ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کوچک بودن آیکن ها در حالت default

mechjj
28-08-2014, 02:50
سلام
من وقتی که حالت display ویندوزم رو روی medium قرار میدم نمایش بعضی آیتم های بعضی از نرم افزارا خرابه. همه رو درست نشون نمیده
وقتی که روی حالت دیفالت که حالت smaller هست هبچ مشکلی ندارن ولی نمایش استارت منو و آیکن های taskbar و ... خیلی کوچیک میشه. مثل عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آیا راهی هست؟
ضمنا وقتی رزولوشن رو کم میکنم آیکن ها بزرگتر میشن ولی کیفیت کم میشه

roya.rashidi
28-08-2014, 05:38
بعضی آیتم های بعضی از نرم افزارا خرابه. همه رو درست نشون نمیده
یعنی اینکه سایزشون با بقیه یکی نیست ؟؟ اگه اره فقط ایکون برنامه ها اینجوریه یا واسه خود ویندوز هم اینجوریه ؟؟ اگه فقط برنامه ها اینجورین احتمالا بخاطر اینکه سایز ایکونشون (موقع ساخت برنامه ) با سایز ایکون ویندوز یکی نیست .

ضمنا وقتی رزولوشن رو کم میکنم آیکن ها بزرگتر میشن ولی کیفیت کم میشه
بله خب طبیعی . تا اونجا که میتونید باید رو حداکثر رزولیشن ببرید تا با بهترین کیفیت (حد امکان ) ببینید.

mechjj
28-08-2014, 11:55
یعنی اینکه سایزشون با بقیه یکی نیست ؟؟ اگه اره فقط ایکون برنامه ها اینجوریه یا واسه خود ویندوز هم اینجوریه ؟؟ اگه فقط برنامه ها اینجورین احتمالا بخاطر اینکه سایز ایکونشون (موقع ساخت برنامه ) با سایز ایکون ویندوز یکی نیست .

بله خب طبیعی . تا اونجا که میتونید باید رو حداکثر رزولیشن ببرید تا با بهترین کیفیت (حد امکان ) ببینید.
نه کلا خود ویندوز هم اینجوریه. ینی مثلا کلیک راست که میکنم نوشته ها کوچیکه. یکی از دوستان میگفت به خاطر full hd بودن رزولوشنه.
اگر display توی حالت medium نرم افزارا رو درست نشون میداد هیچ مشکلی نبود.مثلا عکس زیر رو ببینید:

ضمنا عذرخواهی می کنم.ظاهرا ابزار تشکر ندارم بنده هنوز.

roya.rashidi
28-08-2014, 19:37
نه کلا خود ویندوز هم اینجوریه. ینی مثلا کلیک راست که میکنم نوشته ها کوچیکه. یکی از دوستان میگفت به خاطر full hd بودن رزولوشنه.
اگر display توی حالت medium نرم افزارا رو درست نشون میداد هیچ مشکلی نبود.مثلا عکس زیر رو ببینید:

ضمنا عذرخواهی می کنم.ظاهرا ابزار تشکر ندارم بنده هنوز.
نه خواهش میکنم .
خب اون Medium اینا سایز ایکونو رو عوض میکنه . نه گزینه های خوده برنامه . با تغییر رزولیشن اندازه شی ها داخل برنامه عوض میشه .

حالا بنظرم دات نت فریم ورک همه ورژناشو حتما حتما نصب کن . به احتمال 90درصد درس شه .

mechjj
28-08-2014, 21:14
نه خواهش میکنم .
خب اون Medium اینا سایز ایکونو رو عوض میکنه . نه گزینه های خوده برنامه . با تغییر رزولیشن اندازه شی ها داخل برنامه عوض میشه .

حالا بنظرم دات نت فریم ورک همه ورژناشو حتما حتما نصب کن . به احتمال 90درصد درس شه .
ممنون
منظورتون از همه ورژن های دات نت فریم ورک چیه؟
ورژن 4.5.2 رو نصب کردم تغییری نکرد.طبیعتا ورژن های قبلی رو بخوام نصب کنم اررور میده که ورژن بالاتر نصبه.

roya.rashidi
28-08-2014, 21:27
ممنون
منظورتون از همه ورژن های دات نت فریم ورک چیه؟
ورژن 4.5.2 رو نصب کردم تغییری نکرد.طبیعتا ورژن های قبلی رو بخوام نصب کنم اررور میده که ورژن بالاتر نصبه.
.. خاهش میکنم

نسخه 3.5 رو جدا باید نصب کنید .البته اگه سیرویس پک یک باشه فک کنم روش نصب هست بطور پیشفرض.

خودم یه برنامه نوشته بودم وقتی دات نت نصب نبود دقیقا شکلش مثل واسه شما بهم میریخت .برنامه های خارجی معمولا هنگام نصب اگه نیاز باشه دات نت رو نصب میکنن . بنظرم بصورت دستی نصب کن واسه اطمینان.

رزولیشن هم که رو recomand بزار.

فقط من دقیق متوجه نشدم گزینه medium یا small رو میزیند درس میشه ؟؟ !!!!!

mechjj
29-08-2014, 00:21
.. خاهش میکنم

نسخه 3.5 رو جدا باید نصب کنید .البته اگه سیرویس پک یک باشه فک کنم روش نصب هست بطور پیشفرض.

خودم یه برنامه نوشته بودم وقتی دات نت نصب نبود دقیقا شکلش مثل واسه شما بهم میریخت .برنامه های خارجی معمولا هنگام نصب اگه نیاز باشه دات نت رو نصب میکنن . بنظرم بصورت دستی نصب کن واسه اطمینان.

رزولیشن هم که رو recomand بزار.

فقط من دقیق متوجه نشدم گزینه medium یا small رو میزیند درس میشه ؟؟ !!!!!

3.5 هم الان نصب میکنم نتیجشو اطلاع میدم. امیدوارم اکی شه.
آره. توی display ویندوز وقتی روی حالت smaller که حالت recommend هم هست میذارم نمایشش درست میشه. ولی توی این حالت(یعنی small) کلا نمایش آیتم های ویندوز خیلی کوچیک میشه. اذیت میکنه موقع کار کردن.واسه همین میذارم روی medium

roya.rashidi
29-08-2014, 01:18
3.5 هم الان نصب میکنم نتیجشو اطلاع میدم. امیدوارم اکی شه.
آره. توی display ویندوز وقتی روی حالت smaller که حالت recommend هم هست میذارم نمایشش درست میشه. ولی توی این حالت(یعنی small) کلا نمایش آیتم های ویندوز خیلی کوچیک میشه. اذیت میکنه موقع کار کردن.واسه همین میذارم روی medium
اگه درس نشد بی زحمت رو همه حالتا اسکرین شات بزارین . ممنون

mechjj
29-08-2014, 02:59
اگه درس نشد بی زحمت رو همه حالتا اسکرین شات بزارین . ممنون
ممنون از شما
3.5 رو هم دانلود کردم ولی ظاهرا از قبل نصب بوده.
این دوتا اسکرین شات
اولی مدیوم، که میبینید سایز نمایش خوبه ولی نمایش اون نرم افزار مشکل داره

اینم حالت small که recommend هست ولی با اینکه نمایش صحیحه ولی بسیار کوچیکه و سخته کار کردن با ویندوز تو این حالت(شاید ریز بودنش تو اسکرین شات مسخص نباشه. ولی واقعا ریزه و سخت)

roya.rashidi
29-08-2014, 03:14
اهان گرفتم . خب دوس عزیز طبیعیه . شما تو preview هم ببینید خودش زده همه فونتا بزرگتر میشه . فونتای بیشتر برنامه ها از این فاعده مستنثنا نیستن.
اون نوشته های پشته برنامه فارسیه میبینید تغییر نکرده بخاطر اینکه پشتش فقط یه عکسه (بجز تکست باکس ها و چک باکسها ) واسه اینه اینجوری شده.
تو حالت اسمال نباید اذیت کننده باشه .شاید فاصله ماینیتور غیراستاندارده یا رزولیشن رو بد تنظیم کردید.

********************طبق عکس زیر درس ببینید درسته ***************

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممکنه واسه شما recommended یه عدد دیگه باشه . مهم نیست فقط رو recommended باشه .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینو اگه چندتاگزینه داشت امتحان کنید ببینید کدوم بهتره.

mechjj
29-08-2014, 11:48
اهان گرفتم . خب دوس عزیز طبیعیه . شما تو preview هم ببینید خودش زده همه فونتا بزرگتر میشه . فونتای بیشتر برنامه ها از این فاعده مستنثنا نیستن.
اون نوشته های پشته برنامه فارسیه میبینید تغییر نکرده بخاطر اینکه پشتش فقط یه عکسه (بجز تکست باکس ها و چک باکسها ) واسه اینه اینجوری شده.
تو حالت اسمال نباید اذیت کننده باشه .شاید فاصله ماینیتور غیراستاندارده یا رزولیشن رو بد تنظیم کردید.

********************طبق عکس زیر درس ببینید درسته ***************

ممکنه واسه شما recommended یه عدد دیگه باشه . مهم نیست فقط رو recommended باشه .

اینو اگه چندتاگزینه داشت امتحان کنید ببینید کدوم بهتره.

ممنون از توجهتون
تست کردم بازم همونجوری بود.
حالا سرچ بیشتر میکنم اگه به نتیچه ای رسیدم میذارم اینجا هم/
مرسی از وقتی ک گذاشتین:)