PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ماشین حساب لطفا معرفی کنید که در امتحان کمکمون کند

parspro
23-08-2014, 00:31
سلام
دوستان لطفا راهنمائی کنید
لطفا ماشین حساب مهندسی معرفی کنید که بشود سر امتحان کمکمون کند:n01: چون بلد نیسیم با این ماشین حساب ها کار کنیم اما بعضی از دوستان گفتن بهش برنامه میدهیم و یا فایل میریزیم داخلش که سر امتحان سوالات را در بیاورد دوستان این چطوری کار میکنند و حدودا تا 100 هزار تومان چیزی است ؟ میخواهم طوری باشه که سوال و جواب را در آن ذخیره کنیم برای امتحان
مرسی

نیدونم...
23-08-2014, 00:48
ماشین حساب کاسیو مهندسی بگیر ...:n05:
مدلش هر چقدر بالاتر باشه،امکاناتش بیشتره

مدل هایی هم دارم ک حتی رسم نمودار هم می کنن، اما خب قیمتاش خیلیییییی بالا میره
اما در حدود 100 تومن، ی ماشین حسابی می تونی بگیری ک اطلاعاتت رو ذخیره کنه ...
برو مدلهاش رو میذارن جلوت، دونه دونه امکاناتش رو نگاه کن ....

عاقا تقلب بازاریه هاا :n02:
اینه وضع دانشجوی مملکت ... بعد میگن چرا پیشرفت نمی کنیم :n08:

parspro
23-08-2014, 02:19
سلام خوب آقا خواهشا بگید این ماشین حسابها چطوری در امتحان به ما کمک میکنند که بشود باهاشون تقلب کرد یه توضیحی بدهید مثلا میگن باید بهشون برنامه بدهید خوب منظور چیست راستی این مدل کاسیو 5800 خوبه ؟ خواهشا راهنمائی کنید چند روز دیگر امتحان دارم

و سوال دیگر این که در این ماشین حسابها میشود انواع اشکال ریاضی مثل کتاب ها را هم وارد کنیم که موقع امتحان همان ها را نشان دهد برای کمک کردن و راحت پاسخ دهیم ؟ مثل این ها ∌ یا ∋ یا } و 'A و √ ̅ و ≤ و ⊃ و {…}
راستی این کاسیو 5800 اگر موقع امتحان رسیتش کردند دیگه تمام اون فایل و فورمولهای کمکی ها حذف میشود ؟
یا میشود بک آپ داشته باشد و اگر رسیتش و یا حذفش کردن دوباره اطلاعات ها را برگردانند ؟

مرسی

bijandarbari
23-08-2014, 06:06
سلام

من مدل 5800 دارم.
فرمول ها رو می تونی داخلش ذخیره کنی و سر امتحان فرمول رو اجرا کنی و ورودی ها فرمول رو بهش بدی ، خودش خروجی فرمول رو اتوامتیک حساب میکنه و بهت میده.البته چون ماشین حساب ضعیفیه ، فرمول های بلند رو باید چند قسمت کنی. وگرنه توش جا نمیشه.
تو فرمول نویسی یه سری از اشکال ریاضی هم داره که میتونی وارد کتی.
قابلیت برنامه نویسی هم داره.( فکرکنم با زبان بیسیک باشه )

در مورد ریست امتحان نکردم.ولی احتمالا کامل پاک میشه و بک آپی نداره.

نیدونم...
23-08-2014, 16:08
دوست عزیز ماشین حسابه ها، لپ تاپ نیست ک ... چ توقعاتی از ی ماشین حساب داری :n02: ... بک آپش کجا بود!
برنامه نویسیش هم شبیه ب c++ هستش تا جاییکه من یادمه!

