ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : احتمال پاک شدن اطلاعات بعد از خرابی هد هارد

Ali_vavan2009
28-08-2014, 14:07
سلام دوستان

چند وقت پیش هاردم دچار مشکل شد و ناگهان تمام فایل هام پاک شد به غیر از سیستم عامل و فایل هایی که دسترسی root بودن. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برام خیلی جای سوال شده بود که چرا اینطوری شده و فقط فایل هایی با دسترسی root بر روی هاردم بودند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از 2 یا 3 بار تلاش برای ریکاوری اطلاعات دیگه هارد توسط هیچ سیستمی شناسایی نشد.

بعد از دادن به یکی از مراکز بازیابی اطلاعات، گفتن که هد هارد خراب شده و باید هارد جراحی بشه. ( متاسفانه هزینه خیلی سنگین گفتن برای جراحی )

حالا برام سواله شده که آیا خرابی هد می تواند باعث پاک شدن اطلاعات شود یا فقط باعث دسترسی نداشتن به اطلاعات میشود؟؟؟

Ali_vavan2009
28-08-2014, 16:37
دوستان میدونم که مشکل فیزیکی می تونه یاعث از دست رفتن اطلاعات بشه

مرکزی که هاردم را دادم، به من گفتند: باید 1 میلیون بپردازم تا جراحی انجام بدهند، و تازه ممکنه اطلاعات برگرده یا بر نگرده.

اما تا اونجا که من می دونم اطلاعات در دیسک ذخیره میشه و هد وظیفه خواندن و نوشتن بر روی دیسک را دارد.

حالا اگر هد به دیسک آسیب نزده باشد آیا باز هم احتمال پاک شدن اطلاعات وجود دارد؟ چرا؟؟؟

از کجا می تونم بفهمم که هد به دیسک آسیب زده یا نه؟ ( چون اون مرکز به من هیچی نمیگه )

Ali_vavan2009
29-08-2014, 15:36
سلام دوستان

سوال را به این شکل تغییر میدهم:

آیا با خراب شدن فقط هد هارد و آسیب ندیدن دیسک هارد، باز هم اطلاعات پاک میشود؟ چرا؟

saeed_136915
29-08-2014, 16:05
سلام دوستان

سوال را به این شکل تغییر میدهم:

آیا با خراب شدن فقط هد هارد و آسیب ندیدن دیسک هارد، باز هم اطلاعات پاک میشود؟ چرا؟

خوب اطلاعات روی دیسک هارد ذخیره میشن... اگه دیسک آسیب نبینه اطلاعات هم آسیب نمیبینن

Ali_vavan2009
29-08-2014, 16:12
ممنون دوست عزیز

اون شرکت به من گفته بود که بعد از جراحی باید ریکاوری انجام داد و ....

حالا آیا راهی وجود داره که خودم بتونم بفهمم که -- به دیسک آسیب زده؟؟؟