مشاهده نسخه کامل
: ه.ک شدن wifi
metalhead_forever
23-08-2014, 23:24
سلام.
دوستان ما یه همسایه داریم خیلی راحت میاد از wifi ما استفاده میکنه.... تا به حال این کارها رو انجام دادم ولی فایده نداشت:
1- MAC Address دستگاهش رو بلاک کردم... ولی بعد از چند روز دوباره با همون MAC در حالی همجنان تو لیست بلاک هست وصل میشه!!!
2- کار بالا رو برعکس انجام دادم یعنی فقط MAC Address چند تا دستگاه خودم رو Allow کردم باز هم جواب نداد
3- نرم افزار who is on my wifi هم کاربرد نداره چون تو ورژن کرک شده قابلیت بلاک فعال نیست
تنظیمات مودم:
WPA2 Security type
WPS is disabled
SSID is hidden
چیزی که تو نرم افزار who is on my wifi فهمیدم اینه که MAC Address این بابا همش عوض میشه... یعنی مثلا" یکی یکی به رقم هاش اضافه میشه!!!
خوب چه راهی هست که از شر این فرد خلاص بشیم؟!!! پسورد هم همیشه پسورد طولانی متشکل از اعداد و حروف کوچک و بزرگ و علائم و space بوده و هست....
Amin_0913
24-08-2014, 00:03
سلام
پسورد و اسم مودم رو یه بار عوض کنید
حتما هم از رمزگذاری WPA2 با طول رمز 10 کاراکتر به بالا (عدد و حروف و ترجیحا استفاده از 1 یا 2 سمبل مثل %$## )
masoud_iq
24-08-2014, 00:12
سلام دوست عزیز
واقعا برام عجیبه
راهی که الان به ذهنم میرسه اینه که توان ارسالی مودمت رو کم کنی مثلا براش یه آنتن کوچکتر بگیری
شاید ایراد از مودمت باشه فکر کنم تو زمینه امنیت linksys از همه بهتر باشه
Xx Hossein xX
24-08-2014, 00:36
رمز ورود به صفحه ی مدیریت مودم رو عوض کنید و یه چیز واقعا سخت و طولانی بزارید، برای وای فای هم همین کارو بکنید.
ولی در کل عجیبه چون -- کردن پسورد وایفای اونم با این کارایی که شما کردی واقعا سخته، شایدم نشدنی باشه.
اگه میتونی ویندوز رو هم عوض کن شاید Key Logger روی سیستمت نصب باشه.
پیشنهاد میکنم پسوردهای مهمت رو هم تغییر بدی. (بانک و ایمیل)
Amin_0913
24-08-2014, 10:25
رمز ورود به صفحه ی مدیریت مودم رو عوض کنید و یه چیز واقعا سخت و طولانی بزارید، برای وای فای هم همین کارو بکنید.
ولی در کل عجیبه چون -- کردن پسورد وایفای اونم با این کارایی که شما کردی واقعا سخته، شایدم نشدنی باشه.
اگه میتونی ویندوز رو هم عوض کن شاید Key Logger روی سیستمت نصب باشه.
پیشنهاد میکنم پسوردهای مهمت رو هم تغییر بدی. (بانک و ایمیل)
بله این کار دوستمون گفت رو انجام بده
یعنی پسورد کنسول مودمت رو عوض کن
metalhead_forever
24-08-2014, 11:32
با تشکر از همه راهنمایی ها.... خوب من همیشه هر وقت میدیدم این بابا وصل میشه پسورد مودم و wifi رو با هم عوض میکردم (البته پسورد ها یکسان نیستند) یه چیزی که جالبه MAC Address این شخصه... تو عکس زیر ببینید چجوری وصل میشه با MAC Address هایی که فقط تو یه رقم فرق دارن (سه تای آخر)... ip ها که توی عکس نیفتاده به صورت کامل رقم های آخرش به فرم 253، 254 و 255 هست!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز طبق گفته دوستان عمل کنید اگه میتونید و بهترین راه اینه از طریق گوشی خودتون یا یه لب تاب دوستی وارد پنل مدیریت بشید و بعد اونجا هم رمز ادمین که همون صحفه ورورد هست رو عوض کنید متشکل از حروف بزرگ و کوچک و اعداد
بعد پسورد وایفای رو هم طولانی و بزرگ و کوچک رو اضاقه کن wpa2 حتما باشه
شاید یه کی لاگر یا از قبل شما رو -- کرده و این نرم افزار رو گذاشته رو سیستمون بهتره از این طریق استفاده کنید حتما از یه سیستم دیگه وارد تنظیمات مودم بشید و کل تنظیمات رو عوض کنید ضمنا با سیستم خودتون دیگه وارد پنل مدیریت مودم نشید
ببینید درست میشه این مشکل
اگه درست نشد ادرس بده بیام این مخ رو ببینم شاید یه چیزی هم نشون ما داد یا کلاس واسه ما گذاشت:n02:
در اخر هم همه چیز رو قطع کن برو پایین مودم رو بکن تو حلقش :n10:
Amin_0913
26-08-2014, 12:05
شما رو سیستمتون مجازی ساز نصب کردید؟
مثل vmware یا یه چیزی تو این مایه ها؟
Sent from my C6603 using Tapatalk
metalhead_forever
26-08-2014, 14:21
شما رو سیستمتون مجازی ساز نصب کردید؟
مثل vmware یا یه چیزی تو این مایه ها؟
نه نصب نکردم....
