ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نماینده مجلس: در صورت افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت، وزیر را استیضاح می کنیم!



wichidika
28-08-2014, 13:36
:n13:نماینده مجلس: در صورت افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت، وزیر را استیضاح می کنیم! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :sq_14:
وي در اين خصوص گفت: دومين ايرادي که به طرح وزارت ارتباطات وارد است اينکه طبق قوانين کشور تا زماني که شبکه ملي اينترنت کشور راه اندازي نشود، نبايد پهناي باند اينترنت کشور گسترش يابد؛ اما وزارت ارتباطات بدون توجه به اين موضوع در حال گسترش پهناي باند است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عضو کميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با بيان اين موضوع که عده اي با افزايش سرعت اينترنت به دنبال کسب درآمدهاي کلان هستند، اظهار کرد: اگر روند موجود در وزارت ارتباطات ادامه پيدا کند، به دنبال استيضاح وزير خواهم بود.

نصراله پژمان فر روز گذشته در گفت‌وگو با دانا، درخصوص اقدامات اخير وزارت ارتباطات براي افزايش پهناي باند و سرعت اينترنت اظهار کرد: مجلس در حال پيگيري موضوعات مطرح شده ازسوي وزارت ارتباطات است و امروز سوالاتي در اين خصوص از وزير ارتباطات پرسيده شد.

وي افزود: صبح امروز جلسه اي با حضور وزير ارتباطات در مجلس برگزار شد و تذکرات لازم به آقاي واعظي داده شد در صحن علني مجلس هم تذکراتي از طرف کميسيون فرهنگي و از سوي آقاي سالک به رييس جمهور داده شد.

عضو کميسيون فرهنگي مجلس خاطرنشان کرد: به هر حال ما با جديت جلوي اقدامات اخير وزير ارتباطات را مي گيريم و در صورتي که اشکالات از ناحيه وزارت ارتباطات برطرف نشود قطعا برخوردهاي لازم را خواهيم داشت؛ البته توضيحات آقاي واعظي در جلسه امروز کميسيون فرهنگي اصلاقانع کننده نبود و آقاي وزير توضيحات خارج از تکليف را بيان کرد.

پژمان فر تصريح کرد: نبود پيوست فرهنگي در افزايش پهناي باند و خدمات نسل سوم و چهارم اولين اشکال وارد شده به اين اقدامات است؛ به طوري که بر اساس ماده دوم برنامه پنجم توسعه بايد اين اقدامات حتما پيوست فرهنگي داشته باشد.

وي در اين خصوص گفت: دومين ايرادي که به طرح وزارت ارتباطات وارد است اينکه طبق قوانين کشور تا زماني که شبکه ملي اينترنت کشور راه اندازي نشود، نبايد پهناي باند اينترنت کشور گسترش يابد؛ اما وزارت ارتباطات بدون توجه به اين موضوع در حال گسترش پهناي باند است.

نماينده مردم مشهد در مجلس شوراي اسلامي بيان کرد: صدماتي که در ارتباط با اين موضوع ايجاد مي شود، آسيب هايي که به مردم مي خورد و هزينه هايي که از مردم از بين مي رود، پشت صحنه اصلي افزايش سرعت در سياسي شدن اين قضيه که کميسيون فرهنگي به دنبال محدود کردن اينترنت است، گم شده است.

پژمان فر با بيان اينکه اينها يک فضاي سياسي است که پشت صحنه آن جريان هاي مافياي قدرت و ثروت وجود دارد و در اين ميان پول هايي به جيب برخي مي رود، تاکيد کرد: به زودي اين موارد را انتشار مي دهيم و اگر اين روند ادامه پيدا کند و وزير اصلاح روش نکند بنده پيگير استيضاح وزير در مجلس شوراي اسلامي خواهم بود.

isbn
28-08-2014, 13:54
وای خدا این چه مملکتی هست !
اینم حتما عزل میکنند

mhd1990
28-08-2014, 15:27
با قرار دادن محدودیت برای تکنولوژی و مادیات نمیشه به اخلاقیات و معنویات نزدیک شد اصلا این دو خللی در هم ایجاد نمیکنن این اقایون کی میخوان "بفهمن" البته این محدودیت ها واسه مردم نه . . .

