مشاهده نسخه کامل
: کمک فوری
دوستان مشخصات سیستم اینه مادربرد گیگا945pls3سی پیوe6850 core 2 duoسه گیگاهرتز رم دو تا دو گیگ باس 800.سیستم بعد از عوض کردنه سی پیو زیادی نات ریسپانسد داره. بنظرم راحت سیپیو با رم هماهنگ نیست.حالا چرا نمیدونم. البته حدسم اینه. ممکنه درستم نباشه.فکر کنم یه تغییراتی تو بایوس سیستم بدم وضعیت بهتر شه. اما احتیاج به کمک دارم.cpu host frequncy (mhzرو چی قرار بدم خوبه؟system memory multiplierرو چی قرار بدم؟و قسمت اخرmemory frequncy (mhzرو چی قرار بدم خوبه؟:n16:
saeed_136915
27-08-2014, 18:51
سلام
بهتره بایوس رو آپدیت کنین و بعدا Default Settings رو از بایوس بزنین
سلام
بهتره بایوس رو آپدیت کنین و بعدا Default Settings رو از بایوس بزنین
بایوس اپدیته. دیفالت رو بزنم. که تغییری حاصل نمیشه اخه.یکم تغییرات تو اون قسمتا که گفتم دادم. یکم عملکرد بهبود پیدا کرده ولی ولتاز سی پیو که نرمالشو تو بایوس زده1.35. تویه هاردوار مونیتور که چک میکنهم شده1.47.مشکل نداره؟ البته دمایه سی پیو نرماله.
بایوس اپدیته. دیفالت رو بزنم. که تغییری حاصل نمیشه اخه.یکم تغییرات تو اون قسمتا که گفتم دادم. یکم عملکرد بهبود پیدا کرده ولی ولتاز سی پیو که نرمالشو تو بایوس زده1.35. تویه هاردوار مونیتور که چک میکنهم شده1.47.مشکل نداره؟ البته دمایه سی پیو نرماله.
این ولتاژ روی حالت auto است مشکلی نداره
شما دقیقا بگید چه پارامترهایی را به چه میزان تغییر دادی؟ و یک عکس از تب اصلی نرم افزار cpu-z به همراه تب مموری بزار
با تشکر از زحمتی که میکشین.تو این عکس که از بایوس هست CPU HOST CLOCK CONTROLروفعال کردم وCPU HOST FREQUNCYرو گذاشتم رویه263که اتوماتیکMEMORY FREQUNCYرفت رو700.همین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس هایی از تب سی پیو از نرم افزار سی پیو زد و تب مموری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دراخر هم یه عکس از هاردوار مونیتور در حالت بیکاری سیستم
سیستم رو با همین شرایطی که هست با نرم افزارOCCTبه مدت ده دقیقه تست کردم دمای سیپیو از 58 درجه بالاتر نرفت.و سیستم پایدار بود.البته دمای اطاق هم بسیار بالاست 34 درجه.سئوالیم که برام مطرحه ایا ولتاز سی پیو در این شرایط اتوماتیکه؟و چرا موقع تست کور اسپید از 2370 بالاتر نرفت؟مگه حداکثر سرعت سیپیو 3000 نیست؟
با این شرایط سیستم مشکلی از لحاظ سلامتیه قطعات براش پیش نمیاد؟:n16:
سلام
به نظر من همانطور که دوستان گفتند یک بار تنظیمات بایوس را دیفالت کنید.(چون دماها مناسبه)
شما باید ابتدا مطمئن شوید که مشکل not responding نرم افزاری نیست.
منظورتان از not responding در چه نرم افزار ی است؟
سلام
به نظر من همانطور که دوستان گفتند یک بار تنظیمات بایوس را دیفالت کنید.(چون دماها مناسبه)
شما باید ابتدا مطمئن شوید که مشکل not responding نرم افزاری نیست.
منظورتان از not responding در چه نرم افزار ی است؟
والا بیشتره نرم افزارا این مشکلو دارن مخصوصا یاهو مسنجر.ویندوز هم تازه عوض شده.ولی خب فرض هم کنیم نرم افزاری باشه بهرحال یکم قدرته سیستم با این کار بالا میره که بازم از هیچی بهتره. فقط میخام بدونم مشکلی برا قطعات پیش نیاد تحت این شرایط.