سیستم عامل هم ویندوز 8 اورجینال هست
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-08-2014, 18:16
سلام . دانش این هکـر اگر منتشر بشه فاجعه میشه . مشکلتون حل شد ؟
rezalive
27-08-2014, 18:28
درود
اینکار ه*ک خیلی اسونه کافیه یه بکترک داشته باشی
من خودم اینکاره هستم و روششو میدونم و بهترین روش اینه که خاموش کنی وای فای رو اصلا هم کار سختی نیست برای من یه اب خوردنه
اگر هم بخوای بلاکش کنی پشت سر هم مک ادرس رو عوض میکنه و بازم باید بلاک سه ولی اینا مهم نیستن
اگه رو مغزت هست برو شکایت کن:|
metalhead_forever
29-08-2014, 22:55
سلام . دانش این هکـر اگر منتشر بشه فاجعه میشه . مشکلتون حل شد ؟
خیر حل نشد :|
درود
اینکار ه*ک خیلی اسونه کافیه یه بکترک داشته باشی
من خودم اینکاره هستم و روششو میدونم و بهترین روش اینه که خاموش کنی وای فای رو اصلا هم کار سختی نیست برای من یه اب خوردنه
اگر هم بخوای بلاکش کنی پشت سر هم مک ادرس رو عوض میکنه و بازم باید بلاک سه ولی اینا مهم نیستن
اگه رو مغزت هست برو شکایت کن:|
سلام.
مک ادرس رو که عوض میکنه مشخصه.... بلاکش هم کرده بودم بعد کار بر عکس رو انجام دادم یعنی اومدم مک ادرس دستگاه های شناخته شده رو allow کردم یعنی هر چی غیر از اینا هست بلاک میشه.... مسئله اینه با این حال وصل میشه!
MOHAMMAD_ASEMOONI
29-08-2014, 23:15
سلام . کسی غیر از خودتون پاسوورد رو میدونه ؟ نکنه یه نفر توی خونه هست که پاسوورد رو بهش میده ؟
metalhead_forever
29-08-2014, 23:17
سلام . کسی غیر از خودتون پاسوورد رو میدونه ؟ نکنه یه نفر توی خونه هست که پاسوورد رو بهش میده ؟
سلام.
نه هیچ کس نمیدونه
هر بار هم که هــــک میشه ssid و پسورد مودم و پسورد wifi رو عوض میکنم... با یه دستگاه هم این کار رو انجام نمیدم که با keylogger مشکلی باشه...
29-08-2014, 23:31
سلام.
نه هیچ کس نمیدونه
هر بار هم که هــــک میشه ssid و پسورد مودم و پسورد wifi رو عوض میکنم... با یه دستگاه هم این کار رو انجام نمیدم که با keylogger مشکلی باشه...
29-08-2014, 23:51
چند نفر از مودم استفاده میکنند؟؟
مدل مودمتون چیه؟
-- کردن مودم با رمزگذاری wpa مستلزم زمان زیاد و سیستم قوی برای هکر هست
پس فقط یه گزینه میمونه که اونم مهندسی اجتماعی هست که به صورت خلاصه پسوردد رو خودتون دو دستی تقدیمش میکنید
metalhead_forever
29-08-2014, 23:57
password رو هیچکس نمیدونه
مودم DLink DSL2600u
متود رمز گذاری همیشه wpa2 بوده و هست
roya.rashidi
30-08-2014, 00:01
تو زمرات @ و کاراکترهای اضافی بزار .