بهترین راه حل، اینه ک هر چ زودتر بری دفترچه راهنماش رو از نمایندگیهاش خریداری کنی، مطالعه ش کنی

البته، وقتتو بذاری درسارو بخونی، بهتره ها ... از ما گفتن بود :n26:

hamidchi
23-08-2014, 16:35
بستگی به امتحان و نوع محاسباتش داره که چه ماشین حسابی مناسب باشه
کاسیو 5800 هم قابلیت فرمول نویسی داره هم برنامه نویسی
نوشتن برنامه نسبت به فرمول وقت بیشتری میگیره ولی تقریبا میشه گفت در یه سری مسائل بهتر و کاربردی تره
در صورتیکه کابلش رو داشته باشین میتونین از ماشین حساب دوستاتون فرمول ها و برنامه هایی که نوشتن رو انتقال بدین یه کابل که دوسرش جک 2.5 میلی متری داره
داخل تنظیماتش گزینه ای ریست کردن داره که همه فرمول ها و برنامه هایی که کاربر وارد کرده رو پاک میکنه
اکثر نمادهای ریاضی رو داره ، از اینایی که نوشتین یکم در مورد عضویت و زیرمجموعه بودن شک دارم
فکر کنم الان 140 - 150 تومن قیمتش باشه
اگه بگید منظورتون از تقلب چی هست بیشتر میشه راهتمایی کرد ؟

parspro
23-08-2014, 21:07
سلام
ممنون از همه فقط اگر لطف کنید خیلی زود تر پاسخ دهید ممنون میشوم
برای پیش مقدماتی میخواهم
و تا حالا با ماشین حساب مهندسی کار نکردم

مثلا میشود txt فایل یا pdf از تو کامپیوتر بریزیم در 5800 که مثلا روش حل فرمول را بنویسیم که سر امتحان یادمان بیاد که چگونه بتونیم این فرمول چگوه حل میشود ؟

مثلا بجای اینکه فرمولها را در کاغذ کوچیک ببریم برای امتحان که روش فرمولها یادمان بیاد همان نوضیحات را در 5800 بریزیم و سر امتحان از روی توضیحاتی که در 5800 نوشته بودیم را همان را در امتحان انجام دهیم ؟

اصلا به کامپیوتر وصل میشود از طریق usb
کلا چگونه این اطلاعات را بریزیم روش ؟
لطفا هر روشی است را بگید چون میخواهم بدونم با این توضیحاتی که دادم میشود از این ماشین حساب برای این کاری که خواستم انجام داد یا خیر

راستی اگر خواستیم بخریم گارانتی کدام شرکت باید باشد ؟
ممنون

bijandarbari
23-08-2014, 21:33
سلام
ممنون از همه فقط اگر لطف کنید خیلی زود تر پاسخ دهید ممنون میشوم
برای پیش مقدماتی میخواهم
و تا حالا با ماشین حساب مهندسی کار نکردم

مثلا میشود txt فایل یا pdf از تو کامپیوتر بریزیم در 5800 که مثلا روش حل فرمول را بنویسیم که سر امتحان یادمان بیاد که چگونه بتونیم این فرمول چگوه حل میشود ؟

مثلا بجای اینکه فرمولها را در کاغذ کوچیک ببریم برای امتحان که روش فرمولها یادمان بیاد همان نوضیحات را در 5800 بریزیم و سر امتحان از روی توضیحاتی که در 5800 نوشته بودیم را همان را در امتحان انجام دهیم ؟

اصلا به کامپیوتر وصل میشود از طریق usb
کلا چگونه این اطلاعات را بریزیم روش ؟
لطفا هر روشی است را بگید چون میخواهم بدونم با این توضیحاتی که دادم میشود از این ماشین حساب برای این کاری که خواستم انجام داد یا خیر

راستی اگر خواستیم بخریم گارانتی کدام شرکت باید باشد ؟
ممنون

سلام 5800 هیچکدوم از این کارها رو نمیتونه انجام بده.

فکر کنم شما باید حداقل کاسیو کلاس پد 330 یا مدل بالاتر مثل ti nspire بخرین.
کلاس پد فکر کنم حدود 400 باشه.
ti هم گرونتره.

