مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن و خاموش شدن سیستم
سلام
در حال اجرای بازی (کانتر1.6 آنلاین) بازی به اصطلاح گیر کرد و alt+tab و ctrl+alt+del هم از کار افتاد، ریستارت کیس هم عمل نمی کرد و بعد از چند بار زدن دکمه ریستارت سیستم خاموش شد!
این مورد واقعا نگرانم کرد
به نظر شما دوستان مشکل فوق ممکن است نرم افزاری باشد یا سخت افزاری؟! و اینکه این اتفاق (خاموش شدن سیستم بر اثر کرش و یا ....) مشکلی جدی است و نیاز به پیگیری دارد؟!
ali_mohandes
27-08-2014, 05:05
شاید پاور مشکل پیداکرده بایه پاوردیگه سیستم رو تست کنید
فکر نمی کنم مشکل از پاور باشه ، پاور رو حدود 3 ماهه که تهیه کردم GREEN 600 HP
بعد از خاموش شدن ، سیستم رو بلافاصله روشن کردم و چند ساعت بدون مشکل کار کرد البته دیگه بازی رو اجرا نکردم.
ali_mohandes
27-08-2014, 10:15
فکر نمی کنم مشکل از پاور باشه ، پاور رو حدود 3 ماهه که تهیه کردم GREEN 600 HP
بعد از خاموش شدن ، سیستم رو بلافاصله روشن کردم و چند ساعت بدون مشکل کار کرد البته دیگه بازی رو اجرا نکردم.
بله پاور مشگل نداره گرین بهترنه
شاید اون موقع که هنگکرده یه مشکل پی اومده اگه بازم بازی رو اجرا کردی وچنین مشکلی پیش اومد یه بار ویندوز عوض کن ببین سیستمت بای از وییروس پاک باشه نرم افزار سنگین اجرا نباشه نرم افزار های مورد نیاز نصب باشه
سلام
در حال اجرای بازی (کانتر1.6 آنلاین) بازی به اصطلاح گیر کرد و alt+tab و ctrl+alt+del هم از کار افتاد، ریستارت کیس هم عمل نمی کرد و بعد از چند بار زدن دکمه ریستارت سیستم خاموش شد!
به نظر شما دوستان مشکل فوق ممکن است نرم افزاری باشد یا سخت افزاری؟! و اینکه این اتفاق (خاموش شدن سیستم بر اثر کرش و یا ....) مشکلی جدی است و نیاز به پیگیری دارد؟!
خاموش شدن سیستم علت های مختلفی داره ویندوز ویروس دمای قطعات پاور و مین این موارد باید بررسی بشه
علت های دیگر هم مثل تداخل سخت افزاری
roya.rashidi
27-08-2014, 20:25
سلام
حالا یه بار اینجوری شده اشکال نداره . بعضی وقتا پیش میاد .
بنظرم بیشتر بخاطر ویندوز و بازی یا برنامه های کرک شده اس که این باگ ها تو هنگام اجرا پیش میاد .
اگه تکرار شد رسیدگی کنید.
ریستارت دکمه هم احتمالا از کیس یا مادر برد مشکل داره شاید شلو وله چیزیش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.