نمیشه یه کار کنی فقط مک ادرس های خاص رو قبول کرد . مثلا مک ادرسه خودتو بدی با اونایی که میخایی دیگه بقیه رو قبول نکنه.
parham_7
30-08-2014, 00:13
داداش wifi protected setup tool رو خاموش کن بعد رمز رو عوض کن
روش کاره خودم اینه :D:D:D
Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2
roya.rashidi
30-08-2014, 00:22
wpa و wpa2 -- میشه . تو اینترنت اموزشش هست.
بنظرم wep رو امتحان کن . اگرم نشد گزینه های دیگرو تست کن.
parham_7
30-08-2014, 00:43
wpa و wpa2 -- میشه . تو اینترنت اموزشش هست.
بنظرم wep رو امتحان کن . اگرم نشد گزینه های دیگرو تست کن.
برادر چی میگی wep افتضاهه در عرض ۵ دقیقه رمزش رو میشه هکید
roya.rashidi
30-08-2014, 00:47
برادر چی میگی wep افتضاهه در عرض ۵ دقیقه رمزش رو میشه هکید
دعوا داری مگه خواهر . محض تست گفتم.
به هرحال رمزارو تست کن
اگه این راه میشه اینکارو کن.
نمیشه یه کار کنی فقط مک ادرس های خاص رو قبول کرد . مثلا مک ادرسه خودتو بدی با اونایی که میخایی دیگه بقیه رو قبول نکنه.
این هکره کلاس نمیزاره ما هم بریم پیشش یاد بگیریم ؟ :دی
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-08-2014, 04:36
شايد يه بدافزار مثل شعله نصب کرده روی کامپیوتر و همه ی کارهائی رو که انجام میدین و همه پاسووردهاتون رو میبینه ؟
. کامپیوتر رو با یک آنتی ویروس قوی مثل کاسپر چک کنین و برای تغییر رمزها از کیبورد مجازی کامپیوتر یا کیبورد مجازی کاسپر استفاده کنین و نتیجه رو ببینین .
metalhead_forever
30-08-2014, 16:41
دوستان در نهایت من دارم ناامید میشم و یه جورایی تصمیم گرفتیم بی خیال بشم
یه چیزی که خیلی عجیبه اینه که من پسورد رو به هر طریقی عوض میکنم ( با on screen keyboard ، با iPad، با گوشی) کمتر از ده دقیقه طول میکشه تا دوباره وصل بشه...
در مورد روش MAC Address قبلا" هم گفتم فقط به MAC Address های دستگاه های خودم اجازه اتصال دادم....
هر بار که وصل میشه ssid و پسورد مودم و پسورد wifi رو عوض میکنم و انصافا" سخت و بی معنی هم انتخاب میکنم اما ظاهرا" راهی نداره....
فکر کنم باید بی خیال wifi بشم و کلا" برم سراغ کابل...
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-08-2014, 16:59
اتفاقاً بنده هم میخواستم بگم وای فای رو تعطیل کنین تا وقتی که علت مشکل پیدا بشه . یه پیشنهاد دیگه اینکه یک مودم دیگه گیر ببارین گرچه قرض بگیرین چند روز و ببینین نتیجه چی میشه .
bijandarbari
30-08-2014, 17:07
سلام
من مودم وایرلس ام مشکل پیدا کرده بود.
بدون اینکه خودم متوجه بشم و بخوام ، به شبکه وایرلس همسایمون وصل میشد و از وایفای اون استفاده می کردم.
یعنی خیلی راحت وارد تنظیمات مودم اون میشدم از اینترنتش استفاده می کردم.
این قضیه ادامه داشت تا وقتی که وایرلس مودمم کلا از کار افتاد و الان دیگه وایرلسم کار نمیکنه.
منظور اینه که ممکنه مودم adsl همسایتون خراب باشه و ناخواسته وارد مودم بشه.
parham_7
30-08-2014, 17:23
دوستان در نهایت من دارم ناامید میشم و یه جورایی تصمیم گرفتیم بی خیال بشم
یه چیزی که خیلی عجیبه اینه که من پسورد رو به هر طریقی عوض میکنم ( با on screen keyboard ، با iPad، با گوشی) کمتر از ده دقیقه طول میکشه تا دوباره وصل بشه...
در مورد روش MAC Address قبلا" هم گفتم فقط به MAC Address های دستگاه های خودم اجازه اتصال دادم....
هر بار که وصل میشه ssid و پسورد مودم و پسورد wifi رو عوض میکنم و انصافا" سخت و بی معنی هم انتخاب میکنم اما ظاهرا" راهی نداره....
فکر کنم باید بی خیال wifi بشم و کلا" برم سراغ کابل...
داخل تنظیمات مودم رفتی؟ یه چیزی به اسم WPS باید باشه اونو باید خاموش کنی
metalhead_forever
30-08-2014, 17:37
داخل تنظیمات مودم رفتی؟ یه چیزی به اسم WPS باید باشه اونو باید خاموش کنی
WPS خاموشه همیشه هم خاموش بوده...
parham_7
30-08-2014, 18:01
WPS خاموشه همیشه هم خاموش بوده...
خیلی عجیبه :eek:
شرمنده میپرسم ولی مطمئنی حک شدی اصلا؟
metalhead_forever
30-08-2014, 20:00
خیلی عجیبه :eek:
شرمنده میپرسم ولی مطمئنی حک شدی اصلا؟
:n02:
بله
تصاویر who is on my wifi رو ببینی معلومه... نرم افزار lan viewer هم همینو نشون میده...
Amin_0913
30-08-2014, 20:20
یه روز از اینترنت استفاده نکنید
ببینید طرف از اینترنت استفاده میکنه یا نه؟
roya.rashidi
30-08-2014, 21:17
میتونی انتن مودمتو در بیاری تا انت دهی خیلی ضعیف شه و فقط به خودت انتن بده. . یا اینکه مومتو جایی بزاری که دیگه بیشتر جایی که میخایی انتن نده .
MOHAMMAD_ASEMOONI
30-08-2014, 21:57
روتر رو عوض کنین . اگر باز هم پیداش شد پس لایق هست که مردم برند پیشش آموزش هـک یاد بگیرند . :20:
MOHAMMAD_ASEMOONI
31-08-2014, 20:45
یه روز از اینترنت استفاده نکنید ببینید طرف از اینترنت استفاده میکنه یا نه؟سلام . این پیشنهاد خوبیه .حجم ترافیک مصرف شده رو یادداشت کنین و راوتر رو روشن کنین تا بیاد وصل بشه . خودتون هم اصلا استفاده نکنید . بعد از چند ساعت دوباره ترافیک رو چک کنین تا ببینین چقدر بیشتر مصرف شده . اگر حجم بالائی مصرف شده پس دانلود میکنه با اینترت شما . .هر چیزی کشف کردین لطفا در این تاپیک خبر بدین
سلام
درکتون میکنم درد سختیه:n03:
تیک دار کردن گزینه hidebroadcast چیز خوبیه
حالا نه در مورد شما فقط
هرکسی که مودم وایرلس داره.
با اینجام این کار در تنظیمات مودم وقتی وای فای رو سرچ میکنید ssid رو نمیاره و وفقط با وارد کردن اون بصورت دستی میتونید کانکت بشید.
امیدوارم بتونه کمکتون کنه:n16:
metalhead_forever
02-09-2014, 12:49
سلام به همه دوستان و با تشکر از راهنمایی های شما
تقریبا" دو روز میشه دیگه هکر محترم نمیتونه وصل بشه علتش هم اینه که مودم رو گذاشتم یه گوشه خونه که بیشترین فاصله رو با سمت همسایه ها داره و حتی به بعضی نقاط خونه خودم هم نمیرسه چی برسه به بیرون خونه...
kianosh_pc
03-09-2014, 22:43
سلام
بعد قرنی کارم خورد به این فروم دیدم اکانت داشتم قبلا... تایپیک شما نظرمو جلب کرد...
داشتم پستارو میخوندم چند تا نکته رو دوستان فکر کنم از دستشون در رفته...
1-پروتوکل امنیتی WPA/WPA2 به سال 2007 بر میگرده و هنوزم نتونستن الگوریتم اشو بشکونن برای همین از راه کرک کردن وارد میشن ( برای همن بالای 10 کارکتر و حروف و عدد و سمبل و... بزارید که زیادم لازم نیست 10 رقم عدد هم بزارید اون فرد باید 10 میلیارد عدد رو چک کنه رو دستگاهتون که حد اقل من هیچ وقت این کارو نمیکنم :| ...) ولی پروتوکل WEP به سال 1997 بر میگرده :| و با گرفتن 1000 ( یا بالاتر ) تا پاکت از شما رمزتون در میاد در محدوده زمانی 5 تا 10 مین بستگی به فاصله دستگاه شما تا فرد ه.کر هم داره رمزتون به دست میاد. پس قطعا باید WPA/WPA2 استفاده کنید
2-ولی چرا هی ه.ک میشید با این که پسوردو عوض میکنید سختش میکنید و پروتوکل دستگاه هم روی WPA/WPA2 هست؟ بر میگرده به این نکته که من از پستاتون خوندم که یجا گفتید "
WPS خاموشه همیشه هم خاموش بوده..."
خوب عزیز مشکل همین جاست دیگه :n02: شما هی با روش ریور ه.ک میشید مثله اب خوردن وقتی وی پی اس OFF باشه هر رمزی هم بزارید باز اون فرد با 2 تا دستور ساده رمزو به دست میاره پس همیشه WPS رو روشن بزارید. :n16:
موفق باشید./
parham_7
03-09-2014, 22:49
سلام
بعد قرنی کارم خورد به این فروم دیدم اکانت داشتم قبلا... تایپیک شما نظرمو جلب کرد...
داشتم پستارو میخوندم چند تا نکته رو دوستان فکر کنم از دستشون در رفته...
1-پروتوکل امنیتی WPA/WPA2 به سال 2007 بر میگرده و هنوزم نتونستن الگوریتم اشو بشکونن برای همین از راه کرک کردن وارد میشن ( برای همن بالای 10 کارکتر و حروف و عدد و سمبل و... بزارید که زیادم لازم نیست 10 رقم عدد هم بزارید اون فرد باید 10 میلیارد عدد رو چک کنه رو دستگاهتون که حد اقل من هیچ وقت این کارو نمیکنم :| ...) ولی پروتوکل WEP به سال 1997 بر میگرده :| و با گرفتن 1000 ( یا بالاتر ) تا پاکت از شما رمزتون در میاد در محدوده زمانی 5 تا 10 مین بستگی به فاصله دستگاه شما تا فرد ه.کر هم داره رمزتون به دست میاد. پس قطعا باید WPA/WPA2 استفاده کنید
2-ولی چرا هی ه.ک میشید با این که پسوردو عوض میکنید سختش میکنید و پروتوکل دستگاه هم روی WPA/WPA2 هست؟ بر میگرده به این نکته که من از پستاتون خوندم که یجا گفتید "
WPS خاموشه همیشه هم خاموش بوده..."
خوب عزیز مشکل همین جاست دیگه :n02: شما هی با روش ریور ه.ک میشید مثله اب خوردن وقتی وی پی اس OFF باشه هر رمزی هم بزارید باز اون فرد با 2 تا دستور ساده رمزو به دست میاره پس همیشه WPS رو روشن بزارید. :n16:
موفق باشید./
داداش اگه wps روشن باشه داخل ریور پیدا میکنه
راستی شما با عوض کردن جای مودم نتونستین محل تقریبی حکر رو بفهمین؟
roya.rashidi
03-09-2014, 22:51
پروتوکل امنیتی WPA/WPA2 به سال 2007 بر میگرده و هنوزم نتونستن الگوریتم اشو بشکونن
اینو اموزششو دیدم که طرف اینکارو کرده بود ولی خودم جون تست نکردم نمیتونم بگم واقعا میشه یا نه .
10 میلیارد عدد رو چک کنه رو دستگاهتون که حد اقل من هیچ وقت این کارو نمیکنم
اینم که قرار نیست شما چک کنید برنامه اینکارو میکنه که یه روش هـک اسمشم یادم رفته .
باید تاریخ تولد یا اطلاعاتی خاصی داشته باشید که بدید به برنامه اونم طبق اطلاعات اینکارو میکنه . البته یه روش طولانیه .
شنیدم بعضی وقتا سیستم باید یه هفته دائما چک کنه
احتمالا بعد از پیدا کردن رمز باید با سی پی یو خداحافظی کرد:n02:
parham_7
03-09-2014, 22:55
[RIGHT][COLOR=#000000]اینو اموزششو دیدم که طرف اینکارو کرده بود ولی خودم جون تست نکردم نمیتونم بگم واقعا میشه یا نه .
اینم که قرار نیست شما چک کنید برنامه اینکارو میکنه که یه روش هـک اسمشم یادم رفته .
این روش خیلی طول میکشه ایشون گفتن یارو داخل ۱۰ دقیقه رمزشون رو میفهمه
kianosh_pc
03-09-2014, 22:59
داداش اگه wps روشن باشه داخل ریور پیدا میکنه :what:
راستی شما با عوض کردن جای مودم نتونستین محل تقریبی حکر رو بفهمین؟
نزنید این حرفو... :|
موقع اسکن به تارگت هایی میشه اتک زد که WPS Locked = NO باشه که یعنی wps اشون خاموشه... پس باید wps روشن باشه :n27:
roya.rashidi
03-09-2014, 23:04
این روش خیلی طول میکشه ایشون گفتن یارو داخل ۱۰ دقیقه رمزشون رو میفهمه
میدونم منم کلا گفتم دوست عزیز
موقع اسکن به تارگت هایی میشه اتک زد که WPS Locked = NO باشه که یعنی wps اشون خاموشه... پس باید wps روشن باشه
wps مگه چیه ؟؟ مگه همونی نیست که دوتا مودمو رو به هم وصل میکنن:n13:
kianosh_pc
03-09-2014, 23:08
اینو اموزششو دیدم که طرف اینکارو کرده بود ولی خودم جون تست نکردم نمیتونم بگم واقعا میشه یا نه .