گارانتی برای ماشین حساب مهم نیست.

parspro
23-08-2014, 21:37
پس یعنی txt هم نمیشود داحلش نوشت و یا گذاشت ؟
چون جاهائی یه سری چیز ها در موردش گفته بودند

خوب پس اگر این کارها را نمیکند پس چرا خیلی ها گفتند مخصوص تقلب است ؟ میشود کمی بیشتر توضیح دهید

FJava
23-08-2014, 21:51
دوستان اگه ماشین حساب سر جلسه میبرین حتما مطمئین بشید که مجازه استفاده ازش، ما رفتیم سر یه امتحان عادی تو دانشگاه اونم درس ریاضیاتی و الگوریتمی ! یهو دیدیم استاده اومد برگمون را خط زد به خاطر همین ماشین حساب ... اصلا نه گفته شد و نه نوشته بودند غیر مجازه ...

به هر حال با حرف خودمون و زور یکی از اساتید به خیر گذشت و چیزی کم نشد، ولی شما هم مراقب باشید

parspro
23-08-2014, 22:04
البته برای اینجائی که میخواهم کاری به ماشین حسابها ندارند

دوستان اگر لطف کنید پاسخ دهید

ممنون

bijandarbari
23-08-2014, 22:51
5800 به کامپیوتر وصل نمیشه.

میتونید تو قسمت برنامه نویسی یک توضیحاتی بدین.
ولی از اونجایی که صفحه کلید تایپ نداره و صفحه نمایشش هم کوچیکه خیلی سخته.

parspro
23-08-2014, 22:55
ممنون حالا کلا یه چیز دیگر جدا از تقلب
این ماشین حساب ارزونها مثلا در حد 50 هزار تومان میتوانند مثلا این معادلات را انجام دهند البته آسون است اما کلا میخواهم بدونم میشود این معادلات را داد

عکسی را زیر گذاشتم که اول سوال است و بعد پاسخ داده مثلا میتوانند ماشین حساب معمولی ها همین کار را فوری و ساده انجام دهد چه مدلی خوبه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

baby_1
23-08-2014, 23:08
سلام دوستان
نظرتون در مورد class pad های کاسیو چی هست؟ صفحه نمایش و وضعیت لمس ، سرعت ، حافظه ، توان محاسباتی و تعداد عملگرهای محاسباتی در یک محاسبه چقدر هست؟

parspro
23-08-2014, 23:11
خوب اما گرونه فعلا :n01:

حالا همین ماشین حساب ارزونها میشود این معادلاتی که بالا گذاشتم را ساده انجام دهید ؟
چه مدل خوبه

bijandarbari
23-08-2014, 23:15
خوب اما گرونه فعلا :n01:

حالا همین ماشین حساب ارزونها میشود این معادلاتی که بالا گذاشتم را ساده انجام دهید ؟
چه مدل خوبه

5800 نمیتونه.
تنها میتونه اعداد اعشاری رو به صورت کسری صحیح نمایش بده.

parspro
23-08-2014, 23:23
آقا ممنون
پس یعنی این معادلات ساده که بالا گذاشتم هم نمیتونه حل کنه ؟
آقا چه مدلهای میتونند این کارا را انجام دهد که ارزون باشه ممنون

bijandarbari
24-08-2014, 06:29
آقا ممنون
پس یعنی این معادلات ساده که بالا گذاشتم هم نمیتونه حل کنه ؟
آقا چه مدلهای میتونند این کارا را انجام دهد که ارزون باشه ممنون

سلام

کمتر ماشین حسابی پیدا میشه که بتونه حصل ضرب رو به صورت یک عدد توانی نشون میده.
همشون جواب رو به صورت کسری یا اعشاری میدن.
البته می تونید با Solve به جواب تقریبی برسین.

