PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات پیرامون آموزشها

Переклад не
29-08-2014, 11:58
با سلام
قطعا تو روند آموزشها سوالاتی به ذهن کاربران عزیز خطور میکنه.لطفا سوالات خودتون رو در این تاپیک مطرح کنید.لطفا دقت کنید که سوالات فقط مربوط به تاپیک آموزشها باشه. لطفا سوالات غیره ی خودتون رو در انجمن مربوطه ، با ایجاد کردن تاپیک جداگانه یا در تاپیکهای مرتبط موجود ، مطرح کنید.
باتشکر

majid-n
29-08-2014, 12:12
سلام چرا من هر کاری میکنم کی فریم من تغییری ایجاد نمیکنه و دورببین حرکتی درش اایجاد نمیشه

Переклад не
29-08-2014, 12:14
سلام.نکنه حالت سه بعدی رو برای نوشته تعریف نکردی؟

metaller1980
02-09-2014, 11:25
سلام دوستان سوال مهمی داشتم ایا با این برنامه ادوب افکت میشه فایلی ساختش که بشه توش مثلا یه سری عکس دوربین مشخصات بهش اسم داد مثل یه فیلم اموزشی تبلیغی که توش دوربین ها رو بیاریم و مشخصات و چرخش های توش افکت گذاری تصویری یکم با یه موسیقی گذاشتن
ممنن میشم راهنمایی کنید

Переклад не
02-09-2014, 21:40
سلام دوستان سوال مهمی داشتم ایا با این برنامه ادوب افکت میشه فایلی ساختش که بشه توش مثلا یه سری عکس دوربین مشخصات بهش اسم داد مثل یه فیلم اموزشی تبلیغی که توش دوربین ها رو بیاریم و مشخصات و چرخش های توش افکت گذاری تصویری یکم با یه موسیقی گذاشتن
ممنن میشم راهنمایی کنید

تو پست ابتدایی گفتیم که سوالات نامربوط به تاپیک آموزشها رو تو تاپیک جدا گانه مطرح کنید. تو این تاپیک فقط در مورد آموزشهایی که دادیم باید حرف بزنیم وگرنه هر کسی واسه خودش اینجا سوال جورواجور بپرسه که نمیشه رشته ی کار از دستمون در میره
شما همین سوال رو که پرسیدید یه تاپیک بازکنید و توش بپرسید اصلا بخواید آموزشش بدیم اینجا.بله با افتر افکت میه کاری که شما گفتید رو به نحو احسن انجام داد