مشاهده نسخه کامل
: قابلیت ssd
mmahdi302
23-08-2014, 15:15
سلام دوستان
می خواستم بدونم قابلیت نصب ssd روی مادربورد با چی نشون میدن؟
مثلا از کجا میشه فهمید مادربورد gigabyte p85d3 میشه ssd روش نصب کرد یا نه
saeed_136915
23-08-2014, 16:15
سلام دوستان
می خواستم بدونم قابلیت نصب ssd روی مادربورد با چی نشون میدن؟
مثلا از کجا میشه فهمید مادربورد gigabyte p85d3 میشه ssd روش نصب کرد یا نه
سلام
قابلیت نصب خاصی نمی خواد... مادربرد شما اگه SATA داشته باشه (ترجیحا SATA3 چون نسخه های پایینتر ممکنه نتونن از همه ی سرعت SSD استفاده بکنن) میتونه روش SSD نصب بشه
mmahdi302
24-08-2014, 10:21
هارد ssd سوکتش sata نیستا
sata اونایی که با کبل های قرمز وصل میشن
درست میگم؟
saeed_136915
24-08-2014, 10:25
درست میگم؟
چرا دوست عزیز رابطشون ساتا هست
کابل ساتا هم رنگ های متفاوت داره و اصلا رنگشون مهم نیست
درست میگم؟
کاری به رنگ کابل نداره عزیز. کابل ساتا چندین رنگ داریم. بیشترینش که شما دیدی همون قرمز هست بعد زرد هم داریم، آبی هم هست، مشکی هم هست:n01:
چند مدل SSD داریم. یه سریشون که بیشتر تو بازار میبینید همون هایی هستند که به پورت ساتا وصل میشند. یه سریشون به اسلات PCI-Express وصل میشند که سرعت فوق العاده ای دارند و البته گرون تر هستند( اینجا زیاد گیر نمیاد ). یه سری دیگه هم msata هستند و تو لپ تاپ هایی که به صورت پیش فرض SSD دارند هم ازشون استفاده میشه. روی یه در گاه به اسم msata یا mini-stata روی مادربرد نصب میشند که این SSD ها تو ایران اگه بخوای جدا بگیری خیلی کم یاب و بهتره بگم نایاب هستش( البته اون اوایل اینجوری بود.الان رو نمیدونم ).
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مادر برد شما دارای 4 تا پورت ساتا 3 هست. پس خیلی راحت میتونید یه SSD ساتا 3 بگیرید:n06:
mmahdi302
25-08-2014, 11:07
پس یعنی هر مادربوردی که پورت sata داشته باشه میشه بهش ssd وصل کرد؟
من فکر می کردم ssd پورت جدا داره
الان مادربورد من GA-8I915P Duo گیگابایت هست و 4تا پورت sata داره پس من میتونم روی این مادربوردم ssd نصب کنم؟
afshin b
25-08-2014, 11:19
الان مادربورد من GA-8I915P Duo گیگابایت هست و 4تا پورت sata داره پس من میتونم روی این مادربوردم ssd نصب کنم؟
بله عزیز. SSD هم مانند هارد دیسک از رابط SATA استفاده می کنه. اگر رابط ساتای مادربودتون ساتا ۳ باشه، می تونین از حداکثر سرعت SSD استفاده کنین ولی در ساتا ۲ سرعتش کمی محدود میشه.
اون مادربوردی که تو پست اول پرسیدید رو گفتم. مادربرد فعلی شما 4 تا ساتا نسخه 1 داره که اصلا مناسب SSD نیست( سرعت بسیار کمتر از نسخه های فعلی ) ولی اگه میخواین حتما برای این مادربورد SSD تهیه کنید میتونید یه کارت توسعه ساتا 3 بگیرید که روی اسلات PCI-EX1 میخوره:n01:
saeed_136915
25-08-2014, 20:43
حذف شود.............
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.