعد دلفی NET. رو هم ساپرت می کنه فقط کافی بلد باشی قسمت وب فرمو بیاری. مثه سی شارپ ، سی++ ، وی بی و... که دات نت هم دارن.

امیدوارم به دردت خورده باشه.
بگو یا علی.