ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : HP ProBook 450 G1 - F7Y15ES یا Lenovo IdeaPad Z5070 - A یا 2200000 تومان

Y@var
25-08-2014, 14:22
سلام دوستان

شرمنده بین این دو مدل لپ تاپ تو قیمت دور و بر 2200000 تومان موندم / به نظرتون کدوم بهتره / البته z510 رو هم در نظر داشته باشین اگر بهتره اون رو پیشنهاد بدین / فقط خواهشا دلایل انتخابتون رو هم بگین/کاربردمم که مشخصه و واسه ی بازی و فیلم و موزیک و وبگردیه /

مشخصات مدل اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشخصات مدل دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و اگه مدل بهتری توی این رنج قیمت سراغ دارین لطفا تا نخریدم راهنمایی کنید.

ممنون:n16:

NOR-1
25-08-2014, 18:33
z510 بهتره چون محاسنش نسبت به z5070 گرافیک قویتر cpu قویتر اسپیکر قویتر ام معایبش رزولوشن پایین تر گرما بیشتر باتری ضعیف تر

تو اون رنج بهترین مدل همینه

Y@var
25-08-2014, 23:11
خیلی ممنون فقط چند تا ابهام

اول اینکه قبول دارم 5070 مدل گرافیک ضعیف تره ولی هرچی باشه 4گیگه و z510 دو گیگ؟پس چطوری اونیکی بهتره؟هر کدوم تو کجاها برتری نسبت به اونیکی دارن؟
دوم اینکه من شنیدم سی پی یو 5070 واسه یه کاربر معمولی مثل من که کارای سنگین مهندسی و انیمیشن انجام نمیده همین سی پی یو سی یو کافیه و لازم نیست قویتر باشه که باعث داغی ممتد سی پی یو موقع بازی بشه؟و یا اینکه اکثر اوقات هیچ بهره ای از قدرت سی پی یوه قویتر نبرم
سوم اینکه صفحه نمایش 5070 در چه . حد بهتره؟منظورم اینم که محسوسه؟آخه من زیاد پای لپتاپ میشینم و صفحه نمایش برای اذیت نشدن چشمم برام مهمه

خلاصه با وجود این توضیحاتی که در مورد نوع مصرفم دادم هنوز نظرتون با z510هستش؟

ممنون پیشاپیش:n16:

NOR-1
26-08-2014, 00:17
اگه برای بازی میخواین z510 بردارین در غیر این صورت z5070 بهتره
من هم گفتم z5070 گرماش کمتره
کیفیت صفحه هر دو در یک سطحه ولی اگه با لپ تاپ های دیگه مقایسه نکنین خوبه
(صفحش تعریفی نداره)

bijandarbari
26-08-2014, 06:55
سلام

هر دو مدل های مناسبی هستن.
اچ پی صفحه نمایشش ، زاویه دید مناسبی نداره. و کنتراست پایینی داره.که برای فیلم و بازی مناسب نیست.
لنوو رو نمی دونم.

اچ پی در مجموع لپ تاپ خنکی حساب میشه و مشکل گرما نداره.

از نظر کیفیت ساخت ، هر دو خوبن. ولی اچ پی طراحی اش اصولی تر و زیبا تره.
در اچ پی ، پورت msata داره که در آینده میشه در کنار هارددیسک ، داخلش ssd هم نصب کرد.
باتری اچ پی هم مشکلی نداره و قوی هستش.سریع هم شارژ میشه.