ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله گروهی

kasra_khan2003
29-08-2014, 13:14
UEFA Champion League 2014-15

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورزشگاه Olympiastadion ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](Berlin)) میزبان مسابقه فینال (برلین، آلمان)

تاریخ آغاز بازی ها: ۱۶ سپتامبر - ۲۵ شهریور

جدول گروه ها

Group D
Group C
Group B
Group A

Arsenal
Benfica
Real Madrid
Atletico Madrid

Borussia Dortmund
Zenit St.Petersburg
FC Basel
Juventus

Galatasary
Bayern Leverkusen
Liverpool
Olympiacos

Anderlecht
AS Monaco
Ludogorets
Malmö FF

Group H
Group G
Group F
Group E

FC Porto
Chelsea
FC Barcelona
Bayern Munich

Shakhtar Donetsk
Schalke 04
Paris Saint-Germain
Manchester City

Athletic Club
Sporting Lisbon
Ajax
CSKA Moscow

BATE Borisov
NK Maribor
APOEL Nicosia
AS Roma

vahidgame
01-09-2014, 23:49
امسال دیگه خیلی بازی های تکراری رو داریم!
بعضی تیم ها انگار کلا حال کردن به هم بخورن :دی
یه سری تیم ها مثل پورتو هم که دیگه همیشه یه گروه خیلی بی خود رو دارن :n29:
اگه پورتو در آینده از سید یک به سید دو بره و فرضا تیم هایی مثل دورتموند یا یوونتوس به سید یک بیان به مراتب بهتر میشه و این گروه های پورتو رو دیگه نمی بینیم!

در نهایت این تصویر واقعیت این گروه بندیه :دی

بردیا
17-09-2014, 13:12
دیشب آرسنال یه جورایی کاملا لوله شده بود
از نظر تاکتیکی کلا ونگر مغلوب کلوپ شده بود،خیلی بد بازی کردن
بازیکنای دورتموند خودخواهی نمیکردن میتونستن 1-2 تا گل دیگه هم بزنن

Sara
17-09-2014, 14:07
دیشب آرسنال یه جورایی کاملا لوله شده بود
از نظر تاکتیکی کلا ونگر مغلوب کلوپ شده بود،خیلی بد بازی کردن
بازیکنای دورتموند خودخواهی نمیکردن میتونستن 1-2 تا گل دیگه هم بزنن

خودخواهی نبود اشتباهاتشون بود :D

یکی از بازی های فوق العاده بد آرسنال بود، پرسینگ عالی دورتموند کاملاً عملکرد هافبکهامون (نقطه قوت آرسنال) مختل کرد. مصدومیت دبوشی برامون گرون تموم شد. از یه طرف هم مرته ساکر دیشب هم کند بود و هم خیلی پر اشتباه ظاهر شد. الان سیستم بازی 4141 شده که تا اونجایی که دوستان گفتند بعد از مدافعان فقط آرتتا نقش اون 1 رو داره. که به نظر من با وجو عملکرد ضعیف دفاع که آرتتا مجبور می شد پوشش بده و وظیفه اتصال با هافبک های میانی رو هم داشت عملا کم آورده بود!

یک عده مصاحبه کردند که ولبک ستاره هجومی آرسنال می شه و برخی هم گفتند که هانری بعدی هست. چیزی که در این بازیکن اصلا نمی بینم. نمی گم بازیکن خوبی نیست اما ستاره نمی شه به نظرم :D دوندگی های بیهوده زیاد داشت.

اما در مقابل سانچز که خرید جدید هست دقیقا مثل زمانی که کازورلا رو خریده بودیم نه به زمان برای جا افتادن نیاز داشت و نه ... . بازی خودش رو می کنه و خوب هم بازی می کنه. راضیم ازش :D

در مورد ژسنی چند اشتباه کودکانه داشت. اما در مجموع با توجه به تفاوت آماری فاحش موقعیت های دورتموند در مقابل آرسنال، سیو های خیلی خوبی داشت.

yuseph
17-09-2014, 19:08
خودخواهی نبود اشتباهاتشون بود :D
هيچ كدوم!
كلمه مناسب "خنگبازي"هستش
ميكي بازيكن فوق العاده خوب اما با شم گلزني خيلي پايين هستش.يه چيزي تو مايه هاي شم گلزني مرته ساكر خودتون :دي
+
بازي بايرن امشب خيلي جالب هستش.
مخصوصا اينكه بايد ديد پپ چطور ميخواد دفاع تيمش رو بچينه با دوهافبك دفاعي يا سه دفاع مركزي؟!!
خط حمله بايرن هم امشب عيار واقعي خودش رو نشون ميده.

پ ن:هرچي لواندوفسكي گل بزنه كوفتتون بشه :دي

kasra_khan2003
01-10-2014, 16:03
دیشب شب بزرگان بود.

یکی مثل زلاتان که فقط حرف میزنه، یکی هم مثل...

albertxx
09-10-2014, 23:34
يوفا تاييد کرد
تغيير در سيدبندي رقابت هاي چمپيونزليگ
اتحاديه فوتبال اروپا، يوفا، تاييد کرد که سيستم سيدبندي رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا براي فصل آينده تغيير خواهد کرد و تنها مدافع عنوان قهرماني و تيم هاي قهرمان ليگ هاي مختلف، در سيد يک قرار مي گيرند.

به گزارش "ورزش سه"، براساس سیدبندی فعلی، تیم ها براساس امتیازبندی های خاصی که از عملکرد آنها در سال های گذشته و همچنین عملکرد سایر تیم های آن کشور در نظر گرفته می شود، صورت می گیرد.
انتقادها به این سیدبندی بعد از قرعه کشی رقابت های این فصل لیگ قهرمانان و همگروه شدن تیم هایی مانند یوونتوس، اتلتیکو مادرید، مالمو و المپیاکوس، چهار تیمی که همگی در لیگ های کشورشان به قهرمانی رسیده بودند، افزایش پیدا کرد.
اکنون یوفا تایید کرد که از فصل آینده، سیدبندی جدیدی را به اجرا خواهد گذاشت. جانی اینفانتینو، دبیر کل یوفا، به خبرنگاران گفت:" کمیته برگزاری رقابت های اروپایی به کمیته اجرایی یوفا توصیه کرد که ساختار سیدبندی رقابت های چمپیونزلیگ را تغییر بدهد. براین اساس، تیم مدافع عنوان قهرمانی و 7 قهرمان از لیگ های داخلی که بیشترین امتیاز را در اختیار دارند، در سید یک قرار بگیرند.
این سیدبندی از فصل آینده به اجرا در خواهد آمد. کمیته مسابقات احساس می کند که این یک پاداش به تیم هایی است که در رقابت های داخلی به قهرمانی رسیده اند."

