مشاهده نسخه کامل
: درمان تپش قلب
hossein019940
27-08-2014, 21:42
سلام
من تپش قلب دارم تو مواقعی که یه اتفاقی می افته یا اینکه مثلا با یکی دهن به دهن میکنم چه تلفنی و چه حضوری تپش قلب شروع میشه جوری که تنم میلرزه کنترل نمیتونم بکنم خودمو
دوستان یه راه حلی بزارن جلوم که چجوری با دارو درمان کنم یا.................
نیاز هست توسط متخصص قلب و عروق معاینه بشید.
دارو های دسته یک این بیماری معمولا" بتا بلاکر هایی مانند پروپرانولول هستند.
مصرف دارو ها مخصوصا" دارو های قلبی حتما" باید زیر نظر پزشک مربوطه انجام بشه.
hossein019940
27-08-2014, 21:59
یعنی یه روش طبیعی نیست که حداقل کمش کنه؟
استرسی هم هستم .یعنی مثلا میخوام یه کاری انجام بدم خیلی بهش فکر میکنم که اینکارو رو اینطوری بکنم یا..........
یعنی یه روش طبیعی نیست که حداقل کمش کنه؟
استرسی هم هستم .یعنی مثلا میخوام یه کاری انجام بدم خیلی بهش فکر میکنم که اینکارو رو اینطوری بکنم یا..........
اگر تپش قلب همراه استرس هست معمول ترین و بهترین دارو در نوع خودش پروپرانولول 40 میل ( نصف قرص) است.
دوز بسیار کمی از بنزودیازپین هایی مثل کلونازپام (و ..) میتونه در کنترل استرس و تپش قلب کمک کننده باشه.
مصرف دارو ها مخصوصا" دارو های قلبی حتما" باید زیر نظر پزشک مربوطه انجام بشه.
hossein019940
27-08-2014, 22:24
پروپرانولول 40 میل
این قرص خوبه برای تپش قلب؟
حالا همیشه بخورن معتاد نشن؟
خطر که نداره؟من میترسم:n02:
شما باید به روانپزشک مراجعه کنید. هیچ دارویی رو بدون نظر پزشک شروع نکنید.
مصرف ایندرال (پروپرانولول) در صورت وجود یه سری بیماری ها ممنوعه.
پروپرانولول 40 میل
این قرص خوبه برای تپش قلب؟
حالا همیشه بخورن معتاد نشن؟
خطر که نداره؟من میترسم
:n02:
اعتیاد آوره برای من
من از دوز ۱۰ میلی شروع کردم تا ۴۰
روزایی که یادم میرفت بخورم تپش قلب میگرفتم
مثلا دارم با لپتاپ کار میکنم یدفعه ای تپش قلب میگرفتم٬ جوری که تپش هاش توی سینم میکوبید .
الان چند ساله که سرخود قطعش کردم٬ اما گاهی اوقات که زیاد تو آفتاب میرم یا فعالیت شدید بدون برنامه ریزی قبلی انجام میدم تپش قلب میگیرم
فقط زیر نظر پزشک مصرف کنید٬ شاید اصلا نیازی به قرص پیدا نکنید .
hossein019940
27-08-2014, 22:38
اعتیاد آوره برای من
من از دوز ۱۰ میلی شروع کردم تا ۴۰
روزایی که یادم میرفت بخورم تپش قلب میگرفتم
مثلا دارم با لپتاپ کار میکنم یدفعه ای تپش قلب میگرفتم٬ جوری که تپش هاش توی سینم میکوبید .
الان چند ساله که سرخود قطعش کردم٬ اما گاهی اوقات که زیاد تو آفتاب میرم یا فعالیت شدید بدون برنامه ریزی قبلی انجام میدم تپش قلب میگیرم
فقط زیر نظر پزشک مصرف کنید٬ شاید اصلا نیازی به قرص پیدا نکنید .
