PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تاثیر مادربرد روی گرافیک :::

ali_looloo
21-08-2014, 19:52
دوستان من مادربردم ASUS P5GC-MX هست.. بعد میخواستم کارت گرافیک جدید بخرم، از یه خدمات کامپیوتری پرسیدم و مدل مادربردم رو گفتم ، بعد گفتش گرافیک آنبرد داره و به همین خاطر مادربرد خوبی نیست برای گرافیک و بازی .
به نظر شما حرف درستی زده ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه اولین باره اینو شنیدم . البته خودم هم دیدم که کسی که گرافیکش عین مال من هست بازم وضعش بهتر از منه
Geforce 210 هست الان گرافیکم ، میترسم گرافیک قوی بگیرم زیاد به دردم نخوره بمونه رو دستم به خاطر مادربرد ضعیف .......

saeed_136915
21-08-2014, 19:58
سلام
بستگی داره شما چه گرافیکی بخوایین بگیرین (منظورتون از گرافیک قوی واضح نیست)...
ولی در کل بله مادربردتون خیلی قدیمی هست و کارت های جدید (PCIe2) رو نمیتونه کامل ساپرت کنه
مشخصات بقیه قطعاتتون رو هم بگین

javad2015
21-08-2014, 20:05
گرافیک انبورد ربطی به خوب بودن یا نبودن برا بازی نداره.
الان تمام مین های جدید گرافیک انبورد دارن حتی اون ملیونی ها.
خود مین و چیپستش مهمه.

IRAN_KING
21-08-2014, 20:15
اگه گیمری کیس جدید بخر وگرنه گرافیک بخری باید پاورم بخری .....

ali_looloo
22-08-2014, 09:07
منظورم از گرافیک قوی در حد 250 -300 تومنه .
سیستمم رم 2گیگ - سی پی یو Intel E6600 - گرافیک geforce210
آقای Iran king ، یعنی کارت گرافیک بهتر بگیرم برقش تامین نمیشه که باید پاور بهتر بگیرم ؟؟

IRAN_KING
22-08-2014, 09:49
منظورم از گرافیک قوی در حد 250 -300 تومنه .
سیستمم رم 2گیگ - سی پی یو Intel E6600 - گرافیک geforce210
آقای Iran king ، یعنی کارت گرافیک بهتر بگیرم برقش تامین نمیشه که باید پاور بهتر بگیرم ؟؟
باید دید پاوری که داری چه مارکی و چند واته و گرافیکی که میگیری مصرفش چقدره ؟

MOSTAFA_ABBASI
26-09-2014, 21:45
دوستان من مادربردم ASUS P5GC-MX هست.. بعد میخواستم کارت گرافیک جدید بخرم، از یه خدمات کامپیوتری پرسیدم و مدل مادربردم رو گفتم ، بعد گفتش گرافیک آنبرد داره و به همین خاطر مادربرد خوبی نیست برای گرافیک و بازی .
به نظر شما حرف درستی زده ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه اولین باره اینو شنیدم . البته خودم هم دیدم که کسی که گرافیکش عین مال من هست بازم وضعش بهتر از منه
Geforce 210 هست الان گرافیکم ، میترسم گرافیک قوی بگیرم زیاد به دردم نخوره بمونه رو دستم به خاطر مادربرد ضعیف .......

حدود 15% ممکنه که افت کارایی داشته باشید.
پیشنهادم اینه که سیستم جدید تهیه کنید.
با تشکر:n06: