مشاهده نسخه کامل
: اخبار پارازیت ها و تاثیرات مرتبط بر سلامتی
wichidika
23-08-2014, 21:43
رئیس دبیرخانه شورای سیاستگذاری سلامت در گفتوگو با فارس::n16:
گزارش وضعیت پارازیتها به شورای عالی امنیت ملی ارسال شد/ در حال پیگیری نصب دستگاههای سنجش امواج هستیم
رئیس دبیرخانه شورای سیاستگذاری سلامت از ارسال گزارش وضعیت پارازیتها به شورای عالی امنیت ملی خبر داد و گفت: در حال پیگیری هستیم تا دستگاههای سنجش امواج به زودی نصب شوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیرضا دلاوری در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، در رابطه با آخرین وضعیت ارزیابی امواج مغناطیسی و پارازیت در کشور گفت: اکنون نمیتوانیم به طور صریح در مورد این موضوع صحبت کنیم چون برخی از مسائل آن محرمانه است.
وی افزود: اما طبق بررسیهای انجام شده، گزارش کمیتهای که برای بررسی اثرات پارازیت ایجاد شده به شورای عالی امنیت ملی ارسال شده است.
دلاوری گفت: قرار است در شورای عالی امنیت ملی جلساتی با محور اصلی موضوع پارازیت برگزار شود.
رئیس دبیرخانه شورای سیاستگذاری سلامت در رابطه با نصب دستگاه برای سنجش این امواج گفت: در حال پیگیری هستیم که این دستگاهها به زودی نصب شوند و نقاط حساس نیز در حال شناسایی است.
به گزارش فارس، در اردیبهشت ماه امسال بود که حسن هاشمی وزیر بهداشت به فارس گفته بود کارگروهی برای بررسی امواج و پارازیتها در کشور تشکیل شده و شخص رئیس جمهوری پیگیر این موضوع است اما اختلاف نظری برای میزان این امواج و اندازهگیری پارازیت در نقاط مختلف وجود دارد.
وی گفته بود: پارازیتها در همه کشورها وجود دارند اما در مورد اینکه چه مقدار از پارازیتها مضر است، استاندارد بینالمللی برایش تعریف شده است و باید طبق آن اندازهگیری انجام شود.طبق این اندازهگیری که درحال انجام است، مشخص میشود که میزان پارازیت در کشور بیش از استانداردها بوده یا کمتر از آن است.
همچنین وزیر بهداشت تاکید کرده بود: در حال حاضر دستگاه اندازهگیری پارازیتها در کشور وجود دارد و به غیر از وزارت بهداشت، وزارت ارتباطات، سازمان انرژی اتمی و سازمان محیط زیست، گروههایی که در این موضوع دخالتی ندارند به عنوان دستگاههای بیطرف، میزان پارازیتها را اندازهگیری میکنند. اما اختلاف نظری که وجود دارد بر روی میزان اندازهگیری دقیق پارازیتها است، در غیر این صورت کار به خوبی پیش میرود و حتی شخص رئیس جمهوری پیگیر این موضوع است و بارها در این رابطه با مسئولان امر صحبت کرده است و مطمئن باشید از آن بخشی از پارازیتها که به سلامت مردم آسیب میرساند حتماً پیشگیری خواهد شد.
انتهای پیام/
wichidika
26-08-2014, 22:10
چه خبر از پارازیتها؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با توجه به تمام بررسیها و گزارشاتی که برای مشخص شدن آسیبزا بودن امواج پارازیت بر سلامت مردم انجام شده است، اما هیچ نتیجهای بصورت رسمی از این گزارشات به مردم داده نشده است.
به گزارش ایسنا، سلامت نیوز در ادامه نوشت: بنابراین این سوال مطرح است که آیا مردم نمیتوانند از آنچه که برای سلامتیشان مهم است مطلع باشند؟ آیا یک سال برای بررسی مخرب بودن و یا مخرب نبودن پارازیت بر سلامت مردم کافی نبوده است؟
میگوید: فلانی را میشناسی، همان که 5 ماهه باردار بود. همین دیروز بچهاش را سقط کرد. با تعجب و با نگاهی پرسشگرایانه او را مینگرم. او میگوید: دکترش گفته، به خاطر امواج پارازیت است. همین چند روز پیش هم یکی دیگر از دوستانم جنینش را سقط کرد. دکتر گفته بود که مغزش کامل نشده است. احتمال دارد که عقبمانده باشد. علتش را هم گفته، امواج پارازیت است.
این اولین باری نیست که این جملات به گوش من و شما میخورد. حتما بارها از زبان افراد زیادی این جملات را شنیدهاید. گیجی و خستگی، ناشنوایی مزمن، التهابات و سرطانهای پوستی، خونی، نخاع و اختلالات هورمونی (عقیم شدن مردان) و مشکلات باروری (در خانمهای باردار) همه از جمله مواردی هستند که پارازیت را مسبب آن میدانند.
پارازیت چیست؟
حتما این روزها همه منشاء پارازیت را میدانند. پارازیت موج الکترومغناطیسی از نوع "مایکروویو" است. این امواج معمولاً امواج کوتاهبرد است و با فرکانسهای مشابه شبکههای هدف یعنی شبیه به همان امواجی که از شبکه هدف فرستاده میشود، از یک منبع دیگر به خود شبکه هدف فرستاده میشد تا در امواج اصلی که از شبکه هدف فرستاده میشود اختلال ایجاد کند.
انواع و اقسام پارازیتها
اگرچه امواجی که از سوی تلویزیون و موبایل و حتی وایفای مودم شما در فضا ساطع میشود طول عمر شما را کوتاه میکنند و حتی روی حیوانات هم تاثیر منفی میگذارد اما انگار همه انگشت اشارهشان به سوی پارازیت نشانه رفته است.
به طور کلی همان طور که گفته شد، پارازیت امواج الکترومغناطیسی از نوع مایکروویو است که برای ایجاد اختلال در شبکههای تلویزیونی فرستاده میشود. این نوع موجها به دو شیوه تأثیرگذارند. نوع اول پارازیتی است که روی فرستنده ارسال میشود و تاثیری بر جامعه هدف ندارد. اما نوع دوم، پارازیتهای محلی هستند که به آن پارازیتهای افقی نیز گفته میشود. این امواج توسط دستگاههای فرستنده مایکروویو که بر روی دکلها و مناطق مرتفع و بلند نصب میشوند، ارسال میشود. این دستگاهها با فرکانس متغیری که با توجه به دامنه شبکه مورد نظر ایجاد میکنند، بر روی گیرندههای ماهواره اثر میگذارند و مستقیما دریافت سیگنال توسط گیرندهها را مختل میکنند.
به طور معمول برای ایجاد اختلال در دریافت یک فرکانس خاص یا یک محدوده، باید قدرت امواج ارسالی افقی - با توجه به خواست کاربر - برابر یا بیشتر از دامنه اولیه باشد. پس حتی اگر طبق شایعات موجود فرکانس دستگاه جمر یا پارازیتساز هزار برابر دامنه ذکر شده باشد - فارغ از غیر منطقی بودن موضوع - میزان تشعشع برابر با 9 تا 100 MHZ محاسبه میشود که همین شاید عاملی برای متهم کردن آن به سرطانزا بودن باشد.
مخالفان و موافقان و نظرات ضد و نقیض
پارازیتاندازی در ایران هم مخالفان و هم موافقان خود را دارد. عدهای دلیل موافقت با آن را تهاجم فرهنگی از طریق رسانههای بیگانه میدانند و عدهای دیگر آن را مضر سلامت شهروندان میدانند و با آن مخالفت میکنند.
اما در این بین سایت پزشکان بدون مرز اعلام کرده است که اگر شدت امواج پارازیت، میزان در معرض بودن انسان زیاد باشد تأثیر مخربی بر روی سلامت انسان دارد. همچنین گفته شده که امواج مذکور بیشترین تاثیر را روی بافتهای ماهیچهای دارند و در آنها گرما ایجاد میکنند. اما اینکه این نتایج از کدام تحقیقات علمی و توسط چه کسی، چه سازمانی و از چه منبع علمیای به دست آمده مشخص نیست.
علاوه بر این چندی پیش رئیس سازمان صدا و سیما در نشستی در خصوص تأثیر پارازیت بر سلامت شهروندان عنوان کرد: اگر ارسال و دریافت سیگنالها مردم را عقیم میکند باید همه مدیران صدا و سیما عقیم میشدند چون در سازمانی هستند که قدرت سیگنالها 10 برابر بیشتر است.
از طرف دیگر دکتر محمداسماعیل اکبری، رئیس مرکز تحقیقات سرطان با اشاره به گزارش سازمان جهانی بهداشت، گفت: امروزه ثابت شده است که اشعههای الکترومغناطیسی که با عنوان پارازیت از آن یاد میشود، سرطانزا نیستند.
اما از سویی معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست متولی پارازیت در کشور را مخابرات دانست و از تشکیل کمیتهای برای بررسی پارازیت و زیانبار بودن آن در سلامت افراد خبر داد.
اما بعد از اظهارات معصومه ابتکار رئیس سازمان محیط زیست، محمود واعظی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه جلسه هیأت دولت مسئولیت ارسال پارازیت را از وزارتخانه ارتباطات سلب کرد و گفت: بحث پارازیتها مرتبط با وزارتخانه ما نیست، اما کمیتهای برای بررسی این موضوع تشکیل شده است.
وی افزود: ما خواهان صدمه به مردم نیستیم و قطعا در بررسیهای خود اعلام میکنیم که آیا این اتفاقات برای مردم مضر هستند یا خیر.
بررسیها به کجا رسید؟
اما این کش و قوسها برای پیگیری سطانزا بودن امواج پارازیت تا به اینجا ادامه پیدا کرد که چند روز پیش محمود واعظی، وزیر ارتباطات از بررسی موضوع پارازیتها با حضور هفت دستگاه دولتی خبر داد.
وی در رابطه با بررسی اثرات تشعشعات و فرستندههای پارازیت روی سلامت افراد گفت: «سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با همکاری سازمان انرژی اتمی با استفاده از دستگاهی که دارای تجهیزات کامل تشخیص انواع تشعشعات است به بررسی این امواج پرداخت است.»
محمود واعظی در ادامه در خصوص نتایج این گزارشات اشاره کرد و افزود: با توجه به اینکه از وزارت ارتباطات خواسته شده بود که این امواج بررسی و گزارشی تهیه شود؛ این گزارش تهیه شده و پیگیری خواهد شد و وزارت ارتباطات به دنبال آن است که در حین پیگیری گزارش جلوی ضرر امواج مضر به مردم را بگیرد. نقش فرستندههای مخابراتی نیز در این گزارش بررسی و مشخص شد امواج این فرستندهها هیچ ضرری برای سلامتی مردم ندارد.
حال با توجه به تمامی این بررسیها و گزارشاتی که برای مشخص شدن آسیبزا بودن امواج پارازیت بر سلامت مردم انجام شده است اما هیچ نتیجهای به صورت رسمی از این گزارشات به مردم داده نشده است. بنابراین این سوال مطرح است که آیا مردم نمیتوانند از آنچه که برای سلامتیشان مهم است مطلع باشند؟ آیا یک سال برای بررسی مخرب بودن و یا مخرب نبودن پارازیت بر سلامت مردم کافی نبوده است؟
با تمامی این تفاسیر بررسیها برای مشخص شدن ضرر و زیان امواج پارازیت همچنان ادامه دارد.
انتهای پیام
wichidika
29-08-2014, 21:13
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست:
ضرورت واقعی شدن بهای حاملهای انرژی/ آلودگی ناشی از امواج مشکلاتی را برای کشور به وجود آورده است
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه هماکنون آلودگیهای ناشی از پسماندها و امواج دشواریهای فراوانی را برای کشور به وجود آورده است، گفت: با واقعی شدن بهای حاملهای انرژی، بخش تولید باید مصرف خود را کاهش دهد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست استان تهران، معصومه ابتکار اظهار داشت: فضای گفت و شنودی که در استانها با مردم داریم گویای این موضوع است که شرایط جدیدی در کشور بوجود آمده و ایجاد این گفتمان بین مردم و دولت اتفاق مهمی است که این امکان را بوجود آورده تا مردم و دولت با مشارکت هم، مشکلات را در سطح محلی و با همکاری بخش خصوصی، نهادهای مدنی و همکاری دانشگاهیان با برنامه ریزی و سیاستگزاری حل و فصل نمایند وبه این واسطه کمک شایانی برای دستگاههای اجرایی ،مجریان و مسئولین باشند.
رئیس سازمان محیط زیست با اشاره به اینکه در شرایطی فعلی وضعیت محیط زیست، آب، خاک و هوا و همچنین آلودگیهای ناشی از پسماندها و امواج و بسیاری از معضلات دیگر دشواریهای فراوانی را برای کشور بوجود آورده است اظهار داشت: دیگر امکان چالش میان بخشها، فعالیتها و بین محیط زیست و صنعت و نیز تولید و سیاستها و ضوابط وجود ندارد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست افزود: در دوران گذشته بخش صنعت و تولید با فراز و نشیبهای زیادی مواجه بوده ولی در وضعیت کنونی نگاه جدید و تغییر رویکرد ثبات اقتصادی، کاهش تورم و طلیعه فضای بهتری برای صنعت را بوجود آورده است.
ابتکار ادامه داد: البته محیط زیست با مشکلات بسیار جدی و حادی روبروست که وضعیت دریاچه ارومیه یکی از مصادیق این معضلات متعدد است.
معاون رئیس جمهور با تبیین اینکه بخش صنعت و تولید باید ملاحظات زیست محیطی را به دقت در فعالیتهای خود مد نظر قرار دهد تصریح کرد: بخش صنعت باید از ابتدا هزینههای خود را کم کرده و در صورتی که طراحی فرایند و مکانیابی خود را درست و اصولی انجام دهد، هزینههای آشکار و پنهان در چرخه تولید کاهش پیدا میکند.
وی ادامه داد: اینکه فرآیندی انجام شود و منجر به آلودگی رودخانهها، سفرههای آب زیرزمینی و یا آلودگی هوا شود و یا صنایع درفرآیند خود زباله و ضایعات ایجاد کند، نتیجهاش، رشد اقتصادی نیست.
ابتکار در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در موضوع محیط زیست اراده یکسو و قوی در دولت بوجود آمده و هیچگونه دوگانگی بین صنعت و محیط زیست نیست و شخص رئیس جمهور موضوع محیط زیست را در کنار تمام رویکردهای قوی اقتصادی دولت بمانند تولید و اشتغال و دیگر موضوعات مهم در نظر دارند.
