مشاهده نسخه کامل
: نظرتون در مورد Jac J5 1800 Automatic?
K!ng of th3 K!ngs
29-08-2014, 16:23
یه سری اطلاعات ازش دارم...به نظر خیلی خوب میاد نسبت به قیمتش ولی آیا مشکل خاصی داره؟ کلا خوبه؟
بدی ها و خوبی هاش رو اگه میشه بگید...
و اینکه آیا واقعا متور و گیر بکس Mitsubishi توش هست؟
K!ng of th3 K!ngs
30-08-2014, 19:54
یعنی هیچ کس اطلاعاتی نداره؟
Pourya-pc
31-08-2014, 10:59
متاسفانه همونطور که میبینید کسی تجربه ایی با این برند نداشته است .
سلام و درود
من هم ازین ماشین خوشم اومده ، ماشین شیک و با کیفیتی به نظر میاد همینطور امکانات خوبی داره و رنج قیمتی مناسبی
داره به نسبت امکانات و ظاهرش.
با توجه به تحقیقاتی که کردم ماشین خوبی به نظر می رسه و ضمنا 5 ستاره ایمنی رو هم گرفته.
با این اوضاعی که خودروهای داخلی روز به روز بی کیفیت تر می شن ، فکر می کنم خودروهای چینی موجود در بازار قابل اعتماد تر باشند.
اینها نظر شخصی من بود ، اگر کسی تجربه ی عملی داره خواهش می کنم بیاد اینجا و بگه تا بهتر تصمیم بگیریم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم در مورد این خودرو زیاد بحث شده.
hossein.az
29-09-2014, 16:56
سلام و درود
من هم ازین ماشین خوشم اومده ، ماشین شیک و با کیفیتی به نظر میاد همینطور امکانات خوبی داره و رنج قیمتی مناسبی
داره به نسبت امکانات و ظاهرش.
با توجه به تحقیقاتی که کردم ماشین خوبی به نظر می رسه و ضمنا 5 ستاره ایمنی رو هم گرفته.
با این اوضاعی که خودروهای داخلی روز به روز بی کیفیت تر می شن ، فکر می کنم خودروهای چینی موجود در بازار قابل اعتماد تر باشند.
اینها نظر شخصی من بود ، اگر کسی تجربه ی عملی داره خواهش می کنم بیاد اینجا و بگه تا بهتر تصمیم بگیریم.
.توی خودروهای چینی موجود در بازا ر با این محدوده قیمتی ماشین خوبی از کار در اومده و با این قیمت های فعلی ارزش خرید داره
البته اگر بخواید مدت کمی نگه دارید اینم مد نظر داشته باشید افت قیمتی خودروهای چینی به نسبت داخلی ها بیشتر هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.