مشاهده نسخه کامل
: خرید تا 12 میلیون - پژو استیشن - سمند - 405
aaaammmm87
26-08-2014, 12:01
سلام
12 میلیون دارم و پرایدم نمیخوام بخرم .بین این سه تا ماشین موندم نمیدونم چی کنم .
فنی ماشین خیلی خیلی واسم مهمه نمیخوام همش تو این تعمیر گاه به اون تعمیر گاه باشم .سقف و ستون و شاسیشم پلمپ باشه .
پژو استیشن بهترین مدلی که میتونم انتخاب کنم چیه ؟
بین سمند و 405 بنظرم بخاطر سنگینی سمند ،سمند ضعیف تره ؟
اگه پیشنهاد دیگه ای بجر پراید دارید بفرمایید .
aaaammmm87
10-09-2014, 18:42
سلام
کسی از قیمت و شرایط پژو استیشن خبر نداره ؟
با 10-12 تومن چه مدلی رو میتونم پیدا کنم ؟
LOVEFORLOVE
11-09-2014, 12:37
بنظرم روا بگیر
hamid.1992
12-09-2014, 01:15
سلام
12 میلیون دارم و پرایدم نمیخوام بخرم .بین این سه تا ماشین موندم نمیدونم چی کنم .
فنی ماشین خیلی خیلی واسم مهمه نمیخوام همش تو این تعمیر گاه به اون تعمیر گاه باشم .سقف و ستون و شاسیشم پلمپ باشه .
عزیز من تجربه زیادی ندارم ولی فکر میکنم که ماشین بخر که اول فنی سالم باشه بعد اپشن راحتی و زیبایی ..... و باتوجه به این رنج قیمتی که میگی بنظرم میتونی یه 405 مدل 85-84 بگیری که خب عمرشو کرده و باید هر موقعی اماده یه ماجرا باشی .......... پرایدم ماشین بدی نیستا ( البته این روزا دیگه ....... ) :n13:
keyhantaktaz
12-09-2014, 14:27
بهترین گزینه = پراید
D o l f i n
12-09-2014, 22:59
سلام
بنظر من اگه برات مقدوره حتما افزایش بودجه بده حالا چه وام و چه راه دیگه ای
من خودم چند روز پیش یه پراید 85 داشتم فروختم 11 تومن رفتم بازار که یه ماشین نهایت 15 تومنی بخرم نظرمم رو 405 بود ولی اصلا با این قیمت نشد یه ماشین سرحال و سالم پیدا کنم جوری که پشیمون شده بودم از فروش ماشینم اخرش دل رو به دریا زدم و یک 405 مدل 90 گرفتم البته با چک و دردسر ولی حداقل دیگه خیالم راحته که ماشین طوریش نیست و هزار بار تعمیرگاه نرفته هزار دست نچرخیده و هزار بار کفر صاحبش رو درنیاورده خلاصه سرت رو درد نیارم با این مبلغ فقط میشه پراید گرفت مدلهای 87 /88 میشه خرید که اگه فقط تو شهر تردد دارید و خارج شهر نمیرید بهترین گزینه اس حتی با مبلغ 15 تومن هم 405 خوب گیر نمیاد والا طرفهای ما مدلهای 85 زیر 15 تومن نیست حالا چطور دوستان میگن با این مبلغ میشه مدل 85 گرفت
aaaammmm87
13-09-2014, 23:46
بنظر من اگه برات مقدوره حتما افزایش بودجه بده حالا چه وام و چه راه دیگه ای
من خودم چند روز پیش یه پراید 85 داشتم فروختم 11 تومن رفتم بازار که یه ماشین نهایت 15 تومنی بخرم نظرمم رو 405 بود ولی اصلا با این قیمت نشد یه ماشین سرحال و سالم پیدا کنم جوری که پشیمون شده بودم از فروش ماشینم اخرش دل رو به دریا زدم و یک 405 مدل 90 گرفتم البته با چک و دردسر ولی حداقل دیگه خیالم راحته که ماشین طوریش نیست و هزار بار تعمیرگاه نرفته هزار دست نچرخیده و هزار بار کفر صاحبش رو درنیاورده خلاصه سرت رو درد نیارم با این مبلغ فقط میشه پراید گرفت مدلهای 87 /88 میشه خرید که اگه فقط تو شهر تردد دارید و خارج شهر نمیرید بهترین گزینه اس حتی با مبلغ 15 تومن هم 405 خوب گیر نمیاد والا طرفهای ما مدلهای 85 زیر 15 تومن نیست حالا چطور دوستان میگن با این مبلغ میشه مدل 85 گرفت
چون بیشتر کارم تو جاده ست پراید به دردم نمیخوره و متاسفانه پولمم از این بیشتر نمیشه .راجب پژو استیشن اطلاعاتی ندارین ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.