مثلا همین الان رفتم بیرون یه چیزی مشکوک شدم ترسیدم قلب خیلی شدید میزد انگار که دهنم داشت قفل میشد
داروهای گیاهای چیزی نیستش؟
مثلا همین الان رفتم بیرون یه چیزی مشکوک شدم ترسیدم قلب خیلی شدید میزد انگار که دهنم داشت قفل میشد
داروهای گیاهای چیزی نیستش؟
تپش قلبت با درده؟
مثلا یه دردی از روی هیجان٬
مثل وقتی که یهو از جات بلند میشی ٬
یا حس میکنی که الانه دعوات بشه یا خطر بزرگی در انتظارته ٬
منم اینجوری ام
داری گیاهی هم تا حالا استفاده نکردم .
hossein019940
27-08-2014, 22:57
نه بابا درد نیست
میگم تپش قلبم بالا میاره یه جورایی بد هیجان زده میشم
یعنی تپش قلب با آدمایی که هیجان زده میشن پاهاشون از حالت عادی در میره و سست میشه
استرسی هم هستم خیلی استرسی نمیدونم چرا اینطوریم:n03:
نه بابا درد نیست
میگم تپش قلبم بالا میاره یه جورایی بد هیجان زده میشم
یعنی تپش قلب با آدمایی که هیجان زده میشن پاهاشون از حالت عادی در میره و سست میشه
استرسی هم هستم خیلی استرسی نمیدونم چرا اینطوریم:n03:
من فردا دارم میرم پیش پزشکم واسه مشکل خودم (فکر زیاد میکنم)
اینایی رو که گفتی بهش میگم٬
اما باید حتما بری روانشناس ببیندت
مصرف ایندرال (پروپرانولول) در صورت وجود یه سری بیماری ها ممنوعه.
برام خیلی جالبه که خیلی از پزشکا بدون داشتن سوابق بیمار این قرص رو در دوز های بالا تجویز میکنن!؟
اکثر روانپزشکان هم مثل نقل و نبات این قرص رو برای از بین بردن علائم استرس تجویز میکنن.
برام خیلی جالبه که خیلی از پزشکا بدون داشتن سوابق بیمار این قرص رو در دوز های بالا تجویز میکنن!؟
اکثر روانپزشکان هم مثل نقل و نبات این قرص رو برای از بین بردن علائم استرس تجویز میکنن.
درواقع منم نمیدونم چرا این قرص رو برام تجویز کردن
تنها مشکل من یکم استرس و بی خوابی و ترس از داستان های ترسناک اون دوران بود (نمیدونم چه سنی بودم اما فکر میکنم بین ۹ تا ۱۱ سال داشتم)
بعد این پزشک محترم همون اول کار پروپرانولول رو واسم نوشتن (نمیدونم ۵ بود یا ۱۰)
هیچ وقت یادم نمیاد قبل از اینکه به روانپزشک مراجعه کنم تپش قلب داشتم
ايندرال اعتياد آور نيست .
علت اينكه بعد از قطع دارو علايم برميگرده اينه كه ايندرال علايم استرس رو درمان ميكنه نه خود استرس
هر دارويي كم و بيش عوارض و ممنوعيت مصرفي داره كه متاسفانه زياد توجه نميشه.
Sent from my iPhone using Tapatalk
mohammad varaste
27-08-2014, 23:26
من هم علائم شما رو دارم مثلا موقعی که با یکی بحث میکنم اینقدر فکر یکجا میاد تو سرم که هیجان میگیرتم و این هیجان باعث تپش قلب میشه و این تپش قلب باعث میشه هیچوقت نتونم توی بحث ها حرفم رو درست بگم
بعید میدونم با پروپرانول مشکل شما حل بشه حتما برو پیش روانپزشک بعد نتیجش هرچی شد برا منم بفرست من یه مدت سر خود فلوکستین خوردم تو اون مدت این حالت خیلی کمتر برام پیش میومد
alittlequestion11
27-08-2014, 23:28
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم کمک گرفتن از روانشناس و راهکار های کم کردن استرس و مدیریت استرس کمک کننده هست؛ مثل نفس عمیق، مدیتیشن، شناخت درمانی و ...
حالا اگه خیلی شدید بود و اینا، خود روانشناس بهتون میگه که مثلا به روانپزشک مراجعه کنید.
hossein019940
28-08-2014, 12:50
من فردا دارم میرم پیش پزشکم واسه مشکل خودم (فکر زیاد میکنم)
اینایی رو که گفتی بهش میگم٬
اما باید حتما بری روانشناس ببیندت
پس زودتر نتیجه رو بگو چون من نمیخوام با دارو درمان بشم چون اعتیاد داره البته یه جور طبیعی مثل گیاه دارویی و.....................
من هم علائم شما رو دارم مثلا موقعی که با یکی بحث میکنم اینقدر فکر یکجا میاد تو سرم که هیجان میگیرتم و این هیجان باعث تپش قلب میشه و این تپش قلب باعث میشه هیچوقت نتونم توی بحث ها حرفم رو درست بگم
بعید میدونم با پروپرانول مشکل شما حل بشه حتما برو پیش روانپزشک بعد نتیجش هرچی شد برا منم بفرست من یه مدت سر خود فلوکستین خوردم تو اون مدت این حالت خیلی کمتر برام پیش میومد
من تو بحث کم نمیارم ولی بعضی اوقات ماجرا خیلی حساس میشه تو بعضی موارد خاص یع دفعه اینطوری میشم تو جمع مختلف اصلا کم نمیارم
من 10 بار حضوری و تلفنی با غریبه مثلا سازمان ها و........که خلاف کردن و کارمو انجام ندادن شکایت کردم و دهن به دهن شدم ولی دیروز یه تلفن زدن من داشتم توضیح میدادم دید تپش قلبم شروع شده و پاهام سست شد.البته استرس هم از یک هفتهپیش تا الان داشتم اینم زنگ زد من شک شدم
فقط دیروز اینطوری شدم و با تو مواقعی که میرتسم قفل میکنم انگاری مثلا یه دفعه از ضربان قلب تو یه ثانیه دو برابر میشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظرم کمک گرفتن از روانشناس و راهکار های کم کردن استرس و مدیریت استرس کمک کننده هست؛ مثل نفس عمیق، مدیتیشن، شناخت درمانی و ...
حالا اگه خیلی شدید بود و اینا، خود روانشناس بهتون میگه که مثلا به روانپزشک مراجعه کنید.
یعنی استرس رو کم کنم خوب میشه؟
من نمیخوام برم پزشک چونکه یکی بفهمه فکر میکنن که .............
یا دارو بخورم اعتیاد داره برای اینم تا جایی که میتونم نمیخوام قرص بخورم
پروپرانولول اعتیاد آور نیست!
hossein019940
28-08-2014, 13:02
پروپرانولول اعتیاد آور نیست!
این قرص برای تپش قلب و استرس خوبه؟مصرفش چطوره؟
Abdolreza2012
28-08-2014, 16:03
این قرص برای تپش قلب و استرس خوبه؟مصرفش چطوره؟
خوب هست ولی مطمئن باشید که اعتیاد آور هست
منم یه موقع مثل شما استرس داشتم
رفتم پیش دکتر عمومی ، میخواست نوار بگیره استرسم دو برابر شد ، تو نوار قلب ضربان قلب 140 بود :n04:
دکتر گفت خیلی زیاده ، برام پروپرانولول تجویز کرد ( نمیدونم چند بود چون برای چند سال پیشه ) خوردم خووووب شدم
ولی قرصم که تموم شد دیگه نخوردمش ، کلی طول کشید تا بتونم به نخودردنش عادت کنم
ولی دوست عزیز بهترین کار اینه که به متخصص مراجعه کنی
چون تپش قلب میتونه از علائم بیماری های خطرناکتر قلبی باشه ( البته خدا نکنه ، ایشالا چیزی نیست )
اعتياد يه تعريفي داره كه داروي پروپرانولول شاملش نميشه. كسي كه بيماري داره دارو بخوره خوب ميشه ، دارو رو قطع كنه علايم برميگرده.
يكي از اصول اوليه گرفتن فشار خون اينه كه فرد حداقل ١٠ دقيقه آروم بشينه تا استرس كم بشه و بعد فشار بگيره
Sent from my iPhone using Tapatalk
hossein019940
28-08-2014, 18:03
دوستان تپش قلبم رو خونواده ام هم دارن
فکر کنم ارثی البته پدرم ندار
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.