ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در حافظه فلش

arash2633
28-08-2014, 00:31
سلام من یه فلش دارم اسمش توشیبا 8 گیگبایته زدمش بعد 5 ماه کار باهش زدمش به ضبط نمیخونه بعد زدمش به سیستم فرمتش کنم که درست شه دید زده 400 مگابایت حافظه کل فلش 1 مگ خالی داره ممنون میشم کسی کمک کنه عکس هم ضمیمه کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali_mohandes
28-08-2014, 05:19
یه بار با انتی ویروس اپدیت اسکن کنید یو اس بی رووبعدش فرمتش کنید

milad_gta
28-08-2014, 06:53
سلام من یه فلش دارم اسمش توشیبا 8 گیگبایته زدمش بعد 5 ماه کار باهش زدمش به ضبط نمیخونه بعد زدمش به سیستم فرمتش کنم که درست شه دید زده 400 مگابایت حافظه کل فلش 1 مگ خالی داره ممنون میشم کسی کمک کنه عکس هم ضمیمه کردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از برنامه زیر برای Format کردن استفاده کنید، اگر مشکل خاصی وجود نداشته باشه Size رو Restore میکنه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

arash2633
28-08-2014, 09:31
بابته پاسختون ممنون
عزیز نرم افزار و نصب کردم ولی ارور میده اینم ارورش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟

SETIZEN
28-08-2014, 11:46
بابته پاسختون ممنون
عزیز نرم افزار و نصب کردم ولی ارور میده اینم ارورش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی کار کنم؟

با اینم امتحان کنید برای فرمت کردن:
کلیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

milad_gta
28-08-2014, 12:30
ابتدا باید مشکل Write protected فلش رو حل کنید سپس با نرم افزاری که عرض کردم اقدام به فرمت کنید، این تایپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه بفرمایید.

arash2633
28-08-2014, 13:34
عزیز مشکل protected حل کردم نرم افزارم کارشو انجام داد ولی بازم حجم همونه چی کار کنم؟

milad_gta
28-08-2014, 13:47
عزیز مشکل protected حل کردم نرم افزارم کارشو انجام داد ولی بازم حجم همونه چی کار کنم؟

نرم افزار BOOTICE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود و اجرا کنید، در قسمت Destination Disk فلش خودتون رو انتخاب کنید، سپس گزینه Parts Manage رو بزنید، در پنجره باز شده Re-Partitioning رو انتخاب کنید، در پنجره بعد USB-HDD Mode رو انتخاب کرده و سایر تنظیمات مثل نوع فایل سیستم رو مطابق میل خودتون تنظیم کنید و Ok بزنید.

در هنگام انتخاب فلش در قسمت Destination Disk دقت کنید که اشتباها هارد خودتون رو انتخاب نکنید، در صورت اشتباه اطلاعاتتون از بین میره.

arash2633
28-08-2014, 17:16
عزیز اینم نشد باز همون 400 مگابایته راه حل دیگه سراغ ندارید ببخشید اذیت شدید

milad_gta
29-08-2014, 00:34
اگر مراحل رو درست طی کرده باشید باید مشکل حل بشه، با ابزار های مدیریت پارتیشن هم یک چک کنید ببینید میتونید size رو fix کنید، ابزار هایی مثل Acronis Disk Director.