ویندوز سون سیو دو بیتی هستش.اینم چند تا عکس با کیفیت بهتر در حالت بیکاری سیستم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در قسمت سرچ منوی استارت بنویسید power option و وارد power option شوید و power plane را high perfomance انتخاب کنید.(جزییات آن را بعدا می توانید تغییر دهید)
وقتی که بر my computer راست کلیک می کنید و properties را می زنید. میزا ن رم شما را چند نشان می دهد؟
ویندوز سون سیو دو بیتی هستش.اینم چند تا عکس با کیفیت بهتر در حالت بیکاری سیستم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما فکر کنم cpu host رو خیلی زیاد کردی درسته؟
میزان fsb پردازنده زیاد شده به نظرم بایوس رو به تنظیمات دیفالت ببر یک مقدار cpu host رو کاهش بده وپارامترهای دیگر رو تفییر بده ولتاژ پردازنده هم همونطور که گفتم دستی کن و به اندازه یک صدم یک صدم کم کن تا زمانی که پایدار است سیستم
اگه دیدی مشکل در کار با سیستم زیاد داری یا افزایشش بده یا بزار همان حالت آتو باشد دمای پردازنده هم مناسب است مشکلی نداره
شما فکر کنم cpu host رو خیلی زیاد کردی درسته؟
میزان fsb پردازنده زیاد شده به نظرم بایوس رو به تنظیمات دیفالت ببر یک مقدار cpu host رو کاهش بده وپارامترهای دیگر رو تفییر بده ولتاژ پردازنده هم همونطور که گفتم دستی کن و به اندازه یک صدم یک صدم کم کن تا زمانی که پایدار است سیستم
اگه دیدی مشکل در کار با سیستم زیاد داری یا افزایشش بده یا بزار همان حالت آتو باشد دمای پردازنده هم مناسب است مشکلی نداره
ممنون .عکسه بایوسو فرستادم حتما مشاهده فرمودین.از کدوم طریق ولتاز سی پیو رو زیاد کنم؟و الان با توجه به تصویر اتوماته؟بعد اگه بهمین طریق که هست بذارم یعنی خطرناکه؟cpu host رویه 263 هست زیاده؟باید رو چند باشه قانونا؟اف اس بی زده بالایه 800 یعنی مشکلیه؟cpu voltage controlکه زده نرمال یعنی همون اتوماته؟
سی پیو هاست رو گذاشتم210 مگاهرتز. مموری فرکانس هم رفت رویه559 مگاهرتز این بهتره؟و قبلیه اگه میذاشتم بمونه خطری برایه قطعات داشت؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان به بایوس که دقت کردم. سی پیو هاست ماکزیممش 600 و مینیمممش 100 هست که در حالته دیفالت میشه 200 مگاهرتز.
در قسمت سرچ منوی استارت بنویسید power option و وارد power option شوید و power plane را high perfomance انتخاب کنید.(جزییات آن را بعدا می توانید تغییر دهید)
وقتی که بر my computer راست کلیک می کنید و properties را می زنید. میزا ن رم شما را چند نشان می دهد؟
رویه های پرفومنس قرار میدم و اکی میکنم. مقداره رم همون3.25 رو میزنه اما باز که میرم میبینم خودبخود از حالت های پرفومنس رفته رو قبلیش.
الان به بایوس که دقت کردم. سی پیو هاست ماکزیممش 600 و مینیمممش 100 هست که در حالته دیفالت میشه 200 مگاهرتز.
الان بهتر شد fsb شد 840 و فرکانس رم تقریبا 600 مگاهرتز
fsb زیاد بشه مشکلی ایجاد نمیکنه ولی برای پایداری بیشتر باید به fsb ولتاژ بدید که در این حالت جدید نیازی نیست ولتاژ پردازنده هم کمتر شد
رویه های پرفومنس قرار میدم و اکی میکنم. مقداره رم همون3.25 رو میزنه اما باز که میرم میبینم خودبخود از حالت های پرفومنس رفته رو قبلیش.
همچین چیزی نشنیده بودم! درایور گرافیک نصب هست؟ در هر صورت بهترین وضعیت برای کارایی بالای CPU ؛ high perfomance است.
نرم افزار زیر را اجرا کنید و در بخش summary نمودار CPUinfo را ببینید.حالا بین power saving و high perfomnace جابجا شوید و فرکانس cpu را ببینید.
HWiNFO32
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همچین چیزی نشنیده بودم! درایور گرافیک نصب هست؟ در هر صورت بهترین وضعیت برای کارایی بالای CPU ؛ high perfomance است.
نرم افزار زیر را اجرا کنید و در بخش summary نمودار CPUinfo را ببینید.حالا بین power saving و high perfomnace جابجا شوید و فرکانس cpu را ببینید.
HWiNFO32
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بله درایورش نصبه. ولی هر بار اکی میزنم از حالت های پرفومنس خارج میشه.حالا یه بار دیگم درایورو نصب میکنم ببینم چطوری میشه.
گذاشتم رویه های پرفومنس.قبلش که نمیشد چون باید یه های پرفومنس رو ایجاد میکردم. وقتی رو حالت بالانسد که قبلا هم رو این حالت قرار داشت ست میشه. کلاک هر دو هسته تقریبا 1200مگاهرتزه. ولی های پرفومنس میره حداودا 1800 مگاهرتز.راستی این نرم افزاری که معرفی کردین دمایه هسته سی پیو یک و دو رو دقیقا ده درجه کمتر نسبت به هاردوار مونیتور نشون میده.کدومش درسته؟
گذاشتم رویه های پرفومنس.قبلش که نمیشد چون باید یه های پرفومنس رو ایجاد میکردم. وقتی رو حالت بالانسد که قبلا هم رو این حالت قرار داشت ست میشه. کلاک هر دو هسته تقریبا 1200مگاهرتزه. ولی های پرفومنس میره حداودا 1800 مگاهرتز.راستی این نرم افزاری که معرفی کردین دمایه هسته سی پیو یک و دو رو دقیقا ده درجه کمتر نسبت به هاردوار مونیتور نشون میده.کدومش درسته؟
hwmonitor اعتبار بیشتری دارد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.