مشاهده نسخه کامل
: مشکل عجیب هارد هنگام نصب ویندوز 7
alistarx
21-08-2014, 16:31
سلام
من یه هارد 250 گیگ سیگیت دارم که هنگام نصب ویندوز 7 همون اول 10 دقیقه ای رو صفحه ی ابی رنگ می مونه بعد اون پنجره که باید زبان رو انتخا میاد بعد باز 10 دقیقه رو صفحه ی ابی رنگ که نوشته setup is starting می مونه بعد مرحله بعدی که accept license هست میاد
مشکل از cd ویندوز اینا نیست امتحان کردم
حالا یه هارد دیگه به کامپیوترم وصل کردم اونم همین طوری شده
لطفا اگه کسی میدونه مشکل چیه کمک کنه
با تشکر
ممکنه درایو ایراد داشته باشه درایو اپتیک در صورتی که سی دی سالم است و با یک دی وی دی دیگه ویندوز سون هم تست کردید و بازم اینطوری است
اگه از درایو نبود اتصالات هارد و پاور سیستم رو هم بررسی کنید
alistarx
22-08-2014, 09:53
ممکنه درایو ایراد داشته باشه درایو اپتیک در صورتی که سی دی سالم است و با یک دی وی دی دیگه ویندوز سون هم تست کردید و بازم اینطوری است
اگه از درایو نبود اتصالات هارد و پاور سیستم رو هم بررسی کنید
نه مشکل از درایو نیست سی دی رو عوض کردم ولی همینطوری حتی با فلش هم خواستم ویندوز رو عوض کنم همینطوریه
میدونم مشکل از هارده چون به یه کامچیوتر دیگه هم وصل کردم بازم دست نشد
نه مشکل از درایو نیست سی دی رو عوض کردم ولی همینطوری حتی با فلش هم خواستم ویندوز رو عوض کنم همینطوریه
میدونم مشکل از هارده چون به یه کامچیوتر دیگه هم وصل کردم بازم دست نشد
هارد رو میتونید به یک سیستم دیگه وصل کنید و از با نرم افزار hd tune از تب health اش عکس بدید ؟
alistarx
22-08-2014, 14:28
بفرمایید
سیستم دیگه ای فعلا در دسترس نیست ولی تو کاپیوتر خودم اینه
alistarx
22-08-2014, 14:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت کم هارد فکر کنم به دلیل همین ارور باشه راه هایی که برای رفع این ارور مطرح شده شامل چک کردن اتصالات هارد و پاور سیستم پارتیشن بندی مجدد و آپدیت بایوس مین و آپدیت فریم ویر هارد است
alistarx
22-08-2014, 17:34
خب الان یه راهنمایی دقیق می کنید که من باید چیکار کنم.اینم بگم که یه هارد 1تربایت دیگه بهش وصل کردم اونم همینطوری شد.قبلا با یکی بهم گفت باید چی چی فرمت اینا شه.مین رو که p6t هست بایوسشو اپدیت کردم همینطور این هارد جدیدرو فریمورشو اپدیت کردم
خب الان یه راهنمایی دقیق می کنید که من باید چیکار کنم.اینم بگم که یه هارد 1تربایت دیگه بهش وصل کردم اونم همینطوری شد.قبلا با یکی بهم گفت باید چی چی فرمت اینا شه.مین رو که p6t هست بایوسشو اپدیت کردم همینطور این هارد جدیدرو فریمورشو اپدیت کردم
شاید گفتند low level format بشه
گفتم بهتون چیکار کنید مواردی که باید انجام بدید اگه بایوس مین و فریم ویر آپدیت شده اون موارد دیگرو تست کنیذ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.