مشاهده نسخه کامل
: مشکل هنگ لپ تاپ موقع اینترنت
mehdeejay
27-08-2014, 19:31
برای اینکه تاپیک پر از سوال نشه موارد رو میگم
قضیه اینه که لپ تاپ من مدلش dell inspiron n5050 هست بدون هیچ مشکلی یعنی در حالت عادی و بدون نت هیچ هنگی نداره
ولی به نت که وصل میشه گاهی همون لحظه گاهی یه ساعت بعد گاهی ده دقیقه بعد گاهی به محض وصل کردن قندشکن گاهی چند دقیقه بعد از وصل کردن قندشکن هنگ میکنه و باید دکمه پاور رو چند دقیقه نگه دارم تا خاموش بشه.دو سه بار هر روز همین برنامه هست.
1- ویروس کشی کامل شد پس از این نیست
2-از گرم بودن نیست چون گفتم گاهی تا نت وصل میشه لحظه شروع کار لپ تاپ
3-درایور ها رو از دی وی دی all driver نصب کردم.
4-ویندوز مجدد هم نصب کردم و درست نشد.
کاش راه حلی پیدا بشه چون ادامه این روند مساوی با فنا رفتن لپ تاپم هست.روزی 4-5 بار هنگ
تسک منجر رو باز کنید ببینید وقتی ب نت وصل میشنی هیچ تغییری تو رم و پردانزده احساس نمیکنین؟؟
mehdeejay
27-08-2014, 23:26
تو قسمت process سی پی یو فقط در بخش firefox -dwm-explorer-
memory تو اکثر قسمتا عدد تغییر میکرد.
این عکسم ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظور شما از تغییر رو زیاد متوجه نشدم
cpu و رم مشکلی ندارن
ممکنه چیزی هارد رو مشغول کنه ویریوسی که هفته پیش رایانه خودم هم مانند شما کرده بود و هنگ بود
اگر فقط با قند شکن هنگ میکنه مشکل ۱۰۰ درصد از قند شکنه ممکنه ویروس داخلش باشه
mehdeejay
08-09-2014, 05:31
cpu و رم مشکلی ندارن
ممکنه چیزی هارد رو مشغول کنه ویریوسی که هفته پیش رایانه خودم هم مانند شما کرده بود و هنگ بود
اگر فقط با قند شکن هنگ میکنه مشکل ۱۰۰ درصد از قند شکنه ممکنه ویروس داخلش باشه
ویروس کشی کردم..حتی روت کیت رو هم نابود کردم.درایور گرافیک و وایرلس رو حذف چون از دی وی دی all driver نصب کرده بودم .رفتم از خود سایت سازنده گرفتم و نصب کردم بازم همین وضعه/کلافه شدم
از قندشکن نیست چون موقع عادی اینترنت هم هنگ داره
یه چیز عجیب مونده فقط لپ تاپ توشیبایی دارم غیر از این.این یکی دل هست با هارد اکسترنال اطلاعات دو لپ تاپ رو انتقال داده بودم الان رو مشخصات هارد دل که میزنم کاملا مشخصات هارد توشیبا زده اسم هاردشم توشیباست.چرا؟:n04: حتی ویندوز هم تعویض کردم و این اسم نرفته
یک سوال فقط با وایرلس هنگ میکنه یا نه با اینترنت سیمی(اترنت) هم هنگ میکنه؟
در مورد سوال اخر من دقیقا نفهمیدم چی شد؟ ولی ممکنه اسم هارد لپتاپ دوم هم توشیبا باشه
در اخر کلام اگه ویندوز لپتاپ معیوب رو عوض کرده اید (ترجیحا با یک دیسک دیگه) و مشکل همچنان پا برجا بود مشکل سخت افزاری هست
اهان راستی لپتاپ از روز اول اینطور بوده یا نه؟؟
Public Enemy
08-09-2014, 08:17
با سلام . می شه اطلاعات دقیق تر بدین ؟ کلا زمانی که به اینترنت هستین هنگ می کنه ؟ و یا در هنگام استفاده از نرم افزاری مثل Firefox ( سایر نرم افزار ها هم هستند ؟ مرورگر های دیگه مثل Chrome هم همین مشکل رو دارن ؟) ؟
یه چیز عجیب مونده فقط لپ تاپ توشیبایی دارم غیر از این.این یکی دل هست با هارد اکسترنال اطلاعات دو لپ تاپ رو انتقال داده بودم الان رو مشخصات هارد دل که میزنم کاملا مشخصات هارد توشیبا زده اسم هاردشم توشیباست.چرا؟:n04: حتی ویندوز هم تعویض کردم و این اسم نرفته
کلا یکم سعی کنین واضح تر توضیح بدین ممنون می شم .
من اینجور برداشت کردم که شما دو لپ تاپ متفاوت دارین ولی هاردشون دقیقا یه مدله . مثلا اگر مدل هارد اولتون abcd.... 500GB هست توی لپ تاپ دومتون هم abcd... 500GB هست .
