مشاهده نسخه کامل
: خرید لپتاپ تا مرز حدود 2 تا نهایتا 3 میلیون
behnambb
29-08-2014, 17:44
با سلام و درود ..من یک لپتاپ حدود دو تا سه میخوام برای کارهای موبایلم که فلش بزنم و اینکه بازی هم روش راحت و عالی ساپورت کنه و از همه مهمتر باطری و کیفیت صفحه و سبک بودنش برا مهمه این سه چیز خیلی مهمه و اینکه حتی المکان سونی باشه کدوم مدل بهترینه ...با تشکر و سپاس
afshin b
29-08-2014, 17:51
سلام دوست عزیز. اینجا بخش راهنمایی برای خرید سیستم هست و شما باید در بخش لپتاپ تاپیک بزنین تا دوستان راهنمایی کنن.
اما اگر لپتاپ قدرتمند میخواید بهتون توصیه میکنم دور سونی رو کلا خط بکشین.
اگر بتونین حدود ۳۲۰۰ جور کنین لپتاپ Asus n56jr فوق العادست
wrath of god
29-08-2014, 17:55
با سلام و درود ..من یک لپتاپ حدود دو تا سه میخوام برای کارهای موبایلم که فلش بزنم و اینکه بازی هم روش راحت و عالی ساپورت کنه و از همه مهمتر باطری و کیفیت صفحه و سبک بودنش برا مهمه این سه چیز خیلی مهمه و اینکه حتی المکان سونی باشه کدوم مدل بهترینه ...با تشکر و سپاس
سلام دوست عزیز.....در رابطه با چیز هایی که گفتین و نسبت به بودجتون لپ تاپ های زیادی هست......ولی من یه چیزو متوجه نشدم....شما از لپ تاپ انتظار بازی دارین؟اونم با 2_3 ملیون؟:n04:
لپ تاپای بازی حداقل 7 یا 8 ملیون هستن....لپ تاپ asus n56jr هستش که 3/200 تا 3/400 متقیره وزنشم 2.6 هستش....اگه بیشتر پول بزارین asus n550jk هم هستش 4 ملیون هستش....در ضمن سونی یه چند مدتی هست که سهام لپ تاپ هاشو فروخته و در ضمینه ی موبایل و کنسول کار میکنه....در ضمن لپ تاپ هایی که میشه با قیمت 2 ملیون پیدا کرد سونی میده 5 ملیون....اون دوتا لپ تاپ رو چک کنین اگه بودجتونو به 4 برسونین asus n550jk هستش که خیلی بهتره.....و شارژ هم تا 4.30 تا 5 هستش.....بدنشم فلزی مقاوم هستش مشخصات بیشتر تو digikala ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هستش یه نگاهی بفرمایید:n02:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.