وی افزود: رشد بخش صنعتی باید به موضوع کیفیت و ارتقا بهرهوری، کاهش آلودگیها، کاهش تخریبها و کاهش بهرهبرداری از طبیعت و همچنین افزایش کارایی وافزایش تولیدات همسو با محیط زیست بیانجامد.
ابتکار با اشاره به معضل کم آبی و عدم وجود معیاری برای بهای واقعی آب در کشور بیان داشت: نگاه دولت برای اصلاح الگوی مصرف انرژی دربخشهای تولید میتواند خیلی مهم و مؤثر باشد.
وی ادامه داد: با واقعی شدن بهای حاملهای انرژی، بخش تولید باید مصرف خود را ممیزی و از این طریق هزینههای خود را کاهش داده و به موضوعات مختلف اصلاح الگوی مصرف بخصوص بازچرخانی آب در فرایند تولید خود توجه کند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست همچنین به موضوع کم آبی در استان تهران اشاره کرد و گفت: در استان تهران و این شهرستان در بحث آب و منابع آبی بحران و مشکلات زیادی داریم که متأثر از افزایش جمعیت استان، خشکسالی و گرم شدن زمین است. اقدام اساسی بخش کشاورزی و صنعت در استفاده از آب و جلوگیری از آلودگی آن بسیار ضروری است.
در ادامه این نشست، ابتکار در خصوص ابلاغ مقررات و ضوابط قانونی به واحدهای صنعتی تاکید کرد و اظهار داشت: از صنایع درخواست شده بطور جدی این مقررات را اعمال کنند و برای صنایعی که برنامه زمانبندی خود را اعمال نمایند سیاستهای تشویقی قایل خواهیم شد.
وی با بیان اطلاع از مشکلات و سختیهای پیش روی بخش صنعت تصریح کرد: سیاست ما سیاست تعامل و ارتباط دوسویه است و علاقهای به تعطیلی هیچ واحد صنعتی در کشور نداریم البته نباید فعالیتهای بخش صنعت و تولید و کارکرد اصناف بدون ضابطه و قانون باشد و منجر به تخریب و آلودگی شود.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه تا پایان سال 93 صنایع باید فرایند خوداظهاری و تجهیز به سیستم پایش لحظهای را به انجام برسانند افزود: بسیار علاقهمندیم که واحدهای موفق صنعتی چه آنهایی که مستقیم در زمینه اقتصاد سبز فعالیت دارند و چه آنهایی که در حوزههای دیگر با رعایت کامل شاخصهای زیست محیطی فعالیت میکنند، بر مبنای شاخص گزاری به عنوان صنعت سبز معرفی کنیم.
وی ادامه داد: از حضور واحدهایی که در عرصههای مختلف زیست محیطی موفق هستند و یادر جهت ارائه فن آوریهای پاک و یا معرفی سیستمهای فیلتراسیون آب و هوا و یا بسیاری دیگر از موضوعات حوزه محیط زیست اقدامات خوبی داشتهاند در نمایشگاه بین المللی محیط زیست استقبال میکنیم.
وی همچنین به موضوع رویکرد انضباطی و تشویقی سازمان اشاره داشت و تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط زیست ضوابط ابلاغی را خصوصا در استان تهران با جدیت پیگیری خواهد کرد چرا که در استان تهران تراکم فعالیتها انبوه و زیاد است و قطعا صنایعی که در استان تهران فعالیت دارند باید پایبندیشان به مسایل حوزه محیط زیست بیشتر باشد. تلاش ما بر این است که سازگاری بین فعالیتهای صنعتی و محیط زیست بیشتر باشد و بهتر بتوانیم فرایند توسعه پایدار در کشور را محقق کنیم.
انتهای پیام/
wichidika
03-10-2014, 16:26
خبرگزاری دولت رسماً منتشر کرد
سازمان محیط زیست: پارازیت احتمال سرطان را افزایش می دهد و باید حذف شود
احتمال بروز این سرطان به علت تاثیر پارازیت ها در انسان وجود دارد و اگر قرار است برای مقابله با بحث تهاجم فرهنگی و حفاظت از شان و کیان کشور اقدامی انجام شود بهتر است راه های دیگری برای آن پیشنهاد شود.
عصرایران - سازمان محیط زیست از کمیته رسیدگی به وضعیت پارازیت ها درخواست کرد، با توجه به سرطان زا بودن پارازیت ها، تصمیم دیگری برای مقابله با تهاجم فرهنگی اتخاذ شود.
سعید متصدی معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با اعلام مطلب فوق، اظهار کرد: برای رسیدگی به وضعیت پارازیت ها کمیته مشترکی با همکاری سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تشکیل شده است و تاکنون جلسات آن در سطح وزیر تشکیل و مصوباتی نیز داشته است.
وی افزود: بر اساس این مصوبات قرار شد مبحث مربوط به پارازیت ها و تاثیر آن بر روی انسان با جدیت پیگیری شود زیرا بحث سرطانزا بودن پارازیت ها بارها مورد بررسی قرار گرفته است و احتمال بروز این بیماری به علت تاثیر پارازیت ها در انسان وجود دارد.
متصدی اظهار کرد: پیشنهاد سازمان محیط زیست بر حذف کامل پارازیت ها است اما اگر قرار است برای مقابله با بحث تهاجم فرهنگی و حفاظت از شان و کیان کشور اقدامی انجام شود بهتر است راه های دیگری برای آن پیشنهاد شود.
متصدی گفت: اکنون در کمیته مشترک رسیدگی به پارازیت ها کار با جدیت دنبال می شود و یک سری آزمایش ها در حال انجام است تا با بررسی نتایج آن بتوانیم به راهکاری اساسی و قطعی دست یابیم، رسیدن به این هدف نیازمند هماهنگی بین دستگاه های مختلف و شرایط کشور است.
وی افزود: پیگیری های خود تا رسیدن به نقطه مطلوب را انجام می دهیم اما روند رو به جلو کارها نشان می دهد در آینده ای نزدیک مشکلات برطرف خواهد شد.
متصدی با بیان اینکه در موضوع پارازیت ها بحث های مختلف فرهنگی، اجتماعی، زیست محیطی و سلامت وجود دارد،ابراز امیدواری کرد: در آینده نزدیک به نقطه قابل قبولی برسیم تا این نگرانی هم از جامعه برطرف شود.
wichidika
06-10-2014, 20:09
پارازیت؛ ضد عقل، ضد نظام، ضد سلامت/ تمامش کنید!
آنچه مردم را در ماجرای ماهواره آزرد و بدبین کرد، نه برنامه های ماهواره ای که اتفاقاً همین پارازیت هایی بود که داخلی ها برای مهار امواج ماهواره ای ارسال کردند. در واقع ، آنچه اتفاق افتاد، دقیقاً مصداق بارزی از نقض غرض بود.
عصرایران ؛ جعفر محمدی - زمانی هیچ کدام از برنامه هایی که از ماهواره پخش می شدند ، به زبان فارسی نبودند. در آن سال ها ، هر چند گیرنده های ماهواره ای در خانه های ایرانیان حضور داشتند اما چیزی به نام پارازیت - لااقل در این حجم وجود - نداشت. پارازیت ها هنگامی در فضای ایران به طور جدی حاضر شدند که شبکه های ماهواره ای فارسی زبان یکی پس از دیگری شکل گرفتند. در آن زمان عده ای تصور کردند که اگر ایرانی ها پای برنامه های ماهواره ای فارسی زبان بنشینند، هم اجتماع از هم می پاشد و هم حکومت دچار چالش می شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعیت اما چیز دیگری بود. مردم برنامه های ماهواره ای فارسی را برغم پارازیت ها دیدند ، گاه صاف و گاه کج و معوج ، اما نه جامعه ایران فروپاشید و نه جمهوری اسلامی ایران به بن بست رسید. اتفاقاً بسیاری از برنامه هایی که اپوزیسیونی ها ساختند و روانه آنتن کردند بیشتر وهن خودشان بود تا تضعیف نظام.
آنچه مردم را در ماجرای ماهواره آزرد و بدبین کرد، نه برنامه های ماهواره ای که اتفاقاً همین پارازیت هایی بود که داخلی ها برای مهار امواج ماهواره ای ارسال کردند. در واقع ، آنچه اتفاق افتاد ، دقیقاً مصداق بارزی از نقض غرض بود.
فرض کنید برنامه ای قرار است از فلان شبکه ماهواره ای پخش شود. ممکن است این برنامه سیاسی باشد، یا یک برنامه خنثی باشد یا حتی یک برنامه مفید و آموزنده. در فرض نخست ، ممکن است هدف سازندگان برنامه این باشد که بیننده بعد از دیدن برنامه ، علیه جمهوری اسلامی موضع بگیرد.حال ممکن است بعد از دیدن برنامه، آنها به هدف شان برسند یا نرسند.
اما وقتی بیننده ایرانی بعد از روشن کردن تلویزیون ، به جای برنامه مورد علاقه، با پارازیت مواجه می شود، برنامه هر چه باشد، به دلیل آن که احساس مزاحمت می کند، موضع می گیرد و این یعنی کمک به سازندگان برنامه های ماهواره ای که حتی بدون دیدن برنامه هایشان هم افراد علیه نظام موضع بگیرند! حال آن که اگر برنامه را می دیدند ، شاید این اتفاق می افتاد و شاید هم نمی افتاد. پارازیت ، نسیه آنها را نقد می کند!
نکته بعدی این است که پارازیت نمی تواند دائمی باشد کما این که همین الان هم دائمی نیست و لذا مردم نهایتاً آنچه را که می خواهند می بینند. حتی اگر شده، برنامه های ضبط شده ماهواره ای دست به دست می گردد تا آنهایی که ماهواره ندارند هم بتوانند ببینند ، مانند مستند اخیر یک شبکه ماهواره ای درباره انقلاب که احتمالاً بیشتر از بینندگان مستقیم اش، تماشاچی غیر مستقیم داشت.
از این گذشته ، پارازیت ها دایره ای به اندازه کل کشور ندارند و به جز شهرهای بزرگ و برخی شهرهای متوسط، تقریباً بقیه مردم در اکثر نقاط کشور و اکثر زمان ها قادر به دریافت امواج ماهواره ای به بهترین وجه ممکن هستند.
با این اوصاف، پارازیت ، عملاً نقشی در ممانعت از دسترسی مردم به شبکه های ماهواره ای ندارد و فقط ، بر نظام هزینه تحمیل می کند. در واقع ، ارسال پارازیت ، عملاً یک اقدام بیهوده است: مردم شبکه های ماهواره ای را می بینند و این وسط ، نظام به واسطه کاری که برخی نهادها در ارسال پارازیت می کنند، متحمل هزینه مادی و معنوی می شود.
نکته بعدی درباره پارازیت ها، تأثیرات منفی آن بر سلامتی انسان هاست. اخیراً سازمان محیط زیست که متولی سلامت محیط زیست است اعلام کرد که تحقیقات نشان می دهند پارازیت ها احتمال ابتلای انسان ها به سرطان را افزایش می دهند.
پیشتر نیز برخی متخصصان نسبت به آثار منفی پارازیت ها هشدار داده و از جمله بر تبعات ناگوار آن بر جنین و نوزادها تأکید کرده بودند.
در مقابل گروهی می گویند که آثار منفی پارازیت بر سلامت انسان ها ثابت نشده است.
در این باره باید گفت که اگر آثار منفی پارازیت ها بر سلامت انسان ها ثابت شده ، ادامه ارسال پارازیت ها با هر بهانه و توجیهی ، یک جنایت آشکار علیه انسان هاست. در شرع و قانون و عرف، فرقی نمی کند که فرد ، با چه وسیله ای به دیگران آسیب برساند و مثلاً آنها را بکشد ، روزگاری با سنگ و چوب این کار را می کرد، زمانی با دشنه و شمشیر و سپس با تفنگ و بمب و شاید با امواج! در هر حال آسیب رساندن به دیگران ممنوع است و مستوجب مجازات و ای بسا قصاص.
اما اگر هنوز زیان پارازیت ها ثابت نشده باشد نیز ، باید ارسال آن تا زمان اثبات قطعی بی ضرر بودنشان متوقف شود. هیچ عقل سلیمی نمی پذیرد میلیون ها نفر را در برابر امواج پارازیت قرار داد و در پاسخ منتقدان گفت: "هنوز زیانبار بودنش ثابت نشده است!"
اخیراً هم سازمان هواشناسی رسماً اعلام کرده است که یک سوم تصاویر ماهواره ای هواشناسی ، به دلیل تأثیرپذیری از پارازیت ها ، نامفهوم هستند. در واقع ، میلیاردها تومان سرمایه گذاری فنی و نیروی انسانی شده تا سازمان هواشناسی بتواند خدمت رسانی کند ولی به راحتی پارازیت ارسال می شود تا این امکاناتبلااثر شوند! این کار معنایی جز عملیات علیه نیروهای خودی ندارد.
نتیجه چنین وضعیتی نیز در وقایعی مانند توفان بهار امسال در تهران خود را نشان می دهد که به دلیل اثرات پارازیت ها بر سامانه های هواشناسی، پیش بینی توفان میسر نشد و دستکم 5 نفر به همین دلیل و به همین سادگی، جان خود را از دست دادند.
مخلص کلام این که:
- ارسال پارازایت ، عملاً دسترسی مردم به شبکه های ماهواره ای را از بین نبرده و نمی برد و لذا از این بابت کاملاً بی فایده است.
- مردم را از نظر سیاسی نسبت به نظام بدبین می کند ، پس از نظر سیاسی هم مضرّ است.
- از منظر سلامت عمومی نیز ، متهم است که مردم را به انواع بیماری ها دچار می کند.
- ضمن این که به برخی سامانه های خودی از جمله سیستم های هواشناسی آسیب می زند.
پس عقل سالم ، با یک محاسبه سرانگشتی، همه فهم و خردمندانه ، حکم به حذف پارازیت ها می کند.
