ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب نشدن ویندوز

Amin_0913
29-08-2014, 18:08
سلام من یه سیستم دارم به مشخصات زیر
Intel Pentium D 3.2 ghz
2gb
2*160 gb
Geforce 7300 le 128 mb

مشکل من اینه که ویندوز قبلیم ( ویندوز 7) به خاطر تعدد نصب برنامه ها به شدت کند شده بود و البته 1 سالی بود که روش نصب بوده
منم طبق روال از طریق بوت خواستم ویندوز نصب کنم و مراحل رو طی کردم و رسیدم به بخش پارتیشن بندی ها و اول کل پارتیشن هام رو فرمت کردم بعدشم برای افزایش حجم بعضی از درایوها دوباره پارتیشن بندی کردم ( هر دو تا هارد ) و رفتم واسه نصب
وسطای نصب ارور cannot install requied files اومد و خواست نصب ریست بشه، منم زدم ریست بشه ولی بازم همون ارور می اومد
خلاصه بعد از اون دیگه نشد ویندوز نصب کنم و تا به اون مرحله میرسم همون ارور رو میده
من با سه تا ویندوز ( xp,7,8) و یه لینوکس ( اوبونتو 14 و 13) تست کردم بازم نمیشه نصبش کرد
حتی از طریق فلش live سیستم عاملای بالا هم تلاش کردم نشد و باز هم همون ارور رو میده
حتی یکی از هاردها رو از مدار خارج کردم بازم نشد که بشه
در ضمن هارد ها از همه نظر سالمند

به نظر شما مشکل از چیه؟

Sent from my C6603 using Tapatalk

Amin_0913
29-08-2014, 18:13
اینم عکس ارور
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

EXTREME
29-08-2014, 19:13
سلام من یه سیستم دارم به مشخصات زیر
Intel Pentium D 3.2 ghz
2gb
2*160 gb
Geforce 7300 le 128 mb

مشکل من اینه که ویندوز قبلیم ( ویندوز 7) به خاطر تعدد نصب برنامه ها به شدت کند شده بود و البته 1 سالی بود که روش نصب بوده
منم طبق روال از طریق بوت خواستم ویندوز نصب کنم و مراحل رو طی کردم و رسیدم به بخش پارتیشن بندی ها و اول کل پارتیشن هام رو فرمت کردم بعدشم برای افزایش حجم بعضی از درایوها دوباره پارتیشن بندی کردم ( هر دو تا هارد ) و رفتم واسه نصب
وسطای نصب ارور cannot install requied files اومد و خواست نصب ریست بشه، منم زدم ریست بشه ولی بازم همون ارور می اومد
خلاصه بعد از اون دیگه نشد ویندوز نصب کنم و تا به اون مرحله میرسم همون ارور رو میده
من با سه تا ویندوز ( xp,7,8) و یه لینوکس ( اوبونتو 14 و 13) تست کردم بازم نمیشه نصبش کرد
حتی از طریق فلش live سیستم عاملای بالا هم تلاش کردم نشد و باز هم همون ارور رو میده
حتی یکی از هاردها رو از مدار خارج کردم بازم نشد که بشه
در ضمن هارد ها از همه نظر سالمند

به نظر شما مشکل از چیه؟

اگه هاردها به صورت تکی رو هر هارد مشکل نصب ویندوز دارید یعنی با هر هارد به صورت جداگانه نمیشه ویندوز نصب کرد و به شرطی که دی وی دی ویندوز هم سالم باشه میتونه یا مشکل از درایو اپتیک باشه یا اینکه مشکل در پارتیشن بندی هاردتون باشه اگه میتونید هاردها رو به یک سیستمی که هارد داره نصب کنید و از disk managment عکس بدید یا اینکه با نرم افزارهای مدیریت پارتیشن بوتیبل مانند paragon partion یک عکس از محیط پارتیشن ها بدید این هم به شرطی است که هارد ها هم سالم باشه

Amin_0913
29-08-2014, 23:55
دوست عزیز متاسفانه اصلا نرم افزار پارگون رو نمیتونم بوت کنم
ویندوز رو با فلش هم بخوام بریزم بازم همون ارور رو میده
حتی لایو لینوکس رو هم بالا نمیاره
فقط بوت ویندوز ها رو میاره که وسط کار ارور بالا رو میده

roya.rashidi
30-08-2014, 00:35

ویندوزتو تو فلش نصب کن اگه فلشت حجمش بالاس . تست کن ببین چیجوریاس.

شایدم فرمت هارد اشتباه باشه .primary اینا رو رعایت کن. (البته این این موردو زیاد مطمعن نیست محض اطلاع گفتم . )

EXTREME
30-08-2014, 11:16

راه کاری که گفتند خوب است اگه نمیتونید هارد رو به یک سیستمی که هارد داره وصل کنید ویندوز رو روی فلش نصب کنید و از disk managment هاردها عکس بدید