SAEED 120
28-08-2014, 15:39
یعنی یه حرف زده در حد جهان آخرت..حتی جهان سومم رد کرده..یعنی از پیشرفت کشورش ناراحت میشه؟پس از چی خوشحال میشه ؟

Miladran
28-08-2014, 16:17
آقا این خبر رو به خارجی ها نشون بدیم بهمون پناهندگی میدن؟؟!:n09::n27::n21:

Reza R"ch
28-08-2014, 16:23
واقعا من شرمنده شدم این نمایده ی شهر ما هست :n03:

meshkiposh2200
28-08-2014, 20:49
چرا این نوع آدمها نسلشون منقرض نمیشه

Doublex
28-08-2014, 22:42
کی به این رای داده ؟؟؟ اونی که به این رای داده رو باید با بست یه درس درست و حسابی بهش داد :4:

Sh-Meteor
28-08-2014, 23:49
اگه دست ایشون بود کل صنعت خودرو سازی رو هم جلوش رو می گرفت و می گفت با چهارپایان چرا اینور و اونور نریم؟
هم رایگانه، هم مصرف سوخت نداریم و هم ....


با قرار دادن محدودیت برای تکنولوژی و مادیات نمیشه به اخلاقیات و معنویات نزدیک شد اصلا این دو خللی در هم ایجاد نمیکنن این اقایون کی میخوان "بفهمن" البته این محدودیت ها واسه مردم نه . . .

این دقیقا همون چیزیه که ایشون نمی فهمه، یا بهتر بگم نمی خواد بفهمه!

pharm
29-08-2014, 01:20
وای چقدر وحشتناکه

bijandarbari
29-08-2014, 07:31
علت اینه که اینا می خوان تا جای ممکن دسترسی مردم ایران به جهان اطراف رو محدود کنند.( حالا به هر نحو که شده )
و مردم رو تحت کنترل داشته باشن.
تا به راه کج هدایت نشن و همیشه مسلمان واقعی بمونن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%85-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%B2%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D8%A7%D8%AA

Arash4484
29-08-2014, 08:04
خیلی حرکت مثبتیه...من یبار با سرعت بالا چپ کردم،
محاسن سرعت پایین:
پرورش صبر و حلم.
چت و بگو و بخند با دوستان در حین لود شدن صفحات.
چک کردن پیاپی توان CPU در حین بالا آوردن صفحات توسط مرورگر، از وضع سیستمتون باخبر میشید.
در نتیجه بیشتر روشن موندن سیستم، بالا رفتن قبض پرداختی به اداره برق که بالطبع به خزانه کل کشور نفعش میرسه.
مانیتورینگ و کنترل تک تک بیت های ارتباطی در حین باز شدن صفحات، شما به این ترتیب ضمن سرگرم شدن جلوی ویروس ها و بدافزارها و هکرها رو میگیرید.
زمانی پدرها موج رادیو رو تنظیم میکردن تا صداهایی از دوردستها بشنوند، هم اکنون فرزندان به همون اندازه برای مطلع شدن وقت باید بزارند و به تنظیم پراکسی و کوفت و درد بپردازند، طبیعیه که اینجوری احساسات ارکان خانواده به هم نزدیک میشن و فاصله بین نسلها به صفر میل مینه.
همه با هم پیش بسوی جنون ملی. نهضت ادامه دارد فقط حس میشه که ادامه ندارد، خود این حس نکردن ناظر به ادامه پیدا کردنشه.

Mehran
29-08-2014, 11:04
آیا میدانید مجلس هم در "کمیته ی فی ل تراینگ" نماینده دارد ؟!

قفل شد!

با تشکر مهران...