ارسال پارازیت، به معنای تلاش برای پاک کردن صورت مسأله است. هیچ کس نمی تواند منکر آثار مثبت و منفی شبکه های ماهواره ای بر جامعه ایران باشد. روش منطقی و آینده نگرانه در تعامل با این پدیده گریزناپذیر این است که به مردم آموزش های لازم داده شود و مثلاً به والدین آموخته شود که چگونه برخی شبکه ها را از دسترس فرزندان خود دور کنند ، یا به آنها یاد داده شود که هنگام تماشای برخی برنامه ها ، باید در کنار فرزندان خود باشند تا بتوانند هر جا لازم شد توضیحاتی دهند یا همان جا به سؤالات آنها پاسخ دهند، یا در مقابل برخی برنامه های ماهواره ای ، برنامه های مناسب در داخل تولید شود و ... ولی همه این ها وقتی که صورت مسأله با پارازیت پاک می شود ، به محاق می رود و جالب اینجاست که در واقع، صورت مسأله هم پاک نشده است و تنها توهم پاک شدنش وجود دارد!
wichidika
14-10-2014, 19:12
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس:
اگر پارازیتها مضر باشد، کسی حق ارسال آن را ندارد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در واکنش به اظهاراتی که درباره پارازیت و تأثیر منفی آن بر سلامتی مردم مطرح میشود، گفت: اگر مشخص شود پارازیت برای سلامتی مردم ضرر دارد، مسوولان حق ندارد این کار را انجام دهد.
نصرالله پژمانفر در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: اگر با قطعنظر از فضاسازیهای سیاسی که امروز اتفاق میافتد، مشخص شود که پارازیتها آسیب جسمانی دارد، سلامتی مردم جزو مسائلی است که باید در اولویت باشد و به آن توجه اساسی کرد.
او ادامه داد: مسوولان باید برنامهریزی کند که به سلامت مردم صدمه وارد نشود، از طرف دیگر وظیفه دارند نسبت به شبکههایی که آسیب اجتماعی و فرهنگی ایجاد میکنند مدیریت داشته باشند و آنها را نیز مدیریت کنند.
به گفته این عضو کمیسیون فرهنگی، بخشی از مدیریت این مسأله مربوط به کارهای فرهنگی است و بخشی دیگر از آن میتواند راهکارهایی غیر از پارازیت هم داشته باشد.
پژمانفر تأکید کرد: آنچه که مسلم است این است که اگر واقعا موضوع آسیب جسمانی باشد و برای سلامتی مردم مضر باشد، مسوولان حق ندارد چنین کاری انجام دهند.
انتهای پیام
wichidika
27-10-2014, 21:25
ابتکار در گفتوگو با ایسنا تاکید کرد
نظرات کارگروه پارازیت اجرایی شود
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تشکیل کمیته پارازیت، گفت: انتظار میرود نظرات این کارگروه مورد توجه قرار گیرد و اجرایی شود.
معصومه ابتکار در گفتوگو با خبرنگار«محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، در خصوص آلودگی صوتی، اظهارکرد: سازمان محیط زیست دارای مصوبه حدود استاندارد به تفکیک روز، شب و کاربردهای مختلف است، به طور مثال در کاربری مسکونی حد استاندارد صدا باید کمتر از 50 دسی بل و در شب کمتر از 45 دسی بل باشد.
وی تاکید کرد: در صورتیکه این استانداردها توسط منبع خاصی نقض شود ادارات کل حفاظت محیط زیست موظف به برخورد و رفع مزاحمت است.
ابتکار با بیان این که موضوع پارازیتها را از مدتها پیش از طریق وزیر ارتباطات پیگیری شده و جلساتی با حضور سازمان توسط این وزارتخانه برگزار شدهاست، گفت: بر اساس اندازه گیریها و رصد دقیق شرایط و وضعیت در این کارگروه نشان میدهد که این نوع استفاده از امواج خیلی در دنیا سابقه طولانی ندارد و نسبت به آثار و عوارض و آسیبهای آن اطلاعات زیادی در اختیار قرار ندارد.
وی افزود: این کارگروه جمع بندی خود را به کمیته ای متشکل از وزرا منتقل کرده و آن کمیته نیز پس از تشکیل جلسه نظر نهایی خود را در این خصوص با رعایت جوانب احتیاط برای محیط زیست و سلامت مردم اعلام کرده است که انتظار میرود نظرات این کارگروه مورد توجه قرار گیرد و اجرایی شود.
به گزارش ایسنا، سعید متصدی، معاون انسانی سازمان حفاظت محیط زیست نیز پیش از این درگفتوگویی با اشاره به مصوبات این کارگروه اعلام کرده بود: متصدی با بیان اینکه اکنون در کمیته مشترک رسیدگی به پارازیتها کار با جدیت دنبال می شود، افزود: بحث تاثیر پارازیتها بر روی انسان با جدیت پیگیری میشود و آزمایشاتی در حال انجام است تا با بررسی نتایج آن بتوانیم به راهکاری اساسی و قطعی دست یابیم؛ پیگیریهای خود تا رسیدن به نقطه مطلوب را انجام می دهیم، اما روند رو به جلوی کارها نشان می دهد در آینده ای نزدیک مشکلات برطرف خواهد شد.
انتهای پیام
wichidika
15-11-2014, 22:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ردای "پارازیت گیر" دیدهاید؟ - طراح اتریشی ردایی ساخته که بوسیله آن می توان پارازیتهایی که قصد اخلال در موبایل شما را دارند، بگیرد.
این ردا (CHBL Jammer Coat) که با همکاری موسسه زولاندر ساخته شده فابریک فلزی است که در این ردا بخ نحو گسترده ای جاسازی شده و با هر نوع امواج رادیویی پارازیت انداز مبارزه می کند. دادن حجم بیش از اندازه به دوربین سی سی تی وی و دوربین های مداربسته و پنهان ماندن پشت یک توده فلزی از دیگر کاربردهای این ردای پارازیت گیر است. با قرار دادن موبایل داخل جیب تان می توانید از این ردا به عنوان پارازیت گیر استفاده کنید و در جاهایی که اخلال امواج رادیویی ایجاد می شود بوسیله این ردا، حمله پارازیتی دفع می شود. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منبع: انگجت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5656
wichidika
15-11-2014, 22:23
مدیرپیشبینی هشدار سریع هواشناسی کشور:
تاثیر پارازیتها در تشخیص پدیدههای هواشناسی را اطلاع داده بودیم
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدیرپیشبینی هشدار سریع هواشناسی کشور گفت: تاثیر پارازیتها در تشخیص پدیده هواشناسی را قبل از وقوع طوفان به سازمانهای ذیربط اطلاع داده بودیم.
مهندس احد وظیفه در گفتوگو با خبرنگار «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در رابطه با گزارش مجلس مبنی بر اختلال شبکه راداری هواشناسی در روز وقوع طوفان تهران به دلیل وجود پارازیتها گفت: قبل از این اتفاق این موضوع را اطلاع داده بودیم و با سازمانهای ذیربط در این رابطه مکاتبه داشتیم.
وی ادامه داد: نویز احتمالا ناشی از تلفنهای بیسیم و یا فرکانسهای دیگری که به صورت غیرمجاز وارد فرکانس رادار ما شده است، انعکاسهایی را در شبکه راداری هواشناسی ایجاد کرد که باعث بروز اختلال در تصویر رادار شد.
مدیرپیشبینی هشدار سریع هواشناسی کشور در ادامه تاکید کرد: در گزارش علمی که به مجلس ارائه شد، این دلیل را عنوان کردیم چراکه به دلیل وجود این اختلال، امکان تشخیص پدیده هواشناسی و غیرهواشناسی بسیار دشوار بود.
انتهای پیام
wichidika
15-11-2014, 22:43
مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان محیط زیست در گفتوگو با فارس:
پیشنویس پایش امواج الکترومغناطیس برای تصویب به دولت ارائه شده است
مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان محیط زیست گفت: سازمان حفاظت محیط زیست پیشنویس پایش امواج الکترومغناطیس را تهیه کرده و برای تصویب تقدیم دولت کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شینا انصاری امروز طی بازدید از غرفه خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در بیستمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاریها و در گفتوگو با خبرنگار جامعه فارس، با اشاره به توجه سازمان محیط زیست به پالایش امواج الکترومغناطیس اظهار داشت: هم اکنون دستگاههای پایش امواج الکترومغناطیس در بحث آلودگیهای صوتی و امواج برای تهران و البرز خریداری و تهیه شده است.
مدیرکل دفتر پایش فراگیر سازمان محیط زیست در ادامه افزود: بر اساس پایشی که صورت گرفته است، مشخص شد بیشتر امواج در حریم دکلهای فشار قوی بوده که حریم ساخت و ساز در آن رعایت نشده است.
وی بیان داشت: پیش نویش پایش امواج الکترومغناطیس در بحث آلودگی صوتی و امواج توسط سازمان محیط زیست تهیه شده و هم اکنون به دولت برای بررسی و تصویب تقدیم شده است.
انتهای پیام/
wichidika
22-11-2014, 20:33
عوارض «وای فای» بر مغز
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک متخصص مغز و اعصاب توصیه کرد: در استفاده از تلفن همراه جهت مکالمه به جای استفاده از گوشی تلفن از هندزفری استفاده کنید.
دکتر مهیار معتقد در گفتوگو با خبرنگار سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه همدان، افزود: هر چه امواج مکانیزم موبایل از مغز دورتر باشد، ضرر آن کمتر خواهد بود.
وی سردرد، سرگیجه و ایجاد منگی در افراد را از عوارض «وای فای» بر روی سیستم مغز دانست و گفت: با این وجود ضرر امواج موبایل بر روی سیستم عصبی بیشتر از امواج سیستم وای فای است، چرا که در این دستگاه کانون تولید موج بیشتر است.
انتهای پیام
wichidika
22-11-2014, 20:35
مدیر کل دفتر پایش فراگیر سازمان محیط زیست خبر داد
سنجش امواج الکترومغناطیسی تهران و کرج
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7%D8%B7%DB%8C%D8%B3%DB%8C-%D8%AA%D9%87%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%DA%A9%D8%B1%D8%AC)
مدیر کل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست از پایش امواج الکترومغناطیس در کشور و اجرای پایلوت این طرح در تهران و کرج خبر داد.
شینا انصاری در گفتوگو با خبرنگار «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان اینکه پایش امواج الکترومغناطیس از مواردی هست که در یک سال اخیر در دستور کار سازمان محیط زیست قرار گرفته است گفت: برای این منظور دستگاه اندازه گیری از نوع دستگاه پرتابل سنجش امواج با پراب های مخصوص سنجش میدان های الکترومغناطیسی (10 هرتز تا 3 کیلوهرتز) و امواج رادیویی (100 کیلو هرتز تا 8 گیگاهرتز ) و پراب مخصوص باند فرکانس موبایل(900 مگاهرتز – 1800 مگاهرتز – 2100 مگاهرتز) تهیه شده است و به صورت پایلوت در نقاط مختلف جغرافیایی شهرهای تهران و کرج پایش صورت گرفته است.
وی با اشاره به آنکه امروزه استفاده گسترده از فناوریهای نوین مانند تلفن همراه، سیستم های وایمکس، آنتن های BTS ، امواج رادار و غیره، قرارگیری عموم مردم در معرض امواج الکترومغناطیس را اجتناب ناپذیر کرده است اظهار کرد: باید توجه کرد که بهره برداری از این امکانات و تجهیزات می بایست همراه با حفظ محیط زیست و تامین ایمنی و بهداشت و سلامتی مردم باشد به ویژه آنکه گستره برخی امواج الکترومغناطیس با سیستم ارتباط بین سلولی انسان همپوشانی دارد و امکان اختلال در عملکرد بدن را به خصوص در آنهایی که در محدوده فرکانس بدن هستند افزایش می دهند.
مدیر کل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست درخصوص حدود مجاز میزان پرتوهای ساطع شده گفت: مقدار استاندارد میدان الکتریکی و مغناطیسی برحسب استانداردICNIRP ( کمیته بین المللی حفاظت در برابر تشعشعات غیریونیزه) هست که برای حدود پرتوگیری مردم میزان میدان الکتریکی 5000 ولت بر متر، میدان مغناطیسی 80 آمپربرمتر و شار مغناطیسی یکدهم میلی تسلاست و بعد از هر پایش میزان بدست آمده با حد استاندارد مقایسه می شود.
انصاری با اشاره به پایشهای انجام شده توسط سازمان حفاظت محیط زیست، افزود: تاکنون توسط دفتر پایش فراگیر پایشهایی در بوستانها، ایستگاه مترو، مناطق مسکونی و مراکز مجاور مراکز حساس نظیر بیمارستانها و مدارس و در جهات مختلف جغرافیایی غرب، شرق و جنوب در شهرستان ری انجام شده است که تمامی موارد به جز دو مورد در مجاورت دکلهای فشار برق قوی که در آن حریم ساخت و ساز رعایت نشده است، همگی در حد استاندارد بوده است.
وی ادامه داد: همچنین 55 نقطه در شهرستان کرج توسط اداره کل محیط زیست استان البرز تحت پایش قرار گرفته است.
مدیر کل دفتر پایش فراگیر سازمان حفاظت محیط زیست دررابطه با سنجش مستمر و پیوسته این امواج و برنامه سازمان حفاظت محیط زیست تصریح کرد: سنجش دائم و پیوسته امواج الکترومغناطیس و تامین تجهیزات و پرابهای بیشتر مستلزم تامین اعتبارات کافی است اما با تجهیزات موجود، همکاران ما پایشها را در مناطق تمرکز جمعیتی کماکان انجام خواهند داد. همچنین ضرورت دارد تا درخصوص پاسخگویی به شکواییههای مردمی از نصب آنتنهای BTS در محدوده های مسکونی تعیین تکلیف شده و مرجع مشخص و مسئول تعیین شود.
انصاری در خصوص قوانین و ضوابط مرتبط با امواج الکترومغناطیس نیز به ایسنا گفت: در ماده 2 قانون نحوه جلوگیری از آلودگی هوا مصوب 1374 تشعشع پرتوزا و غیر پرتوزا مطرح شده، در ماده 9 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست هم ممنوع بودن هر عملی که موجب آلودگی محیط زیست می شود با هرگونه تغییر درکیفیت فیزیکی یا شیمیایی یا بیولوژیک محیط را که به حال انسان و سایر موجودات زنده زیان آور باشد مدنظر قرار می دهد. همچنین سازمان انرژی اتمی به استناد مفاد قانون حفاظت در برابر اشعه مصوب 1368 موظف به نظارت بر فعالیت دارندگان پروانه دکلها، آنتن ها و ایستگاههای ارتباط رادیویی و نصب این تجهیزات است.