ورزش 3

City 17
05-11-2014, 16:56
نتیجه نماینده های لیگ های برتر اروپایی تا اینجای کار:

بوندسلیگا 35 امتیاز (از 42 امتیاز ممکن)
لالیگا 28 امتیاز (از 42 امتیاز ممکن)
لیگ برتر انگلیس 19 امتیاز (از 42 امتیاز ممکن)

لو شامپیونه 12 امتیاز (از 21 امتیاز ممکن)
سری-آ 10 امتیاز (از 21 امتیاز ممکن)
لیگ برتر پرتغال 12 امتیاز (از 30 امتیاز ممکن)

+

دیشب یه رکورد دیگه جابجا شد، کاسیاس با 144 اُمین بازی خودش در لیگ قهرمانان، در رده بندی بیشترین حضور در این رقابت ها (بدون در نظر گرفتن دور پلی-آف) بالاتر از ژاوی (143)، رائول (142) و گیگز (141) قرار گرفت.
رکوردی که در صورت حضور ژاوی در بازی امشب، به نام ژاوی هم به طور مشترک ثبت میشه. به نظر میاد امسال، بعد از سال ها، این رکورد و رکورد آقای گلی در تاریخ این رقابت ها (بین رونالدو و مسی برای پیشی گرفتن از رائول) که دو تا از مهم ترین رکوردهای انفرادی این رقابت ها هستن، برای چندین بار دیگه جابجا بشه.

kasra_khan2003
05-11-2014, 17:45
راجرز: رئال مادرید می تواند بهترین تیم های تاریخ را تحت الشعاع قرار دهد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بنا به گزارش فوتبال اسپانیا، سرمربی قرمز ها به شدت از عملکردی لوس مرنگوئس مقابل لیورپول و صعود به مرحله یک هشتم نهایی تحت تأثیر قرار گرفته بود. او بلافاصله در پایان بازی به خبرنگاران گفت: "رئال مادرید در مسیری است که اگر بهتر از بارسلونای فوق العاده چهار یا پنج سال اخیر که دیده ایم نباشد، اما به همان خوبی می باشد.

شما به کیفیت آنها در مالکیت توپ نگاه کنید، کیفیت بازیکنانی چون لوکا مودریچ یا تونی کروس که با وجود 24 سال سن، آرامشی فوق العاده در زمین دارد و من خیلی دوستش دارم. بعد از آن گرت بیل وجود دارد، کریستیانو رونالدو که با وجود 29 سال سن هنوز هم تشنه است و بنزما. و آنها درست چند روز قبل بارسلونا را 3-1 شکست دادند، بنابراین مشخصاً می خواهند که عناوین قهرمانی را فتح کنند، اما در طول سه یا چهار سال آینده آنها می توانند آن بارسلونا را تحت الشعاع قرار دهند."

راجرز در ادامه افزود: "شما قبل از بازی از من سؤال کردید که آیا ترکیبی که انتخاب کرده ام قدرت کافی را دارد؟ و امشب می توانستید ببینید که آنها چقدر خوب هستند. من می دانم که چه کاری کرده ام. احتمالاً ما از نتیجه به دست آمده نا امید هستیم چرا که شکست خورده ایم، اما آمدن به چنین ورزشگاهی، که آنها در آن حریفان خود را با سه یا چهار گل شکست می دهند، و تیم هایی چون بارسلونا را مغلوب می سازند، و ارائه عملکردی نزدیک تا آخرین لحظات، تنها نشانگر کیفیت عملکرد ما می باشد.

می دانستیم که باید خوب دفاع کنیم، اما شجاعت بازی کردن نیز داشتیم و من امشب خیلی به تیمم افتخار کردم. هواداران نیز باور نکردنی بودند، آنها حمایت فوق العاده ای از ما کردند. در مجموع، ما برای بازی در چنین ورزشگاه بزرگی، آرامش فوق العاده ای نشان دادیم.

در عملکرد هوشمندانه ما، نکات مثبت زیادی وجود داشت. برخی از بازیکنان جوان ما بسیار خوب کار کردند، آنها به زندگی در لیورپول عادت می کنند، و ما نکات مثبتی از این دیدار برداشت کردیم."

nw_nk
06-11-2014, 01:36
Champions League

The 27-year-old: 71 Goals In 90 Games
Raul: 71 Strikes In 142 Appearances
Ronaldo: 70 Goals In 106 Matches

vahidgame
06-11-2014, 09:40
نتیجه نماینده های لیگ های برتر اروپایی تا اینجای کار:

بوندسلیگا 35 امتیاز (از 42 امتیاز ممکن)
لالیگا 28 امتیاز (از 42 امتیاز ممکن)
لیگ برتر انگلیس 19 امتیاز (از 42 امتیاز ممکن)

لو شامپیونه 12 امتیاز (از 21 امتیاز ممکن)
سری-آ 10 امتیاز (از 21 امتیاز ممکن)
لیگ برتر پرتغال 12 امتیاز (از 30 امتیاز ممکن)
این سیتی و لیورپول آبروی لیگ انگلیس رو می برن!
اینا اصلا تیمای اول دوم پارسال نیستن و انگار یه تیم دیگه شدن
حالا لیورپول باز دو تا باخت اخیرش مقابل بهترین تیم یعنی رئال بوده
ولی سیتی انگار تیم آخر فصل قبله یعنی من مطمئنم تیم های درجه دو لیگ انگلیس می اومدن از اون بهتر نتیجه می گرفتن!
البته این آمار توی مرحله گروهی خیلی ملاک نیست و مهم اینه که در آخر چه تیم هایی به دورهای بالا راه پیدا می کنن
ولی در هر صورت انگار تیم های لیگ برتر توی لیگ بیشتر تلاششون رو می کنن ولی توی بعضی لیگ ها که از الان قهرمان صد درصد مشخص شده این برعکسه :دی

City 17
06-11-2014, 16:05
این سیتی و لیورپول آبروی لیگ انگلیس رو می برن!
اینا اصلا تیمای اول دوم پارسال نیستن و انگار یه تیم دیگه شدن
حالا لیورپول باز دو تا باخت اخیرش مقابل بهترین تیم یعنی رئال بوده
ولی سیتی انگار تیم آخر فصل قبله یعنی من مطمئنم تیم های درجه دو لیگ انگلیس می اومدن از اون بهتر نتیجه می گرفتن!
در مورد لیورپول میشه گفت از دست دادن سوارز و مصدومیت استوریج تاثیر مستقیم روی خط حمله این تیم داشته، هر چند که خط دفاع این تیم سال قبل هم ضعف مشهودی داشت.
اما اصلا نمی تونم موافقم باشم که سیتی تیم دیگه ای شده، سیتی توی چند سال اخیر دوبار قهرمان لیگ برتر شده و باید یک جورایی نماد قدرت لیگ برتر باشه اما اونجوری که هر سال
می بینیم این تیم در اروپا کم و بیش ضعیف کار می کنه و به اعتقاد من دنبال توجیه پیچیده ای نباید باشیم، ضعف سیتی به عنوان قهرمان لیگ (و بقیه تیم های انگلیسی به جز چلسی)
به وضوح نشون میده که لیگ برتر افت محسوسی داشته و اگه بعضا رقابت درون این لیگ بیشتر شده، علت اون بالا اومدن سطح سایر تیم های این لیگ نبوده، بلکه نزول تدریجی اما
بسیار زیاد باشگاه های برتر این لیگ توی سال های اخیر بوده، موردی که در حال حاضر به جز چلسی در مورد همه تیم های این لیگ صادق هست. صحبتی که خیلی وقته حتی بین طرفداران
این لیگ هم مطرح شده و بحث های مفصلی راجع بهش انجام شده. یا همین اواخر گری لینکر به وضوح به این مسئله اعتراف کرد.

