مشاهده نسخه کامل
: بد سکتور در تست هارد و رفع ان
Reza R"ch
25-08-2014, 15:38
سلام
من یک هارد 250 دارم که میخوام بفروشمش،بنا به شنیده ها قبلش یک تست با نرم افزار HD Tune ازش گرفتم که توی تست 1 بدسکتور دیده میشه! با یکم جست و جو شنیدم که مثل اینکه با فرمت سطح پایین (Low Level Format) امکانش هست که این بدسکتور از بین بره.با توجه به این که میخوام بفروشمش و ترجیح میدم که اطلاعاتش بازیابی نشه تصمیم به فرمت کردن هارد گرفتم.
ممنون میشم یک نرم افزار برای فرمت سطح پایین معرفی کنید که کار باهاش ساده باشه و زیاد دنگ و فنگ نداشته باشه!همچنین روش ایمن و مطمئن برای فرمت کردن رو هم بگید.
با تشکر:n16:
اسم و مشخصات هارد هم در عکس مشخصه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
25-08-2014, 15:46
سلام
من یک هارد 250 دارم که میخوام بفروشمش،بنا به شنیده ها قبلش یک تست با نرم افزار HD Tune ازش گرفتم که توی تست 1 بدسکتور دیده میشه! با یکم جست و جو شنیدم که مثل اینکه با فرمت سطح پایین (Low Level Format) امکانش هست که این بدسکتور از بین بره.با توجه به این که میخوام بفروشمش و ترجیح میدم که اطلاعاتش بازیابی نشه تصمیم به فرمت کردن هارد گرفتم.
ممنون میشم یک نرم افزار برای فرمت سطح پایین معرفی کنید که کار باهاش ساده باشه و زیاد دنگ و فنگ نداشته باشه!همچنین روش ایمن و مطمئن برای فرمت کردن رو هم بگید.
با تشکر:n16:
اسم و مشخصات هارد هم در عکس مشخصه:
سلام .
ميتونيد با اسفاده از برنامه SeaTools for DOS كه در سايت سيگيت هست هارد ديسك را Zero Fill كنيد كه شايد مورد Current pending Sector برطرف شود (و يا حتي بدتر شود) . ولي در مورد Reallocated Sector Count كاري نميتوانيد انجام بدهيد . با Zero fill كردن (يا صفر كردن سكتورها) ميتونيد مطمئن باشيد كه اطلاعات بطور غيرقابل بازيابي از بين ميرود . دقت كنيد كه در عمليات Zero fill كردن ، هارد ديسك به مدت طولاني درگير خواهد بود ؛ توصيه ميكنم دماي آن را كنترل و در صورت لزوم از فن استفاده كنيد .
بعد از اتمام عمليات Zero fill ، هارد ديسك بايستي Initialize و سپس پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت شود .
Reza R"ch
25-08-2014, 15:57
سلام .
ميتونيد با اسفاده از برنامه SeaTools for DOS كه در سايت سيگيت هست هارد ديسك را Zero Fill كنيد كه شايد مورد Current pending Sector برطرف شود (و يا حتي بدتر شود) . ولي در مورد Reallocated Sector Count كاري نميتوانيد انجام بدهيد . با Zero fill كردن (يا صفر كردن سكتورها) ميتونيد مطمئن باشيد كه اطلاعات بطور غيرقابل بازيابي از بين ميرود . دقت كنيد كه در عمليات Zero fill كردن ، هارد ديسك به مدت طولاني درگير خواهد بود ؛ توصيه ميكنم دماي آن را كنترل و در صورت لزوم از فن استفاده كنيد .
بعد از اتمام عمليات Zero fill ، هارد ديسك بايستي Initialize و سپس پارتيشن بندي و با فايل سيستم NTFS فرمت شود .
اگه اون دو مورد در بخش health مشکل خاصی نیست که من ترجیح میدم ریسک نکنم و بزارم همون طور بمونه!
با Zero fill كردن احتمال برطرف شدن اون بدسکتور وجود داره؟!
کلا راحت ترین کار برای برطرف کردن بدسکتور+از بین بردن کامل اطلاعات همین روش هست؟
ممنون
اگه اون دو مورد در بخش health مشکل خاصی نیست که من ترجیح میدم ریسک نکنم و بزارم همون طور بمونه!
کلا راحت ترین کار برای برطرف کردن بدسکتور+از بین بردن کامل اطلاعات همین روش هست؟
ممنون
تضمینی نیست که با فرمت سطح پایین اون relocated sector درست بشه راه دیگر هم استفاده از نرم افزار hdd regenerator است اگه تعداد ارور زیاد نشه مشکلی نیست
ata.royalfalcon
25-08-2014, 16:09
ممنون
كلاً سه مورد هست .
1. در مورد CRC Error در این پست (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) توضیحاتي دادم . موارد گفته شده را انجام بدید و بررسي كنيد كه آيا مقدار نوشته شده در ستون Data به مرور زمان بیشتر میشود یا خیر .
2. در مورد Current pending Sector با Zero Fill كردن هارد ديسك ، شايد مشكل برطرف بشود و يا ممكن هست موجب بدتر شدن آن بشود و يا ممكن هست هيچ تاثيري نداشته باشد و بهتر نشود . من نميتوتم 100% به شما اطمينان بدم .
3. در مورد Reallocated Sector Count شما هيچ كاري نميتوانيد انجام بدهيد و فقط بايد با استفاده از سخت افزارها و نرم افزارهاي خاص امكان فيكس و ريسيت نمودن SMART هارد ديسك وجود دارد. آخرین بار کی این مورد را چک کردید ؟ اگر خیلی وقت هست که این مورد وجود داشته و تا الان هم بیشتر نشده پس جای نگرانی نیست . ولی اگر نمیدونید پس یک مدت از هارد دیسک استفاده کنید . اگر مقدار آن بطور دائم بیشتر میشود قابل اعتماد نخواهد بود و بایستی تعویض شود.
برنامه اي كه معرفي كردم ، مناسبترين گزينه براي شما هست .
Reza R"ch
25-08-2014, 18:18
برنامه اي كه معرفي كردم ، مناسبترين گزينه براي شما هست .[/QUOTE]
ممنون بابت راهنمایی
گفتم چون میخوام بفروشم زیاد نمیخوام روش کار کنم،فقط یک Zero Fill میکنم بابت اطلاعاتش(میخوام به مغازه بفروشم،خودشان هر کاری خواستن بکنن D: )
نرم افزار SeaTools for DOS رو از سایت سیگیت گرفتم،یک فایل با فرمت ISO بود که بعد از گسترش شد یک سری فایل های دیگه:
باید کل این فایل ها رو توی cd بریزم یا فقط اون فایلی که مشخص کردم(چون بقیه بیشتر توضیحات هستن!)
بعد روش کار خاصی نداره؟میریزم توی cd و میزارم و ویندوز رو ریستارت میکنم و بعد بوت میشه؟(تا حالا با این جور نرم افزار ها کار نکردم!)
خلاصه اگه مورد خاص و مهمی هست بگید که بعدا به دردسر نیوفتم:n09:
شرمنده اینقدر سوال میپرسم،تازه کارم و میخوام کار رو درست انجام بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم ممنونم بابت کمکتون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ata.royalfalcon
25-08-2014, 18:44
فایل ISO را اکسترکت نکنید . باید فايل ISO را با برنامه مناسب مثل iso burner (لينك دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) روي CD رايت كنيد . پس از رايت شدن روي CD ، گزينه اول بوت را روي CD/DVD Drive قرار بديد که به جای بالا آمدن ویندوز این برنامه اجرا میشود . سپس اقدام به Zero fill کردن کنید. دقت کنید که هارد دیسک اشتباهی را انتخاب نکنید که اطلاعات آن از بین میرود .
Reza R"ch
26-08-2014, 22:33
:n08:
عجب وضعی شد!زدم اون نرم افزار رو رایت کردم بعد ریستارت کردم و رفتم توش,یکم گشتم اونZero fill رو پیدا کردم(البته اسمش دقیقا همین نبود)خلاصه زدم بعد ازم خواست تایید کنم بعدش هیچی نشد!دوباره زدم بازم هیچی نشد!سیستم رو ریستارت کردم دیدم ویندوز بالا نیومد,بعدش ویندوز رو دوباره نصب کردم بعد که تست گرفتم هم اون ارور رفع شده بود هم اون بدسکتور!من باش فکر میکردم ۵_۶ ساعت طول میکشه:n08:
تشکر بابت راهنمایی:n16:
ata.royalfalcon
26-08-2014, 22:47
:n08:
عجب وضعی شد!زدم اون نرم افزار رو رایت کردم بعد ریستارت کردم و رفتم توش,یکم گشتم اونZero fill رو پیدا کردم(البته اسمش دقیقا همین نبود)خلاصه زدم بعد ازم خواست تایید کنم بعدش هیچی نشد!دوباره زدم بازم هیچی نشد!سیستم رو ریستارت کردم دیدم ویندوز بالا نیومد,بعدش ویندوز رو دوباره نصب کردم بعد که تست گرفتم هم اون ارور رفع شده بود هم اون بدسکتور!من باش فکر میکردم ۵_۶ ساعت طول میکشه:n08:
تشکر بابت راهنمایی:n16:
روی سیستمتان چند تا هارد دیسک نصب هست؟ مطمئنید که با هارد دیسک دیگری اشتباه نگرفتید؟ میتونید دوباره از Health برنامه HDtune مجدداً عکس بگذارید؟
سلام اقای ata من یه سوال دارم خارج از این بحث میتونی کمک کنی راجبه هارد ssd
Reza R"ch
27-08-2014, 09:14
روی سیستمتان چند تا هارد دیسک نصب هست؟ مطمئنید که با هارد دیسک دیگری اشتباه نگرفتید؟ میتونید دوباره از Health برنامه HDtune مجدداً عکس بگذارید؟
سلام
فقط همین یک هارد روی سیستمم هست.
اینم عکس های جدید:
همه چیز درسته دیگه؟!:n13:
ata.royalfalcon
27-08-2014, 09:30
سلام
فقط همین یک هارد روی سیستمم هست.
اینم عکس های جدید:
همه چیز درسته دیگه؟!:n13:
Current pending Sector و همچنين Offline Uncorrectable درست شده . در مورد Reallocated Sector Count هم كاري نميتوانيد انجام بدهيد . در مورد CRC Error هم در مقايسه با عكس قبلي كه گذاشته بوديد بيشتر نشده .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.