انصاری درباره پیشنهادهای اجرایی برای کاهش مواجهه با امواج الکترومغناطیس و آثار زیانبار زیست محیطی ناشی از آن گفت: رعایت فواصل ایمنی جهت مکانیابی نصب اینگونه آنتن ها و حتی الامکان دور از بیمارستانها و مراکز درمانی، مدارس و آسایشگاهها و توجه ویژه به گروههای آسیب پذیر از جمله کودکان، سالمندان و زنان باردار، رعایت حرایم ساخت و ساز در اطراف دکلهای فشار برق قوی، سنجش و مطالعه بر روی میزان دریافت امواج جذب شدهSAR توسط بافت های بدن در مناطق پرتردد شهری توسط وزارت بهداشت و نظارت بر ورود گوش های همراه به کشور و جلوگیری از ورود گوشی های فاقد استاندارد توسط ارگانهای ذیربط از جمله راهکارهای اثرگذار خواهد بود.
انتهای پیام
wichidika
27-11-2014, 21:45
وزارت بهداشت: مراقب امواج وایفای باشید! وسایل بیسیم مثل وایفای ساطعکننده امواج هستند که اگر افراد زیاد در معرض این امواج قرار گیرند، ممکن است دچار آسیب شوند.
علی گورانی، مدیر برنامه بهداشت پرتوهای وزارت بهداشت در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران در خصوص امواج ساطع شده از طریق وایفای گفت: وایفای یکی از سیستمهای بیسیم است که انرژی را در محیط منتشر میکند که اگر مقادیر انتشار آن از حد مجاز بیشتر باشد، میتواند باعث آسیب شود.
وی ادامه داد: استفاده بیرویه از تکنولوژیهای روز که باعث ساطع شدن انرژی میشوند، میتواند آثار مخربی را در افراد ایجاد کند و زمانی که بدن تحمل مقابله با این انرژیها را نداشته باشد، دچار آسیب میشود.
گورانی خاطرنشان کرد: افراد تا جایی که میتوانند باید استفاده از وسایل ساطعکننده انرژی را محدود کنند.
B.Russell
04-12-2014, 00:38
از وقتی پارازیت هارو شروع میکنن، گوش من شروع به وز وز کردن میکنه و وقتی تموم میکنن، این وز وز قطع میشه !!
از طرفی هرچی بیشتر خبر بر ضد پارازیت چاپ میکنن، تو ارسال امواج پارازیتی بدتر میکنن.
از وقتی هم فردوسی پور در نود گفت پارازیت ها سرطان زا هستند، شدید ترش کردن.
حسن عباسی با وجودیکه خدای خیال پردازی هست ولی حرف جالبی رو از چگورا نقل کرد:
وقتی زورت به کسی که میخواد بهت تجاوز کنه نمیرسه، بهتره از تجاوز لذت ببری تا کمتر زجر بکشی !!
wichidika
04-12-2014, 19:47
اظهارنظر مسوولان درباره امواج موبایلی و پارازیت
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
«آنتنهای BTS تشعشعاتی را ارسال میکنند که میتواند برای سلامتی مضر باشد.» همین یک جمله کافی است تا برخی از مردم نخواهند در خانهای زندگی کنند که در نزدیکیاش آنتن تلفن همراه یا همان BTS قرار دارد.
به گزارش خبرنگار ایسنا، در سالهای اخیر موضوع افزایش حجم امواج و تششعات در کنار گسترش شبکه موبایلی کشور بارها در بحثها مطرح شده و حتی سمینارهایی برای بررسی تاثیرات این امواج برروی بدن افراد تشکیل شده است. در کنار افرادی که معتقدند تاثیر امواج تلفن همراه بر بدن 9 برابر کمتر از امواج رادیو و تلویزیون است، عدهای نیز هستند که معتقدند اگر این امواج مضر نبود این اصرار که بهتر است آنتنهای موبایل در کنار خانهها و مجتمعهای مسکونی قرار نگیرد نیز بیمعنی بود.
«مضرند»؛ «مضر نیستند»
اگرچه تا حدودی بر سر مضر بودن امواج پارازیت کنترلنشده بین مسوولان مختلف به ویژه وزیر بهداشت و وزیر ارتباطات اتفاق نظر وجود دارد، اما سالهاست که بحثهای پیرامون مضر بودن امواج آنتن موبایل نتایج ضد و نقیضی دارد. برخی معتقدند که این امواج مضر نبوده و فاصلهاش با زمین به صورتی است که افراد به هیچ وجه در معرض تشعشعات آن قرار نمیگیرند و برخی مسوولان یا کارشناسان دیگر بر این عقیدهاند که امواج الکترومغناطیسی مخاطرات زیادی دارند و لازم است در نصب دکلهای مخابراتی علاوه بر جایابی دقیق و مناسب، تجهیزات این بخش نیز تحت استانداردها و ضوابط قرار بگیرد.
تمام این بحث و گفتوگوها به آن جا ختم شد که وزیر ارتباطات دولت یازدهم برای بررسی دقیق امواج ( پارازیت و BTS) کمیتهای را متشکل از وزارت بهداشت، سازمان محیط زیست، وزارت دفاع و سایر دستگاههای ذیربط را ایجاد کرد که در آن سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با همکاری سازمان انرژی اتمی با استفاده از دستگاهی که دارای تجهیزات کامل تشخیص انواع تشعشعات است به بررسی این امواج پرداخت.
به گفته وی نتیجه نهایی این بررسی مشخص کرد که امواج فرستندههای مخابراتی هیچ ضرری برای سلامتی مردم ندارد.
اما نظرات مخالفی نیز در این زمینه وجود داشت؛ معصومه ابتکار - رئیس سازمان حفاظت محیط زیست - چندان به بی ضرر بودن دکلهای مخابراتی معتقد نیست و طی چند سال گذشته بارها بر خطرناک بودن نصب بی رویه آنتنهای تقویت امواج موبایل برای سلامت شهروندان تاکید کرده بود.
شورای شهر نیز در سالهای گذشته چندین بار در جلسات و اظهار نظرهای خود پیگیر ساماندهی سایتهای BTS تلفن همراه شده بود و ساماندهی را تنها راه حل کاهش آسیبهای ناشی از این پدیده مدرن شهری دانسته بود.
وزارت بهداشت نیز از سالهای گذشته و دولتهای پیشین بارها جلساتی را در رابطه با مضر بودن آنتنهای موبایل و بررسی تاثیرات آن بر سلامتی برگزار کردهاست.
استاندارد هستند؛ ادعای ضرر بی پشتوانه است
وحید صدوقی - مدیر عامل همراه اول - از جمله افرادی است که تاکید ویژهای بر بیخطر بودن تشعشعات امواج الکترومغناطیسی آنتن BTS دارد تا آنجا که در اظهارنظری با اشاره به پروژه تحقیقاتی صورت گرفته با همکاری دانشگاه علم وصنعت در زمینه بررسی تشعشعات امواج الکترومغناطیسی موبایل بر بدن انسان، گفت: در آزمایشهایی که در 50 نقطه تهران انجام گرفت، مشاهده شد که چگالی امواج موبایل کمتر از رادیو و تلویزیون است.
وی همچنین عنوان کرده است که میزان تشعشات امواج ناشی از آنتنهای تلفن همراه و آنتنهای BTS پیش از این مورد بررسی های مختلف قرار گرفته و به تایید سازمان انرژی اتمی رسیده است.
سیدحسین هاشمی - استاندار تهران - نیز از دیگر افرادی است که اعتقادی به مضر بودن امواج آنتنهای موبایل ندارد و معتقد است که برای رفع نگرانی مردم و اثبات بی ضرر بودن این آنتنها لازم است گزارشی را که در این مورد تهیه شده و نشانگر بی خطر بودن تشعشعات آنتنهای BTSبرای سلامتی افراد است، منتشر شود.
وی در ادامه با در نظر داشتن نتایج تحقیقات دانشگاه صنعتی شریف پیرامون فرکانسهای رادیو، تلویزیون و آنتنهای BTS از شهرداری درخواست کرد که مزاحمتهای کمتری را برای نصب این BTS ها ایجاد کنند.
کسی معتقد به بیخطر بودن پارازیتها نیست
اگرچه تعداد مخالفان مضر بودن امواج آنتنهای BTS ممکن است از تعداد کسانی که به شدت موافق مضر بودن این آنتنها هستند بیشتر باشد اما در مورد امواج الکترومغناتیسی پارازیت جریان کمی متفاوت است. از وزیر بهداشت گرفته تا رییس سازمان حفاظت محیط زیست و وزیر ارتباطات چه به صورت رسمی و چه غیر رسمی نگران مضرات ناشی از ارسال پارازیت روی امواج ماهوارهای هستند و خواهان پیگیری اثرات آن بر سلامت مردم شدهاند.
سال گذشته بود که بحثهای داغ پیرامون مضر بودن تشعشعات پارازیت و نتایج آن بر سلامتی مردم به تشکیل کمیتهای برای بررسی پارازیت و اثرات آن در وزارت ارتباطات منجر شد.
معصومه ابتکار همزمان با تشکیل این کارگروه در اظهار نظری راجع به تاثیرات پارازیت بر سلامت مردم و صحبتهایی که راجع به شیوع سرطان در سالهای اخیر به دلیل افزایش امواج پارازیت شده بود تصریح کرد که تنها مقصر ایجاد سرطان را نمیتوان مشکلات محیط زیست و پارازیت دانست اگرچه از سوی دیگر به گفته وی پارازیت که یکی از انواع امواجی است که برای اختلال ماهواره ایجاد میشود و اگر خلاف استانداردها باشد، میتواند خطرناک هم باشد.
رییس سازمان حفاظت از محیط زیست، وزارت ارتباطات و سازمان تنظیم مقررات رادیویی را مسئول اصلی فرستندههای پارازیت دانست و وجود فرستندهها خارج از محدوده نظارت در کنار بیاطلاعی دستگاههای نظارتی از جمله عواملی دانست که نگرانی را نسبت به مضرات پارازیت میتواند تشدید کند.
رضا تقیپور، وزیر ارتباطات دولت قبل نیز به مضر بودن این پارازیتها اذعان کرده و از اقدامات جدی وزارت ارتباطات برای بررسی تشعشعات پارازیت خبر داده بود که این روند پیگیری در وزارت ارتباطات دولت یازدهم نیز ادامه پیدا کرد.
نظرات محمود واعظی به وزیر ارتباطات پیشین از این لحاظ که وزارت ارتباطات مسئول ارسال پارازیت نیست، نزدیک است. واعظی نیز با سلب مسئولیت ارسال پارازیت از وزارتخانه خود، کمیته ای را برای بررسی موضوع پارازیتها در کنار سایر امواج و تشعشعاتی که ممکن است مضر باشند، تشکیل داد.
سلامت مردم موضوعی حکومتی نیست بلکه امری انسانی است که باعث میشود موضوعات مرتبط با آن به موضوعاتی فرابخشی و فراجناحی تبدیل شود.
«تمام فرکانسهای مزاحم و مخرب پیگیری خواهد شد»، کمتر از یک سال از این وعده وزیر ارتباطات میگذرد و این درحالیست که از زمان این گفته واعظی تا کنون، وی بارها در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره روند پیگیری مسئله امواج مضر در دولت به تشکیل جلسات متعددی با حضور وزیر بهداشت، وزیر دفاع، رییس سازمان محیط زیست و چند بخش مرتبط دیگر اشاره کرده بود.
وی در اوایل شهریورماه امسال از تهیه گزارشی درباره میزان مضر بودن هر یک از امواج و طبقهبندی آنها در سه طیف بیضرر، کمضرر ومضر خبر داد و اعلام کرد که این امر در حال پیگیری است و وزارت ارتباطات نیز تلاش میکند ضمن انجام این پیگیریها جلوی ضرر امواجی را که در طیف اکمواج مضر دستهبندی شدهاند بگیرد.
طبق یکی از آخرین اظهار نظرهای وزیر ارتباطات این کمیته موفق به تهیه گزارش جمع بندی نتیجه بررسیها در زمینه تشعشعات مختلف شده است که با هفت امضا برای ریاست محترم جمهوری ارسال شده اما واعظی از موضعگیری و عملکرد ریاست جمهوری دراین خصوص ابراز بیاطلاعی کرد.
از سوی دیگر قاضیزاده هاشمی، وزیر بهداشت که از اعضای کمیتهای است که برای بررسی تاثیرات امواج مختلف روی سلامتی مردم تشکیل شده بود، در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه نتایج کار این کمیته به کجا رسیدهاست تصریح کرد که اگر گزارشی از این مورد تهیه شد در اختیار رسانهها قرار داده خواهد شد و سری نخواهد بود.
اما عابد فتاحی، عضو کمیسیون بهداشت درمان مجلس درباره راهکاری حقوقی برای استیفای حقوق از دست رفته شهروندان در صورت مضر دانسته شدن امواج پارازیت، پیشگیری از ادامه این مضرات را تنها راه حل پیش رو دانسته و گفته بود: نمیتوانیم ادعای حق و حقوق برای مردم کرده و به دنبال تشکیل دادگاه باشیم؛ این یک حرف اضافه است و جایگاهی نخواهد داشت.
در هر حال اخیرا وزیر ارتباطات گفته است: اگر منظور از پارازیت آن بخشی است که به موبایل و تجهیزات مخابراتی مربوط میشود، ما این مسائل را از سوی سازمان تنظیم مقررات ارتباطات تحت کنترل داریم.
وی افزود: تمام تلاش خود را به کار گرفتهایم تا فعالیتهایی که دراین حوزه صورت می گیرد مضر نباشد. اما اگر منظور از پارازیت به بخشهای دیگر بازمی گردد باید گفت که به نمایندگی از رییس جمهوری در کنار دوستانی از وزارتخانهها و بخشهای مختلف، مسوول رسیدگی به این موضوع شدهام و در حال حاضر گزارشی در این بخش تهیه و برای ریاست جمهوری ارسال شده است که پس از این بررسی های نتایج آن اعلام خواهد شد.
به هر حال به تاکید وزیر پارازیتها اگر از حد مشخصی بیشتر شوند می توانند مضراتی به دنبال داشته باشند که البته برخی از بخشهای این پارازیتها تحت نظارت ما نیست و برای آن که بتوان آنها را کنترل کرد لازم است که این بخشها هم تحت نظارت ما در بیایند.