البته این آمار توی مرحله گروهی خیلی ملاک نیست و مهم اینه که در آخر چه تیم هایی به دورهای بالا راه پیدا می کنن
ولی در هر صورت انگار تیم های لیگ برتر توی لیگ بیشتر تلاششون رو می کنن ولی توی بعضی لیگ ها که از الان قهرمان صد درصد مشخص شده این برعکسه :دی
قطعا همین طوره، من هم صرفا چون در مرحله گروهی هستیم آمار رو تا این مرحله گذاشتم و الا هر سال در پایان سال مقایسه رو داریم، حتی سال قبل یک جدول رو تنظیم کردم
که عملکرد نماینده های لیگ های مختلف رو تا دورهای پایانی و نهایتا قهرمانی مقایسه کردم که نشون می داد با نزدیک شدن به مراحل پایانی، نماینده های اسپانیا و آلمان عملکرد
بهتری داشتن.

الان خیلی ساده فرض کنیم در دور حذفی قرار هست یکی از نماینده های انگلیس با بایرن، دورتموند، رئال، بارسا، اتلتیکو روبرو بشه، فکر می کنین اون نماینده انگلیسی چقدر شانس
صعود داره؟ در فوتبال نتیجه ای از پیش تعیین شده نیست اما تجربه سال های اخیر نشون داده که در حال حاضر فقط چلسی می تونه شانس رقابت با این 5 تیم رو داشته باشه، از
قضا بقیه نماینده های انگلیس توی چند سال اخیر هر زمانی مقابل یکی از همین 5 تیم قرار گرفتن، از دور رقابت ها کنار رفتن، این مسئله خیلی واضح و غیر قابل انکاری هست.

در حالی که مثلا 6-7 سال قبل، نماینده های انگلیس (یونایتد، لیورپول، چلسی و یا حتی آرسنال) در سطح اروپا کاملا حرف برای گفتن داشتن و به شکل مدعی جدی در اروپا مطرح بودن.
اما چیزی که امسال تا اینجای کار اتفاق افتاده حتی یک پله بدتر از سال های قبل بوده که باعث شده مسئله افت لیگ برتر خیلی بیشتر از قبل مطرح بشه چرا که نماینده های لیگ برتر
در مقابل تیم های معمولی اروپایی هم ناموفق بودن و تا اینجای کار از 16 بازی که انجام دادن (48 امتیاز ممکن)، فقط 20 امتیاز کسب کردن (کمتر از نصف!)، صعود سیتی و لیورپول به
اما و اگرها وابسته هست و آرسنال مثل سال های اخیر به عنوان تیم دوم صعود می کنه که در دید خیلی از هواداراهای این تیم (صحبتی که حتی پال مرسون عینا در اسکای مطرح کرد)
ممکنه سناریوی هر ساله حذف این تیم با برخورد به یکی از سرگروه ها تکرار بشه... که این باید یه زنگ خطر جدی برای لیگ برتر باشه.

مورد دیگه اینکه این مسئله صرفا به تیم های درجه یک لیگ برتر مربوط نمیشه، چون تیم های رده پنجم تا هفتم این لیگ هم سالانه در لیگ اروپا شرکت می کنن و توی سالهای اخیر
هیچ وقت امثال لیورپول و تاتنهام (در عین سرمایه گذاری زیاد این تیم و تلاش بسیار ویاش بواش برای در اولویت قرار دادن این رقابت) رو در اون رقابت ها هم موفق ندیدیم و به محض
برخورد به یکی از نماینده های لالیگا مثل والنسیا، بیلبائو یا سویا، این تیم ها هم از دور رقابت کنار رفتن که نشون میده در حال حاضر بیشتر "اسم" تیم های انگلیسی هست که
مطرح هست که قطعا تبلیغات بسیار زیاد و هزینه های سنگین این لیگ در اون نقش داره، ما هر سال در ابتدای سال با سرپوش گذاشتن روی نتایج تیم های انگلیسی در سطح اروپا
می شنویم که "امسال در لیگ برتر 5-6 یا حتی 7 تیم شانس قهرمانی دارند!"، در حالی که اولا چیزی که تقریبا هر ساله در واقعیت رخ داده حضور دو یا حداکثر سه مدعی بوده، مدعیانی
که به خاطر ثبات کمتر بعضا با گذشت یکی دوسال جابجا شدند و جای خودشون رو به تیم های دیگه دادن، و ثانیا برای مقایسه کیفیت تیم های دو یا چند لیگ مختلف، تنها راه قیاس
مستقیم بین نتایج نماینده های این لیگ ها در مسابقات مشترک (لیگ قهرمانان و لیگ اروپا) هست. رقابت داخلی در یک لیگ، حتی در ایده آل ترین حالت خودش، هیچ ارتباطی با کیفیت
نماینده های اون لیگ در سطح اروپا نداره.

Reza31001
06-11-2014, 16:56
گرچه من طرفدار پروپاقرض لیگ انگلیس هستم اما افت این لیگ به خصوص در مقابل لالیگا دیگه مثل روز روشن و غیرقابل انکاره
حتی همون طور که معراج گفت فقط بحث CL نیست که بگیم اونجا رئال و بارسا کلا در کلاس بالایی هستن و بردنشون از عهده هر تیمی بر نمیاد بلکه در لیگ اروپا هم چند سالیه که این تفاوت مشهود شده
دیگه گذشت اون زمانی که از 4 تیم نهایی 3 تاش انگلیسی بودن:n02:

اما بحث من سیتی برای من هم جای سوال شده
اینکه لیورپول چند سالی هست که افت محسوسی داشته (بهترین لیورپول این سالها هم که در بازیهای اروپایی حضور نداشت)، آرسنال در اروپا درجه 2 شده و بردن تیمهای تاپ اروپایی ازش بر نمیاد و من یونایتد هم داستان خاص خودش رو داره اما من سیتی واقعا چرا این نتایج رو میگیره؟
مهره های این تیم رو که بررسی کنیم کم بازیکنهایی نیستن
درسته که بهترین ها رو نداره اما در همه جای زمین (حداقل میانی و حمله) مهره های فوق العاده تاثیرگذاری داره ولی اینکه همچنان در اروپا این طوری نتیجه میگیره برای من سوال شده
به عنوان مثال چلسی فصل پیش با اینکه از لحاظ مهره مشکل داشت ولی باز هم در اروپا نتایج قابل قبولی گرفت ولی این من سیتی هر سال همین طوره
سالهای قبلی بحث تازه وارد بودن مطرح میشد ولی دیگه پارسال و امسال چرا؟

City 17
06-11-2014, 18:48
اما
بحث من سیتی برای من هم جای سوال شده

اینکه لیورپول چند سالی هست که افت محسوسی داشته (بهترین لیورپول این سالها هم که در بازیهای اروپایی حضور نداشت)، آرسنال در اروپا درجه 2 شده و بردن تیمهای تاپ اروپایی ازش بر نمیاد و من یونایتد هم داستان خاص خودش رو داره اما من سیتی واقعا چرا این نتایج رو میگیره؟

