مشاهده نسخه کامل
: تجربه کار با وانت
با سلام
هرجا بگید تو نت گشتم تجربه خاص و یا کمک خاصی نبود در این زمینه تا بتونم از کسی کمک بگیرم.
23 سال سن دارم دانشجو هستم و با زحمت 8 تا 9 تومن پول جور کردم که اولش تصمیم داشتم یه غرفه روسری تو یک فروشگاه بگیرم اما با چند تا مشاوره وبا توجه به شرایط خودم پشیمون شدم .
یکی از اقوام بهم پیشنهاد داد وانت بخرم و کار کنم و گفت درامدش هم خوبه فقط کارش سخت هست؟
من زیاد با سختی کار مشکل ندارم فقط نگران درامدش هستم دوستان اگه کسی تجربه ای تو این زمینه داره ممنون میشم کمک کنه.
arash59b
21-08-2014, 22:19
والا من تجربه ای تو این زمینه ندارم ولی واقعا کار سخت و پرزحمتی هست
درامدش هم مطمئنا ثابت نیست و بستگی داره تو شهرتون چقدر کار باشه و چقدر دست زیاد باشه
البته باید به مساله امنیت این شغل هم توجه کنی چون معمولا با قشر با سطح پایین جامعه هم کم سروکار ندارید. دراخر اگه به این نتیجه رسیدین که این کار رو انجام بدید به خدا توکل کنید و هم تو قبول کار و هم رانندگی احتاط رو چاشنی کارتون بکنید
بنظرم سوالتون روتو انجمن پرشین.تولز هم مطرح کنید بد نباشه اونجا ممکنه سریعتر به جواب برسید[emoji6]
Sent from my iPad using Tapatalk
نظر یکی از دوستان در تاپیک دیگه:
سلام .
وانت پیکانِ گازسوز هم درآمد خوبی داره .
خصوصاً دور و بر بازار و بازار لوازم خانگی .
فقط کافیه شما موبایل پخش کنین و خوش اخلاق باشید و احساس مسئولیتتون بالا باشه و اطلاعاتتون در مورد استفاده ی صحیح و نگهداری از ماشین هم خوب باشه تا استهلاک به حداقل برسه .
بار گذاشتن تو ماشین و پیاده کردن هم کارِ کارگر هست و اگر شما خواستین این کارها رو انجام بدین ( اگر مایل بودین و بار هم سبک باشه ) پول کارگر رو هم خودتون به جیب میزنید .
یکی میشناسم تو اصفهان که با همین روش و یک وانتِ 6 - 7 میلیونی گازسوز و روزی 8 تا 10 ساعت کار داره ماهیانه تا 6 م هم درمیاره و جمعه ها هم کار نمیکنه .
بیخودی هم تو خیابونها نمیگرده .
پاتوقش بازار لوازم خانگیه و با تلفن بهش کار میدن .
هزینه تلفن هم نمیده چون مشتری بهش زنگ میزنه
والا من تجربه ای تو این زمینه ندارم ولی واقعا کار سخت و پرزحمتی هست
درامدش هم مطمئنا ثابت نیست و بستگی داره تو شهرتون چقدر کار باشه و چقدر دست زیاد باشه
البته باید به مساله امنیت این شغل هم توجه کنی چون معمولا با قشر با سطح پایین جامعه هم کم سروکار ندارید. دراخر اگه به این نتیجه رسیدین که این کار رو انجام بدید به خدا توکل کنید و هم تو قبول کار و هم رانندگی احتاط رو چاشنی کارتون بکنید
بنظرم سوالتون روتو انجمن پرشین.تولز هم مطرح کنید بد نباشه اونجا ممکنه سریعتر به جواب برسید[emoji6]
Sent from my iPad using Tapatalk
منظور از قشر سطح پایین چیه دقیقن که امنیتشون به خطر میفته؟
Roy Jackson
22-08-2014, 12:06
اتفاقا کار با وانت درآمدش زیاده بستگی به خودت داره، شهرتون چقدر توش کار باشه
ملا نصرالدین
22-08-2014, 15:30
شما ساکن کدام شهر هستید؟
توی تهران بنده خودم به شخصه اقایی رو دیدم که وانت پیکان قسطی خریده بود.
از 7 صبح تا 9 شب توی گرما و سرما کار میکرد
گفت من بااین ماشین هم قسط های خودش رو در اوردم و تمام شد.هم خرج خانه را میدهم.هم توانستم برای دخترم یک مقدار جهیزیه جور کنم.
بنده ساکن کرج هستم.
پس با این تفاسیر شغل خوبیه میشه بهش امیدوار بود
hosseinf722
30-11-2016, 21:09
سلام
با وانت چه کارهایی میشه انجام داد؟
میوه و سبزیجات تو خیابون فروخت
تو بازار آهن و مبل و... کسی چیزی خریده جابجاش کرد
دیگه چه کارایی میشه کرد؟
کار ثابت هم برای وانت وجود داره؟
بین شهری چی میشه جابجا کرد؟
Captain_America
01-12-2016, 18:55
کار با وانت به دو شاخه تقسیم میشه :
اول حمل بار ، کالا و اثاثیه نیاز به بنیه بدنی مناسب هم داره با آژانس های وانت بار و نمایشگاه های مبل و ... هم میشه همکاری کرد.
دوم فروش کالا که این بستگی داره آیا خودتون صاحب کالا هستید یا صرفا جنسی رو میخرید و روی وانت میفروشید ؟ مثلا خودتون باغ دارید یا مثلا تولید ترشی و شورجی جات خانگی دارید .
اینی که صرفا کالایی بخرید عموما پلاستیکی جات و ظروف یعنی در واقع مغازه سیار هستید .
meisam317
01-12-2016, 20:46
کار با وانت به دو شاخه تقسیم میشه :
اول حمل بار ، کالا و اثاثیه نیاز به بنیه بدنی مناسب هم داره با آژانس های وانت بار و نمایشگاه های مبل و ... هم میشه همکاری کرد.
دوم فروش کالا که این بستگی داره آیا خودتون صاحب کالا هستید یا صرفا جنسی رو میخرید و روی وانت میفروشید ؟ مثلا خودتون باغ دارید یا مثلا تولید ترشی و شورجی جات خانگی دارید .
اینی که صرفا کالایی بخرید عموما پلاستیکی جات و ظروف یعنی در واقع مغازه سیار هستید .
به نظر شما کار آزانس بهتره و درامد بیشتری داره یا وانت ؟ توصیه خاصی دارید بفرمائید
MOHAMMAD_ASEMOONI
02-12-2016, 12:58
سلام
با وانت چه کارهایی میشه انجام داد؟ میوه و سبزیجات تو خیابون فروختتو بازار آهن و مبل و... کسی چیزی خریده جابجاش کرد
دیگه چه کارایی میشه کرد؟ کار ثابت هم برای وانت وجود داره؟ بین شهری چی میشه جابجا کرد؟
سلام
حدود 3 سال پیش در اصفهان یه نفر رو دیدم که با یک وانت پیکان پنج شش میلیونی که با گاز cng کار میکنه , ماهی 5 میلیون کار میکرد .
پاتوقش هم فقط بازار لوازم خانگی بود . بیشتر مشتریاش هم تلفنی باهاش تماس میگرفتند و ما شاء الله سرش اونقدر شلوغ بود که بعضی وقتها بهشون میگفت فعلا وقت ندارم .
خودش میگفت با همین وانت زن گرفته و خونه خریده و 5 ساعت کار میکنه میره خونه 2 ساعت استراحت بعدش 5 ساعت دیگه یا 4 ساعت اگه حوصله نداشته باشه . دست به بار هم نمیزنه . کارگر بار میزنه و پیاده میکنه .
چند چیز ضروریِ ماشینش هم خراب بود دعواش کردم گفتم رزق و روزی خودت و خانوادت از این ماشینه چرا بهش نمیرسی ؟
کسی که روی ماشین کار میکنه باید اطلاعات فنیش از ماشین بالا باشه وگرنه ورشکست میشه
این تاپیک رو توصیه میکنم به همه ی کسانی که ماشین دارند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم پول توشه هم آسایش و آرامش
ali_agha1981
02-12-2016, 14:03
سلام
اصلا حوصله تایپ کردن صبح جمعه نداشتم ولی خب به نظرم نظرات بعضی دوستان یه مقدار دور از واقعیت و فقط دیدن نیمه پر لیوان هست...
بذار یه ذره من برام بگم کسی که خودمون اطراف بازار تهران (منطقه12تهران) مغازه داریم و کارمون هر روز درگیر با راننده های وانت هست و خودم هر روز با سه تاشون در ارتباط هستم...
داداش اگه میخوای هر روز اعصابت خورد بشه و درجا بزنی برو وانت بخر و باهاش کار کن...
