مشاهده نسخه کامل
: خرید تلویزیون بدون گارانتی ....روش تست حضوری در هنگام خرید / مواردی که باید تست شوند .
reza.kaka
29-08-2014, 19:28
سلام
وقتی میخوایم تلویزیونی رو بدون گارانتی خریداری کنیم مثلا از بانه یا ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چطوری اونجا تستش کنیم ؟ که صفحه نمایش پیکسل سوخته نداشته باشه . یا بلند گوهاش خراب نباشه . یا اصلا قبلا کارکرده نباشه جای نو تحویلمون بدن !!!!!!!
چطوری باید تست کرد . یکی توضیح بده ممنون میشم .
reza.kaka
31-08-2014, 18:59
کسی نیست توضیح بده ؟
matinpour
31-08-2014, 19:53
سلام
وقتی میخوایم تلویزیونی رو بدون گارانتی خریداری کنیم مثلا از بانه یا ....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چطوری اونجا تستش کنیم ؟ که صفحه نمایش پیکسل سوخته نداشته باشه . یا بلند گوهاش خراب نباشه . یا اصلا قبلا کارکرده نباشه جای نو تحویلمون بدن !!!!!!!
چطوری باید تست کرد . یکی توضیح بده ممنون میشم .
دوست عزیز
بهتر است که از نمایندگی بخرید و از گارانتی آن استفاده کنید . ولی اگر اصرار داردید که بدون گارانتی تهیه کنید لازم است دو تا عکس یکی صفحه سبز و یکی قرمز برای تست پیکسل سوخته و یک فیلم بلوری با کیفیت بالا برای تست تصویر و صدا و در ضمن برای اینکه بدانید تلویزیون قبلا کار کرده بوده راهی نیست چون با یک ریست svc یا eeprom می شود تلویزیون را به مانند روز اول در آورد و ساعت کارکرد آن را صفر کرد پس سعی کنید مدل سال را انتخاب کنید چون مدلهای قدیمی ممکن است کارکرده باشد.
afshin-434
01-09-2014, 22:24
سلام .به نظر من گارانتی دار بگیر
من 46 سزی ای گرفتم اوردم منزل بعد از 3 ساعت روشن بودن صفحه سفید شد متوجه شدم پنل دچار مشکل شده دقیقا قیمت پنل هم برابر قیمت تلویزیون بود این بود از تعمیر صرف نظر کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.