ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دادن برنج به مرغ و ماکیان خانگی؟؟

pashangparsi6
23-08-2014, 14:25
با درود

دوستان من یک خروس و یک مرغ خانگی دارم. به تازگی به جایی دسترسی پیدا کردم که روزانه اندازه ی زیادی برنج (سفید و با لوبیا و ..) می تونم ازشون بگیرم. می خواستم بدونم اگر این برنج ها یک بار با آب جوش آب کشی کنم و مقداری از روغنش گرفته بشه رو می تونم به مرغ ها بدم با خیال آسوده ؟ براشون مشکلی پیش نمیاد؟

باید توجه کنیم که از زمانی که برنجشون می دم دیگه تمایلی برای خوردن مثلا نون خشک و .. ندارن

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-08-2014, 16:42
سلام . مرغ و خروس خیلی چیزها رو با اشتها میخورند . گندم , ذرت , نون خشک آسیاب شده , نون خیسانده , پوست هندونه و خربزه و طالبی , کرم , سوسک , خورده سبزی و کاهو , بسیاری از میوه ها , خورده برنج تهِ سفره . یه آشنا داریم حدود 10 تا مرغ شهری داره . به ندرت براشون دون میخره . یا خورده غداهای خودشون رو میخورند یا از دو سه تا سیزی و میوه فروشی براشون ضایعاتِ سبزی و میوه میگیره ( مجانی ) . همشون هم چاق و چله اند و تخم میذارند این هوا .وقتی گشنه باشند همه چیز میخورند

years
24-08-2014, 16:56
سنگدون مرغ اینقدر گرمه که برنج خشک نپخته را هضم میکنه

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-08-2014, 20:42
سلام . از سنگدان مهمتر , چینه دان هست که در اون دانه ها انبار میشه و خیس میخوره و نرم میشه و آماده ی هضم شدن . آفرین به طراح و سازنده یادتون نره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

years
24-08-2014, 21:40
مستندی دیدم نحوه تشکیل تخم تو بدن مرغ را نشان میداد

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-08-2014, 23:01
در سایت یوتوب هم کلیپهای زیادی در مورد نحوه ی ساخته شدن تخم مرغ هست . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] hen makes egg youtube