وانت خریدن و باهاش کار کردن یعنی هر چی دربیاری
باید خرج استهلاک ماشین ، خرج سوخت (بنزین و گاز و..) ، جریمه طرح ترافیک و طرح زوج و فرد و خدایی نکرده تصادف و.... رو بدی..
وانت آزاد کار کردن تو تهران یعنی فقط درجا زدن و بس...
کسایی رو میشناسم که آدم های آروم و صبوری بودن ولی از زمانی که وانت و نیستان خریدن و باهاش کار میکنن عصبی شدن چون واقعا ترافیک و رانندگی حداقل تو تهران دیوانه کننده است..
شما که کرج هستی ...من میگم شلوغ ترین نقطه تهران هر روز هستیم یعنی اگر کاری باشه اول اینجاست....
خوش خیال نباش فکر نکن برم وانت بخرم فردا کارت بخش کنم و از پس فردا حوصله سر خاروندن ندارم...!!!!
کار وانت شدیدا درگیر و مثل زنجیبر وابسته به کار بازار هست..یعنی چی ؟
یعنی اگه بازار خوب باشه و فروش باشه ..وانتی ها هم اون روز خوب کار میکنن یعنی کاسبا بهشون بار میدن که ببرن..یعنی مشتری چیزی خرید کرده که حالا نیاز به وانتی هم برای حملش داره..
ولی اگه مثل اکثر روزها بازار خراب باشه که همیشه هست فقط صبح میای اونجا سماق میمکی و میری...
اینقدر بعضی روزها بازار خراب هست که باری که 80 هزار کرایه اش هست...رو 50 هزار تومان سینه خیز میبری تازه هزینه حمل بار به وانت و خالی کردن بار از وانت هم با کله خودت قبول میکنی...و اینکه بخوای بگی من نه بار میزنم و نه بار رو خالی میکنم و فقط رانندگی میکنم یه چیز مسخره ای هست و از دید همه طرد میشی و دیگه کسی بهت بار نمیده....
حالا بقیه اش رو گوش کن بار رو زدی داری داری میری مقصد ...ترافیک شدید تهران و تابستونا گرما و زمستونا سرما دیونت میکنه...
باری که نیم ساعت فقط زمان میبرد رو به خاطر ترافیک بعد از 2 ساعت میرسونی مقصد....
مشتری میاد میگه چرا دیر اومدی و اصلا هم قاطع نمیشه که ترافیکه
و تازه بعضی وقتا بار به مقصد میرسد و مشتری به هر دلیلی مرجوع میکنه و حالا باید همه اون مسیر رو برگردی
این فقط یه گوشه ی از اتفاقات روزانه یه راننده وانت هست.....البته این فقط مختص تجریبات من از راننده های وانت و نیسان در شهر تهران هست و از شهر های دیگه خبر ندارم...
hosseinf722
02-12-2016, 18:55
ممنون از نظرات
با وانت بین شهر نمیشه بار جابجا کرد؟
چیزی که تو ذهنم هست رو میگم بگین همچین کاری وجود داره یا نه؟
اینکه یه باری حالا هرچی از یه شهر بزنی ببری تا یه شهر دیگه و اونجا تحویل بدی حالا یا خالی یا با بار دوباره برگردی شهر خودت.
همچین کاری رو میشه انجام داد؟
اگه میشه درآمدش چقدره؟
ali_agha1981
02-12-2016, 19:26
ممنون از نظرات
اینکه یه باری حالا هرچی از یه شهر بزنی ببری تا یه شهر دیگه و اونجا تحویل بدی حالا یا خالی یا با بار دوباره برگردی شهر خودت.
اگه میشه درآمدش چقدره؟
چرا نمیشه جا به جا کرد؟؟
ولی کو کاااااار و کو باااااارررر ......:n09:
مگر اینکه استخدام رسمی جایی بشی که کارت این باشه...اونم حقوق ماهیانه بگیری..
ولی اینکه بخوای با وانت کار ازاد بکنی طبق پست قبلیم فقط وقت گشتن و درجا زدن هست.. این تجربه هرروز عینی منه...
ضمنا حمل بار بین شهری هم فوق العاده خطرناک هست چون خستگی زیادی داره و ماشین هم معمولا نیسان و وانت هست امنیت جانی نداره
Captain_America
02-12-2016, 19:58
به نظر شما کار آزانس بهتره و درامد بیشتری داره یا وانت ؟ توصیه خاصی دارید بفرمائید
والا شهر به شهر و منطقه به منطقه شرایط فرق میکنه به نظر من به جای صرفا وانت پیکان یا نیسان یه وانت یخچال دار بخرید بهتر هست میتونید با شرکت های پخش و توزیع زیادتری همکاری کنید.
