مشاهده نسخه کامل
: مشکل سیستم با ساتا
sajjad_afzali
29-08-2014, 20:05
سلام دوستان
من یه سیستم نسبتا قدیمی دارم (نه خیلی)
تازگی راه اندازیش کردم البته خیلی سخت.
چون وقتی میخواستم نصب کنم اگه CD Drive یا Hard Disk ساتا بود اون رو نمیشناخت و خلاصه انقدر این ور و اون ور کردم تا فهمیدم و یه هارد IDE و یه سی دی درایو IDE گذاشتم تا مشکل حل شد.
الان یه Hard Disk 250 GB دارم که وقتی به سیستم وصل میکنم تو بایوس در قسمت Advanced Bios Features و زیر شاخه Hard Disk Boot Priority اون رو میشناسه و شماره سریالش رو هم مینویسه.
مشکل از هارد فک نکنم باشه ، چون DVD DRIVE ساتا هم نمیشناسه.
اما وقتی سیستم بالا میاد پارتیشن هاش نیستن و اصلا اثری از آثارش نیست.
موضوع خیلی ضروریه خواهشا کمک کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من یه سیستم نسبتا قدیمی دارم (نه خیلی)
تازگی راه اندازیش کردم البته خیلی سخت.
چون وقتی میخواستم نصب کنم اگه CD Drive یا Hard Disk ساتا بود اون رو نمیشناخت و خلاصه انقدر این ور و اون ور کردم تا فهمیدم و یه هارد IDE و یه سی دی درایو IDE گذاشتم تا مشکل حل شد.
الان یه Hard Disk 250 GB دارم که وقتی به سیستم وصل میکنم تو بایوس در قسمت Advanced Bios Features و زیر شاخه Hard Disk Boot Priority اون رو میشناسه و شماره سریالش رو هم مینویسه.
مشکل از هارد فک نکنم باشه ، چون DVD DRIVE ساتا هم نمیشناسه.
اما وقتی سیستم بالا میاد پارتیشن هاش نیستن و اصلا اثری از آثارش نیست.
موضوع خیلی ضروریه خواهشا کمک کنید
اون هارد و درایو ساتا رو که نمیشناسه اگه اتصالات هارد و درایو درست باشه و روی پورت های ساتا دیگه هم همین مشکل باشه بیشتر میتونه از تنظیمات بایوس باشه باید sata mode روی حالت serial ata باشه یا گزینه ای مشابه Serial ata mode در حالت آتو یا enable باشه بیشتر از تنظیمات بایوس است این نوع مشکلات که در بردهای قدیمی دیده میشه
برای مورد هارد هم در ویندوز اگر میتونید یک عکس از disk managment بدید برای اینکار هارد رو به یک سیستمی باید وصل کنید که هارد دیگر داشته باشد یا با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن بوتیبل یا در قسمتی که در نصب ویندوز به پارتیشن ها میرسید عکس بدید از اون محیط
sajjad_afzali
29-08-2014, 20:30
اون هارد و درایو ساتا رو که نمیشناسه اگه اتصالات هارد و درایو درست باشه و روی پورت های ساتا دیگه هم همین مشکل باشه بیشتر میتونه از تنظیمات بایوس باشه باید sata mode روی حالت serial ata باشه یا گزینه ای مشابه Serial ata mode در حالت آتو یا enable باشه بیشتر از تنظیمات بایوس است این نوع مشکلات که در بردهای قدیمی دیده میشه
برای مورد هارد هم در ویندوز اگر میتونید یک عکس از disk managment بدید برای اینکار هارد رو به یک سیستمی باید وصل کنید که هارد دیگر داشته باشد یا با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن بوتیبل یا در قسمتی که در نصب ویندوز به پارتیشن ها میرسید عکس بدید از اون محیط
ممنون از پاسختون
راستش من هیچ کدوم از این آیتم هایی که شما میگید رو در بایوس نمیبینم
نمیدونم چرا ؟
ضمنا من روی این سیستم یک هارد IDE گذاشتم و ویندوز هم نصب شده
اما میخوام این هارد رو اضافه کنم که نمیشناسه.
راستی Disk Managment چیه ؟
sajjad_afzali
29-08-2014, 20:54
ممکنه درایور خاصی نصب نشده باشه ؟
ممنون از پاسختون
راستش من هیچ کدوم از این آیتم هایی که شما میگید رو در بایوس نمیبینم
نمیدونم چرا ؟
ضمنا من روی این سیستم یک هارد IDE گذاشتم و ویندوز هم نصب شده
اما میخوام این هارد رو اضافه کنم که نمیشناسه.
راستی Disk Managment چیه ؟
روی my computer راست کلیک کنیدگزینه manage سپس disk managment هارد ساتا رو زدید از قسمت های مختلف بایوس عکس بدید ببینم گزینه ای است توش یا نه بدون درایور با اینکار باید در بایوس هارد دیتکت بشه مگر اینکه خود بایوس این حجم هارد ساتا یا این سرعت هارد رو حمایت نکنه که در این حالت شاید نیاز باشه بایوس مین رو هم آپدیت کنید
sajjad_afzali
30-08-2014, 16:04
این عکس Disk Manamgement که فقط همون هارد IDE رو نشون میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این عکس Disk Manamgement که فقط همون هارد IDE رو نشون میده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از قسمت های مختلف بایوس عکس بدید مدل مین رو هم بدید شاید نیاز به آپدیت بایوس باشه برق ساتا رو حتما مستقیم از پاور بزنید تاجایی که میتونید از تبدیل برق ساتا استفاده نکنید از سالم بودن کابل ساتا هم مطمئن بشید همچنین هارد ساتا رو که کامل وصل کردید دقت کنید ببینید موتور هارد کار میکنه یا نه
sajjad_afzali
30-08-2014, 17:31
بله کابل ساتا دو تا دارم و هر دو رو امتحان کرد
البته اگه کابل ساتا خراب باشه که توی بایوس هم نباید اسم هارد و سریالش بیاد . درسته ؟
هارد لرزش خفیفی داره و مشخصه که موتورش کار میکنه.
ببخشید عکس ها رو مجبور شدم با موبایل بگیرم و تو یه فایل زیپ کنم برای همین حجمش 21 مگابایت شد
این لینکشه :
مدل مادربرد :
MSI MS-7211
باز هم ممنون که زحمت میکشید :n12:
ببخشید عکس ها رو مجبور شدم با موبایل بگیرم و تو یه فایل زیپ کنم برای همین حجمش 21 مگابایت شد
این لینکشه :
مدل مادربرد :
MSI MS-7211
باز هم ممنون که زحمت میکشید :n12:
حجم عکس ها زیاد است با نرم افزار right click image converter حجم هاشون رو کاهش بدید میتونید به 2 الی 3 مگ بدون افت کیفیت هم برسونید
sajjad_afzali
30-08-2014, 17:48
تبدیل کردم حجمش شد 6 مگابایت
لینک:
باز هم واقعا عذر میخوام که مزاحم شدم
تبدیل کردم حجمش شد 6 مگابایت
لینک:
باز هم واقعا عذر میخوام که مزاحم شدم
اون گزینه ای که میخواستم نبود تو قسمت ide device configuration چی است؟
برای مینتون من فایل بایوسی نتونستم پیدا کنم مدل دقیق مینتون همونی است که گفتید؟ در تب مینبورد نرم افزار cpu-z هم همینو نوشته ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.