مشاهده نسخه کامل
: Lenovo thinkpad T440s وارد شده یا نه؟ پیشنهاد مشابهی دارین؟
redevil6990
22-08-2014, 08:06
سلام. من یه مدته به نمایندگی های سازگار زنگ می زنم که این مدل رو با گارانتی بخرم. با اینکه در بازار جهانی خیلی وقته وارد شده ولی نمی دونم چرا نماینده های لنوو نمیارن...
تو بازار هم کسی T440s ندیدم داشته باشه. اگه کسی جایی میشناسه تو بازار که این مدل رو داشته باشه ممنون میشم معرفی کنه.
اگرم نیست که مدل مشابه با تاکید بر سبک بودن و کیفیت بالا و کارا در حد همین سری T اگه هست با فروشندش معرفی کنید ممنون میشم. بودجه هم حدود ۴ تومنه.
24-08-2014, 11:45
از دوستان کسی اطلاعی در این مورد نداره؟
نیاز هاتون چین؟؟ و برای چ کاری میخواهید لپ تاپ بخرید؟؟
redevil6990
24-08-2014, 12:00
نیازم برنامه نویسی هست ولی چون اغلب لپ تاپ زیر بار هست و کمتر خاموش میشه میخوام یه چیز کم استهلاک و با کیفیت بگیرم که به این مدل رسیدم. در ضمن جابه جایی هم زیاد دارم و باید سبک باشه.
خلاصه این مدل کاملا فیته برام ولی تو این بازار مریض که هر مدلی سودش بیشتر باشه ریخته، پیداش نکردم. در عوض شما برو تو یه مغازه بگو ۳۰ تا z510 میخوام همونجا میده بهت...
تو این بودجه و با این کاربرد انتخاب های خوبی هست
macbook pro me 864
sony vaio pro 13231 sgs (مدل گذاری سونی تو حلقم:n07:)
و یک مدل از زنبوک ایسوس asus ux 32ln
مشخصاتشون شبیه هم هست و تو سایت دیجیکالا میتونید ببینید
در ضمن ظاهرا مدل های که معرفی کردم خوش نام تر هستند از لنوو
redevil6990
24-08-2014, 14:09
ممنون از پاسخگویی.
سونی پرو ۱۳ که خیلی ظریفه به درد کار سنگین نمیخوره و لپ تاپی نیست که همیشه روشن بمونه...
مک بوک رو تحقیق کردم ۸۶۴ اش رو چه با ماشین مجازی چه پارالل ویندوز نصب کنی رم کم میاره و حیفم هست واسه کارای تو ویندوز پول مک بدی...
میمونه ایسوس که نمیدونم واقعا به سری T لنوو میرسه از لحاظ دوام و کیفیت یا نه.. در ضمن اون کانفیگش که تو دیجیکالا هست رو لعنتیا هارد اس اس دی اش رو که تو همه ریویو ها هست رو برداشتن معمولی گذاشتن.
بازم نکته ای بود دریغ نکنین
دوست عزیز این لپ تاپ ها cpu سری u دارن که خیلی کم مصرفه و درنتیجه خیلی کم داغ میکنع و نیازی ب فن بزرگ نیس پس لپ تاپ ظریف تر میشه
redevil6990
24-08-2014, 16:44
سونی منظورتونه که گفتم ظریفه؟ متوجه هستم که به خاطر فن کوچیکه منظور لولا ها و بدنه بود بیشتر. شما خودت لولاها و بدنه سری T یا حتی X لنوو رو باهاش مقایسه کنی متوجه میشی. می تونی ریویوی notebookcheck واسه سونی رو هم نگا کنی که به اینا اشاره کرده. بین اینا که اسم بردین خودتون کدومو پیشنهاد میدین؟
ببینید لپ تاپ های سبک ظریفن دیگه و کر نه من مدل asus n550 jk رو پیشنهاد میدادم کانفیگ عالی ولی با وزن ۲.۷ !!
کیفیت بدنه اپل در سطح ایده عال هست وقعا کسی رو نمیتونید پیدا کنید ازش ناراضی باشه
در مورد رم هم با روش بوت کمپ نیاز به رم بالا ندارید روش بوت کمپ دقیقا مشابه روشه نصب در لپ تاپ های عادی هست یا اگر با ۴ گیگ حال نمیکنی میتونی مدل mgx72 رو بخری که تازه اومده و قیمت ۴۲۰۰ هست این مدل ۸ گیگ رم داره
مدل های ارزان ایسوس هم هستند مانند سری x sو k که وزنشون روی ۲ کیلو هست کانفیک خوبی هم دارند قیمتشون هم نهایت تا ۲.۵ هست ولی خوب کیفیت انچنانی ندارن خودم تجربه کردم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.