اگر منظورتون همینه که باید بگم سازنده هارد با سازنده خود لپ تاپ لزوما یکی نیست . سازنده لپ تاپ می تونه از مارک های متفاوت برای هارد لپ تاپ استفاده کنه .
mehdeejay
08-09-2014, 08:47
در مورد هارد که بله حواسم نبود خخخخخخخخخخ.هارد رو بیخیال
راستش لپ تاپ از روز اول تا مدت حدود 9 ماه دست داداشم بود اون از اینترنت استفاده نمیکرد فقط استفاده عادی که استفاده عادی نه اون زمان نه الان باعث هنگش نمیشه
من فقط با وایرلس کار کردم اینترنت های دیگه رو تست نکردم .
همون ویندوز قبلی رو دوباره ریختم.:n30:
فقط فایرفاکس استفاده میکنم ولی کلا مشکل هنگ داره حتی نرم فایرفاکس یه اطلاع دیگه میدم شاید کمکتون کنه
دو روز پیش که به اینترنت وصل بودم و راحت کار میکردم و اپدیت کارت گرافیک رو دریافت کردم اومدم درایور قبلی گرافیک رو uninstall کنم تا اخر رفت بعد سیستم هنگ کرد پس به مرورگر هم مربوط نیست.
Public Enemy
08-09-2014, 08:53
در مورد هارد که بله حواسم نبود خخخخخخخخخخ.هارد رو بیخیال
راستش لپ تاپ از روز اول تا مدت حدود 9 ماه دست داداشم بود اون از اینترنت استفاده نمیکرد فقط استفاده عادی که استفاده عادی نه اون زمان نه الان باعث هنگش نمیشه
من فقط با وایرلس کار کردم اینترنت های دیگه رو تست نکردم .
همون ویندوز قبلی رو دوباره ریختم.:n30:
فقط فایرفاکس استفاده میکنم ولی کلا مشکل هنگ داره حتی نرم فایرفاکس یه اطلاع دیگه میدم شاید کمکتون کنه
دو روز پیش که به اینترنت وصل بودم و راحت کار میکردم و اپدیت کارت گرافیک رو دریافت کردم اومدم درایور قبلی گرافیک رو uninstall کنم تا اخر رفت بعد سیستم هنگ کرد پس به مرورگر هم مربوط نیست.
با سلام.
بهتره مرحله به مرحله چک بشه .
شما اول یه مرورگر دیگه مثل Google chrome رو دانلود و تست کنین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdeejay
08-09-2014, 11:10
استاد اینم ببینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Parsi-Media
10-09-2014, 04:59
سلام
جناب mehdeejay ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منظورتون از عکس بالا اینه که هاردتون خراب بوده و برای همین هنگ می کرده لپ تاپتون ؟
mehdeejay
10-09-2014, 13:00
سلام جناب mehdeejay ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منظورتون از عکس بالا اینه که هاردتون خراب بوده و برای همین هنگ می کرده لپ تاپتون ؟ سلام نه اینو گذاشتم که تو راهنمایی کردن من شاید بهتون کمک کرد .گذاشتم که راهنمایی کنید بدونم شاید مشکل هنگ به این خطا ربط داشته باشه
Parsi-Media
10-09-2014, 17:19
پس مشکلتون هنوز حل نشده ؟
mehdeejay
10-09-2014, 17:30
نه ..فقط مونده باز کردن و روغن کاری و چک کردن هارد
اینا رو انجام دادم
ویروس کشی-تعویض ویندوز-اپدیت درایور و دانلود انها از سایت اصلی سازنده لپ تاپ..از مرورگر نیست چون گاهی وارد مرورگر نشده هنگ میکنه
بدین صورت که گاهی بدون قتد شکن بعد از چند دقیقه نت رفتن گاهی مثلا تو نت هستم و هنگ نکرده ولی تا یه اهنگ میذارم هنگ میکنه گاهی اهنگ هم میذارم ولی هنگ نمیکنه لحظه ای هنگ میکنه که ارتباط اینترنت قطع بشه
گاهی به محض وصل کردن قندشکن..گاهی بهتر ه اوضاع قندشکن هم وصله ولی تا اهنگ میذارم بعد چند ثانیه و دقیقه هنگ میکنه.گاهی بهتر میشه اینطور که قندشکن وصله اهنگ هم پخش میشه ولی قندشکن قطع میشه و لپ تاپ هنگ میکنه
Parsi-Media
10-09-2014, 17:44
دوست عزیز با خوندن کامنت بالا من اینو می فهمم که مشکلت به احتمال 90% سخت افزاریه و باید به یه نفر که تو سخت افزار لپ تاپ مسلط مراجعه کنی تو این فروم یا جایی دیگه و حتی مجبوری براش هزینه کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.