مهره های این تیم رو که بررسی کنیم کم بازیکنهایی نیستن
درسته که بهترین ها رو نداره اما در همه جای زمین (حداقل میانی و حمله) مهره های فوق العاده تاثیرگذاری داره ولی اینکه همچنان در اروپا این طوری نتیجه میگیره برای من سوال شده
به عنوان مثال چلسی فصل پیش با اینکه از لحاظ مهره مشکل داشت ولی باز هم در اروپا نتایج قابل قبولی گرفت ولی این من سیتی هر سال همین طوره
سالهای قبلی بحث تازه وارد بودن مطرح میشد ولی دیگه پارسال و امسال چرا؟

به نظرم یه مجموعه از دلائل هست، اگه راجع به سیتی سال های قبل بخوایم صحبت کنیم میشه از ضعف مربی/عدم تجربه اروپایی، تجربه کمتر بازیکنان و ... گفت اما اگه از سیتی امسال بخوایم صحبت کنیم افت کیفی بعضی از بازیکنان کلیدی (یحیی توره...)، تاکتیک نامناسب پلگرینی (2-4-4 با حضور یحیی توره و فرناندینیو تقریبا فاجعه بار بوده)، ضعف چند ساله در دفاع وسط (بیشتر از یک میلیارد دلار هزینه و همچنان دمیکلیس؟)، قرعه نسبتا سخت (با فاکتور از بازی دیشب مقابل زسکا)، جو آرام ورزشگاه اتحاد در مقایسه با بقیه تیم های تاپ اروپایی و یه سری عوامل دیگه. اما توی همه عوامل موردی که به نظرم بیشتر از همه به چشم میاد این هست که بازیکنان سیتی برخلاف اکثر تیم های اروپایی توی بازی های اروپایی اون تلاش ویژه رو ندارن، مثل اینکه این تیم شخصیت لازم رو توی این رقابت ها نداره، چون مطمئنا بازیکنان اکثر تیم ها به محض بازی در لیگ قهرمانان، دوندگی، تمرکز و تلاش بیشتری رو نسبت به بازی های داخلی خودشون نشون میدن که سیتی، شاید به خاطر نبود پشتوانه تاریخی/هواداران کم/ماهیت جذب بازیکنان (بعضا ملقب به تیم مزدورها!) و البته ضعف مربی خودش برای تهییج بیشتر بازیکنا (پلگرینی مقایسه بشه با مورینیو) هنوز نتونسته توی این مورد موفق باشه، تلاشی که برای پیروزی در اکثر تیم های درون لیگ کافی هست، برای پیروزی در لیگ قهرمانان کافی نیست... تیمی مثل دورتموند در عین ناکامی در لیگ، با همین پشتوانه (جایگاه تاریخی/هواداران/مربی) اون شخصیت ویژه و واقعی خودش رو همیشه در بازی های اروپایی نشون میده.

vahidgame
09-11-2014, 15:33
در اینکه تیم های تاپ انگلیس افت داشتن و تیم های لیگای دیگه مثل لالیگا بهتر شدن که شکی نیست
ولی این سیتی شخصیت یه تیم درجه یک توی رقابت های اروپایی رو نداره
دلیل قهرمانی این تیم توی لیگ برتر اینه که این تیم مهره زیاد داره و توی تعداد بازی زیاد می تونه با سیستم های چرخشی قهرمان بشه
ولی همین سیتی رو می بینیم که فصل قبل مثلا مقابل چلسی رفت و برگشت باخت
قبلا منچستر که جای سیتی بودش مطمئنا خیلی قضیه فرق داشت و اون یه تیم باشخصیت توی رقابت های اروپایی بودش
همین افت منچستر هم توی این نتایج تاثیر داشته چون بالاخره منچستر به مراتب از این سیتی بهتر نتیجه می گرفت

از سه تیم دیگه که چلسی و آرسنال که به نظرم همیشه در همین سطح نتیجه گرفتن
یعنی چلسی که تقریبا در اکثر سال ها داره خوب توی CL نتیجه می گیره و آرسنال هم تقریبا به طور میانگین همین بوده
این وسط لیورپول هم بعد از چند سال که توی CL اومده بد نتیجه گرفته چون اون واقعا اون تیم پارسال نیست و نتایجش توی لیگ برتر مشخصه ولی با این حال شانس صعود داره

لالیگا الان پیشرفتش فوق العاده بوده یعنی رئال و بارسا که خب همیشه مدعین ولی به جز اون تیم های دیگه لیگ هم خیلی خوب شدن و یه جورایی رقابت بالاتر شده و تعداد تیم های بزرگ اون بیشتر شدن
یعنی قبول دارم خب لالیگا الان از لیگ برتر بهتر شده ولی اینو در مورد بوندسلیگا موافق نیستم
دیگه چیزی که به چشم می بینیم مشخصه دیگه یعنی من حاضرم حتی لیگ فرانسه رو دنبال کنم ولی بوندسلیگا رو نه :دی
نمیگم سطح بازی ها پایینه نه و مطمئنا خیلی هم بالاست ولی این لیگ جذابیت بعضی لیگ ها رو نداره یعنی همین الان جدی باید قهرمانی بایرن رو تبریک بگیم!
آخه سال های قبل دورتموند رقیب اون بود که امسال حداقل توی لیگ خیلی بد نتیجه گرفته و به خاطر همین عملا دیگه به طور حتم و یقین بایرن قهرمانه یعنی چیزی که توی لیگ های دیگه به این صورت نیست
نمیشه از این گذاشت که بایرن خیلی قدرتمند شده و این دلایل مختلفی داره که نمی خوام اصلا وارد این مقوله بشم ، فقط اینو باید بگم که بوندسلیگا الان دیگه فقط روی بایرن می چرخه!
نتایج توی اروپا هم به نظرم به بازی های لیگ هم مربوط میشه ، توی لیگ انگلیس حالا سوای اینکه یه جام اضافه تر به نام جام اتحادیه هست کلا بازی ها هم سنگین ترن ولی احساس می کنم توی بوندسلیگا همه تیم ها برای مقام دوم به بعد می جنگن :دی

حالا طبیعیه شاید با همه حرفای من موافق نباشین و اینجا هر کسی می تونه نظر خودشو بگه
توی صحبت هام اشاره کردم که لیگ انگلیس نسبت به اون سال های اوجش افت داشته ولی این مواردی که گفتم رو هم باید در نظر بگیریم...

Masoud King
09-11-2014, 18:32
اوضاع سیتی خیلی درهمه
باید بایرن و رم رو ببرن که خیلی بعیده و به قولی یک معجزه لازم هست تا صعود کنه، چیزی که خریدنی نیست!

ولی در هر صورت انگار تیم های لیگ برتر توی لیگ بیشتر تلاششون رو می کنن ولی توی بعضی لیگ ها که از الان قهرمان صد درصد مشخص شده این برعکسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهانه از نوع انگلیسی :دی
اینکه قهرمان انگلیس اگه درست یادم باشه داره برای دومین بار تو گروهش حذف میشه چه ربطی به بوندسلیگا داره؟! الان سه نماینده بوندسلیگا صدرنشین گروهشون هستن و دو تیمش هم صعودشون قطعی شده.
تیم های انگلیسی تو پول خرج کردن فقط پیشرو هستن فعلا
+
جام اتحادیه انگلیس یه جوری دست گرمی هست و بیشتر تیم های بالای جدولی با ترکیبی متفاوت توش بازی میکنن چون با ارزش نیست براشون.

vahidgame
09-11-2014, 19:39
اوضاع سیتی خیلی درهمه
باید بایرن و رم رو ببرن که خیلی بعیده و به قولی یک معجزه لازم هست تا صعود کنه، چیزی که خریدنی نیست!

بهانه از نوع انگلیسی :دی
اینکه قهرمان انگلیس اگه درست یادم باشه داره برای دومین بار تو گروهش حذف میشه چه ربطی به بوندسلیگا داره؟! الان سه نماینده بوندسلیگا صدرنشین گروهشون هستن و دو تیمش هم صعودشون قطعی شده.
تیم های انگلیسی تو پول خرج کردن فقط پیشرو هستن فعلا
+
جام اتحادیه انگلیس یه جوری دست گرمی هست و بیشتر تیم های بالای جدولی با ترکیبی متفاوت توش بازی میکنن چون با ارزش نیست براشون.
مسعود سیتی رو ولش کن مهم اینه که الان اگه به چلسی بخورید به خصوص با این سیستم 3-4-3 که بازی می کنید مرگ تیمتون حتمیه :دی
سیتی الان توی لیگ این فصل هم اون چنان خوب نتیجه نگرفته و الانم به زور تازه سوم جدوله
کلا نتایج تیمای انگلیسی رو بیشتر همین سیتی خراب کرده وگرنه اینو فاکتور بگیریم ننایج بد نیست و همین لیورپول هم بازی های سختش با رئال رو بازی کرده و الان دو تا بازیشو ببره صعود می کنه

در مورد آلمان هم در مورد بایرن دیگه گفتم و لازم به توضیح نیست که بایرن الان توی لیگ قهرمان شده و فقط برای CL می جنگه
لورکوزن که گروه نسبتا آسونی افتاده شالکه هم که هیچی هنوز تکلیفش مشخص نیست
فقط می مونه دورتموند که آره اون نتایجش خیلی عالی بوده ولی فک می کنم دورتموند تیم خیلی قدرتمندی داره و فقط توی بوندسلیگا طلسم شده و الانم شاید تلاشش توی CL بیشتر بشه چون توی لیگ دیگه امیدی نداره

در کل نمی خوام تیماتون رو زیر سوال ببرم ولی اینجوری مقایسه نکنید که مثلا فلان تیمای شما صدرن و انگلیسی ها همه آخرن
بعد مرحله گروهی رو هم می بینیم :دی

nw_nk
26-11-2014, 01:17
Lionel Messi: The Champions League's Greatest Goalscorer

vahidgame
26-11-2014, 11:08
دیشب بازی سیتی و بایرن رو من 20 دقیقه آخرشو دیدم خیلی جالب بود
یعنی این آگوئرو چه قدر فرصت طلبه توی 5 دقیقه 2 تا گل زد و سیتی با برد بایرن یه جورایی امیدوار شد
الان واقعا این گروه دیگه گروه مرگه چون سه تا تیم 5 امتیازی شدن و شانس صعود دارن
ولی بیشتر بازی رم و سیتی مهمه و فک نکنم زسکا توی زمین بایرن بتونه کاری کنه
مسعود می گفت معجزه لازمه ولی الان دیگه برای صعود سیتی معجزه لازم نیست :دی
هر چند من خودم از سیتی هم خیلی خوشم نمیاد ولی اگه به دورهای بعد بره لیگ قهرمانان جذابتر میشه و تعداد تیمای بزرگ بیشتر

چلسی هم توی خونه شالکه 5 بر صفر برنده شد
از قبل که مشخص بود شالکه قابل مقایسه با چلسی نیست ولی دیگه این تعداد گل اونم توی زمین خودش جالبه
الان با این بازی ها رو در رو تیم های انگلیسی و آلمانی به نتایج خیلی جالبی می رسیم :دی
البته شالکه فک نکنم توی بوندسلیگا هفتم هشتم بالاتر باشه و فک کنم مهم بردن تیمای بالای جدول مثل مونشن گلادباخ و ایناست! :دی

+

در مورد رکورد مسی هم به طرفدارانش و همین طور به خودش تبریک میگم :دی
ولی الان یه جوریه که فک کنم این رکورد بارها و بارها جا به جا بشه

Masoud King
26-11-2014, 17:23
دیشب وقتی بایرن ده نفره شد خیلی خوب کار کردن و زیاد نبود اون یک بازیکن به چشم نمیامد و گردش توپ رو بدست گرفته بودن و سعی می کردن مالکیت رو حفظ کنن که تا دقیقه 85 خیلی عالی این کار رو کردن و عملا موقعیتی به سیتی ندادند.
اما اشتباه های کشنده از آلونسو و بواتنگ خیلی عجیب بود. دو بازیکنی سوتی دادن که اصلا من انتظارش رو نداشتم. بواتنگ اگه اون اشتباه رو نمی کرد یکی از بهترین های بایرن بود و همچنین آلونسو.
بایرن قدرت خودش رو نشون داد و ده نفره 65 دقیقه بازی طبق خواست خودش پیش برد.

از قدرت بالای تمام کنندگی آگوئرو هم نباید گذشت. مخصوصا پنالتیش و گل دومش خیلی عالی زد.

مسعود می گفت معجزه لازمه ولی الان دیگه برای صعود سیتی معجزه لازم نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند من خودم از سیتی هم خیلی خوشم نمیاد ولی اگه به دورهای بعد بره لیگ قهرمانان جذابتر میشه و تعداد تیمای بزرگ بیشتر
معجزه شد دیگه . همینکه سیتی تونست اونطور ببره یعنی معجزه شده :دی
+
شالکه مایع آبرو ریزی هست. سال قبل اگه ولفسبورگ می تونست جای شالکه بگیره هم تیم بهتری می تونست بسازه هم اینکه نتایج آبرومندانه تری بگیره. دیشب انگار اتوبوس دی متئو ریپ زده بود، البته داشت جلوی صاحب گاراژ بازی می کرد :دی

nw_nk
27-11-2014, 19:42
تمجید رایان گیگز از ژاوی: او مثل یک شطرنج باز است

طرفداری- پس از دستیابی ژاوی به 151 بازی در چمپیونزلیگ، رایان گیگز، اسطوره باشگاه منچستر یونایتد به تمجید از وی پرداخت.

هافبک تیم بارسلونا در جریان پیروزی 4-0 تیمش مقابل آپوئل نیکوزیا در قبرس با رکورد گیگز برابری کرد، کسی که در فینال های سال 2009 و 2011 مقابل وی قرار گرفته بود و از تبریک گفتن به ژاوی دریغ نکرد.

گیگز به Mundo Deportivo گفت: "همیشه از دست دادن یک رکورد نا امید کننده است اما سهیم شدن آن با بازیکنی چون ژاوی قطعاً ضربه را ملایم تر می کند. از نظر من او مثل یک شطرنج باز است. او همیشه دو یا سه حرکت از همه جلوتر است. برای من، او یکی از بزرگترین فوتبالیست های تاریخ است که در یکی از بهترین تیم های تاریخ بازی می کند.