من متوجه نمیشم که حل عباراتی که بالا گذاشتین چه فایده ای براتون داره؟؟!!وقتی که راحت میشه به جواب رسید.

parspro
24-08-2014, 08:52
سلام
ممنون
خوب پس اینطور که معلومه برای تقلب نمیشود استفاده کرد درسته ؟ چون خیلی ها میگفتن این ماشین حساب ها خیلی بکار میاد
چون میخواهستم یک سری توضیحات و روش فرمولها را در آنها بنوشتم که که برای امتحان بکار بیاد
مرسی

bijandarbari
24-08-2014, 11:48
سلام
ممنون
خوب پس اینطور که معلومه برای تقلب نمیشود استفاده کرد درسته ؟ چون خیلی ها میگفتن این ماشین حساب ها خیلی بکار میاد
چون میخواهستم یک سری توضیحات و روش فرمولها را در آنها بنوشتم که که برای امتحان بکار بیاد
مرسی

سلام

توضیحات رو نمیشه.ولی فرمول ها رو میشه داخلش وارد کرد.

نیدونم...
24-08-2014, 21:40
همچین گفتین تقلب می خوام بکنم، گفتم فرمول های انرژی هسته ای رو می خواین بزنین توش :n02:

ماشین حسابی ک من استفاده می کنم casio fx-350MS هستش

عین فرمولهای بالا رو می تونی توش وارد کنی، خیلی شیک و مجلسی:n05:
حتی پرانتز ها رو می تونی بزنی
عددهای اعشاری رو هم ب کسری تبدیل کنی و بالعکس ...
اون سالی ک ما خریدیم این رو، 25 تومن بود، الان شده حدود 40 - 50 تومن

آمـــــــــــــــــــــاا اااااااااااااااا
بهترین کار اینه ک فرمولهای خاصت رو بنویسی، بچسبونی تو در این ماشین حساب :n26:

نیدونم...
25-08-2014, 23:01
سلام
چون تعداد پست هام کمه، نشد ک پخ بزنم :n28:

اما جواب سوالهایی م گفتین

اول اینکه، اگه اون عدد اعشاری ، قابل تبدیل شدن ب کسری باشه با زدن دکمه a b/c می تونی اون رو ب کسری تبدیل کنی، خیلی راحت :n01:

اما درباره سوال دومتون،
خیر!
این ماشین حساب نمی تونه اون ها رو حساب کنه ...
برای این کار، باید مدل بالاتری رو بخرید

pouyarzz
10-11-2014, 11:18
سلام دوستان من میخوام ماشین حساب 5800 بگیرم :n05:ولی نمیدونم میشه با این ماشین حساب انتیگرال معییین یا نامعیین حل کرد؟ (بدون برنامه نویسی ؟یا با برنامه نویسی ؟) ممنون میشم دوستان جواب بدن:n03:

bijandarbari
10-11-2014, 13:02
سلام دوستان من میخوام ماشین حساب 5800 بگیرم :n05:ولی نمیدونم میشه با این ماشین حساب انتیگرال معییین یا نامعیین حل کرد؟ (بدون برنامه نویسی ؟یا با برنامه نویسی ؟) ممنون میشم دوستان جواب بدن:n03:

سلام

امتگرال معین رو حل میکنه.( بدون نیاز به برنامه نویسی )
ولی نامعین رو نه.
مشتق معین تا مرتبه دوم رو هم حساب میکنه.( بدون نیاز به برنامه ریزی )

pouyarzz
10-11-2014, 22:12
سلام

امتگرال معین رو حل میکنه.( بدون نیاز به برنامه نویسی )
ولی نامعین رو نه.
مشتق معین تا مرتبه دوم رو هم حساب میکنه.( بدون نیاز به برنامه ریزی )

