PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویندوز ویوئر ، مای کامپیوتر

o3tad
26-08-2014, 17:30
سلام دوتا سوال
از ویندوز 8
---
اول اینکه چجوری این مشکل زرد بودن رو حل کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوم اینکه چجوری مای کامپیوتر رو بیارم رو دستکتاپ ، مثل سون که از استارت میشد اورد
نمی خوام شرتکات مای کامپیوتر باشه میخوام خودش باشه با راست کلیک برم تو دیوایس منیجر :n11:

ali_mohandes
26-08-2014, 17:33
سلام دوتا سوال
از ویندوز 8
---

دوم اینکه چجوری مای کامپیوتر رو بیارم رو دستکتاپ ، مثل سون که از استارت میشد اورد
نمی خوام شرتکات مای کامپیوتر باشه میخوام خودش باشه با راست کلیک برم تو دیوایس منیجر :n11:

منظ.رتون از زرد بودن چیه؟
بعداز اکتیو کردن ویندوز خود مای کامپیوتر به روی دسکتاپ اضافه میشه

roya.rashidi
26-08-2014, 17:50
my Computer یا This PC
باید رو دستکاپ راس کلیک کنی Prsonalize بعد Change desktop icons رو انتخاب کن . هرکدومو خاستی تیکشو بزن.
...
اون عکسم اگه مطمعنی درسته (که بعید میدونم) باید مانیتورتو تنظیم کنی.ولی عکسه مشکل داره . اگه لپتاب داری باید زاویه دید مانیتورتو درس کنی.

o3tad
26-08-2014, 19:34
زرد بودن منظورم اینکه فضای سفید اطرف عکس که ماله محیط ویندوز ویوئر هست زرده یعنی کلا یه لایه ی زرد روی این پنجرست ولی مشکلی از بابت گرافیک و ویندوز نیست
چون : اگه به بالای پنجره دقت کنید زرد نیست فقط تو این پنجره این مشکل هست من اگه برم تو حالت اسلاید شو این مشکل نیست ولی همینجور این مشکل هست
پ ن : ویندوزم درست اکتیو شده ....:n06:

roya.rashidi
26-08-2014, 21:33
زرد بودن منظورم اینکه فضای سفید اطرف عکس که ماله محیط ویندوز ویوئر هست زرده یعنی کلا یه لایه ی زرد روی این پنجرست ولی مشکلی از بابت گرافیک و ویندوز نیست
چون : اگه به بالای پنجره دقت کنید زرد نیست فقط تو این پنجره این مشکل هست من اگه برم تو حالت اسلاید شو این مشکل نیست ولی همینجور این مشکل هست
اها گرفتم .
گرافیکت amd هستش ؟درسته ؟ اگه اره بگم چیکار کن .چون طولانیه باید برات عکس بزارم .

o3tad
26-08-2014, 22:31
نه nvidia هست :n02:

roya.rashidi
26-08-2014, 22:38
نه nvidia هست :n02:

خب واسه من وقتی رنگم دقیقا مثل شما میشه که این گزینه ( با پیکان نشون دادم) فعال باشه . شمام بگرد این گزینرو پیدا کن حتما درس میشه . اگه تنظیمات دیگه هم داشت دستگاریش کن رنگتو انتخاب کن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ali_mohandes
27-08-2014, 05:10

اگه ویندوز اکتیوشده همون کاری رو بکنید که roya rashidiگهتند درمورد صفحه هم تنظیمات گرافیکی باید انجامبشه

o3tad
27-08-2014, 20:05
نشد و نداره

roya.rashidi
27-08-2014, 20:09
نشد و نداره
حالا حتما نباید عینا اون گزینه رو داشته باشه .کلا مربوط به دمای رنگ هستش .
بنظرم گرافیتونون یه بارکامل Uninstall کنید بعد نصب کنید .

Dew Drop
28-08-2014, 01:04
سلام دوتا سوال
از ویندوز 8
---

:n11:

سلام
در کنترل پنل برید color management
بعد use my setting for the device رو تیک بزنید
تو پنجره‎ی پایین اگه پروفایلی هست اون رو remove کنید
بعد با یه بار ریستارت کردن مشکلتون حل میشه ولی میتونید این کار رو هم در ادامه‎اش انجام بدید
در همون قسمت رو add کلیک کنید و بین گزینه ها این رو انتخاب کنید sRGB IEC61966-2.1
و بعد Set as Default Profile رو بزنید و بعد ریستارت کنید.

o3tad
08-10-2014, 13:43
سلام
در کنترل پنل برید color management
بعد use my setting for the device رو تیک بزنید
تو پنجره‎ی پایین اگه پروفایلی هست اون رو remove کنید
بعد با یه بار ریستارت کردن مشکلتون حل میشه ولی میتونید این کار رو هم در ادامه‎اش انجام بدید
در همون قسمت رو add کلیک کنید و بین گزینه ها این رو انتخاب کنید sRGB IEC61966-2.1
و بعد Set as Default Profile رو بزنید و بعد ریستارت کنید.

خیــلی خیـــلی ممنون :11: