مشاهده نسخه کامل
: کمک برای نجات اطلاعات هارد
shrocks2015
25-08-2014, 12:21
:n14: دوستان راهی هست برای فرار از فرمت یک هاردی که درایوش پریده
کلا فضا رو پر ابی رنگ نشان میده .و صفر بایتس . و میگه باید فرمت بشه
:n14: دوستان راهی هست برای فرار از فرمت یک هاردی که درایوش پریده
کلا فضا رو پر ابی رنگ نشان میده .و صفر بایتس . و میگه باید فرمت بشه
فایل سیستم پارتیشن احتمالا raw شده اگه با check disk درست نشد و هارد ویروسی نیست باید کل پارتیشن رو ریکاوری کنید با نرم افزار eases data recovery
راه دیگه استفاده از ویندوزهای لایو مثل لینوکس است ببینید با لینوکس لایو میتونید به اطلاعات اون پارتیشن دسترسی پیدا کنید یا نه
shrocks2015
25-08-2014, 16:13
میشه راجب این دو تا راهی که گفتید یکم بیشتر توضیح بدید؟:n14: اخه این چه بلایی بود نازل شد
میشه راجب این دو تا راهی که گفتید یکم بیشتر توضیح بدید؟:n14: اخه این چه بلایی بود نازل شد
لینوکس لایو بگیرید باهاش سیستم رو بوت کنید داخل سیستم عامل ببینید میتونید به اطلاعات پارتیشن مورد نظر دسترسی داشته باشید یا نه
راه ریکاوری هم اون نرم افزار رو دانلود میکنید در مود compelete ریکاوری میکنید پارتیشن رو و اطلاعات ریکاوری شده را روی یک حجم دیگه میریزید
shrocks2015
26-08-2014, 06:08
دوست عزیز یعنی لینوکس رو نصب کنم چند درصد باز میشه؟ ایا در ویندوز های قدیمی جواب میده؟
دوست عزیز یعنی لینوکس رو نصب کنم چند درصد باز میشه؟ ایا در ویندوز های قدیمی جواب میده؟
نمیخواد لینوکس نصب کنید لینوکس لایو برید بیرون یکی بخرید بوت رو میزارید روی سی دی / دی وی دی اون رو بزارید سیستم عامل از تو سی دی لود میشه و میاد بالا تو hiren boot cd ویندوز mini xp هم است میتونید با اون هم تست کنید
shrocks2015
26-08-2014, 15:28
نصب ویندوز 9xvm ware با توجه به اینکه raw یک پسوند متعلق به ویندوز عامل های قدیمی هست شنیدم باز میشه ایا صحت داره؟
shrocks2015
26-08-2014, 15:57
در ضمن در تست دیسک میگه باید پارتیشن بسازی ایا امیدی هست اگر کسی تست دیسک بلد باشه نجاتش بده؟
شما از باز شدن فایل ها در ویندوز قدیمی اطلاع داری؟
ata.royalfalcon
26-08-2014, 16:16
در ضمن در تست دیسک میگه باید پارتیشن بسازی ایا امیدی هست اگر کسی تست دیسک بلد باشه نجاتش بده؟
شما از باز شدن فایل ها در ویندوز قدیمی اطلاع داری؟
من كه با Test Disk كار كردم (آموزش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) جائي نديدم كه بگه بايد پارتيشن بسازيد . احتمالاً كه داريد اشتباه ميكنيد (يك عكس از آن قسمت اينجا بگذاريد) . ولي واقعاً چرا نميخواهيد با برنامه easeus data recovery wizard professional يك تست كنيد ؟ باور كنيد ريكاوري كردن اطلاعات با اين نرم افزار (و يا ساير نرم افزارهاي مشابه) ساده ترين و آسانترين كار براي شما هست . اگر هم اطلاعات براي شما خيلي اهميت دارد من توصيه ميكنم بفرستيد كلينيكهاي تخصصي .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.