آنچه که در بازی های مقابل او بیش از همه چیز مرا متعجب کرده، نحوه نوازش توپ محافظت از آن و دور نگه داشتنش از پای حریف است. اینطور به نظر می رسید که او همیشه تصمیم درستی می گیرد."

علاوه بر کیفیت های ژاوی، گیگز از نگرش و رفتار این بازیکن در داخل زمین نیز تمجید کرده است.

"من بیشتر از همه چیز، هوش او در داخل زمین را دوست دارم، و اگرچه او را خیلی خوب نمی شناسم اما تواضعی که دارد نیز قابل ستایش است. او خیلی مرا به یاد پل اسکولز می اندازد اما ژاوی قطعاً در تکل زدن بهتر است (می خندد)."

گیگز معتقد است که حرکت بعدی ژاوی می تواند در دنیای مربیگری باشد: "او به خاطر هوش و توانایی رهبری که در طول دوران بازی به دست آورده است، کیفیت لازم برای مربی شدن را دارد."

Xavi is like a chess player, says Giggs

پی نوشت: با تصحیح ترجمه

vahidgame
11-12-2014, 12:19
آدم واقعا دلش برای رم می سوزه!
واقعا تیم خیلی خوبیه و توی گروه دیگه ای می افتاد حتما صعود می کرد
دیشب هم مقابل سیتی با اینکه باخت ولی خیلی با تعصب بازی می کردن

قابل توجه کسانی که از تیم های لیگ برتر انتقاد می کردن و باید این نتایج آخرو هم در نظر بگیرید :دی
همون طور که پیش بینی می کردم شد و فقط لیورپول حذف شد که اونم فک کنم وقتی رفته به جای سوارز بازیکنایی مثل مارکوویچ رو خریده دیگه توقع نمیره بتونه حتی بازل رو هم ببره!

با تموم شدن بازی های دیشب دیگه پرونده مرحله گروهی امسال هم بسته شد و به ترتیب گروه این تیم ها صعود کردن:

اتلتیکو - رئال - موناکو - دورتموند - بایرن - بارسلونا - چلسی - پورتو
یوونتوس - بازل - لورکوزن - آرسنال - من سیتی - psg - شالکه - شاختار

قرعه کشی مرحله حذفی هم 15 دسامبر انجام میشه یعنی دوشنبه هفته آینده
با توجه به بعضی از این تیم های دوم میشه انتظار تقابل های جالبی رو داشت و به نظر می رسه حتی بعضی از تیم های دوم از تیم های اول قویترن
امیدوارم تیم هایی مثل پورتو و موناکو به سخترین قرعه ممکن بخورن و فک نکنن که مثل مرحله گروهی خوش شانسن و از تیم های درجه یک می تونن فرار کنن :دی

City 17
11-12-2014, 15:00
با همه گیر شدن شبکه های اجتماعی، یکی از سوژه های جدید کل کل بین صفحه های رسمی باشگاه ها در این شبکه ها هست، از موارد جالبش یکی توئیتر رسمی باشگاه منچستر سیتی بود که درست قبل از بازی رفت مقابل رم، آماری رو از توتی منتشر کرد که تا به حال در اروپا مقابل تیم های انگلیسی گل زنی نکرده، اتفاقی که دقیقا در همون بازی رخ داد، و توئیتر رسمی باشگاه رم بعد از بازی جواب طعنه آمیزی رو داد.

در آخرین مورد، شب قبل باشگاه بازل بعد از حذف لیورپول، در حاشیه نتایجی که در سال های اخیر مقابل نماینده های لیگ برتر (تاتنهام، چلسی و لیورپول) داشته این عکس رو روی صفحه اینستاگرام خودش قرار داده:

Masoud King
11-12-2014, 15:39
هر چهار تیم آلمانی صعود کردند و از این بابت بوندسلیگا تو دور بعد بیشترین نماینده رو داره.
+
سیتی هم دیشب بازم با شانس خوبش تونست صعود کنه :دی
+
قرعه های دور بعد هم می تونه جالب باشه.
مثلا بایرن/رئال - پاریس
شایدم بازم مثه دو سال قبل آرسنال بخوره به بایرن :دی
در کل امیدوارم قرعه بایرن و بقیه تیم های آلمانی ساده ترین باشه

albertxx
11-12-2014, 18:51
در اطراف ورزشگاه نوکمپ
درگيري خونين بين هواداران بارسا و پي اس جي
يک تراژدي ديگر در فوتبال اسپانيا و اين بار توسط هواداران بارسا.شب گذشته و در پايان ديدار بارسلونا - پاريس سنت ژرمن، دو هوادار پي اس جي در اطراف ورزشگاه نوکمپ به ضرب چاقوي چند هوادار بارسا به شدت مجروح شدند.

به گزارش "ورزش سه"، پاریس سنت ژرمن شب گذشته در ورزشگاه نوکمپ با نتیجه 3-1 مغلوب بارسلونا شد و نتوانست صدرنشینی خود در گروه F لیگ قهرمانان را حفظ کند. در پایان این بازی و در بیرون ورزشگاه نوکمپ، بین هواداران بارسا و هواداران پی اس جی، درگیری خونینی در گرفت که حاصل آن چند مجروح بود.

مجروحین همه از هواداران تیم پاریسی بودند که دو تن از آنها چاقو خورده بودند. پلیس بارسلون امروز تایید کرد که اولین درگیری ساعت 23 به وقت محلی رخ داده و در نتیجه، یک شهروند فرانسوی به ضرب چاقو به شدت مجروح شده است. دقایقی بعد نیز سه هوادار پی اس جی در درگیری با بارسایی ها مجروح شده و به بیمارستان منتقل شدند. یکی از این سه هوادار نیز به ضرب چاقو مجروح شده بود.

این حوادث در روزهایی رخ می دهد که فدراسیون فوتبال اسپانیا در صدد پیدا کردن یک راهکار برای کاهش خشونت در ورزشگاه های اسپانیاست. تحقیقات در این زمینه همچنان ادامه دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%88%D9%86%D9%8A%D9%86_%D8%A8%D9%8A%D9%86_%D9%87% D9%88%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86_%D8%A8%D 8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7_%D9%88_%D9%BE%D9%8A_%D8%A7% D8%B3_%D8%AC%D9%8A

-------

vahidgame
11-12-2014, 20:04
هر چهار تیم آلمانی صعود کردند و از این بابت بوندسلیگا تو دور بعد بیشترین نماینده رو داره.
+
سیتی هم دیشب بازم با شانس خوبش تونست صعود کنه :دی
+
قرعه های دور بعد هم می تونه جالب باشه.
مثلا بایرن/رئال - پاریس
شایدم بازم مثه دو سال قبل آرسنال بخوره به بایرن :دی
در کل امیدوارم قرعه بایرن و بقیه تیم های آلمانی ساده ترین باشه
از این لحاظ عملکرد بوندسلیگا بهتر بوده ولی شالکه و لورکوزن توی اون چنان گروه های خاصی نبودن و همون اول می تونستن به دومی فک کنن
بیشتر دورهای بعدی مهمه که در نهایت فک کنم از بوندسلیگا و لیگ جزیره حداکثر یه تیم به نیمه نهایی صعود کنه و حالا وضعیت لالیگا یکمی متفاوته
ولی امیدوارم یه روزی برسه که از بوندسلیگا هم ما شاهد سه تیم در مرحله نیمه نهایی باشیم ولی فک کنم اون روز ما دیگه کلا وجود نداریم :دی

