مشاهده نسخه کامل
: مشکل اساسی با مادربرد gigabyte 890fxa-ud7
Amir.ncb
27-08-2014, 13:41
سلام
من یه مشکل اساسی دارم با مادربردم اینکه بعضی مواقع از هارد صدای قژ قژ میاد و هارد کاملن قطع میشه و بلو اسکرین میده با این ارور critical_process_died و دیگه سیستم بالا نمیاد تا وقتی که کابل برق و ساتا رو از هارد جدا کنم دوباره وصل کنم و سیستم رو روشن کنم .
مطمئنم که ایراد از هارد نیست چون پنجمین هاردیه که سره این قضیه داره میسوزه .
مدل سیستمم رو مینویسم براتون که نظرتون رو بهم بگید .
MB: gigabyte 890fxa-ud7
CPU : phenomII x 4 965 BE
Ram: 4gb corssair 1600
hard : 160 gb seagate
چون هی هارد مسوزونم موقتا یه هارد قدیمی گذاشتم تا مشکل رفع بشه.
ممنون .
سلام
من یه مشکل اساسی دارم با مادربردم اینکه بعضی مواقع از هارد صدای قژ قژ میاد و هارد کاملن قطع میشه و بلو اسکرین میده با این ارور critical_process_died و دیگه سیستم بالا نمیاد تا وقتی که کابل برق و ساتا رو از هارد جدا کنم دوباره وصل کنم و سیستم رو روشن کنم .
ممنون .
درود
دوست عزیز بهتر بود مدل پاور هم میگفتی
اون 5 هاردی که سوزوندی کامل سوختند یا فقط بردشون مشکل پیدا کرده (مهمه)
Amir.ncb
27-08-2014, 17:00
درود
دوست عزیز بهتر بود مدل پاور هم میگفتی
اون 5 هاردی که سوزوندی کامل سوختند یا فقط بردشون مشکل پیدا کرده (مهمه)
power : icute 900 w
پاورم چینیه اما فکر نکنم مشکل از پاور باشه
هارد رو هم میدادم گارانتی واسه تعمیر میگفتن هارد ها کامل سوخته و غیر قابل تعمیر
سلام
پاور چند ساله کار می کنه؟
اولین هارد چند سال پیش سوخت؟
سلام
ممنون .
سلام این صدایی که میگین مربوط به موتور هارد است که از کار میفته و ریست میشه سیستم و دیگه هارد دیتکت نمیشه
شما علاوه بر چک کردن اتصالات هارد باید با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید این قطعه خیلی مهم است
اگه از پاور نبود باید مین و سیستم برق رسانی خونه سه راه برق نوسان برق و ... بررسی بشه
Amir.ncb
27-08-2014, 20:56
سلام این صدایی که میگین مربوط به موتور هارد است که از کار میفته و ریست میشه سیستم و دیگه هارد دیتکت نمیشه
شما علاوه بر چک کردن اتصالات هارد باید با یک پاور قوی تر سیستم رو چک کنید این قطعه خیلی مهم است
اگه از پاور نبود باید مین و سیستم برق رسانی خونه سه راه برق نوسان برق و ... بررسی بشه
پس یعنی مشکل از مادربورد نیست ؟ و احتمالا مشکل از پاور ؟
Amir.ncb
27-08-2014, 20:57
پاور سه ساله داره کار میکنه . اولین هارد هم 2 سال پیش سوخت
پاور سه ساله داره کار میکنه . اولین هارد هم 2 سال پیش سوخت
قطعی نمیشه نظر داد باید با قطعه سالم چک کنید مولتی متر دارید ولتاژهای خروجی پاور رو بگیریم؟
power : icute 900 w
پاورم چینیه اما فکر نکنم مشکل از پاور باشه
هارد رو هم میدادم گارانتی واسه تعمیر میگفتن هارد ها کامل سوخته و غیر قابل تعمیر
درود مجدد
دوست عزیز من احتمال بالا میدم از پاور شما باشه اخه شما مین و پردازنده خوبی گرفتی و بعد رفتی این پاور رو گرفتی حداقل پیشنهاد من یک پاور 530 الی 600 از برند معتبری مثل گرین میباشد ایندفع بجای تعویض هارد بعدی حتما پاور رو عوض کن
Amir.ncb
28-08-2014, 00:03
قطعی نمیشه نظر داد باید با قطعه سالم چک کنید مولتی متر دارید ولتاژهای خروجی پاور رو بگیریم؟
نه متاسفانه . تعمیرگاه های ها دارن مولتی متر بدم برام انداری کنن ؟
Amir.ncb
28-08-2014, 00:05
درود مجدد
دوست عزیز من احتمال بالا میدم از پاور شما باشه اخه شما مین و پردازنده خوبی گرفتی و بعد رفتی این پاور رو گرفتی حداقل پیشنهاد من یک پاور 530 الی 600 از برند معتبری مثل گرین میباشد ایندفع بجای تعویض هارد بعدی حتما پاور رو عوض کن
درود
البته رو این سیستم his icoolerv 5870 هم دارم . به نظرتون کافیه 530 ؟
نه متاسفانه . تعمیرگاه های ها دارن مولتی متر بدم برام انداری کنن ؟
البته این یک راه تست پاور است ممکنه ولتاژ های خروجی درست باشه ولی بازم در لود خوب کار نکنه
Amir.ncb
28-08-2014, 10:09
البته این یک راه تست پاور است ممکنه ولتاژ های خروجی درست باشه ولی بازم در لود خوب کار نکنه
پس سیستم رو با یک پاور دیگه باید تست کنم اگه به مشکل خوردم دوباره مشکل از مین برده . اگه هم مشکل نداشتم که مین برد رو عوض میکنم .
من خودم فکر میکنم مشکل از مین باشه چون اسلات رم هرو که عوض میکنم سیستم رو روشن میکنم مین بوق ممتد و تیکه تیکه میزنه (بییییییییب بییییییییب ) اینجوری :n02:
سیستم رو خاموش یا ریست هم نمیتونم بکنم. میزنه shutting down بعد مانیتور خاموش میشه اما کیس هنوز کامل روشنه !
Amir.ncb
31-08-2014, 23:26
کسی نبود جواب پست 13 رو بده ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.