باید تاریخ تولد یا اطلاعاتی خاصی داشته باشید که بدید به برنامه اونم طبق اطلاعات اینکارو میکنه . البته یه روش طولانیه .
شنیدم بعضی وقتا سیستم باید یه هفته دائما چک کنه
احتمالا بعد از پیدا کردن رمز باید با سی پی یو خداحافظی کرد:n02:
:| دوست من اگه الگوریتم شکسته بود انجمن های -- رو هوا بودن اطمینان میدم اینطوری نشده...
من خودم تجربه 17&18 مورد کرکینگو داشتم :| بله من چک نمیکنم نرم افزارای مثله aircrack , cudahashcat ,... این کارو میکنن اگه پسورد های 10 رقمیرو چک کنید مثلا با aircrack و cpu تون کولر مناسب نداشته باشه و ضعیف باشه میسوزه ... حتی منم که سی پی یوم 4790 این کارو نمیکنم.
ببینید اون روشی که دارید میگید بازم کرک کردنه تاریخ تولد که کاری نداره کرکش اگه 2 بار پشت سر همم بزنه مثل 13601360 کله پسای 8 رقمی رو روش چک میکنی ( 100 ملیون) برا من تو 25 دقیقه طول میکشه...
roya.rashidi
03-09-2014, 23:11
:| دوست من اگه الگوریتم شکسته بود انجمن های -- رو هوا بودن اطمینان میدم اینطوری نشده...
من خودم تجربه 17&18 مورد کرکینگو داشتم :| بله من چک نمیکنم نرم افزارای مثله aircrack , cudahashcat ,... این کارو میکنن اگه پسورد های 10 رقمیرو چک کنید مثلا با aircrack و cpu تون کولر مناسب نداشته باشه و ضعیف باشه میسوزه ... حتی منم که سی پی یوم 4790 این کارو نمیکنم.
ببینید اون روشی که دارید میگید بازم کرک کردنه تاریخ تولد که کاری نداره کرکش اگه 2 بار پشت سر همم بزنه مثل 13601360 کله پسای 8 رقمی رو روش چک میکنی ( 100 ملیون) برا من تو 25 دقیقه طول میکشه...
اره روش به صرفه ایی نیست . مگه اینکه برای طرف خیلی مهم باشه .
درباره wps هم میشه بگین دقیق چیه
kianosh_pc
03-09-2014, 23:23
اره روش به صرفه ایی نیست . مگه اینکه برای طرف خیلی مهم باشه .
درباره wps هم میشه بگین دقیق چیه
WPS مخفف WiFi protected setup هستش که مربوط به قسمت امنیتی مودم میشه بهتون بگم که با off کردنش مثله اینه که یه باگ رو باز گذاشتین برا فرد ه.کر نرم افزاری به اسم ریور بصورت رندم پسور هایی که احتمال این که رو وا فای اتون گذاشته باشید رو میسازه و تست میکنه... الان دیگه خیلی کم پیش میاد کسی رو wep باشه یا wps اش off باشه که این کاربر هم جز اون افرادن...
roya.rashidi
03-09-2014, 23:31
WPS مخفف WiFi protected setup هستش که مربوط به قسمت امنیتی مودم میشه بهتون بگم که با off کردنش مثله اینه که یه باگ رو باز گذاشتین برا فرد ه.کر نرم افزاری به اسم ریور بصورت رندم پسور هایی که احتمال این که رو وا فای اتون گذاشته باشید رو میسازه و تست میکنه... الان دیگه خیلی کم پیش میاد کسی رو wep باشه یا wps اش off باشه که این کاربر هم جز اون افرادن...