با وجود تمام بحث و گفتوگوهایی که پیرامون پدیده امواج الکترومغناتیسی و تشعشعات و تاثیرات آن که همگی زاده زندگی نوین بشر اند شده است، پیگیریهای مسوولان شاید بتواند تاحدودی نگرانیهای مردم را چه درباره آنتنهای موبایل و چه درباره پارازیت و هرگونه امواج دیگری، کمتر کند اما به نظر میرسد راه حل نهایی برای کاهش این نگرانی، شفافسازی اثرات هرگونه امواجی بر شهروندان از سوی سازمان ذیربط است تا بازار شایعات یا آنچه به اعتقاد مسوولان اظهارنظر غیرکارشناسانه به حساب میآید نیز از رونق بیفتد.
انتهای پیام
wichidika
06-12-2014, 20:44
علت پیشبینی نکردن طوفان تهران اعلام شد :n21:
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
روزنامه اعتماد نوشت: سازمان هواشناسی به مجلس اعلام کرد که به دلیل پارازیتها نتوانسته طوفان تهران را پیشبینی کند.
به گزارش ایسنا، در ادامه گزارش اعتماد آمده است:
سکینه عمرانی، عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در این باره گفت: با قرائت این گزارش کمیسیون به این نتیجه رسید که در قسمتی از این پرونده که مربوط به پیشبینی طوفان است، سازمان هواشناسی با توجه به نویزهای موجود در هوا و اختلال در دستگاههای آن چندان مقصر نیست، اما درمورد تاخیر در اطلاعرسانی این سازمان مقصر بوده و باید پاسخگو باشد.
وی افزود: در نهایت مقرر شد تا به سازمان «تنظیم مقررات رادیویی» برای رفع نویزهای مربوطه تذکر داده شود و حمایتهای لازم برای تجهیز امکانات ضروری برای اطلاعرسانی دراختیار سازمان هواشناسی قرار گیرد.
عمرانی با اشاره به اینکه در این گزارش برخلاف گزارشهای قبلی سازمان هواشناسی، حرفی از کهنگی و فرسودگی تجهیزات این سازمان به میان نیامده است، در پاسخ به اینکه چه نهاد یا مرکزی عامل «نویز» را باعث اختلال در دستگاههای هواشناسی دانسته است نیز گفت: این نظر، از سوی مرکز پژوهشهای مجلس تایید شده است.
وی با تاکید بر اینکه، البته گزارش نهایی تهیه شده کمیسیون تا حدودی با دیده اغماض و چشمپوشی تلطیف شده و بیشتر جنبه حمایتی داشته است، گفت: نمیخواستیم گزارش بهگونهای باشد که این تصور پیش آید که میخواهیم در مقابل نهادهای دولتی موضعگیری کنیم!
وی در عین حال تصریح کرد: اما مسلما چنانچه اینگونه اهمالها دوباره تکرار شود، این کمیسیون بدون هیچ گونه اغماضی و با قدرت تمام با متخلفین برخورد خواهد کرد. نماینده مردم سمیرم، همچنین در مورد ادامه روند پیگیری این پرونده از سوی این کمیسیون گفت: طبق ماده 31 و 36 و همین طور آییننامه داخلی مجلس، بخشی از گزارش که مربوط به حمایت از سازمان هواشناسی برای تجهیز آن است، برای تخصیص بودجه به کمیسیون مربوطه ارجاع خواهد شد و بخشی از آنکه به معرفی و پیگرد مقصران این حادثه برمیگردد برای مراجع قضایی برای پیگیری ارسال خواهد شد.
عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی درپایان برپیگیری این پرونده از سوی این کمیسیون تا حصول نتیجه کامل خبرداد.
چه کشکی؟ چه نویزی؟!
اما این بحث به قدری کارشناسی و تخصصی است که بدون گفتوگو با کارشناسان ذیربط و مطلع نمیتوان درمورد آن اظهارنظر کرد.
علی سپهری راد، معاون سازمان تنظیم مقررات رادیویی وزارت مخابرات ایران درگفتوگو با «اعتماد» با رد نظریه مطرح شده مبنی بر مزاحمت نویزهای موجود در هوا گفت: اول از همه باید تعریفی از نویز داشته باشیم. نویزها همان امواج «الکترومغناطیسی» هستند که برای یک بخش یا گروهی از کابران مفیدند و برای بخش دیگر از آنها ممکن است مشکل و تداخل ایجاد کنند.
وی با عنوان این مساله که تمامی فرکانسهای مورد استفاده در ایران، کاملا مطابق با استانداردهای جهانی و بر اساس قوانین بینالمللی موجود درجهان است ادامه داد: این فرکانسها به گونهای تعیین شده که با هیچ یک از سیستمهای الکترونیکی تداخل نداشته باشد.
وی امواج مورد استفاده درایران را 900 و 1800 هرتز اعلام کرده، تاکید کرد: اگر تداخلی وجود داشت باید تمام سیستمهای بانکی، ارتش، سیستمهای امنیتی و... نیز با مشکلات عدیدهای روبهرو میشدند درحالی که تاکنون گزارشی دراین خصوص نداشتهایم.
سپهری راد دربخشی دیگر از سخنان خود با ذکر اینکه این مساله باید کارشناسی و ریشهیابی شود گفت: باید اول دید که آیا واقعا نویزی وجود دارد یا خیر؟ و اگر وجود دارد چه عاملی باعث بروز نویز در سیستمهای آنها شده است؟ چه بسا اصلا خود سیستمهای آنها نویز ایجاد میکنند و با یکدیگر تداخل دارند.
وی البته درعین حال براین نکته نیز اذعان کردکه البته متاسفانه برخی امواجی از سوی برخی از «سازمان»های خاص مورد استفاده قرار می گیرد که میتواند برای سایر دستگاهها نویز ایجاد کند که ما نیز بارها نسبت به استفاده از این امواج اعتراض کردهایم ولی... معاون سازمان تنظیم مقررات رادیویی وزارت مخابرات ایران در پایان با اعلام اینکه، البته این امواج مزاحم نیز به قدری نیست که ایجاد مشکل کند! طرح چنین استدلالهایی را کاملا غیرکارشناسی خوانده ولی در کنار آن افزود: این سازمان برای بررسی کارشناسی مساله و همکاری با سازمان هواشناسی آماده است.
به هر تقدیر به نظر میرسد این گزارش نیز با وجود تمام ابهامات موجود در بحثهای کارشناسی آن، عملا به نقطه پایان خود رسیده است. آن هم بدون هیچگونه نتیجه و دستاورد خاصی. گزارشی «تلطیف» شده و حتی شاید غیرکارشناسی. گزارشی که نه تنها دردی از جامعه و داغ دیدگان آن را حل نمیکند و راهکاری برای جلوگیری از تکرار حوادثی اینچنینی را ارائه نمیدهد، ولی به نظر میرسد؛ میتواند پایان خوشی باشد برای بسیاری از مدیران دستاندرکار و کم شدن بار فشارهای افکار عمومی بردوش آنها!
انتهای پیام
wichidika
06-12-2014, 20:47
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد
دستور رئیسجمهور به ۴ عضو دولت برای بررسی مضرات پارازیت
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در نشست صبحانه کاری اتاق بازرگانی در مورد مضرات پارازیت گفت: رئیسجمهور به دو وزیر بهداشت و رفاه اجتماعی و رؤسای سازمان محیط زیست و انرژی اتمی دستور بررسی این موضوع را داده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، محمود واعظی امروز در نشست صبحانه کاری اتاق بازرگانی ایران در مورد سؤال اعضای هیأت نمایندگان اتاق بازرگانی در مورد مضرات پارازیت گفت: اگر منظور شما از پارازیت در حوزه مخابرات و موبایل است که تحت کنترل سازمان تنظیم مقررات رادیویی قرار دارد، اما در مورد پارازیتهای دیگر رئیسجمهور دستور داده تا با همکاری وزارت بهداشت، رفاه، سازمان محیط زیست و سازمان انرژی اتمی بررسی شود. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در جلسات متعددی که با سازمان تنظیم مقررات برگزار شده، در مناطق مختلف تهران، کارشناسان حاضر شده و گزارشی تهیه کردند که به رئیسجمهور تقدیم شده است و نتیجه آن به زودی اعلام خواهد شد. وی گفت: فکر کنم پارازیت اگر از حدی فراتر رود، مضر است. به گزارش خبرنگار اقتصادی فارس، صبح امروز رؤسای اتاقهای شهرستانها و رؤسای کمیسیونهای فناوری اتاق بازرگانی ایران در قالب نشست صبحانه کاری در اتاق بازرگانی ایران میزبان محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات بودند.
در این جلسه، فعالان بخش خصوصی در بخش فناوری اطلاعات IT مشکلات خود را مطرح کردند که از جمله آن ناتوانی مالی و عدم توان ضمانتنامههای بانکی برای شرکتهای کوچک دانشبنیان، ضرورت تجهیز و تقویت دفاتر پیشخوان دولت در استانهای مختلف و وجود نقاط کور و آنتندهی نامناسب اینترنت و خدمات تلفن همراه در سراسر کشور بود.
همچنین فعالان بخش خصوصی تفاوت پنج برابری قیمت سوخت برای هواپیماهای باربری کارگو را از دیگر مشکلات بر سر راه صادرات دانستند و از وزیر ارتباطات خواستند، تا اشتغالزایی برای فارغالتحصیلان حوزه فناوری در راستای بهبود فضای کسب و کار فراهم شود.
عدم اختصاص 90 میلیارد تومان بودجهای که دولت در بودجه 93 برای حمایت از برنامه های نرمافزاری اختصاص داده بود، یکی دیگر از گلایههای اتاقنشینها بود.
واعظی در پایان به تکتک گلایهها پاسخ داد و گفت: دولت وظایف کمیسیون ICT را بر عهده وزارت ارتباطات گذاشته و موافقم نمایندهای از اتاق بازرگانی ایران در آن حضور داشته باشد.
وی با اشاره به توافقنامهای که از سه سال پیش بین اتاق بازرگانی ایران و وزارت ارتباطات مسکوت مانده تصریح کرد: با توجه به تحولاتی که در سیاستهای دولت به وجود آمده، فکر میکنم در این زمینه نیاز به بازنگری داریم.
استفاده از ظرفیت بخش خصوصی نکته دیگری بود که واعظی به آن اشاره کرد و گفت: وزارت ارتباطات به دنبال تصدیگری نیست، ما وظیفه حاکمیتی داریم و اصولاً انتخاب همکاران در وزارتخانه بر همین اساس بوده است، چرا که معتقدیم، تا زمانی که در این کشور بخش خصوصی فعال نشود، اقتصاد رونق نمیگیرد، چرا که اقتصاد دولتی در دنیا امتحانش را پس داده است.
به اعتقاد او سه تا چهار برابر رقمی که دولت در بخشهای فناوری سرمایهگذاری میکند باید بخش خصوصی به میدان بیاید و تنها بخشهای امنیتی و بخشهایی که برای بخش خصوصی درآمدزا نیست، باید توسط دولت سرمایهگذاری شود.
وی با اظهار تأسف از اینکه در شش سال گذشته عنایت ویژهای به فاوا (فناوری اطلاعات و ارتباطات) نشده، خاطرنشان کرد: سه لایحهای که در مجلس از آن دفاع کردیم، بناست تا تمام درآمدهای این بخش به جای آنکه به خزانه برود، برای سرمایهگذاری در همین حوزه درنظر گرفته شود. امسال حدود 2 هزار میلیارد تومان را دولت سرمایهگذاری میکند و بخش خصوصی هم 3 هزار میلیارد تومان بیاورد.
وی با اظهار تأسف از اینکه طی سالهای اخیر با واردات زیرساختهای فناوری از چین، شرکتهای تولید داخل را ویران کردهایم، افزود: زمانی شرکتهای خوب ایرانی در حوزه آیتی 800 کارمند فعال داشتند، اما در اوایل کار ما به 30 تا 40 نفر رسیده بودند و ما به دنبال حمایت از تولید داخل هستیم.
وی با ذکر مثالی از یکی از قراردادهای خارجی گفت: به عنوان مثال شرکت مخابرات در حقیقت بخش خصوصی است اما تمام نیازش را وارد میکند که این مسئله در مورد اپراتورها هم همینطور است، اما طی یک سال گذشته شرط گذاشتهام، از تولید داخل خرید کنند، به عنوان مثال قرار بود 3 هزار کیلومتر فیبرنوری از ترکیه خریداری شود که جلوی آن را گرفتیم و الان قرارداد آن با یک شرکت داخلی منعقد شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت 700 شرکت در عرصه خدمات اینترنتی اشاره کرد و گفت: اجازه نمیدهم، شرکتهایی در این کشور به نام خدماترسانی به مردم قاچاق ترافیک انجام دهند و این شرکتها پوششی برای کار قاچاق و کارهای دیگر باشند.
وی در مورد توضیح بیشتر این امر، گفت: برخی شرکتها از وزارت ارتباطات امکانات و مجوزهایی گرفتهاند، اما از آن سوءاستفاده کرده و ترافیک بینالملل را قاچاق میکنند که در ابتدا به آنها تذکر میدهیم و اگر عملی نشد، با روشهای دیگر برخورد میکنیم.
واعظی اظهار امیدواری کرد، تا پهنای باند تا پایان سال به 4 هزار گیگابایت بر ثانیه برسد که پهنای باند بینالملل آن هم 20 درصد این رقم خواهد بود.
انتهای پیام/ب
wichidika
09-12-2014, 22:19
رونمايي از مسؤول پارازيت ها در كشور! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این که در این ماجرا حق با کیست نه موضوع بحث حاضر است و نه در حوزه تخصص نویسنده این نوشتار. مهم این است که سرانجام مسؤول ماجرای پارازیت در کشور ، رسماً رخ نمایان کرد و الّا اگر این سازمان، متولی پارازیت در کشور نبود، نیازی نبود از بین این همه سازمان ، معاون این مجموعه جواب هواشناسی در محکومیت پارازیت ها را بدهد.
عصرایران ؛ جعفر محمدی - ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])خدا را شکر؛ سرانجام مسؤول امواج موسوم به "پارازیت" در کشور پیدا شد. ایرانیان سال هاست که با مشکلی به نام پارازیت مواجهند و همواره از این موضوع ابراز نگرانی می کنند، نه فقط بدین دلیل که در میان برنامه محبوب شان ، ناگهان به جای تصویر، خطوط کج و معوج بر صفحات تلویزیونی شان می بینند که فراتر از آن ، به دلیل احتمالی است که درباره خطر این امواج برای سلامتی مردم و مخصوصاً کودکان وجود دارد.