ممنون از نظرات
اگه میشه درآمدش چقدره؟
اصولا جابجایی بین شهرها رو با خاور و ماشین سنگین انجام میدهند و در حد اسباب کشی کلی ، جابجایی یکی دو تکه بار که تو وانت جا بشه اصلا به صرفه نیست مثلا اگه میز کامپیوتر و صندلیش یا مثلا یه کولر اسپلیت با موتورش باشه و ... طرف تو شهر مبدا بفروشه تو شهر مقصد یکی دیگه بخره به صرفه تر هست براش تا با وانت بخواد حمل کنه.
saeedtuborg
03-12-2016, 17:49
کار با وانت به نظرم فقط برای این شرکت ها که به وانت و نیسان نیاز دارند و اگه برای اونا کار کنی خوبه
الان من خودم سمت جنوب تهران زندگی میکنیم اینجا توی هر کوچه میری حداقل 10 تا وانت و نیسان هست یه زمانی وانت کم بود الان من میبینم فلانی رفته وانت خریده اون یکی رفته وانت خریده
خلاصه هر کی کار درست حسابی نداشت و بیکار بود رفته وانت خریده تا بتونه کار کنه میخام بگم که وقتی دست توی یک کار زیاد میشه قطعا درآمد اون کار میاد پایین برای مثال یه راننده وانت یه بار
میخاد ببره یه مسیر رو میگه 30 هزار تومن بعد یه راننده دیگه میگه 20 هزار تومن خب وقتی کار نباشه و دست توی یه کار زیاد باشه طرف قیمت پایین میده و به سود کم قانع هست و به این چیزا هم
باید توجه کنید
اینکه بخای منتظر باشی مشتری بهت زنگ بزنه بارش رو ببری الان یکم سخته و نمیشه روش حساب کرد و تا بخای جا بیفتی و چهار نفر شمارت رو داشته باشن زمان بر هست الان همسایه ما
نیسان داره میره صبح سرمیدون وایمیسه اونم توی صف با چند تا نیسان دیگه تا یه مشتری بیاد بار بخاد ببره و شاید توی یک روز اصن کار نیاد براش
الان وضع اقتصادی مردم هم بدتر شده تا جایی که میتونن سعی میکنن خودشون یه بار کوچیک رو با ماشین سواری یا موتورشون جا به جا کنن یه باری که شاید باید برای
جابه جاییش واقعا باید وانت بگیرن
فقط اگه بتونی توی این شرکت ها و کارخانجاتی که راننده وانت میخان کار کنی در اونصورت خیالت راحته بارت رو همیشه داری
موفق باشید
سلام
تو روستا به نظرتون چ کاری میشه زد که هم نباشه هم کارش خوب باشه. خیلی هم اولش گرون در نیاد.
خاربار فروشی که پره
احمد مقیسه
02-04-2017, 14:53
سلام
بنده وانت پیکان دارم به یک راننده ماهر و متعهد نیازمندم.
شماره تماس
09336063711
Haddai68
03-04-2019, 15:03
من پنج سال تو اژانس کار کردم.کار پرتنوعیه ولی اصطهلاک ماشین خیلی بالاس چون یکسره ماشینو راه میبری و خورد خورد جمع میشه پولش،حتی باید هرکسی رو داخل ماشینت سوار کنی و خیلی حرفای دیگه که اصلا نسبت به درامدش ارزششو نداره.در اصل اژانس رو باید به عنوان شغل دوم یا حتی سوم انتخاب کرد چون درامد چندانی نداره.
من چند وقته از اژانس بیرون اومدم و وانت بار خریدم شکر خدا راضی ام.یه سرویس که با وانت بری برابر با ده تا سرویس با سواری.دوندگی ماشین هم نداری به کارای زندگیت بهتر میرسی.فقط باید شمارتو پخش کنی بین لوازم خانگیا،مصالح ساختمانی ها و...
اگر هم خودت بتونی از وانت کار بکشی خیلی بهتره.اینجوری منتظر زنگ دیگران هم نیستی و میتونی بهتر رو کار و زندگیت برنامه ریزی کنی و درامدش هم خیلی بالاتره و اصطهلاک ماشینت هم کمتر میشه.
اینا تجربه هایی است که من طی6سال بدست اوردم.موفق باشید دوستان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.