من میخام روشن ازم کد کلاینت میخاد که ؟؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kianosh_pc
03-09-2014, 23:59
من میخام روشن ازم کد کلاینت میخاد که ؟؟:n13:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
والا مودم من اینطوری نیست ولی فک کنم اطلاعاتی که خواسته پشته مودمتون ثبت شده...
parham_7
04-09-2014, 00:43
نزنید این حرفو... :|
موقع اسکن به تارگت هایی میشه اتک زد که WPS Locked = NO باشه که یعنی wps اشون خاموشه... پس باید wps روشن باشه :n27:
من وقتی سرچ میکنم مودم خودم رو که wps اش خاموشه پیدا نمیکنه !
مگه این wps واسه وصل شدن بدون نیاز به رمز عبور نیست یعنی یه پین رو بجای رمز عبور وارد میکنی و وصل میشی درسته؟ من فک میکنم ریور از همین واسه پیدا کردن رمز استفاده میکنه :confused:
این لینک رو ببین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kianosh_pc
04-09-2014, 01:25
من وقتی سرچ میکنم مودم خودم رو که wps اش خاموشه پیدا نمیکنه !
مگه این wps واسه وصل شدن بدون نیاز به رمز عبور نیست یعنی یه پین رو بجای رمز عبور وارد میکنی و وصل میشی درسته؟ من فک میکنم ریور از همین واسه پیدا کردن رمز استفاده میکنه :confused:
بله درسته ریور اون پین رو پیدا میکنه و به مودم نفوذ میکنه و رمز وای فای رو بدست میاره ولی فقط در صورتی که wps اون فرد lock نباشه... در واقع باید lock باشه تا کسی نتونه ازش استفاده کنه.
من چند تا احتمال دیگه رو از قلم انداخته بودم: :n13:
۱- یه برنامه ای هست میریزن روی پی سی ( مثل تروجان) کارش فقط ارسال رمز وای فای هست اگه ه.کر تونسته باشه اینو انتقال بده روی کامپیوتر این فرد خوب هر چقدر هم رمز عوض کنه باز برای ه.کر ارسال میشه باید تسک مننجر رو باز کنید ببینید برنامه ی مشکوکی پیدا نمیکنید که به اینترنت هم متصله یا از فایروال استفاده کنید.
۲-یه احتمال دیگه هم هست اون فرد دفه اول که رمز وا فای رو بدست اورده بود ایپی شما رو در اورده بعد کلا سیستمتون رو ه.ک کرده و اگه حرفه ای باشه همه اطلاعات رو میتونه در بیاره... باید فایروال استفاده کنید حتما پیشنهاد من ESET smart security هست.
parham_7
04-09-2014, 01:30
بله درسته ریور اون پین رو پیدا میکنه و به مودم نفوذ میکنه و رمز وای فای رو بدست میاره ولی فقط در صورتی که wps اون فرد lock نباشه... در واقع باید lock باشه تا کسی نتونه ازش استفاده کنه.
من چند تا احتمال دیگه رو از قلم انداخته بودم: :n13:
۱- یه برنامه ای هست میریزن روی پی سی ( مثل تروجان) کارش فقط ارسال رمز وای فای هست اگه ه.کر تونسته باشه اینو انتقال بده روی کامپیوتر این فرد خوب هر چقدر هم رمز عوض کنه باز برای ه.کر ارسال میشه باید تسک مننجر رو باز کنید ببینید برنامه ی مشکوکی پیدا نمیکنید که به اینترنت هم متصله یا از فایروال استفاده کنید.
۲-یه احتمال دیگه هم هست اون فرد دفه اول که رمز وا فای رو بدست اورده بود ایپی شما رو در اورده بعد کلا سیستمتون رو ه.ک کرده و اگه حرفه ای باشه همه اطلاعات رو میتونه در بیاره... باید فایروال استفاده کنید حتما پیشنهاد من ESET smart security هست.
ممکنه اصلا بطور فیزیکی با فلشی چیزی بک دور رو کامپیوترش نصب کرده باشه چون خیلی سخته که تروجان رو کامپیوتر مشخصی نصب کرد انتی ویروس و فایروال ویندوز رو هم باید غیرفعال کرده باشه... اینطوری خیلی بده اگه درست باشه چون یارو به تمام اطلاعات هارد و وب کم و میکروفون کامپیوتر دسترسی داره :eek:
kianosh_pc
04-09-2014, 02:52
ممکنه اصلا بطور فیزیکی با فلشی چیزی بک دور رو کامپیوترش نصب کرده باشه چون خیلی سخته که تروجان رو کامپیوتر مشخصی نصب کرد انتی ویروس و فایروال ویندوز رو هم باید غیرفعال کرده باشه... اینطوری خیلی بده اگه درست باشه چون یارو به تمام اطلاعات هارد و وب کم و میکروفون کامپیوتر دسترسی داره :eek:
اگه از ریور نبوده فقط میشه همین احتمال هارو داد ( به نحوی مورد اسنیف شدن قرار گرفتن) و اگه فرض کنیم دسترسی فیزیکی هم نداشته ه.کر ( به احتمال زیادم همینطور بوده) از طریق ایپی حمله کرده و اگه موفقیت امیز بوده باشه و تونسته باشه به هارد دسترسی پیدا کنه میتونه رات و تروجان و کلاگیر یا هر چیزی بریزه رو کامیوتر و ...
