مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید
mohsensada
28-08-2014, 14:41
سلام ب دوستان من ۴۰۵ دوگانه مدل ۹۰ دارم خسته شدم از بس خرجش میکنم البته ناگفته نماند مسافرتم زیاد میرم دوماه پیش سرسیلندرو کامل عوض کردم حالا میخام ۲۵ بفروشم در عوض چ ماشینی بخرم خودم میخاستم جک j5 بخرم رفتم وام بکیرم ۳۰ درصد بهره وام باید بدم بنظرتون چیکار کنم j3 هاشبک بخرم یا پرشیا یاشرایطی مناسب میدند بتونمj5 بخرم
شرکت ارمان خودروشرایطش خوبه ولی تو وبلاگ ها گفتند ک ل اه برداریه
درسته یا ن
بنظرتون چ کنم
mohsensada
29-08-2014, 15:17
سلام ب دوستان من ۴۰۵ دوگانه مدل ۹۰ دارم خسته شدم از بس خرجش میکنم البته ناگفته نماند مسافرتم زیاد میرم دوماه پیش سرسیلندرو کامل عوض کردم حالا میخام ۲۵ بفروشم در عوض چ ماشینی بخرم خودم میخاستم جک j5 بخرم رفتم وام بکیرم ۳۰ درصد بهره وام باید بدم بنظرتون چیکار کنم j3 هاشبک بخرم یا پرشیا یاشرایطی مناسب میدند بتونمj5 بخرم
درسته یا ن
بنظرتون چ کنم
لطفا یکی کمک کنه از بلاتکلیفی دربیام
mohamad skystar
30-08-2014, 12:49
درسته یا ن
بنظرتون چ کنم
سلام
دوست عزیز با توجه به صحبت های شما 405 دوگانه سوز مدل 90 اگر از نظر بدنه شرایط خوبی داشته باشه بدون رنگ و تصادف باشه کارکردش هم مناسب باشه
بیمه داشته باشه و روپا باشه قیمت حدود 23 میلیون تومان
در مورد خرید این نوع خودروی چینی اطلاعات دقیقی ندارم اما اگر قصد ثبت نام دارین
از شرکت ها و نمایندگی های معتبر خرید کنید.
خودروهای داخلی هم پارس TU5 پارس ELX و سورن ELX هم هستن که با توجه به ملاک های شما میتونن انتخاب های خوبی باشن
mohsensada
30-08-2014, 13:43
سلام
دوست عزیز با توجه به صحبت های شما 405 دوگانه سوز مدل 90 اگر از نظر بدنه شرایط خوبی داشته باشه بدون رنگ و تصادف باشه کارکردش هم مناسب باشه
بیمه داشته باشه و روپا باشه قیمت حدود 23 میلیون تومان
در مورد خرید این نوع خودروی چینی اطلاعات دقیقی ندارم اما اگر قصد ثبت نام دارین
از شرکت ها و نمایندگی های معتبر خرید کنید.
خودروهای داخلی هم پارس TU5 پارس ELX و سورن ELX هم هستن که با توجه به ملاک های شما میتونن انتخاب های خوبی باشن
خب نسبت تو ماشینهای داخلی پیشنهاد رفیقام tu5 پرشیا بوده بنظرتون افت کدوم بیشتره و کیفیت کدوم بالاتره
Pourya-pc
30-08-2014, 18:17
خب نسبت تو ماشینهای داخلی پیشنهاد رفیقام tu5 پرشیا بوده بنظرتون افت کدوم بیشتره و کیفیت کدوم بالاتره
اول از همه افت پارس زیاد هست ، بعد سورن و سپس 405 tu5
کیفیت ها یکی هستن ، من پارس ال ایکس نیو داشبورد دیدم اصلا کیفیت خوبی نداشت حتی بدنه رو کج و کوله ساخته بودن صندوق و کاپوتش پراز ماست مالی بود (موم و چسب بدنه خودرو ) توی موتور پراز جای پرچ و پیلیسه بود ، قبل از عید هم خواستم سورن بخرم اونم اینقدر کیفیتش پایین بود در حد صنعت ناصرپلاسکو حتی پایینتر ، این بود که نخریدم .
mohsensada
30-08-2014, 22:01
اول از همه افت پارس زیاد هست ، بعد سورن و سپس 405 tu5
کیفیت ها یکی هستن ، من پارس ال ایکس نیو داشبورد دیدم اصلا کیفیت خوبی نداشت حتی بدنه رو کج و کوله ساخته بودن صندوق و کاپوتش پراز ماست مالی بود (موم و چسب بدنه خودرو ) توی موتور پراز جای پرچ و پیلیسه بود ، قبل از عید هم خواستم سورن بخرم اونم اینقدر کیفیتش پایین بود در حد صنعت ناصرپلاسکو حتی پایینتر ، این بود که نخریدم .
خب بخاطر همین میخام زیر قرض برم تا ماشین چینی بخرم از بس اشغالن ولی خب تجربه سورن و پارس رو ندارم گفتم شاید بهتر باش ه
keyhantaktaz
31-08-2014, 08:52
والا من یه پارس خریدم 2 ماهه.خیلی ماشین خوبی در اومده.نه صدا داره ، نه هیچ مشکل دیگه ای.میزونه میزونه.بنزین سوپر میزنم و حالشو میبرم.حواست باشه ، دنده هارو تو 3000 عوض میکنم.فقط یکم رنگش آسیب پذیره ، زود خش میافته.
پارس معمولی خریدی یا tu5.به چه قیمتی؟از نمایندگی خریدی یا بنگاه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.