ممنون از جوابتون / من حالا میخوام یه ماشین حساب باشه که انتیگرال نا معیین رو حل کنه باید چیکار کنم؟ با برنامه نویسی میشه از 5800 برای انتیگرال نا معیین استفاده کرد؟ اگه نا معیین رو حل نکنه خوب با 4500 چه فرقی داره؟! 4500 رو امروز قیمت کردم 82 تومن 5800 رو میدادن 150 تومن

skyzare
11-11-2014, 13:38
ممنون از جوابتون / من حالا میخوام یه ماشین حساب باشه که انتیگرال نا معیین رو حل کنه باید چیکار کنم؟ با برنامه نویسی میشه از 5800 برای انتیگرال نا معیین استفاده کرد؟ اگه نا معیین رو حل نکنه خوب با 4500 چه فرقی داره؟! 4500 رو امروز قیمت کردم 82 تومن 5800 رو میدادن 150 تومن

سلام . حالا برای چی میخوای انتگرال نامعین ر حل کنه ؟ یاد بگیری کم هزینه تر هست ها :n02:

bijandarbari
11-11-2014, 14:26

سلام

فرقش با 4500 تو اندازه بالاتر صفحه نمایش هستش اینکه بالطبع کارکردن باهاش راحت تره.
و اینکه قابلیت برنامه نویسی و فرمول نویسی داره.

انتگرال نا معین با برنامه نویسی قابل حل نیست.برای حل انتگرال نامعین باید از کاسیو fx2.0 یا مدل های پیشرفته تر از برند کاسیو و برند ti انتخاب کنید که احتمالا بالای 300 قیمت دارن.

pouyarzz
12-11-2014, 02:38
سلام . حالا برای چی میخوای انتگرال نامعین ر حل کنه ؟ یاد بگیری کم هزینه تر هست ها :n02:

والله سخته:n28:

pouyarzz
12-11-2014, 02:40
سلام

فرقش با 4500 تو اندازه بالاتر صفحه نمایش هستش اینکه بالطبع کارکردن باهاش راحت تره.
و اینکه قابلیت برنامه نویسی و فرمول نویسی داره.

انتگرال نا معین با برنامه نویسی قابل حل نیست.برای حل انتگرال نامعین باید از کاسیو fx2.0 یا مدل های پیشرفته تر از برند کاسیو و برند ti انتخاب کنید که احتمالا بالای 300 قیمت دارن.

مرسی بابته راهنمایی پس اگه نمیشه حل کرد همون 4500 رو بخرم خوبتره :n14: یعنی باید بشینم یاد بگیرم چطوری حل میشه:n14::n30: از الجبرا اجازه استفاده تو امتحان رو میدن؟ ممنوع نیستش؟

bijandarbari
12-11-2014, 07:05
مرسی بابته راهنمایی پس اگه نمیشه حل کرد همون 4500 رو بخرم خوبتره :n14: یعنی باید بشینم یاد بگیرم چطوری حل میشه:n14::n30: از الجبرا اجازه استفاده تو امتحان رو میدن؟ ممنوع نیستش؟

الجبرا رو فکر نکنم تو امتحان گیر بدن.
ولی کلاس پد رو چون صفحه اش خیلی بزرگه ، ممکنه گیر بدن.

برای حل انتگرال ، هندبوک هایی وجود داره که حل نهایی خیلی از انتگرال های موجود رو لیست کرده.میتونید از اون استفاده کنید.

pouyarzz
13-11-2014, 23:26
الجبرا رو فکر نکنم تو امتحان گیر بدن.
ولی کلاس پد رو چون صفحه اش خیلی بزرگه ، ممکنه گیر بدن.

برای حل انتگرال ، هندبوک هایی وجود داره که حل نهایی خیلی از انتگرال های موجود رو لیست کرده.میتونید از اون استفاده کنید.