من میگم یه انتی ویروس و یه فایر وال قوی مثل ESET smart security نصب و اپدیت کنید تا به تمام ردو بدل هایی که بین اینترنت و کلاینت شما هست مطلع بشید...
Amin_0913
04-09-2014, 10:28
من هنوزم شک دارم که ایشون -- شده باشه
تنها راه فهمیدنش به نظرم گزارش گیری از ریز مصرف ترافیک اینترنت بوده
چون به قول دوستمون اگه الگوریتم WPA شکسته میشد الان مودم با سیستم شده بود 1 میلیون تومن
یه سوالم دارم
برای حملات اسنیف یا فیشینگ باید اول به شبکه متصل بشه؟یعنی اول مودم رو -- کنه بعد کیلاگر بذاره؟
kianosh_pc
04-09-2014, 14:42
من هنوزم شک دارم که ایشون -- شده باشه
تنها راه فهمیدنش به نظرم گزارش گیری از ریز مصرف ترافیک اینترنت بوده
چون به قول دوستمون اگه الگوریتم WPA شکسته میشد الان مودم با سیستم شده بود 1 میلیون تومن
یه سوالم دارم
برای حملات اسنیف یا فیشینگ باید اول به شبکه متصل بشه؟یعنی اول مودم رو -- کنه بعد کیلاگر بذاره؟
روش های زیادی میشه طرح ریزی کرد شما ایپی تون رو نباید برا همسایه هیچ وقت اشکار کنید ولی اگه وا فای رو ه.ک کنه ( ایپی هم بدست میاد) و کلاینت ه.کینگ هم بلد باشه دیگه کاری نمیشه کرد... ولی بدون ه.ک کردن سیستم شما و بدون استفاده از کلاگیر یا هر چیزی از روش زیر هم میتونه وارد بشه:
اگه شبکه Wi-Fi شما ه.ک بشه بعد دیگه خیلی کارا از ه.کر بر میاد... یکی از کارای ساده اسنیف کردنتون هست به شبکه شما وصل میشه با یه ابزاری به نام ettercap و چند تا ابزار فرعی دیگه شما رو زیر نظر میگیره یه مثال ساده:
مثلا شما میای p30world یوزر پسو میزنی اون ه.کر تمام این مراحل رو میتونه ببینه یوزر پستو راحت میفهمه...
البته یه روش دیگه هم هست بدون اینکه رمزو داشته باشن اسنیف میکنن ولی من تست نکردم بگم بتون کار میکنه....
در کل Wi-Fi جز نا امن ترین شبکه ها محسوب میشه...
parham_7
04-09-2014, 14:45
روش های زیادی میشه طرح ریزی کرد شما ایپی تون رو نباید برا همسایه هیچ وقت اشکار کنید ولی اگه وا فای رو ه.ک کنه ( ایپی هم بدست میاد) و کلاینت ه.کینگ هم بلد باشه دیگه کاری نمیشه کرد... ولی بدون ه.ک کردن سیستم شما و بدون استفاده از کلاگیر یا هر چیزی از روش زیر هم میتونه وارد بشه:
اگه شبکه Wi-Fi شما ه.ک بشه بعد دیگه خیلی کارا از ه.کر بر میاد... یکی از کارای ساده اسنیف کردنتون هست به شبکه شما وصل میشه با یه ابزاری به نام ettercap و چند تا ابزار فرعی دیگه شما رو زیر نظر میگیره یه مثال ساده:
مثلا شما میای p30world یوزر پسو میزنی اون ه.کر تمام این مراحل رو میتونه ببینه یوزر پستو راحت میفهمه...
البته یه روش دیگه هم هست بدون اینکه رمزو داشته باشن اسنیف میکنن ولی من تست نکردم بگم بتون کار میکنه....
در کل Wi-Fi جز نا امن ترین شبکه ها محسوب میشه...
اره با وایرشارک میشه بدون وصل شدن اسنیف کرد ولی من که چیزی نتونستم باهاش گیر بیارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.