ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چایی خوری

Reza Azimy_RW
26-08-2014, 12:50
سلام خدمت اساتید
ما کلا خانوادگی خیلی چایی میخوریم . یعنی من 100 درصد بهش اعتیاد دارم حده اکثر نیم ساعت یه بار باید چایی بخورم . قبل از غذا بعد از غذا خلاصه همیشه در حال چایی خوردنم اگر هم برم چایی بخورم و نباشه یه حسه بدی بهم دست میده . میخاستم بدونم آیا ضرر داره یا چقدر سود داره شنیدم مثلا بعد از غذا ویتامینای غذا رو از بین میبره و ...
آیا به کم خونی ارتباط داره
آیا کم خونی با افسردگی ارتباط داره
در کل اگه راهنماییی کنید خیلی ممنون میشم :n12:

Atghia
26-08-2014, 13:07
از نظر علمی چای دارای ترکیباتی به ‌نام تانن است که مزه‌ی تلخ چای را ایجاد می کند. تانن‌ها با آهن ایجاد رسوب می‌ نمایند و این رسوب به دلیل درشتی ملکول و سنگینی، غیر قابل جذب است. لذا در صورتی که غذای مصرفی دارای آهن بوده و بلافاصله بعد از آن چای پُررنگ به مقدار زیاد مصرف شود، از جذب آهن آن جلوگیری می کند و بهتر است از چای کم ‌رنگ به میزان کم و با اندکی زمان پس از صرف غذا، به‌ خوردن آن مبادرت کرد.همانطور که گفته شد بهترین زمان برای نوشیدن چای حدود یک ساعت ونیم تا دو ساعت بعد از غذا و یا قبل از غذا می باشد.

+

همینطور من شنیدم که چای پررنگ برای کلیه مضر هست ((بیشتر برای کسانی که مستعد سنگ کلیه هستند
))

و همچنین چای داغ که اگر بیش از اندازه داغ مصرف بشه در دراز مدت احتمال ابتلای به سرطان مری رو افزایش میده

Reza Azimy_RW
26-08-2014, 21:05
خیلی خیلی ممنون دوست عزیز :n12:

laxer
27-08-2014, 22:12
چایی از نظر من مضر ترین نوشیدنی در نوع خودشه.

تاثیرات زیاد بر سیستم سمپاتیک , مشکلات کلیوی هزاران عوارض دیگر.

به قول یکی از خبر گذاری های: " چای!...این افیون محبوب مجاز"

Reza Azimy_RW
27-08-2014, 23:42

از نظر شما ؟!
میشه بگین واسه حرفاتون چه منابعی دارین ؟:n06:
راستی یه سوال دیگه هم داشتم همون بالا پرسیدم کسی جواب نداد کم خونی ربطی به افسردگی داره ؟!

laxer
28-08-2014, 10:16
منابع رو میتونید با یه سرچ ساده در گوگل بدست بیارید.

کم خونی هم علاءم شبه افسردگی ایجاد میکنه، بی حالی ، کم حوصلگی و ضعف روانی.

SAEED 120
28-08-2014, 10:25

تاثیرات زیاد بر سیستم سمپاتیک , مشکلات کلیوی هزاران عوارض دیگر.

به قول یکی از خبر گذاری های: " چای!...این افیون محبوب مجاز"

منابع رو میتونید با یه سرچ ساده در گوگل بدست بیارید.

ما که هر چی سرچ کردیم خواص بود :7:

چاي به عنوان ضد ويروس
چاي شايد به سبب داشتن انواع تانن كه به ان طعم مخصوصي را مي دهد ،بدون ترديد يك ضد باكتري و پد ويروس است.در 1940 دانشمندان آمريكايي كشف كرده اند كه تانن يك نوع ويروس آنفلوانزا را منترل مي نمايد.دانشمندان اخيرا پس از تحقيقاتي اعلام نمودند كه چاي ه صورت مايع دم شده است و همچنين تانن چاي ،ويروس تب خال را مهار ميكند ولي فقط دم كرده آن فعاليت ويروس پوليو رامتوقف مي سازد

چاي به عنوان نوشابه ضد سرطان
دانشمندان هر سال از عمر پژوهشي آنها مي گذرد بيشتر به ضد سرطان بودند چاي معتقد مي شوند.تحقيقات نشان مي دهد همان انواع تاننهاي موجود در چاي كه ويروسها و باكتري ها را از بين مي برد ةمي توان پيشرفت انواعي از سرطان را نيز متوقف كرد