با توجه به عمکرد تیم ها تا به اینجا توی لیگ قهرمانان و کلا رقابت های مختلف میشه گفت 6 تیم می تونن مدعی قهرمانی باشن که البته اونا رو به دو دسته میشه تقسیم کرد که دسته اول شانسشون بیشتره:

رئال - چلسی - بایرن
بارسا - اتلتیکو - psg

با این حال بستگی به قرعه کشی و اتفاقات مختلف هم داره
البته شاید به تیم هایی مثل یوونتوس و دورتموند هم بشه یکمی شانس قائل شد ولی به خصوص دورتموند یکمی وضعش بحرانیه و یوونتوس هم حداقل توی لیگ قهرمانان این فصل خیلی عالی نبوده و اگه به یکی از این سه تیم سرگروه بالا بخوره مطمئنا کارش خیلی سخته

من اگه نظر شخصی و پیش بینی خودمو بخوام بگم به نظرم در رده اول با این شرایطی که وجود داره رئال به عنوان مدافع عنوان قهرمانی در فرم خیلی فوق العاده ای قرار داره و شانس اول برای اونه
شانس دوم هم به طور برابر برای چلسی و بایرن می دونم که هم از لحاظ تیمی و هم از لحاظ مربی در یه سطح خیلی عالی قرار دارن که به این راحتی ها از این جام کنار نمیرن
کلا پیش بینیم اینه که قهرمان از یکی از این سه تا تیمه ولی برای تیم های دیگه که گفتم هم میشه شانس قائل شد

+

مسعود در مورد قرعه کشی دور بعد از الان یه قرعه اون مشخصه دیگه :دی :

nw_nk
12-12-2014, 11:10
داويد‌ لوئيز: مسي بهترين بازيکن تاريخ است

داويد لوئيز، مدافع پاري سن ژرمن به تمجيد از ليونل مسي پرداخت و گفت که او بهترين بازيکن تاريخ است.

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته دو تیم بارسلونا و پاریس سنت ژرمن در ورزشگاه نوکمپ بارسلونا به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت، کاتالان‌ها موفق شدند با نتیجه 3-1، حریف خود را شکست داده و به عنوان تیم اول به دور بعد رقابت‌ها صعود کنند. مسی درست 4 دقیقه پس از گل زلاتان روی پاس سوارز بازی را به تساوی کشاند و پس از آن بود که نیمار و سوارز نیز موفق به گلزنی شدند.

داوید لوئیز در مصاحبه با کانال پلاس گفت:" تاثیرگذاری و بازده بالای بازیکنان، تفاوت ها را رقم زد. آنها بهتر از ما بودند، 3 مهاجم خیلی قوی داشتند. مسی فوق‌العاده است، او بهترین بازیکن تاریخ است. بارسا همچنین یک مربی باهوش دارد و باقی بازیکنان نیز عالی هستند."

لوئیز ادامه داد:" حال باید به فکر گام بعدی باشیم. بازی بعدی سخت خواهد بود. باید همه را شکست دهیم و بالا برویم. در ماه فوریه می‌توانیم با هر تیمی روبرو شویم."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4%D9%88%D8%A6%D9%8A%D8%B2:_%D9%85%D8%B3%D9%8A_%D8% A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%D9%8A%D9%86_%D8%A8%D8%A7%D8%B 2%D9%8A%DA%A9%D9%86_%D8%AA%D8%A7%D8%B1%D9%8A%D8%AE _%D8%A7%D8%B3%D8%AA

داويد‌ لوئيز: ترسي از تقابل با رئال نداريم

داويد لوئيز، مدافع پاريسن ژرمن عنوان کرد که تيمش ترسي از تقابل با رئال مادريد يا هر تيم ديگري در مرحله حذفي ليگ قهرمانان ندارد.

به گزارش "ورزش سه"، شب گذشته پاریسی ها 3-1 مقابل بارسا شکست خوردند و در رده ی دوم جدول گروهی قرار گرفتند. حال آنها باید به مصاف یکی از تیم‌های صدرنشین بروند. رئال مادرید، چلسی، اتلتیکو مادرید، دورتموند و ... تیم‌های صدرنشینی هستند که احتمال تقابل آنها با پی اس جی وجود دارد.

لوئیز در این رابطه گفت:" می‌توانیم جلوی رئال مادرید یا هر تیم دیگری بازی کنیم. همه ی تیم‌های صعود یافته قدرتمند هستند و بازیکنانی بسیار خوبی دارند و ما هم آماده ی تقابل با آنها هستیم. پاریسن ژرمن ترسی از تقابل با تیم‌های بزرگ ندارد. می‌خواهیم قهرمان اروپا شویم و به همین منظور، در این فکر هستیم که جوری آماده باشیم که جلوی هر تیمی بتوانیم بازی کنیم.

پاریس سنت ژرمن از شانس‌های اصلی قهرمانی چمپیونزلیگ است. باید مثل همیشه فکر کنیم. ما باشگاهی فوق‌العاده هستیم که فلسفه ی بزرگی داریم و برای پیروزی در همه ی مسابقات به میدان می‌رویم. "

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4%D9%88%D8%A6%D9%8A%D8%B2:_%D8%AA%D8%B1%D8%B3%D9%8 A_%D8%A7%D8%B2_%D8%AA%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84_%D8% A8%D8%A7_%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84_%D9%86%D8%AF%D8% A7%D8%B1%D9%8A%D9%85

Real Madrid don't frighten PSG - David Luiz

City 17
12-12-2014, 14:00
مثل سال های قبل احتمال برخورد تیم های مختلف سرگروه به تیم های دوم گروه در قالب یه جدول محاسبه شده، برخوردهای محتمل تر مثل چلسی-لورکوزن یا بایرن-آرسنال (!) با رنگ قرمز/نارنجی و برخوردهای با شانس پایین تر با رنگ زرد به نمایش در اومدن و درون خانه ها، درصد احتمال ها نوشته شده.

Alireza SM
12-12-2014, 14:59
این قرعه کشی چه قاعده ای داره ؟ تیم های اول با تیم های دوم بازی میکنن ؟

Reza31001
12-12-2014, 15:35
این قرعه کشی چه قاعده ای داره ؟ تیم های اول با تیم های دوم بازی میکنن ؟

تیم های اول گروه با تیم های دوم گروه بازی میکنند
تیم هایی از یک کشور با هم بازی نمی کنند
تیم هایی که دور قبل در یک گروه بودن با هم بازی نمی کنند

بر این اساس مثلا بازی چلسی - لورکوزن که بالاترین احتمال رو داره:
برای چلسی به صورت خودکار تیم های آرسنال، من سیتی و شالکه حذف میشن و 5 تیم دیگه باقی میمونند
برای لورکوزن هم دورتموند، بایرن و موناکو حذف میشن و 5 تیم دیگه باقی می مونند
به این ترتیب احتمال رخداد بازی چلسی لورکوزن بالاس چرا که هر کدوم تنها 5 رقیب احتمالی دارند
اگه در جدول هم دقت کنید غیر از چلسی و لورکوزن هیچ 2 تیم دیگه ای وجود نداره که تنها 5 رقیب احتمالی داشته باشند و البته احتمال برخورد مستقیم خودشون هم وجود داشته باشه

از طرف دیگه رئالی ها غیر از بازل با هیکدوم از 7 تیم دیگه مشکلی ندارند پس درصد احتمالها بین همگی پخش میشه و اینکه چرا عدد هر 7 تا حریف احتمالی رئال به صورت 100/7=14% نیست به خاطر شرایط حریفانش هست

brad pitt
12-12-2014, 21:43
با توجه به چیزی که در سالهای گذشته دیدم و امسال میبینم
امسال هم به نظرم 4 تیم رئال . چلسی . بایرن . بارسا ( حالا این مورد چهارم ممکنه فرق کنه ) ببینم

رئال تقریبن فرم سال قبل و داره و قوی هست
چلسی به نسبت پارسال قوی تر و رو فرم تر شده
بایرن همون نظم و ثبات قبلشو حفظ کرده
بارسا ممکنه در دورای بعد تغییر کنه و یا آتلتیکو
شانسی برای پی اس جی نمیبینم

ولی دوست دارم فینال رئال و چلسی و ببینم چون به نظرم امسال مستحق ترند

vahidgame
15-12-2014, 11:58
قرعه کشی مرحله حذفی امروز ساعت 15:30 به وقت ایرانه
باید ببینیم چه تیم هایی به هم می خورن
امیدوارم قرعه ای نداشته باشیم که تیم های درجه یک به هم بخورن و عوضش یه تیم هایی هم جون سالم به درد می برن و با شانس به مرحله بعدی برن :دی
بدترین قرعه اینه که مثلا یوونتوس و psg به تیم های درجه یک بخورن و در عوضش پورتو بخوره به بازل و موناکو هم به شاختار! :دی

بازی های این مرحله تقریبا دو ماه دیگه شروع میشن
بازی های دو رفت طی دو هفته یعنی 17 ، 18 ، 24 و 25 فوریه برگزار میشن و دور برگشت هم 10 ، 11 ، 17 و 18 مارس

albertxx
15-12-2014, 14:36
قرعه کشی 14:30 هست و داره انجام میشه !!

پست تکمیل میشه !

psg VS chelsea !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سیتی vs بارسلونا !!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لورکوزن vs آتلتیکو !!

یووه Vs دورتموند !!
شالکه vs رئال مادرید ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاختار vs بایرن !

آرسنال vs موناکو !

پورتو vs بازل !

m2stech
15-12-2014, 14:40
اینا live stream دارن نشون میدن

albertxx
15-12-2014, 14:51
قرعه کشی 14:30 هست و داره انجام میشه !!

psg VS chelsea !!!! :n02:

سیتی vs بارسلونا !!!:n02:

لورکوزن vs آتلتیکو !!

یووه Vs دورتموند !!
شالکه vs رئال مادرید ! :n09:

شاختار vs بایرن !

آرسنال vs موناکو !

پورتو vs بازل !

جالب شد !!

بازی چلسی با پاری سنت ژرمن و سیتی با بارسا از جالبترین بازی های این گروه هستن !!
بعدش یووه با دورتموند !!

بقیه بازی ها از این میشه گفت نتایجش مشخه ! :n02:
بازی ها هم 2 ماه دیگه شروع میشه که باید دید تیم ها اون موقع چه وضعیتی دارن !

vahidgame
15-12-2014, 15:07
چلسی – پاریس سنت ژرمن
عجب قرعه ای شد!
من حاضر بودم چلسی به هر تیمی بخوره به جز این psg
درسته تیم هایی که مدعین همه رو باید ببرن ولی هر چی توی این دورها به تیم های ضعیفتر بخوری بهتره
امیدوارم توی بازی رفت چلسی کارو تموم کنه و مثل پارسال نشه که بهمون استرس وارد بشه :دی

بارسلونا – من سیتی
بازی جالبی میشه
شانس بیشتر برای بارسلوناست ولی بستگی داره من سیتی در چه فرمی باشه
می تونه جزو بازی های قشنگ این دور باشه

اتلتیکو - لورکوزن
اگه همون اتلتیکوی پارسال بودش حتما از پیش برنده بودش
از قبل برنده مشخص نیست ولی با این حال احتمالا اتلتیکو با این تجربه بالاشون صعود می کنن

دورتموند – یوونتوس
دورتموند توی بحرانه ولی توی اروپا خوب نتیجه گرفته
اگه همون نمایش قبلشون توی اروپا رو داشته باشن میشه انتظار بازی برابری رو داشت وگرنه یوونتوس قویتره

رئال – شالکه
مطمئنا اگه یه گزینه به نام انصراف وجود داشت الان شالکه اونو انتخاب می کرد :دی
انتظار میره در مجموع رفت و برگشت گل های زیادی رو داشته باشیم!

بایرن – شاختار
شاختار تیم خوبیه ولی انتظار یه بازی یک طرفه رو میشه داشت
بایرن می تونه از الان به حریف بعدیش فکر کنه

آرسنال - موناکو
خوشبختانه این دفعه آرسنال به بایرن نخورد :دی
جدال آرسن ونگر با موناکو می تونه خیلی جالب باشه
در شرایط عادی باید آرسنال صعود کنه

پورتو - بازل
دقیقا همون قرعه ای که نمی خواستم شد و واقعا برام سواله این پورتو از کدوم سیاره اومده؟! :دی
هم توی مرحله گروهی هم توی مرحله حذفی اکثر موقع ها قرعه های آسونی براش میاد!
ولی با این حال از پیش صعود کرده نیست

+

فک کنم بازی های رفت توی زمین تیم هایی هست که دوم گروهشون شده بودن و این یه جورایی به نفع تیم های سرگروهه...

City 17
15-12-2014, 15:09
قرعه های تکراری کم نداشتیم، چلسی - پی اس جی یا بارسا - سیتی یا رئال - شالکه بازی هایی هست که پارسال هم شاهدشون بودیم.
بزرگترین تغییر برخورد نکردن دوباره آرسنال با بایرن هست، آرسنال که توی سال های اخیر معمولا با قرعه های سخت مواجه میشد، حالا با
آسون ترین قرعه از سید1 شانس خیلی خوبی برای رفتن به مرحله بعد داره.
+
واکنش تونی کروس به قرعه: خوشحالم از اینکه با بندیکت هوودس و شالکه ملاقات می کنم:

m_kh111
15-12-2014, 15:19
دورتموند اگه چنذتا گل بیشتر میخورد الان باید با موناکو بازی میکرد :n02:
ونگر هم به خبرنگارا گفته میرم کلیسا دعا کنم انگار جواب داده گفته بود سالهای قبل به انداره کافی ازمون پذیرایی شده.
پورتو هم انگاری کلا خوشانسه به نظرم مویس اینجا بره موفق میشه..

City 17
15-12-2014, 19:27
=>

لیگ قهرمانان اروپا | فصل 15-2014 | مرحله 16 تیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])