تا کنون اما هیچ کس مسؤولیت این پارازیت ها را بر عهده نگرفته است. گو این که اساساً در این کشور چیزی به نام پارازیت وجود ندارد و مسوولان ایرانی همانقدر که درباره حادثه چرنوبیل مسؤولیت قبول می کنند در این باره هم پاسخگو هستند!
اینک اما یک نفر پا پیش گذاشته است: معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی.
ماجرا از آنجا آغاز شد که سازمان هواشناسی رسماً اعلام کرد علت این که نتوانست توفان اخیر تهران را پیش بینی کند، اختلالاتی بود که پارازیت ها بر روی تجهیزات راداری هواشناسی ایجاد کرده بودند.
در پی اعلام این مطلب ، معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به عنوان «متولی فضای فرکانسی کشور» وارد میدان شد و ادعای جنجالی و شاید تاریخی سازمان هواشناسی را تکذیب کرد.(خبرگزاری مهر 5/5/93)
این که در این ماجرا حق با کیست نه موضوع بحث حاضر است و نه در حوزه تخصص نویسنده این نوشتار. مهم این است که سرانجام مسؤول ماجرای پارازیت در کشور ، رسماً رخ نمایان کرد و الّا اگر این سازمان، متولی پارازیت در کشور نبود، نیازی نبود از بین این همه سازمان ، معاون این مجموعه جواب هواشناسی در محکومیت پارازیت ها را بدهد.
فقط آقای معاون یک جمله عجیب گفته است: « نمی دانم منظور از پارازیت چیست.» ؛ هر چند به نظر می رسد این جمله ناشی از تجاهل العارف است ، اما خیلی ساده خدمت شان عرض می کنیم منظور از پارازیت در ادبیات عامه ، همان امواجی هستند که برای ایجاد اختلال در پخش شبکه های ماهواره ای ، خانه های مردم را در می نوردند و ملتی نگران مضرات آن هستند ولی هیچ کس تا کنون هیچ مسؤولیتی در این باره بر عهده نگرفته است.
حال که مسؤول این ماجرا مشخص شده است، انتظار می رود جزئیات پارازایت ها و آثار آن بر سلامتی مردم را مستنداً بیان کند و در این باره ، مسؤولیت های بعدی را نیز عهده دار باشد. نمی شود که ملتی را با پارازیت نگران کرد و حتی یک توضیح ساده هم نداد!
wichidika
16-12-2014, 21:32
ابتکار: دولت موضوع پارازیت را پیگیری می کند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: رسیدگی به موضوع پارازیت در کشور به منظور حفظ سلامتی مردم در دستور کار دولت تدبیر و امید قرار دارد.
کد خبر: ۴۴۵۹۷۵
ت
معاون رییس جمهوری و رییس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: رسیدگی به موضوع پارازیت در کشور به منظور حفظ سلامتی مردم در دستور کار دولت تدبیر و امید قرار دارد.
معصومه ابتکار روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا در مهاباد افزود: موضوع پارازیت ها هم اکنون توسط وزارت ارتباطات با جدیت پیگیری می شود و در این زمینه تاکنون جلساتی با حضور چهار یا پنج دستگاه مرتبط نیز برگزار شده است.
وی با بیان اینکه سازمان حفاظت محیط زیست نیز به طور جدی پیگیر این موضوع از دستگاه های مرتبط است، اضافه کرد: در این خصوص باید جانب احتیاط در نظر گرفته شود زیرا سلامت مردم در اولویت است.
وی اظهار کرد: هرگونه فعالیتی که احتمال آسیب، ضرر و ریسک بالا داشته باشد باید با جدیت مورد کنترل و نظارت دقیق قرار گیرد و سازمان حفاظت محیط زیست نیز در کنار دیگر دستگاه های دولتی در دولت یازدهم اراده جدی برای پیگیری این موضوع دارند تا مطمئن شوند که خدشه ای برای سلامت مردم به وجود نمی آید.
وی گفت: کمیته ای برای بررسی موضوع پارازیت ها در وزارت ارتباطات تشکیل شده است که دستگاه های مختلف از جمله سازمان حفاظت محیط زیست نیز عضو این کمیته هستند.
** آلودگی هوا در شهرهای مختلف کشور کاهش یافته است
ابتکار با اشاره به کاهش قابل توجه میزان آلودگی ها به ویژه در کلانشهرهای کشور افزود: مقایسه کیفیت هوا براساس سنجش های صورت گرفته در شهرهای مختلف کشور در سالجاری و سال گذشته نشان می دهد که بر شمار روزهای سالم و پاک افزوده شده و از شمار روزهای ناسالم کاسته شده است.
رییس سازمان حفاظت محیط زیست، حذف بنزین آلوده از سامانه حمل و نقل کشور را مهمترین اقدام محیط زیست در ارتباط با کاهش آلودگی هوا اعلام کرد و گفت: دولت توزیع بنزین یورو 4 را در شهرهای بزرگ ایران آغاز کرده و این کار به تدریج و مرحله به مرحله در تمامی شهرهای کشور به اجرا گذاشته می شود.
ابتکار امروز پنجشنبه به همراه معاون آموزش سازمان حفاظت محیط زیست کشور، مشاور رییس سازمان حفاظت محیط زیست در امور بانوان و خانواده و مسئول آموزش پروژه زنان روستایی و مدیر طرح ملی حفاظت از تالابهای کشور به آذربایجان غربی سفر کرده است.
بازدید از اقدامات صورت گرفته در زمینه طرح توسعه کشاورزی پایدار که در راستای احیای دریاچه ارومیه صورت می گیرد از اهداف سفر خانم ابتکار به آذربایجان غربی است.
وی عصر روز پنجشنبه از طرح توسعه کشاورزی پایدار در روستای 'قره داغ' از توابع شهرستان مهاباد بازدید کرد
wichidika
18-12-2014, 18:26
آلودگیهایی که موجب سقط جنین میشوند
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک متخصص زنان و زایمان عوامل و آلودگیهایی که موجب سقط جنین میشوند را برشمرد.
زهرا سهیلیپور در گفتوگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) - منطقه اصفهان، با بیان اینکه یکی از علل سقط جنین مادران وجود پارازیتهای ماهوارهای است، اظهار کرد: سقط در زمان کمتر از پنج ماهگی بارداری برای جنین اتفاق میافتد، اما تاثیر پارازیتها بر مرگ جنین هنوز ثابت نشده است.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، آلودگی آب را از علل دیگر سقط جنین دانست و گفت: در صورت اثبات سرب در آب برخی مناطق، این امر میتواند در افزایش سقط جنین موثر باشد.
سهیلیپور با بیان اینکه استفاده از وسایل آرایشی برای زنان باردار توصیه نمیشود، ادامه داد: اگر چه استفاده از رژ لب به دلیل داشتن سرب در زنان باردار مناسب نیست، اما لب به تنهایی نمیتواند جذب بالایی از سرب داشته باشد.
وی با بیان اینکه مواد آرایشی استاندارد حاوی سرب نیستند، اضافه کرد: اگر زنان باردار از لوازم آرایشی تاریخ مصرف گذشته و فاسد استفاده کنند، احتمال چنین امری امکان پذیر است، اما در هر صورت امکان جذب سرب از طریق فضا و تنفس برای زنان باردار بیشتر است.
این متخصص زنان و زایمان تصریح کرد: افزایش سن پدر و مادر در بارداری یکی دیگر از دلایل سقط جنین است، همچنین با افزایش سن والدین، ناهنجاریهای کروموزمی در جنین نیز بیشتر میشود.
انتهای پیام
wichidika
18-12-2014, 18:48
ابتکار خبر داد
بررسی وضعیت موجود پارازیتها
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: اخیرا پیشنهاد تشکیل کارگروه پارازیت را دادیم که به زودی با حضور وزرای مربوطه تشکیل میشود تا یک جمع بندی و یک گزارش از وضعیت موجود ارائه شود.
به گزارش خبرنگار «محیط زیست» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، معصومه ابتکار در حاشیه مراسم تقدیر از پژوهشگران برتر سازمان حفاظت محیط زیست در جمع خبرنگاران بیان کرد: برای حل معضلات زیست محیطی که در کشور وجود دارد باید رویکرد علمی بر پایه پژوهش د اشته باشیم؛ چرا که مسائل فعلی محیط زیست چند لایه و پیچیده است و دشواریهایی که وجود دارد باید بر اثر پژوهشهای دقیق سنجیده شود.
وی ادامه داد: همکاریهایی با دانشگاهها در سطوح مختلف، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی وجود دارد که در آینده نیز بسط و گسترش خواهیم داد. علاوه بر آن از دانشگاهها درخواست میکنیم تا در حوزههای کاربردی وارد شوند. همچنین از پایان نامههای دانشجویی حمایت میکنیم.
ابتکار در خصوص حمایت از پایان نامههای دانشجویی عنوان کرد: در صورتی که این پایان نامهها با اولویتهای سازمان همخوانی داشته باشد از آنها حمایت میکنیم. موضوعاتی مانند تنوع زیستی، آلودگی هوا، آب و خاک، تالابها و پارکهای ملی و فناوریهای نوین از اولویتهای سازمان در امر پژوهش است.
وی در خصوص همکاریهای بین المللی در حوزه پژوهش عنوان کرد: بسیاری از طرحهای مطالعاتی که در گذشته انجام شده است حاصل همکاریهای بین المللی بوده است. علاوه بر آن در تجهیز آزمایشگاهها نیز همکاریهای بین المللی ما نقش زیادی داشته است.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره کارگروه پارازیت و آخرین خبرها از این کارگروه اظهار کرد: کارگروه پارازیت پیش از این تشکیل شده و نظرات خود را نیز اعلام کرده است ولی اخیرا پیشنهاد تشکیل این کارگروه را دادهایم که به زودی با حضور وزرای مربوطه جلسه کارگروه تشکیل میشود تا یک جمع بندی و یک گزارش از وضعیت موجود ارائه دهیم.
وی در خصوص کنترل آلودگی هوا نیز بیان کرد: تعداد روزهای سالم و پاک نسبت به گذشته افزایش داشته است و آلودگی فعلی که وجود دارد منشاء آن گرد و غبار و ذرات کوچکتر از 2.5 میکرون است و به دلیل احتراق سوخت ایجاد میشود. اما میبینیم که روند عمومی، بهبود در همه پارامترهای آلاینده است.
ابتکار با تاکید بر اینکه تعداد روزهای ناسالم نسبت به سالهای قبل کاهش پیدا کرده است گفت: با توجه به اینکه مراحل زیادی از برنامه کاهش آلودگی هوا باقی مانده است و هنوز عملیاتی نشده احتمال اینکه روزهای ناسالم در زمستان داشته باشیم بستگی به میزان پایداری هوا دارد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به همکاری فعالین بخشهای صنعتی و معدنی سطح استان تهران و همراهی مردم در کنترل آلودگی هوا عنوان کرد که همه مردم باید توجه داشته باشند تا به هیچ عنوان به تولید آلودگی هوا مبادرت نکنند.
معاون رئیس جمهور در خصوص مسئله صید و شکار عنوان کرد: ارزیابی ما از وضعیت حیات وحش در کشور به گونهای بوده که باید برای حفاظت از تنوع زیستی با یک برنامه ریزی دقیق تر در ارتباط با مسئله شکار و صید پیش برویم.
وی ادامه داد: اقدامی که در این زمینه انجام شده است این بود که امکان ارائه مجوز شکار تنها در صورتی است که پرورش حیات وحش یا حفاظت از آن اقدام موثری انجام شده باشد. یعنی در جایی دیگر افزایش جمعیت گونهها در اثر برنامههای پرورشی یا حفاظتی ویژه از سوی مردم و جوامع محلی و بخش خصوصی انجام شده باشد.
ابتکار در این خصوص افزود: برنامه امسال حمایت از بخش خصوصی برای حفاظت از تنوع زیستی است به گونهای که افرادی که در این زمینه فعالیت میکنند منافع آنها نیز تامین شود.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در خصوص صید معیشتی مردم و جوامع محلی عنوان کرد: در حال حاضر ممنوعیت شکار پرندگان براساس بخشنامهای است که از سوی سازمان دامپزشکی به دلیل شیوع آنفلوآنزای مرغی اعمال شده است؛ اما برای صید معیشتی در حد ظرفیت کارشناسی قابل قبول مجوز صید ارائه میشود.
انتهای پیام
wichidika
18-12-2014, 19:18
امواج مزاحم همچنان مانع هواشناسی
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
طوفان تهران در تاریخ 12 خرداد 93 با وزش تندبادی با سرعت بیش از یک صد بیست کیلومتر به همراه گرد و خاک غلیظ و رگبار شدید باران رخ داد که بر اثر این توفان پنج نفر کشته و بیش از 30 مجروح و مصدوم شدند. سازمان هواشناسی این طوفان را پیش بینی نکرده بود و به همین دلیل باعث غافلگیری مردم و برجای گذاشتن خسارتهای زیادی شد.
در گزارش رییس سازمان هواشناسی و کارشناسان در مورد طوفان خرداد ماه تهران عنوان شد که در سالهای اخیر، میدان دید رادار تهران و برخی دیگر از شهرها به دلیل نویزهای الکترومغناطیسی ناشی از منابع مختلف، بسیار محدود شده و غالبا تصاویر تولیدشده توسط رادارهای هواشناسی با نویز همراه است.
با گذشت بیش از پنج ماه از این حادثه، داوود پرهیزکار- رئیس سازمان هواشناسی در گفتوگو باایسنا درخصوص امواج الکترومغناطیسی و تاثیر آن در اختلالات دادههای هواشناسی عنوان کرد: آنچه مشخص و غیرقابل انکار است، این است که برخی از رادارهای ما امواج مزاحم دارد که ممکن است منابع مختلفی باعث بروز آنها شده باشد که نیاز به شناسایی این عوامل وجود دارد.
وی ادامه داد: شناسایی امواج مزاحم باید توسط سازمان تنظیم مقررات رادیویی انجام شود که هنوز در این حوزه اتفاقی نیفتاده و هنوز جوابی برای آن نگرفتهایم. تنها به صورت غیرمستقیم گفتهاند که به دلیل سیستمهای بیسیم در سطح شهر است.
رئیس سازمان هواشناسی در پایان خاطرنشان کرد: اگر منابع امواج مزاحم که باعث ناخوانا شدن تصاویر مشخص شود، سازمان تنظیمات مقررات رادیویی باید اقدامات لازم برای مقابله با این نویزها را انجام دهد.
انتهای پیام
wichidika
23-12-2014, 21:40
اعتبار 750 میلیاردی برای نجات دریاچه ارومیه
ابتکار: پارازیت متولی مشخصی ندارد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ابتکار-پارازیت-متولی-مشخصی-ندارد)
رییس سازمان حفاظت محیط زیست در پاسخ به سوالی درباره پارازیتها اظهار کرد: موضوع پارازیت با وجود آنکه متولی مشخصی ندارد از سوی سازمان حفاظت محیط زیست و سایر دستگاههای مسئول در حال پیگیری است. در این زمینه همه دستگاههای کشور موظف به رعایت استاندارد هستند.
به گزارش سرویس «محیط زیست» ایسنا، معصومه ابتکار در جمع دانشجویان همچنین افزود: استدلال محیط زیست این است که با توجه به استاندارهای دستگاههای پارازیت انداز کاربردهای مورد نظر برای این دستگاهها تعریف نشده است.
موارد بسیاری از زمین خواری در دولت گذشته وجود داشته استوی با اشاره به موضوع فساد و راههای مقابله با آن گفت: دستگاه ها مکلف شدند که بنابر دستور دولت با فساد اداری مقابله کنند، البته باید مراقب بود که نحوه اطلاع رسانی به ایجاد فضای ناامیدی در جامعه منجر نشود و طرح آن موجب دامن زدن به حس عدم اعتماد برای سرمایه گذاری در بازار نشود. دولت در مقابل تمامی فسادها موضع گرفته و رویکرد مبارزه با فساد و پیگیری آن تداوم خواهد داشت. متاسفانه موارد بسیاری از زمین خواری در دولت گذشته وجود داشته که زمین های متعلق به مناطق تحت حفاظت سازمان را به مالکیت خود در آوردند که در حال پیگیری این تخلفات بوده و تاکنون صدها هکتار از آن رفع تصرف شده است.
ابتکار درپاسخ به سوالی درباره وضعیت دریاچه ارومیه گفت: سازمان حفاظت محیط زیست از سال 79 نسبت به خشک شدن دریاچه ارومیه هشدار داده بود اما متاسفانه با فشارهای فراوان به دولت به انحاء مختلفی مانند خواسته های نمایندگان مجلس، احداث سدهای متعدد و حفر چاههای غیرمجاز، همچنین تغییر الگوی کشاورزی توسط مردم به کشاورزی آب بر اتفاقی که نباید رخ دهد رخ داد. جاده میان گذر نیز یکی از اقداماتی بود که به خشک کردن بیشتر آب این دریاچه کمک کرد.
وی با بیان اینکه احیای دریاچه ارومیه زمانبر است به پیش بینی اعتبار 750 میلیاردی برای نجات و گسترش ارضی فعالیت های کشاورزی ناپایدار در ارومیه اشاره کرد و افزود: تلاش های زیادی در حال انجام است تا دریاچه ارومیه احیا شود. تصمیمی که گرفته شده این است که در ابتدا حق آبه های طبیعی را بدهیم و بعد به بخش های دیگر توزیع شود. باید این را نیز بگویم که همه رودخانه ها از زاینده رود تا کارون و تالاب ها از انزلی تا هامون برای ما اهمیت دارند.
وی در پاسخ به شبهه ای درباره عدم اعتماد دولت به جوانان افزود: تعبیر بی اعتمادی به جوانان از سوی دولت درست نیست و دولت یکی از خاستگاه های اصلی پیروزی خود در انتخابات را جوانان می داند. بحث اشتغال و بیکاری در شهرهای کشور عزت و جایگاه انسانی جامعه ما را خدشه دار کرده است و دولت تدبیر و امید زمانی که برای حل معضل بیکاری یا رفع موانع فعالیت دانشجویان در دانشگاهها برنامه ریزی می کند با هدف تامین آینده جوانان است. ولی با توجه به شرایط بحرانی که از دولت سابق تحویل گرفته شده باید افراد با تجربه در صدر مدیریت قرار گیرند.
انتهای پیام
wichidika
24-02-2015, 20:58
عضو کمیسیون بهداشت:
اثرات پارازیت بر سلامتی مردم بررسی شود
یک عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با تاکید بر لزوم کم شدن پارازیتها در کشور گفت که باید با تشکیل کارگروه تخصصی مشخص شود که چه میزان پارازیتها برای سلامتی مردم اثر میگذارد.
حمیدرضا عزیزی فارسانی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی ایسنا، با بیان اینکه صد در صد در کشور پارازیت وجود دارد گفت: تاثیرات پارازیت برای سلامتی مردم باید مورد بررسی قرار گیرد. چون اگر امواج پارازیت و حجم آن نیاز باشد قطعا بر روی سیستم بدن تاثیر میگذارد. مشخص شدن دقیق این موضوع به مطالعه تحقیقاتی نیاز دارد.
وی با بیان این که اثرات پارازیتها در سلامتی مردم بی تاثیر نیست باید پارازیتها به جای زیاد شدن، به تدریج از بین رود.
این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس تاکید کرد: باید کارگروهی تخصصی در خصوص تاثیرات پارازیت برای سلامتی مردم تشکیل شود قطعا نتایج این کارگروه را میتوان در کمیسیون بهداشت مورد بررسی قرار داد تا میزان اثرات زیانبار پارازیتها بر روی سلامتی مردم مشخص شود. قطعا باید پارازیتها حذف و یا حداقل کم شده و در حداستاندارد قرار گیرد و یا آنکه به صورت کلی حذف شود. ورود مجلس به این موضوع ضروری است.
عزیزی فارسانی با بیان اینکه به جای پارازیت بر روی کانالهای ماهوارهای باید فرهنگ استفاده از ماهواره را در کشور نهادینه کرد گفت: باید به فرزندانمان نحوه درست استفاده از ماهواره و اینترنت و به صورت کلی تکنولوژی را یاد بدهیم. ما در دنیایی زندگی میکنیم که تعاملات ارتباطی بسیار سریع است. بهتر است نحوه استفاده از اینترنت را آموزش دهیم تا کشور و جامعه از آسیبها در آمان باشد.
وی افزود: از آنجا که صادر کردن فرهنگمان به استفاده از تکنولوژی ضروری است باید در وهله اول نحوه درست استفاده از تکنولوژی را در کشور آموزش دهیم. قطعا بهتر است به جای صرف هزینه برای پارازیت برای کانالهای ماهوارهای، بر روی فرهنگ سازی استفاده درست از این کانالها هزینه کنیم.
انتهای پیام
wichidika
24-02-2015, 20:59
تاثیرات منفی پارازیتها به روایت یک نماینده
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت که پس از بررسی اثرات بیولوژیکی امواج رادیویی و میکروموجها (پارازیتها) به این نتیجه رسیده که این امواج ضمن امکان ایجاد سرطان در بافتهای نرم بدن به تداخل در سیستم هدایت هواپیما، تاثیرات منفی روی مغز و اعصاب، تاثیر منفی روی جنین، عقیم شدن مردان و افزایش دمای بدن میانجامد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کمالالدین پیرموذن در حاشیه جلسه علنی صبح امروز (شنبه) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: پارازیت اندازها، فرستندههای مخابراتی و پستهای برق فشار قوی دائما در حال انتشار پارازیت با توان بالا هستند و بر اساس دادههای سازمان بهداشت جهانی اثرات ناشی از این امواج بر روی بافتهای زنده انسانها به افزایش آمار مرگ و میر به ویژه در اثر سرطان و سکتههای قلبی و مغزی و افزایش تحریکات و ناراحتیهای عصبی منجر میشود.
این عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان اینکه استفاده زیاد از امواج رادیویی و پارازیتهای ماهوارهای آثار سوء زیستی و امکان آسیبهای جسمانی را به دنبال دارد، خاطرنشان کرد: امواج پارازیتی بدون ضرر وجود ندارد. قدرت باندهای پارازیتی ارسال شده بالاتر از قدرت میکروموجهای ارسالی از ماهواره یعنی از 3500 مگاهرتس تا چند گیگاهرتس است.
وی ادامه داد: باندهایی که بالاتر از 20 مگاهرتس تا 200 گیگاهرتس هستند بر روی بدن اثر میگذارند اما بیشترین اثر مربوط به باندهای بالاتر از 300 مگاهرتس یعنی میکروموجها و پارازیت اندازهاست که چنین امواجی اگر دارای شدت و بسامد بالا باشند سلامتی انسان را به طور کلی مختل و عوارض مختلفی ایجاد میکنند که بسته به بسامد موج متفاوت است.
عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس اضافه کرد: هر چه این امواج مدت بیشتری با بدن برخورد داشته باشند خطرناکتر خواهند بود. از طرفی زمان برخورد این امواج هم آثار خاص خود را به دنبال دارد. همچنین تاثیر این امواج بر روی کودکان بیشتر از دیگر افراد جامعه است تا آنجا که کودکان خیلی زود به انواع بیماریها مبتلا میشوند.
پیرموذن ادامه داد: این امواج بر روی مردان نیز تاثیرات نامطلوبی دارد و آنها را عقیم میکند و از طرفی زنان باردار را گرفتار عوارض جبرانناپذیری میکند. البته در شرایط عادی این پرتوها آنقدر زیاد نیست اما در زمان طولانی و با توجه به شرایط قرار گرفتن و تاثیرات آن در مراحل اولیه به خستگی مفرط و حالت گیجی منجر میشود.
عضو هیات رییسه فراکسیون محیط زیست مجلس با بیان اینکه فرستادن پارازیتهای با قدرت و توان بالا روی سیستمهای عصبی تاثیر میگذارد، تصریح کرد: برخورد این امواج با انسان و سایر موجودات باعث بروز اختلالات خونی میشود که در نهایت از عوامل بروز سرطان است به این ترتیب مهمترین اثر پارازیتهای پرقدرت، سرطانزا بودن آنهاست.
وی در پایان مهمترین ضررهای پارازیتها در هنگام ارسال را به این شرح عنوان کرد: تاثیرات بسیار منفی روی مغز و اعصاب، ایجاد سرطان در بافتهای نرم بدن، تاثیر منفی روی جنین، عقیم شدن مردان، افزایش دمای بدن، تداخل در سیستم گیرندگی و فرستندگی کلیه دستگاههای ماهوارهای، تداخل در سیستم هدایت هواپیما، اختلال در تلفنهای همراه، اختلال در اینترنت، اختلال در سیستم خودپرداز بانکها و اختلال در سیستمهای پزشکی، مراکز تحقیقاتی و بخش دما و هوا است.
انتهای پیام
wichidika
24-02-2015, 21:01
عضو کمیسیون بهداشت تاکید کرد
دولت با تشکیل کارگروهی موضوع پارازیت ها را بررسی کند
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
یک عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان با طرح پیشنهادی گفت که کارگروهی متشکل از وازرتخانه بهداشت و درمان، صنعت، معدن و تجارت، سازمان محیط زیست، نهاد ریاست جمهوری و سازمان صدا و سیما برای بررسی موضوع پارازیتها تشکیل شود.
رسول خضری در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) درخصوص راهکارهای جلوگیری از پارازیتها و اثرات آن بر زندگی مردم گفت: کمیسیون بهداشت و درمان دو بار موضوع پارازیت و تاثیرات آن را در کشور مورد بررسی قرار داد اما نتیجه روشنی به دست نیامد.
وی افزود: در همین راستا بنده دو بار از دولت خواستم که کارگروهی متشکل از وازرتخانه بهداشت و درمان، صنعت، معدن وتجارت، سازمان محیط زیست، نهاد ریاست جمهوری و سازمان صدا و سیما تشکیل شود تا با بررسی کارشناسی این موضوع یک بار برای همیشه این پرونده مورد رسیدگی قرار گیرد تا به صورت شفاف موضوع به اطلاع مردم رسیده شود.
این عضو هیات رییسه کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: این کارگروه باید میزان دقیق تاثیرات پارازیتها بر زندگی مردم و سلامتیشان را به اطلاع مردم و جامعه برساند. برای این کار میتوان به صورت مطالعه گذشتهنگر درخصوص کارکنان صدا و سیما به صورت آماری این موضوع بررسی شود که این کارکنان در طول سالیان گذشته به دلیل قرارگرفتن در معرض امواج رادیویی دچار چه بیماری هایی و مشکلاتی شده اند.
خضری تاکید کرد که این کارگروه باید با کار کارشناسی و به دور از دغدغه و جناح بندی سیاسی موضوع پارازیتها را بررسی کند البته یک بار وزیر بهداشت به این موضوع اشاره کرد اما در عمل اتفاقی رخ نداده است.
وی با بیان اینکه پارازیتها میتواند ناهنجاری و مشکلاتی را در سلامت مردم به دنبال داشته باشد گفت: پارازیت در کشور وجود دارد ولی میزان اثرات سوء آن بر سلامت مردم باید به صورت دقیق و کارشناسی مورد بررسی قرار گیرد.
نماینده مردم پیرانشهر با بیان اینکه ادامه وجود پارازیتها به دلیل ضررهایش در کشور معنایی ندارد گفت: پارازیت برای جلوگیری از پخش یک سری از کانالهای ماهوارهای ایجاد میشود حال اینکه باید به جای ایجاد پارازیت بر روی ماهوارهها برنامههای تلویزیونی غنیتر، به روزتر و براساس سلیقه مخاطب تهیه شود.
خضری در پایان تاکید کرد که باید با کار فرهنگی مردم را از دیدن کانالهای نامناسب ماهوارهای دور کنیم نه اینکه روی به ایجاد پارازیت نماییم. این کار یک کار نرم افزاری است و نمی توان از ابزار سختافزاری استفاده کرد.
انتهای پیام
wichidika
24-05-2015, 13:31
نگرانی ابتکار از پارازیت و وضعیت مبهم آن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر پیگیری دولت یازدهم درباره بحث نظارت بر پارازیت ها، ابهامات موجود در این بخش را یکی از موانع نظارت و پایش امواج بیان کرد.
دکتر معصومه ابتکار در گفتوگو با خبرنگار محیط زیست خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: سازمان حفاظت محیط زیست در ورود به بحث آثار زیست محیطی امواج، اقداماتی را برای توانمندسازی در بحث نظارت انجام می دهد و این رویکردی است که دولت یازدهم با جدیت پیگیری می کند. البته در دولت هشتم اقداماتی صورت گرفت که ناتمام ماند.
ابتکار گفت: این دولت از ابتدای روی کار آمدن به این موضوع توجه داشته و به این منظور در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات کارگروهی تشکیل شد و طی بررسی ها و جلساتی یک متن مشترک تهیه شده است.
وی افزود: این که موضوع را به تشویش اذهان عمومی تبدیل کنیم فایده ای ندارد، اما باید موضوع پیگیری شود و دولت یازدهم نیز در این زمینه باید شفاف پاسخگو باشد و یا آنکه اعلام کند از حیطه نظارت دولت خارج کرده اند و اختیاراتی ندارد.
ابتکار با بیان اینکه قطعا سازمان حفاظت محیط زیست پیگیر این موضوع خواهد بود، درخصوص اعلام اعداد و رقم نتایج پایش ها در مورد پارازیت ها نیز گفت: کمیته ای خاص بحث پارازیت ها تشکیل شد و پایش هایی را انجام داد، اما در همان زمان اعلام کرد به دلیل عدم قطعیت و نامشخص بودن تعداد مراکز و محل ها نمی توان اعداد و رقم را با قطعیت اعلام کرد.
وی تاکید کرد: در آن زمان آقای واعظی که مسئولیت را در کمیته به عهده داشتند اعلام کردند در این موضوع نگرانی دارند و این امر باید تحت کنترل باشد.
به گفته رییس سازمان محیط زیست، در مسئله پارازیت ها وزارتخانه های ارتباطات و وزارت بهداشت مسئولیت دارند اما ابهامی که در مسئله هست کار را به اینجا رسانده است.
انتهای پیام
wichidika
30-05-2015, 21:35
موبنا: متخصصان دانشگاه کالیفرنیا در یک بررسی علمی گمانه خطر شبکههای وای فای را برای سلامت انسان اثبات کردند؛ نتایجی که اثبات میکند این امواج نه تنها برای انسان مضر است بلکه باعث پژمرده شدن گیاهان به جز خانواده کاکتوسها میشود.
در این مطالعه، ۵۰۰ خانواده با وضعیت متوسط که روزانه از شبکه وای فای استفاده میکردند شرکت داشتند.
در پایان دوره مطالعه، عوارض بیماری از قبیل اختلال در عملکرد دستگاه گوارش، افزایش فشار خون و برخی عوارض دیگر در افراد تحت بررسی حاضر در محدوده فعالیت شبکه وای فای مشاهده شد. مشخص شد که شبکه وای فای همچنین باعث آشفتگی در خواب افراد حساستر و کودکان میشود؛ حتی از فواصل دورتر تا جایی که شعاع آن قابل دریافت باشد. حالا دانشمندان توصیه میکنند شبها در زمان خواب فعالیت وای فای قطع شود. مطالعه در این باره همچنان با هدف دسترسی به نتایج بیشتر و درک عوارض استفاده از شبکههای وای فای بر سلامت انسان ادامه دارد. دانشمندان امیدوارند که بتوانند با تکمیل مطالعات، ابزارهایی بسازند که به کاربران اینترنت و شبکههای وای فای امکان پیشگیری از عوارض تشعشعات و امواج ناشی از فعالیت این ابزارهای ارتباطی را بدهد؛ بهویژه اینکه حالا شبکههای وای فای تنها محدود به چهاردیواری خانهها نیست و در بسیاری از اماکن عمومی نیز قابل دسترسی و استفاده است.
wichidika
20-07-2018, 23:23
وزیر ارتباطات خبر داد ورود رهبر انقلاب به موضوع تشعشعات رادیویی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محمدجواد آذریجهرمی از ورود مقام معظم رهبری به موضوع تشعشات رادیویی و دستور به شورای عالی امنیت ملی برای ورود به این موضوع خبر داد.
به گزارش ایسنا، مشروح گفتوگوی روزنامه اعتماد با وزیر ارتباطات را در زیر میخوانید:
برخی معتقدند که ارسال پارازیت بدون اجازه وزارت ارتباطات ممکن نیست. آیا این موضوع صحت دارد؟ متولی ارسال پارازیت در کشور کیست؟
وزارت ارتباطات بنابر قانون وظیفه مدیریت منابع فرکانسی در کشور را بر عهده دارد. یعنی اگر فردی یا نهادی قصد دارد از ظرفیتهای فرکانسی کشور استفاده کرده و فرستندهای در این حوزه فعالیت کند باید مجوزهای لازم را از وزارت ارتباطات اخذ کند. بر این اساس بخشی از باند فرکانسی کشور برای پخش در اختیار صدا و سیما قرار دارد. بخشی از آن در اختیار اپراتورهای موبایل است و برخی از آن برای بیسیمها و امثالهم استفاده میشود. تمام این موارد طبق پلنهای فرکانسی بینالمللی و استانداردهایی که وجود دارد در اختیار کسب و کارهای مختلف قرار میگیرد و مدیریت و نظارت بر آن در اختیار وزارت ارتباطات است. البته برخی باندهای فرکانسی مانند وای فای وجود دارند که آزاد بوده و متشکل از دو باند فرکانسی آزاد است که طبیعتا تمامی کسب و کارها به صورت آزادانه میتوانند از آن استفاده کنند. در حوزه فضا و ماهواره پلن فرکانسی به صورت بینالمللی مدیریت میشود نه توسط کشورها. اختصاص فضای فرکانسی در مدارهای مختلف به وسیله سازمان (itu) انجام میشود. بحث مدیریت فرکانسی و نظارت بر آن یکی از جدیترین موضوعاتی است که در وزارت ارتباطات درحال بررسی است. مجوزی تحت عنوان ارسال پارازیت وجود ندارد و وزارت ارتباطات هیچ مجوزی به هیچ سازمانی در رابطه با این مساله نداده است. جداول فرکانسی ما مشخص است. مطرح کردن موضوعی با عنوان آنکه وزارت ارتباطات مرجع صدور مجوز برای ارسال پارازیت است، کذب است. وزارت ارتباطات هیچ نقش و دخالتی در ارسال پارازیت ندارد.
چرا وزارت ارتباطات قصد دارد نمایشگر فرکانسی در سطح شهرها نصب کند؟
موضوعی که من در شیراز مطرح کردم محدود به موضوع پارازیت نیست. ما یک موضوعی داریم تحت عنوان «سلامت مردم در برابر تشعشعات رادیویی». آن چیزی که در این موضوع مطرح شده اثر تجمعی تشعشعات رادیویی است. یک انسان در فضایی که قرار دارد، تحت تاثیر تشعشعات فرکانسی مختلف اعم از فرستندههای رادیویی، فرستنده تلویزیونی، فرستندههای ماهوارهای، امواج دکلهای مخابراتی و فرکانسهای مخابراتی قرار دارد. حتی در محیط منزل نیز یک فرد تحت تاثیر امواج مایکرویو قرار دارد. اثر تجمعی این امواج روی بدن یک فرد باید مورد مطالعه قرار گرفته و از سلامت مردم در برابر اثرات تجمعی فرکانسی مراقبت شود تا این امواج در حدود استاندارد و سلامت مطلوب باشد. بر این اساس برای حوزه سلامت اثرات تجمعی فرکانسهای رادیویی استانداردهایی وجود دارد. اطلاعاتی که اکنون درباره سلامت مردم منتشر شده، اثرات در معرض قرار گرفتن انسان در برابر تشعشعات تجمعی رادیویی است. در این حوزه تاکنون اثرات گرمایی، استاندارد و مطالعه شده است. بر این اساس سطوحی در نظر گرفته شده است که به ازای آن استاندارد مشخص، کشورها باید چارچوب مشخص شده را رعایت کنند. طبیعتا عبور از استانداردهای مشخص شده برای سلامت افراد مضر خواهد بود. البته اثرات دیگری تحت عنوان اثرات جهشی مطرح شده است که تاکنون استانداردی در این حوزه منتشر نشده است. البته کشورهای مختلف جانب احتیاط را رعایت کرده و به ازای شاخصهای بینالمللی که به وجود آمده است برخی کشورها رفتارهای سختگیرانهای در این حوزه دارند تا جایی که میزان اثرات تجمعی را ١٠درصد میزان تشعشعات استاندارد جهانی لحاظ میکنند. این مقررات سختگیرانه را برخی کشورها در برابر اثرات ناخواستهای که هنوز به اثبات نرسیده اتخاذ میکنند. درباره اثرات تشعشعی دو موضوع وجود دارد. یک موضوع مربوط به اندازهگیری این امواج بوده که وظیفه وزارت ارتباطات است و موضوع دوم اثرات سلامت است که توسط سازمان انرژی اتمی پیگیری میشود. سازمان انرژی اتمی نیز در این موضوع مسوولیت دارد و این سازمان نیز همواره پیگیر این موضوع است.
تصویری که از دکلهای مخابراتی در ذهن مردم وجود دارد آن است که امواج این دکلها مانند پارازیت مضر است. آیا این تصویر واقعیت دارد؟ وزارت ارتباطات چه اقدامی برای رفع این نگرانی انجام داده است؟
ما همواره دربرابر سوالات متعددی از سوی مردم قرار داریم. زمانی که یک دکل مخابراتی در یک محله یا ساختمان نصب میشود، همواره این دغدغه وجود دارد که آیا این دکل برای مردم مضر است یا خیر؟ این مساله سبب شده است تا مردم با حساسیت بیشتری اثرات امواج رادیویی و بهویژه پارازیت را پیگیری کنند. متاسفانه به همین دلیل ممانعتهای مردمی برای توسعه سیستمهای مخابراتی قابل توجه است. در برخی املاک و مناطقی که تجهیزات رادیویی نصب است به لحاظ ذهنی قیمت املاک در آن منطقه کاهش پیدا میکند که این مهم اعتراض مردم را در پی دارد. این یکی از جدیترین موانع در مسیر توسعه ما است. یک شائبه و ذهنیتی در جامعه وجود دارد که باید به آن پاسخ دهیم. مردم نگران سلامتی خود هستند. این موضوع محدود به پارازیت نیست بلکه مردم نسبت به تمام تشعشعات رادیویی اطراف خود امروز حساستر شدهاند. چندی پیش جمعی از پزشکان در این باره مکاتبهای با مقام معظم رهبری داشتند. ایشان نیز این مطلب را با جدیت به شورای عالی امنیت ملی ارجاع دادند و در این باره کارگروههایی متشکل از دستگاههای مختلف در شورای عالی امنیت ملی تشکیل شد. وظیفه وزارت ارتباطات در این کارگروهها اندازهگیری امواج است. بر این اساس سازمان تنظیم مقررات با استفاده از تجهیزات مخصوص، پنج شهر هدف مشخص و تجهیزات را در این شهرها را نصب کرد. یکی از این شهرها تهران و شهر دیگری، شیراز است. نزدیک به یک ماه از نصب و راهاندازی این تجهیزات در شیراز گذشته است. همچنین در تهران نیز این تجهیزات نصب شده و اندازهگیری امواج در حال انجام است.
اظهارات شما درباره شفافیت در ارسال پارازیت قطعا با واکنشهایی همراه خواهد بود. به نظر شما چه کسانی به این موضوع واکنش نشان میدهند؟
اظهارنظر من بر خلاف آن چیزی که تصور شد، سیاسی نبود. طبیعتا موضوع پارازیت موضوعی سیاسی است و با دیدگاههای سیاسی به این موضوع نگاه میشود اما من از جهت حق الناسی که در رابطه با سلامت مردم بر گردن ما است این موضوع را مطرح کردم نه از منظر سیاسی که دستگاهی بخواهد در این باره توضیح دهد یا ندهد. ما در رابطه با سلامت مردم با کسی تعارف نداریم و توجه نمیکنیم که چه کسی میخواهد عکسالعمل نشان دهد. البته چون بحث سلامت مردم در میان است، دستگاهها کمال همکاری را خواهند داشت. در طول مدتی که این کار آغاز شده است، تمامی دستگاهها همیاری و همراهی لازم را با ما داشته و آنها نیز نسبت به این موضوع حساسیت دارند. سلامت مردم نزد ما امانت است و وظیفه ما حفظ و حراست از این امانت است.
برخی معتقدند بنابه هر دلیلی این نمایشگرها آمار دقیق و درستی ارایه نخواهند کرد. پاسخ شما به این شائبهها چیست؟
یکی از جدیترین دغدغههای مردم آن است که آمار دستگاههای دولتی درست نیست. واقعیت آن است که ما اندازهگیری فنی خود را انجام میدهیم. مقیاس مناسب یا نامناسب بودن سطوح فرکانسی سلیقهای یا بر پایه اظهارنظر اشخاص نیست بلکه استانداردهایی در این زمینه وجود دارند و ما با توجه به آن استانداردها باید قضاوت کنیم. البته ما آمادگی داریم برای اینکه خدشهای به میزان اندازهگیریها و نحوه انتشار آن وارد نشود، این مهم را با نظارت اعضای شورای شهر شهرهایی که قرار است این تجهیزات در آنجا نصب شود انجام دهیم زیرا این اعضا منتخب مردم هستند و میتوانند قضاوت کنند که آیا این آمار درست است یا خیر. برخی نکاتی را درباره اثرات جهشی یا اثراتی غیر از اثرات گرمایی حوزه فرکانسی بر سلامت مردم مطرح میکنند، در این باره باید بگویم در استانداردهای بینالمللی این موضوع ثابت نشده است. هرازگاهی مقالاتی در این زمینه نوشته میشود اما به اثبات جهانی نرسیده است. راهحل این موضوع توجه سختگیرانه به استانداردهای موجود است. ما در این حوزه سختگیریهای خاص خود را داریم. اندازهگیریها نشان میدهد میزان تشعشعات ایران از میزان استاندارد جهانی در حدود یکسوم ماکزیمم شرایط است. البته میتوان این شرایط را سختگیرانهتر کرد. خوشبختانه امروز شاخصهای بینالمللی در کشور ما رعایت میشود.
اخیرا شما در اصطلاح عمومی به یکی از شجاعترین وزرای دولت تبدیل شدهاید. اظهارات اینچنینی چالش جدیدی برای دولت پدید نمیآورد؟
شفافسازی هیچگونه چالشی برای نظام و دولت ندارد. این چالش برای انحرافاتی است که وجود دارد. نظام و دولت برای اصلاح این انحرافات از هیچ تلاشی فروگذاری نمیکند. به نظر من شفافیت مسیری است که باید طی شود.
انتهای پیام
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.