هندبوک رو دانلود کردم مرسی ، ممنون از راهنمایی و وقتی که میذارید

jojonice
14-01-2015, 17:44
سلام
در این مورد من را هم راهنمائی کنید امتحان دارم و نمیدونستم چکار کنم تا اینکه اینجا یه سری چیزا نوشته بود دوستان چند تا فرمول هستند و میخواهم همینا را save کنم تو ماشین حساب برای امتحان میخواهم همینها را نشان دهد
دوستان توجه کنید نمیخواهم سوال حل کند فقط میخواهم مثل note برداری باشه و همان را نشان دهد

مثلا این زیری را میتونم تو ماشین حساب ذخیره کنم و بزارم که هر موقع خواستم نشان دهد

ممنون

jojonice
15-01-2015, 10:35
خواهشا راهنمائی کنید

bijandarbari
15-01-2015, 12:11
سلام

بله میشه.
با کاسیو 5800 ره راحتی میشه ذخیره کرد.

ولی این فرمول ها خیلی ساده است.شب قبل از خواب بخونید. حفظ میشید.

jojonice
15-01-2015, 14:36
سلام

بله میشه.
با کاسیو 5800 ره راحتی میشه ذخیره کرد.

ولی این فرمول ها خیلی ساده است.شب قبل از خواب بخونید. حفظ میشید.

سلام
ممنون پس بروم همین 5800 را بخرم فقط یک سوال لطفا فقط مراحل کار را بهم بگید چون امتحان خیلی زود است و دقیقا نمیدونم کار با این ماشین حساب 5800 چطوره چون دفترچه راهنمائی کار را چک کردم اما دقیقا متوجه نشدم
مثلا میخواهم چند تا پوشه یا فایل یا هر چیزی دیگری درست کنم و اسمش مثلا abc و یکی دیگر را مثلا test باشه و بعد این فرمول های بالائی را در هر کدام از این پوشه ها بزارم و save کنم
خواهشا روش کار را بطور خلاصه و راحت بگید
راستی میشود فینگلیش در این بنویسیم ؟
راستی یه سوال دیگر علامت سیگما را هم دارد
ممنون

bijandarbari
15-01-2015, 18:44
سلام

الان ماشین حساب همرام نیست.
البته همراه ماشین حساب احتمالا دفترچه فارسی هم میدن.
تا جایی که یادمه : دکمه prog روی ماشین حساب رو می زنید و وارد منوی برنامه نویسی میشید. گزینه formula رو انتخاب می کنید و بعد new رو انتخاب می کنید تا فرمول جدید بسازید ( احتمال زیاد نمی تونید پوشه بسازید.) تو فرمول نویسی یکی از دکمه های گرد پایین ال سی دی رو اگه بزنید وارد یک منو میشید که تقریبا تمام حروف یونانی و سیمبل های ریاضی رو داره.بدین ترتیب فرمول تون رو می نویسید.

بعدا برای دیدن فرمول دکمه fmla روی ماشین حساب رو می زنید و لیست فرمول ها نمایش داده میشه و فرمول مورد نظرتون رو باز می کنید.
اگه فرمول تون طوری باشه که یک پارامتر یک سمت مساوی باشه و بقیه پارامتر های سمت دیگه مساوی باشه موقع اجرا فرمول اتوماتیک پارامتر های سمت دیگه مساوی رو دونه دونه ازتون می خواد و خودش اتوماتیک فرمول رو محاسبه میکنه و پارامتر سمت دیگه فرمول رو بهتون میده.

مثلا من فرمول طراحی شفت درس طراحی اجزا رو به داده بودن و 8 تا پارامتر بهش میدادم و قطر شفت رو بهم خروجی میداد.
اینطوری محاسباتتون تو امتحان خیلی سریع میشه.

ولی اگه محدودیت بودجه ندارین بهتره مدل های بالاتر و گرونتر با ال سی دی بزرگتر و رم بیشتر رو بخرین. چون ال سی دی کوچیک اش و رم کم اش تو فرمول های بلند شما رو اذیت می کنه.

در ضمن تو خود ماشین حساب شما میتونید زیگما ی یک عبارت جبری ( یا سری ) رو محاسبه کنید.