آثار چاي در بيماري هاي قلبي و عروقي
دانشمندان روسي پس از اجراي طرحهاي تحقيقاتي گسترده اي روي بيماران دريافته اند كه چاي بخصوص كاتچينهاي موجود در چاي آثار نيرومندي براي تاخير انداختن پيشرفت تصلب شرايين و تقويت عروق مويين ورقيق كننده خون و كاهش دهنده فشار خون،در متابوليسم بدن انسان دارد

چاي به عناون مسكن ملايم و كاهنده فشار خون
دانشمندا و محققان كاليفرنيا در 1984 گزارش نمودند چاي سبز كه كافئين آن گرفته شده باشد خاصيت مسكن ملايم در موش نشان داده است. طبق نظر دكتر جيمز هانري يكي از استادان روانپزشكي در دانشكده پزشكي لوماليندا،چاي بدون كافئين تاثيري كه روي اعصاب مركزي و سيستم اعصاب و ترشحات غدد داخلي جانوران مي گذارد به نظر مي رسد كه اثر مسكن وآرامبخش دارد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%B1%D8%A7%D8%AA%20%DA%86%D8%A7%D9%8A/

اینم یه سایت دیگه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا می دانید همین چای سیاهی که هر روز دم می کنید و نوش جان می کنید دارای فوایدی بسیار زیادی است؟دو فنجان چای به اندازه پنج وعده سبزی، آنتی اكسیدان دارد.
چای از تشكیل لخته‌های خونی در سرخرگ‌های اصلی جلوگیری می‌كند. پلاك‌ها در واقع تركیبی از چربی خطرناك و كلسترول هستند.
مصرف روزانه سه فنجان چای راهكاری موثر برای جلوگیری از حمله قلبی و سكته مغزی است.
به گزارش ایسنا، پزشكان دانشگاه غرب استرالیا در یك بازبینی جدید یادآور شدند كه نوشیدن منظم چای سیاه یا چای سبز می‌تواند 11 درصد خطر حمله قلبی و بیماری‌های قلبی را كاهش دهد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

laxer
28-08-2014, 12:51
خب دوست عزیز شما که این همه خواص از چای ذکر کردید دیگه تاپیک زدنو سوال پرسیدنتون چی بود؟
برای اینکه شما چای خور قهاری هستید احساس میکنم روی چای تعصب دارید و وقتی میگم ضرر داره ناراحت میشید.

درضمن به جای "فواید چای" ، "مضرات چای" رو سرچ کنید.

bas ali
28-08-2014, 13:10
دوستان چای ترش رو هم امتحان کنن خیلی خوش طعمه و پر از خاصیته مخصوصا اگه با چای سبز قاطی کنین خیلی طعم دلپزیر و ملایمی پیدا میکنه .
همیشه بیاد داشته باشین که هرچیزی که کافیین داشته باشه اعم از چای و قهوه رو بعد از غذا نخورین چون اهن غذا رو از بین میبره و کم خونی بدنبال داره

Reza Azimy_RW
28-08-2014, 20:57
خب دوست عزیز شما که این همه خواص از چای ذکر کردید دیگه تاپیک زدنو سوال پرسیدنتون چی بود؟
برای اینکه شما چای خور قهاری هستید احساس میکنم روی چای تعصب دارید و وقتی میگم ضرر داره ناراحت میشید.

درضمن به جای "فواید چای" ، "مضرات چای" رو سرچ کنید.

دوست عزیز اشتباه گرفتین یکی دیگه فواید چای رو نوشته بود نه من( زننده تایپیک:دی)

کم خونی هم علاءم شبه افسردگی ایجاد میکنه، بی حالی ، کم حوصلگی و ضعف روانی.

ممنون عزیز چه درمانی واسش هست ؟

laxer
28-08-2014, 21:43
:n26: بله بنده اشتباه گرفتم ، عذر میخوام.

بسته به نوع کم خونی درمان هم متفاوت است.
معمولترین نوع کمخونی ، کم خونی فقر آهنه که با قرص های آهن درمان میشه.

roya.rashidi
28-08-2014, 21:52
سلام چای سبز هم مثل چای سیاه مضر هست ؟؟ آهنو از بین میبره ؟؟
تاثیر دارو هام از بین میره ؟؟
..
(راستی جواب سوالامو در صورت مصرف زیاد مثلا روزی 10تا لیوان بدین ) ممنون

ms368
28-08-2014, 22:21
:n26: بله بنده اشتباه گرفتم ، عذر میخوام.

بسته به نوع کم خونی درمان هم متفاوت است.
معمولترین نوع کمخونی ، کم خونی فقر آهنه که با قرص های آهن درمان میشه.

اگه ما ۹۰ روز این قرصا رو مصرف کنیم
ممکنه بعد از چند سال دوباره به فقر آهن مبتلا شیم ؟
من حس میکنم دوباره کم خون شدم٬ میخوام برم آزمایش بدم
درضمن اگه یه جا از بدنم حتی یه خراش کوچیک بیوفته٬ هفته ها زمان میبره تا خوب شه .
خیلی وقته میخوام برم
اما نمیدونم دقیقا کدوم دکتر یا متخصص باید رفت .

Reza Azimy_RW
28-08-2014, 23:09
ممنون دوست عزیز :n12:

اگه یه جا از بدنم حتی یه خراش کوچیک بیوفته٬ هفته ها زمان میبره تا خوب شه .
چند تا از فک فامیلای ما این مشکلو داشتن بعد معلوم شد کمبود پلاکت خون دارن و این در اثر سرطان خونه و چند تا شون مردن یکیشون هنوز زندس :دی

hajoo
28-08-2014, 23:46
چاي نوشيدني مضري نيست. زياد مصرف نكنيد و با غذا هم فاصله داشته باشه.

اگه ما ۹۰ روز این قرصا رو مصرف کنیم
ممکنه بعد از چند سال دوباره به فقر آهن مبتلا شیم ؟
من حس میکنم دوباره کم خون شدم٬ میخوام برم آزمایش بدم
درضمن اگه یه جا از بدنم حتی یه خراش کوچیک بیوفته٬ هفته ها زمان میبره تا خوب شه .
خیلی وقته میخوام برم
اما نمیدونم دقیقا کدوم دکتر یا متخصص باید رفت .

شما براي پيگيري كم خوني و تاخير در ترميم زخم به متخصص داخلي مراجعه كنيد
در ضمن مصرف قرص آهن چند سال پيش ،براي هميشه از كم خوني جلوگيري نميكنه

Sent from my iPhone using Tapatalk

ms368
28-08-2014, 23:53
چند تا از فک فامیلای ما این مشکلو داشتن بعد معلوم شد کمبود پلاکت خون دارن و این در اثر سرطان خونه و چند تا شون مردن یکیشون هنوز زندس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هیچی دیگه٬ یدفه بگو سرطان داری خلاص :n28:

شما براي پيگيري كم خوني و تاخير در ترميم زخم به متخصص داخلي مراجعه كنيد
در ضمن مصرف قرص آهن چند سال پيش ،براي هميشه از كم خوني جلوگيري نميكنه
Sent from my iPhone using Tapatalk

همینو میخواستم بدونم :n16:

Ghaioom
06-12-2015, 22:09
از یکی شنیدم میگف چایی بعد یک ساعت که دم کشیده بخوری زرر داره! میگفت چایی فلان چیز داره. یادم نیست چی گفت. میگفت خیلی زرر داره. تایید میکنید؟میگفت باید تازه دم بخوری!

laxer
06-12-2015, 23:42
این چند سال که چایی خوردین و زنده موندید به همان منوال و روال چای خوردن را ادامه دهید تضمین کتبی میکنم چیزیتون نمیشه :)

iranch
06-12-2015, 23:54
سلام
به نظر من به شرطی به عطر و رنگ و افزودنی نخورید و چایی بخورید!!
من خودم چای میگرفتم و دیدیم تا آب داغ میریزمف میشه مشکی! و زود تلخ میشه! حتی در لیوان هم رنگ به جا میزاشت..
خلاصه زدم تو کار چای ایرانی.. چای شمال. بهترین نوعش ، شاید کمتر از نصف چای وارداتی باشه قیمت ش!!
خیلی سبک هست..تلخ نمیشه و رنگ و این چیزها نداره
خیلی خیالم راحت شده انصافا
حالا من جنوب کشور زندگی میکنم. فکر نکنید چای می کارم و تبلیغ میکنم :n02: